Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 37 38 39 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2007-03-05 (20:21)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 92 726 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie jest zablokowane.. Po prostu niektórym adres wskazuje na zle IP. Jakby cos to prosze próbowac przez www.pasko.tubaza.net/xlotto-pl/ Pozdrawiam |
2007-03-06 (08:35)![]() Data rejestracji: 2006-12-18 Ilość postów: 105 ![]() | wpis nr 92 799 [ CZCIONKA MONOSPACE ] YES! YES! YES!!! Wreszcie Pasko sie ulitowal i nie musze (musimy) juz przykladac do wpisów WUWO mamuta wycinanki. I wytrzeszczac wyobrazni tez juz nie trzeba. |
2007-03-06 (16:01)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 92 833 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Krzysztof M. pierszy adres jest adresem prywatnym drugi adres to: Adres IP: 67.15.228.30 (krypton.dmkhosting.net) Kraj: United States Kontynent: North America Stolica: Washington, DC Waluta: US Dollar [USD] Populacja: 278058880.00 Region: Texas Miasto: Houston Organizacja: Everyones Internet Provider: Everyones Internet WhoIs - Administrator domeny: Nazwa sieci: IANA-BLK Dysponent: The whole IPv4 address space Kraj: EU # Country is really world wide Zakres: 0.0.0.0 - 255.255.255.255 Administrator: Email: bitbucket@ripe.net bitbucket@ripe.net Adres: see http see http Telefon: Fax: jest to program szpiegujacy i tylko walczyc z nim mozesz wesolego dnia ![]() |
2007-03-06 (16:35)![]() Data rejestracji: 2006-09-23 Ilość postów: 637 ![]() | wpis nr 92 840 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Slawek zaczalem sie ciebie bac ![]() Mnie tez tak rozpracujesz ![]() W jakich sluzbach robisz-mam nadzieje,ze w NATO UKL.Warszawski padl ale podobno agenci dzialaja ![]() |
2007-03-07 (17:25)![]() Data rejestracji: 2006-08-08 Ilość postów: 6757 ![]() | wpis nr 92 949 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam ! Mam zablokowane wpisy do TYPóW NA zYWO . Z zadnym spamem nie mam nic wspólnego - poprostu dobrze sie tam bawilem typujac trójeczki . Czy da sie cos z tym fantem zrobic ? pozdrawiam ! |
2007-03-07 (20:37)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 92 991 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, Jak sie objawia ta blokada konta? Pozdrawiam |
2007-03-07 (21:37)![]() Data rejestracji: 2006-08-08 Ilość postów: 6757 ![]() | wpis nr 93 006 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W momencie klikniecia \"DOPISZ\" wyswietla sie komunikat : Adres IP ........... jest zablokowany . Prawdopodobienstwo spamu wysokie . Data wygasniecia blokady 2007-05-25 godz. itd .... |
2007-03-08 (09:50)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 93 035 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A to ciekawe. Spróbuj moze teraz... Pozdrawiam |
2007-03-08 (23:01)![]() Data rejestracji: 2007-03-05 Ilość postów: 352 ![]() | wpis nr 93 160 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ze wzgledu na niepotrzebne scysje i chamskie odzywki usun prosze z moich postó wszelkie wpisy Jasze . Ja nie wpisuje sie do jego postów i nie zamierzam wojowac z tym rezydentem A to sie niechybnie skonczy klótnia Natychmiast usun wpis Jasze |
2007-03-08 (23:37)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 93 166 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 2007-03-08 23:27 Jasze Nawet nie wiedzialem ze odpisujac Pasko niechcacy odpisalem w watku M... Nie zycze sobie moich wpisow w tym watku i tez prosze o ich usuniecie. Chociaz raz sie zgadzam z M. ----------------------------------------------------------------------------------------- Prosze Jasze o uszanowanie decyzji Mariusza. W sumie oprócz tego jest duzo ponad 1000 innych tematów do wypowiadania sie... wiec chyba nie powinno byc problemów. Pasko ------------------------------------------------------------------------------- Ja równiez prosze o uszanowanie mojej decyzji o usunieciu mego przypadkowego postu z tamtego tematu. Pozdrawiam. |
2007-03-09 (01:52)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 93 172 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To nie pytanie lecz goraco prosba do Pasko! W zwiazku z pojawieniem sie w kilku tematach postów osmieszajacych mnie, które zostaly podpisane \"fobia 1\" (spacja przed jedynka - uprzejmie prosze o wklejenie mojego obrazeczka przed chwila wyslanego mailem do Ciebie. Mam nadzieje, ze bedzie on wyróznial moje posty od wszystkich majacych chec podrabiania moich postów. Serdecznie pozdrawiam szczerze oddana fobia1 PS - chyba nie bede tak dlugo czekala jak Jasze na MAMUTA? ![]() |
2007-03-09 (09:04)![]() Data rejestracji: 2006-12-18 Ilość postów: 105 ![]() | wpis nr 93 177 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sprawdzimy \"gotowosc\" Pasko ![]() Gdyby co, nozyczki sa w pogotowiu, pod warunkiem , ze fobia1 wysle nam swój obrazeczek. Pozdrawiam |
2007-03-09 (10:05)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 93 184 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Dziekuje Pasko za uszanowanie równiez mojej decyzji i szybkie usuniecie mego postu ( który zreszta byl skierowany do Ciebie i w ogóle nie mógl byc obrazajacy pana M). Natomiast tamten temat pana M wiele traci na merytoryce i rozprasza mysli czytajacych gdyz tam nadal pozostaja wpisy pana M mówiace o tym jak bardzo konfliktowym jestem ja czlowiekiem i jakich to ,,obrazliwych ,, slów uzylem.Sam pan pan M widzi chyba teraz jak sam zasmiecil swój wlasny temat. Ale ja nie bede mu doradzal jak ma oczyscic swój temat. To nie jest drugie Forum gdzie latwo mozna bylo czyscic tablice. Niedlugo samo typowanie na tej stronce bedzie obrazliwe dla ludzi kumatych i lubiacych liste. Mamy nowa liste stworzona przez pana M....dla typerów od pewniaczka do dwudziestek. Przeciez podanie takiej listy tez obraza uczucia typujacych w tych tematach. Pozdr. Ten post równiez mozna wykasowac po dzisiejszym dniu. |
2007-03-09 (15:26)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 93 207 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Serdecznie dziekuje za szybkie umieszczenie obrazka. ![]() ______________ A teraz pytanie, a wlasciwie stwierdzenie z pytaniem w podtekscie. Odnosze wrazenie, ze strona - i nie tylko strona, ale takze Adminem - rzadzi specjalista od sporzadzania list. Nie podoba mi sie forma szantazu, która stosuje w stosunku do Admina, a takze warunki stawiane przez niego. Z pewnoscia zbyt wczesnie pisze te slowa, powinnam wstrzymac sie kilka lat, az rzesza naiwnych przejrzy na oczy. Zaslugi Pana J. na tej stronie sa konkretne i namacalne. Zaslugi pisarza - duzo czytania, jeszcze wiecej animozji. Jest drugie forum merytoryczne. Ktos domaga sie trzeciego. Nic nie stoi na przeszkodzie, by stworzyl swoje forum i blokowal dostep nawet do czytania osób z czarnej listy. To najlepsze rozwiazanie moim zdaiem. Na tej stronie moze podac adres. Juz niedlugo widze to forum jako jeden wielki wyklad z wykretnymi odpowiedziami na pytania naiwnych, ze uzyskaja na swoje pytania odpowiedzi. Jedyna odpowiedzia bedzie zawsze podana przeszkoda w postaci osoby z rozrastajacej sie blyskawicznie czarej listy. Juz sie nie chce ani pisac, ani czytac. Podziwiam stoicki spokój pozostalych czarnolistnych osób. Mnie to normalnie wkurza. |
2007-03-09 (15:46)![]() Data rejestracji: 2006-04-22 Ilość postów: 1197 ![]() | wpis nr 93 208 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A mnie bawi,.....na razie,mnie bawi. ![]() Pozdrawiam |
2007-03-09 (16:25)![]() Data rejestracji: 2006-03-02 Ilość postów: 2751 ![]() | wpis nr 93 214 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...... mnie tez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2007-03-09 (17:37)![]() Data rejestracji: 2006-04-22 Ilość postów: 1197 ![]() | wpis nr 93 222 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nooo,ale sie porabalo ![]() Mariusz,moim zdaniem masz wysokie mniemanie o sobie(taki kubel zimnej wody na glowe bardzo Ci sie przyda).Piszesz,ze gdyby nie twoje posty to co:nie bylby strony Pasko,nikt by tu nie zagladal,nikt by tu nic nie napisal? Jak widzisz jakis czas byles tu nieobecny(nic nie pisales,to prawda,ale czytac to czytales,i mysle,ze nawet kilka razy te same posty dziennie),a na zielonej stronie wpisów i odslon przybywalo i przybywa nadal. Byles na drugim,tym merytorycznym forum i jak to sie skonczylo,to wszyscy wiemy. Do tej pory jestem w glebokim szoku:Tyle wpisów (raptem,moze ze trzy,w tym dwa od misia ![]() ![]() Caly czas pisales,ze nie typujesz,jednak dzis przeczytalem,ze zmieniles zdanie i tez typujesz,ale opierasz sie na zdarzeniach.A jak myslisz,czy typerzy którzy typuja np.10 to co robia:licza fusy w szklace z kawa?. Jak widzisz nie odpowiadam Ci w twoim watku tylko na neutralnym gruncie. Cieszy nas Twój powrót,ale prosze przestan nas obrazac i wypisywac niestworzone rzeczy to i my damy Ci spokój. Piszesz,ze chetnie z typerami wymienisz poglady,a kto Ci broni,to wolny kraj,Wejdz w jakikolwiek temat i napisz cos z sensem,bez obrazania piszacych tam uczestników,zadawaj pytania,ale i odpowiadaj jak ktos zapyta,ale konkretnie,bez jakis tam \"wycieczek\" pod adresem pytajacego,a mysle,ze mozesz sie bardzo zdziwic i byc we wszystkich tematach i dyskusjach.Kazdy bedzie z Toba chetnie wymienial poglady,bedzie z Toba dyskutowal. Abys nie myslal,ze chowam do Ciebie jakas uraze to zapraszam do naszgo dzialu,mozemy podyskutowac na tematy z którymi sie zmagamy. Pozdrawiam |
2007-03-09 (17:43)![]() Data rejestracji: 2006-08-08 Ilość postów: 6757 ![]() | wpis nr 93 224 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam ! Pasko - dzieki , mój dostep do TYPóW NA zYWO zostal odblokowany . Pozdrawiam ! |
2007-03-09 (17:59)![]() Data rejestracji: 2006-05-25 Ilość postów: 4417 ![]() | wpis nr 93 228 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko-drugi raz kieruje do Ciebie pytanie dlaczego nie moge zrobic poprawnej aktualizacji wyników w Viltomierzu.Czy to jest zwiazane z wchodzeniem przez tubaze na stronke. Prosze o odpowiedz.Program jest dla mnie w tej chwili bezuzyteczny. Program kupiony legalnie,troche sie udzielam na ,,trawniku,,. Czy móglbys zrobic jakis wyjatek ![]() Pozdrawiam Willi |
2007-03-11 (20:45)![]() Data rejestracji: 2005-07-25 Ilość postów: 2834 ![]() | wpis nr 93 476 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko - dlaczego nie moge sie zalogowac na nowym forum. Chcialam odpowiedziec na latwa zagadke Safari i \"nici\" z odpowiedzi. Czy juz nigdy wiecej nie bede mogla pisac na drugim forum? |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 37 38 39 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |