Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 52 53 54 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2008-06-04 (00:10)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 140 135 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Karamba 1 twórczy jesteś myślisz za siebie i za mnie .Popisz sobie popisz może się jeszcze dowartościujesz .Powyzywaj jeszcze trochę bo to Ci wychodzi świetnie pokaż na co Cię jeszcze stać . To jest Twój poziom. Można jeszcze niżej zejść ? Ciekawe że tak inteligentny człowiek dopiero teraz rozpoznał mój debilizm to może jest tak że Ty też jesteś .? ... Trzy w jednym chamstwo debilizm i inteligencja . czy to możliwe myślę że tak.Każdy człowiek ma dwie twarze a my; Słowianie - potomkowie Światowida mamy ich cztery . Karamba 1 zapraszam do pisania - odreaguj sobie mnie to lata Nawet nie chce mi się prostować tych pokrętnych Twoich rozważań Niech Ci się wydaje że tak jest bo pewnie na tym Ci zależy .. P.o.z |
2008-06-04 (01:11)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 140 136 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zen, szkoda strzępić języka na takie coś. Pasko, nawet nie podejrzewałam Ciebie o to. Dobrze o tym wiesz. Chodzi mi o cwaniactwo tego typka i jego bezczelność. Maile możesz sobie pisac z kim chcesz i o czym chcesz - to Twoja prywatna sprawa. Jednak godząc się na stawiane warunki przez takiego osobnika sam wydajesz o sobie świadectwo. Twoja strona - Ty tu rządzisz. Tak powinno być. Chyba że jest coś, o czym my, szaraczki tego forum nie wiemy. No insza inszość. Zapomniałeś, gdy kiedyś pisałeś, że tekst \"wygłoszony\" (czyt. napisany) na forum nie stanowi już własności piszącego? Usunąleś wówczas wpisy Mariusza na Jego prośbę, moich nie chciałeś. Dlaczego? A teraz uginasz się pod naciskiem następnego osobnika, który chce coś pisac - jeszcze nikt nie wie co to będzie konkretnie - a gdy nie uzyska (ten osobnik) poklasku ogółu, obrażony zażąda usunięcia swoich wpisów i ewentualnych innych dyskutantów w danym temacie. A Ty oczywiscie to zrobisz. Czy to forum jest piaskownicą? Pasko, ilu wartościowych ludzi wycofało się z tej piaskowicy, ale swoje zabawki pozostawili. Nikomu nie przyszło do głowy, by stawiać Tobie, Adminowi tej strony jakiekolwiek warunki. Bo to byli ludzie z klasą. Oczywiście zrobisz jak zechcesz. A reszta zarejestrowanych (3083 osób) będzie wiedziała co myśleć o takiej decyzji, o tej stronie i o Adminie tej strony. PS Każdy może założyć swoją stronę i kasować, blokować, wyrzucać, obrażać kogo zechce. A co myśleć o kimś, kto woli dyktować swoje warunki na cudzej stronie, takiej z renomą, z tradycjami, z dużą frekwencją? Ja wiem co, większość także. Czy to dociera do Pasko? |
2008-06-04 (08:11)![]() Data rejestracji: 2008-06-04 Ilość postów: 2 ![]() | wpis nr 140 142 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Z obserwacji wynika, że Pasko praktycznie było i jest wszystko jedno. Dla niego pewnie liczy się ilość wpisów i zarejestrowanych... no i kariera. O aktywności świadczy \"LISTA OBECNOŚCI\" A te 3083 zarejestrowanych osób, a może jeszcze aktywnych (piszących!!!) tu na forum?!?! Adminie nie mydl oczu. Szkoda tej strony i to bardzo, że cytuję Fobię (pozdrawiam) \"tyle wartościowych osób odeszło\". Pasko prośba: nie patrz TYLKO przez pryzmat swojego \"serwera\". Ty jednak tego nie czujesz, ale ta strona straciła swój klimat - uwierz w to. |
2008-06-04 (10:18)![]() Data rejestracji: 2007-03-05 Ilość postów: 352 ![]() | wpis nr 140 157 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wstrząs Podałeś samą \" kwit esencję \" sprawy . A najwięcej są oburzeni ludzie , którzy nigdy nic mądrego w życiu nie napisali . Do kompletu brakuje jeno Jaszego i będzie full . Ktoś kto nigdy nic nie wymyślił własnego nie wie co to własność intelektualna. Czy my tutaj strzępimy języki , czy też nie niczego to nie zmieni w martwocie strony . Całe lata będzie : 33,45,77,79 33,45,77,79 33,45,77,79 33,45,77,79 ... 33,45,77,79 ... i tak tysiąc razy To wielka myśl intelektualna ... śmieciarzy ale ilość otwarć Janusz Już ci raz napisałem . Jakieś dziwne nauki pojąłeś . Nie tędy droga . Szkoda gadać |
2008-06-04 (13:19)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 22661 ![]() | wpis nr 140 171 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Pasko zapisał się w historii ,tworząc te stronkę. Formuła tego forum pozwala na wypowiedź swobodną,nie każdy potrafi zachować \"umiar\" w doborze słów,ale dopóki równowaga istnieje ,to jest ......\"normalnie\". ![]() Gorzej będzie jeśli tacy forumowicze jak Fobia czy Zen opuszczą szeregi,ale nie sadzę,bo to jest \"ich stronka\". Adminie> czuwaj nad tą\"równowagą\" ale broń cię ........ od restrykcji, chyba że coś jest wyjątkowo \"obrzydliwe\" to ...\"tnij bez pardonu\" . A jeśli chodzi o \"przywileje\" to [moim zdaniem]wyłącznie sprawa Pasko ,my to albo zaakceptujemy albo odejdziemy. Co miałem \"na temat\" to wpisałem , amen. ![]() pozdrawiam wszystkich leo |
2008-06-04 (15:21)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 140 186 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasne, Pasko ma prawo decydować komu nadać przywileje, a kogo ich pozbawić. Ciekawi mnie jednak dlaczego kiedyś, w tym samym czasie, takie przywileje otrzymał Mariusz, natomiast moja prośba o to samo została odrzucona. Czyżby moja myśl intelektualna przelana na tym forum była tak cenna, że szkoda było usunąć moje posty? Pasko, potraktuj powyższe pytanie jako retoryczne i nie odpowiadaj. Sama sobie odpowiedziałam. Moje posty służą wyższej sprawie, pomimo ich niewielkiego merytoryznego wkładu (a może właśnie dlatego?), a Mariusza zapewne takiej roli nie spełniały. Z jednego jestem dumna, że NIGDY nie posunęłam się do stawiania Adminowi strony warunków, czyli szantażowania: będę pisać pod warunkiem... Jako szeregowy członek tego forum znałam swoje miejsce w hierarchii, co wcale nie oznaczało służalczości. Według mnie, tylko taka postawa jest suszna przy korzystaniu z cudzego forum. Dlatego wkurza mnie, gdy samozwańczy geniusze prezentują nadmierną bufonadę przez stawianie warunków. Gdyby to trafiło na forum założone przeze mnie moja odpowiedź byłaby krótka: pisz co chcesz, ale nie stawiaj mi żadnych warunków, bo ich nie przyjmuję. Wykasowuję tylko posty o charakterze drastycznym, urągającym wszelkim zasadom współżycia społecznego. Pozdrawiam i życzę powodzenia. |
2008-06-04 (15:52)![]() Data rejestracji: 2008-01-21 Ilość postów: 65 ![]() | wpis nr 140 189 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wtrace swoje 2 grosze i doleje oliwy. A co nie wolno mi jako temu szarakowi z konca hierarchii ? Z checia pojechalbym tu na ostro ale sie powtrzymam. Fobia - wielki szacunek dla Ciebie - dlatego , ze Ty kobieta pierwsza \"z mety\" stanelas w obronie zena. Oj wstydzcie sie panowie ,wstydzcie ![]() Podpisuje sie pod tym co napisalas wyzej i mysle , ze nie tylko ja. Tak wiec oczekuje wiekszego poparcia dla zena. Narazie towarzysze ![]() |
2008-06-04 (16:45)![]() Data rejestracji: 2008-03-10 Ilość postów: 16 ![]() | wpis nr 140 195 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie będę się specjalnie rozpisywał i napiszę krótko. Zen jest w porządku. Na temat innych się nie będę wypowiadał ![]() Pozdrowionka |
2008-06-04 (16:49)![]() Data rejestracji: 2008-06-04 Ilość postów: 11 ![]() | wpis nr 140 196 [ CZCIONKA MONOSPACE ] mariusz 2 jak zwyle masz dużo do powiedzenia co wg ciebie znaczy słowo jeno tego nie ma w polszczyżnie chyba że u ciebie na wsi |
2008-06-04 (16:55)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 22661 ![]() | wpis nr 140 199 [ CZCIONKA MONOSPACE ] fobia1> nie angażuję sie zbytno w takie dyskusje ,bo jak wiesz zapewne ,każdy ma \"swoją rację\",a nie jest moim celem narzucanie racji innym dyskutantom ,to brak kultury,ale i innej ważnej wartości jaką jest tolerancja.Wpis może być \"OPACZNIE\" odebrany. No cóż,masz uzasadniony żal , ale z drugiej strony ![]() ![]() jestem pewny że Admin to wie, to co zostanie na forum >>puste strony ![]() trzeba będzie zainstalować wyszukiwarkę dla tekstu ![]() pozdrawiam |
2008-06-04 (16:55)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 140 200 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do mariusza7! \"Jeno\" pochodzi od waluty japońskiej. Zamiast mówić jeden jen, mówimy \"jeno\". Analogicznie w j. polskim: zamiast 1 złotych, mówimy \"złoto\". Konkludując: ktoś ma złoto, inny ma jeno. To pewnia taka nowa gwara. |
2008-06-04 (17:00)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 140 202 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 777ch, ależ nie mam żadnego zalu! Wiesz o co mi chodzi? Ta \"makabra\" (chyba coś pokręciłam z tym nickiem), życzy sobie wykasowania nie tylko swoich postów, ale i innych ewentualnych dyskutantów. Prawdopodobnie zakłada z góry, że nie wypali pomysł z nową reklamą genialnego programu za 37 tysięcy + VAT. Szkoda mi tych naiwnych, którzy wierzą, że istnieje dwóch facetów pragnących ich uszczęśliwić poprzez wskazanie jedynej słusznej drogi do stania się milionerem. Jacyś altruiści, czy co? |
2008-06-04 (17:06)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 22661 ![]() | wpis nr 140 203 [ CZCIONKA MONOSPACE ] fobia1>Ja Cię rozumiem \"bez słów\" , na swoją \"opinię\" zapracowałaś. Oczywiście każdy popełnia \"błędy\". bez odbioru ,wyłanczam się ,już wcześniej było \"amen\" , nie będę się modlił od nowa ![]() |
2008-06-04 (17:22)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 140 204 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dobrze, że przez 4 dni w tygodniu na TV 2 leci serial M.A.S.H. Fajnie się bawię. Teraz jest przerwa na reklamę pomiędzy dwoma kolejnymi odcinkami. Polecam! Z przyjemnością oglądam ten film drugi raz. |
2008-06-04 (17:39)![]() Data rejestracji: 2008-06-03 Ilość postów: 5 ![]() | wpis nr 140 209 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witaj fobiu1 troszke sie mylisz ze on narzuca paskowi skasowanie nie o to chodzi czlowiek do czegos doszedl i chce przekazac swoje podejsce do sprawy przez oreslony czas. napisal ze kazdy moze sobie to skopiowac na uzytek wlasny ale nie udostepniac i to jest uczciwe. to tak jak wykladowca na wykladach dla studentow mozna robic notatki ale nie podpisywac sie swoim nazwiskiem i imieniem. innaczej jest to kradziez mysli intelektualnej a za takie cos to juz jest kara prawna np 50 000zl a na to np mnie nie stac. wiec prosze cie nie denerwuj sie szkoda zdrowia uwiez na slowo. ja Cie nie atakuje i prosze nie odbieraj tak tego, tylko chcialem pokazac inne spojrzenie. dzieki i przepraszm ze wtracilem swoej 3 grosze pozdrawiam |
2008-06-04 (18:19)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 140 216 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ajax1, nie wyciągaj niesłusznych wniosków z tego co piszę. Umiem pisać wyraźnie, co też czynię, a także czytać w całości tekst napisany przez innych. Cytuję bardzo konkretną wypowiedź makabr(a)yczną: \"Czy zgadza sie kolega na to zebym wraz z innymi kolegami, a tacy juz sie pojawili , kontynuowal w temacie \"Jak zagladnac w przeszlosc \" temat tworzenia systemow pod warunkiem ze jesli stwierdze ze dalszy ciag kontynuowania tematu jest zbedny to na moja prosbe zostanie caly temat wraz z wpisami wszytskich jego uczestnikow skasowany ?\" I o to mi chodzi, jasne? A tak na marginesie, to każdy wpis na tym forum jest cudzą myślą intelektualną. Nie wyobrażam sobie funkcjonowania tego forum, dy każdy uczestnik najpierw negocjuje warunki wpisu z Adminem, a dopiero potem coś pisze. Oczywiście w pewnym momencie podejmuje decyzję, uzgodnioną wcześniej z Pasko, że teraz należy wpisy wykasować. Podobałoby się Tobie takie forum? A może jest jeszcze ktoś, który chciałby czytac tylko tytuły tematów i nic więcej? No odwagi! Proszę uprzejmie o zgłaszanie wniosków podobnych temu makabrycznemu. Moja propozycja uczestniczenia na forum: Ważne! Zakładamy temat: Negocjacje z Adminem oraz wnioski o likwidację postów. 1. Zanim cokolwiek napiszecie - prowadźie z Admninem negocjacje warunków w ww. temacie. 2. Admin ich nie przyjmie - nie piszcie nic. 3. Admin warunki akceptuje - piszcie. 4. A gdy się Wam znudzi - w WAŻNYM (jedynie żywym) temacie piszecie wniosek o wykasowanie. 5. Admin Kasuje wpisy wszystkie w danym temacie. 6. Tytuł zostaje jakoślad, że taki temat był poruszany. Pasko, co Ty na to? A może by tak referendum? PS Warto oglądać serial M.A.S.H. Dalej mi się nie chce pisać. Róbta co chceta. Pozdro! |
2008-06-04 (18:39)![]() Data rejestracji: 2007-09-12 Ilość postów: 336 ![]() | wpis nr 140 219 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam - ciekawe. Zaczęło się od \"Niemoralnej propozycji\" po drodze było trochę Szekspira,dotarło do Tołstoja a całość powinien ogarnąć nasz polski Bareja.Bo to Polska właśnie. Proszę o więcej .......................... konkretów w temacie multi i innych gier ,nawet z 2,3,4,5,6 2,3,4,5,6 itd. bo to też służy różnym możliwością i spojrzeniom na gry liczbowe. Z poważaniem Klusek |
2008-06-04 (19:47)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 140 228 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zwracam się z uprzejmą prośbą do Admina strony o usunięcie z tego tematu moich myśli intelektualnych zawartych w postach w dniu 3 i 4 czerwca br. Prośbę motywuję tym, że myśli moje mogą zostać wykorzystane bez mojej zgody przez niektóre osoby. Ponadto uważam, że mogą one przyczynić się do rezygnacji z genialnych wpisów pewnego pana, na czym oczywiście ucierpiałaby wiekszość społeczeństwa tejże strony. Ich pretensje mogłyby zostać wyrażone w różny sposób. Z góry dziękuję za pozytywne ustosunkowanie się do mojej prośby. Z poważaniem - fobia1 - PS Przepraszam, że wcześniej nie skonsultowałam się w sprawie wykasowania mych myśli intelektualnych. |
2008-06-04 (20:03)![]() Data rejestracji: 2008-06-04 Ilość postów: 2 ![]() | wpis nr 140 229 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam wszystkich Tak to już jest z emocjami, że często się mnożą, dzielą na kolejne osoby i wprowadzają niepotrzebne zgrzyty wśród rozmówców. Może ja podam to co zrozumiałam z wpisu Karamby. 1.Ten człowiek potrafi (tak pisze) tworzyć systemy do gier liczbowych. 2. Chce się podzielić swoją wiedzą z forumowiczami. Oczywiście tylko zainteresowane tym osoby mogą sobie kopiować wpisy dla własnego użytku, ale nie wolno im przekazywać tego kolejnym, jako swoje dzieło. Jeżeli ktoś nie ma do tego przekonania lub uważa, że nie tędy droga to nie musi w ogóle tego czytać. 3. Ten człowiek nie chce za to pieniędzy ani poklasku. 4. Nie pisze nigdzie, że jest to najlepsza metoda na wygrywanie, jednak daje do zrozumienia, że jest to jedna z wielu dróg, wg niego dobra. 4. W zamian za udostępnienie swojej wiedzy, która wymaga od niego poświęcenia wielu godzin wpisywania tutaj, odpowiedzi na pytania, dodatkowych wyjaśnień - chce jedynie mieć szansę wpływu na kształtowanie własnego tematu. Gdyby temat zszedł na kloaczne tory, a jego wysiłek zanikł gdzieś podczas przepychanek słownych i wymądrzania się fenomenalnych graczy, Karamba chce mieć możliwość skasowania tematu. Czy właściwie to są jakieś nierealne, oburzające żądania? Każda praca powinna być wynagradzana, a co on tutaj spotyka? Żale, że inni nie mogli skasować tego co chcieli w przeszłości, przekręcania złośliwego jego nicku, obrażanie i odsądzanie go od czci. Czytałam wpisy Zena, który tak się irytował tym, że Karamba zwleka z podaniem systemu, że nerwy mu puściły i też zaczął obrażać. Zen od lat jest znany z tego, że ogólnie każdemu włazi w d..ę, jeżli może coś na tym skorzystać. Jeżeli nie znacie jego kilkuletnich wpisów, to proszę nie wypisywać o wspaniałości tego osobnika. Tutaj jest to ewidentnie widoczne poraz kolejny. Jestem przekonana, że Karamba już przestał się interesować wyłożeniem czegokolwiek do ograniczonych objętościowo \"twardych dysków\" niektórych osobników. Dla mnie to już jest gra nie warta świeczki. Do Karamby.... nie znasz mnie, a ja pozwoliłam sobie przedstawić swój punkt widzenia na sprawę. Może właśnie dlatego, że Cię dobrze rozumiem, a może dlatego, że na mnie też podziałały te emocje. Niestety nic bardziej mnie nie denerwuje niż głupota ludzka i lizusostwo, tak oststnio przebijające w tym temacie. Pozdrawiam forumowiczów i apeluję o rozsądek |
2008-06-04 (20:03)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 140 230 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do kompletu brakuje jeno Jaszego i będzie full . M2 -------------------------------------------------------------------- Byłem pierwszym na tym forum co powoływał sie na zdolność dedukcji Sherlocka Holmesa. Nie będę sie rozpisywał ,pamięć mnie nie zawodzi i pamietam jak karamba może dwa miesiące temu wspominał że na tym forum pozostanie do czerwca tego roku i zniknie. Dziwne ...jest właśnie początek czerwca a karamba nagle chciał się rozpisywać. A może ten cały ,,młyn,, sprowokował by się pogniewać i odejść ,,w chwale,, |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 52 53 54 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |