Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 33 34 35 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2006-12-20 (08:46)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 85 656 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bylo,minelo ,nie mówmy wiecej. pozdr. A galerie mych obrazów odwiedziles? |
2006-12-20 (09:11)![]() Data rejestracji: 2006-04-22 Ilość postów: 1197 ![]() | wpis nr 85 659 [ CZCIONKA MONOSPACE ] r12d12, mialem juz na ten temat nic nie pisac,ale czytajac Twoje posty zmienilem zdanie. Ja jak czegos nie wiem,to o tym nie pisze,czasem stawiam pytania i staram sie czegos na dany temat dowiedziec.Ty natomiast od razu ,bez poznania meritum sprawy,wydajesz wyroki.Od pewnego czasu Mariusz (ostatnio tez Karamba) pisza na nowym forum i zauwaz,prosze,ze nikt im w tym nie przeszkadza. Grozby? ![]() Za cholere nie wiedzialem,po co do nas przylecialy f-16. Teraz juz wiem ![]() Bez urazy,mysle,ze nie nalezysz do \"obrazalskich\" |
2006-12-20 (12:00)![]() Data rejestracji: 2006-01-05 Ilość postów: 299 ![]() | wpis nr 85 669 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jasze-nie widzialem galerii. domyslam sie ze to gdzies w almannachu, wiec zaraz sie przeklikam. nimoraj-tak. bez urazy. szczerze piszac, mam w D twoja opinie, wiec nie mam o co sie obrazac .pozdrawiam i wesolych swiat dla calej rodziny. |
2006-12-20 (12:57)![]() Data rejestracji: 2005-07-25 Ilość postów: 2834 ![]() | wpis nr 85 679 [ CZCIONKA MONOSPACE ] r12d12 ![]() ![]() |
2006-12-20 (13:38)![]() Data rejestracji: 2006-01-05 Ilość postów: 299 ![]() | wpis nr 85 682 [ CZCIONKA MONOSPACE ] zeby nie bylo ze napastuje, albo molestuje... ale w podstawówce 90% moich mlodzienczych zauroczen to byly ANNY! ![]() niewazne juz dzisiaj. POZDROWIENIA DLA ANI! ![]() ![]() |
2006-12-20 (13:47)![]() Data rejestracji: 2005-07-25 Ilość postów: 2834 ![]() | wpis nr 85 684 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2006-12-20 (14:03)![]() Data rejestracji: 2006-04-22 Ilość postów: 1197 ![]() | wpis nr 85 685 [ CZCIONKA MONOSPACE ] r12d12 i nawzajem,nawzajem pozdrawiam i wesolych swiat |
2006-12-21 (20:57)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 85 864 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja swoich preferencji nie ukrywam. W moim wieku przeslanie buziaczka WSZYSTKIM KULKOWICZOM to jak rózga pod choinke, ale i tak przesylam... Aniu !! Dla Ciebie specjalnosc \"zakladu\" ![]() ![]() Duzo szczescia i slonca. rudzielec |
2006-12-21 (22:09)![]() Data rejestracji: 2005-07-25 Ilość postów: 2834 ![]() | wpis nr 85 871 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dziekuje Krysiu ![]() ![]() Pozdrawiam - Ania |
2006-12-22 (10:20)![]() Data rejestracji: 2006-12-21 Ilość postów: 4 ![]() | wpis nr 85 898 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam dzieki za slowa otuchy i podpowiedz chodzi o podane numerki wlasnie ide je wyslac z wielka ale to wielka nadzieja zycze tez wielkich wygranych i bardzo udanych i wesolych swiat |
2006-12-22 (10:47)![]() Data rejestracji: 2006-08-22 Ilość postów: 59 ![]() | wpis nr 85 903 [ CZCIONKA MONOSPACE ] zagubiona - Nie trac nadziei wszystko bedzie dobrze ![]() skreslone 2 kupony, ale nie chcialo mi sie isc do kolektury ich wyslac bo stwierdzilem ze i tak nic nie bedzie trafione. Jak sie okazalo po losowaniu bylo 9/9 czyli 24000 zl Do tej pory nie moge sobie darowac lenistwa ![]() Pozdrawiam Cie Wesolych pogodnych Swiat zycze . |
2006-12-22 (10:56)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 85 904 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A pomysl, ze ktos codziennie skresla liczby za stawke x10 ... a pewnego dnia stwierdzil, ze dzis skresli tylko za x1 i trafil 10/10 ![]() W ML wystepuje ten \"dylemat gracza\", ze w przypadku wiekszej wygranej zwykle zamiast sie w pelni cieszyc, to przychodza mysli typu ... a moglem zagrac za wieksza stawke ... ![]() Pozdrawiam |
2006-12-22 (11:29)![]() Data rejestracji: 2006-08-22 Ilość postów: 59 ![]() | wpis nr 85 907 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dylemat polega na tym ze nie wiemy kiedy nasza szansa nadchodzi... ![]() A z pewnoscia kazdy z nas ma szanse na wygranie duzej sumy.... Jedni ta szanse wykorzystuja a inni przegapiaja. Dylemat polega na tym ze nie wiemy kiedy nasza szansa nadchodzi... A z pewnoscia kazdy z nas ma szanse na wygranie duzej sumy.... Jedni ta szanse wykorzystuja a inni przegapiaja. W tym miejscu gratulacje dla Viltoma za nie przegapienie szansy wygrania 10/10 ![]() Pozdrawiam |
2006-12-22 (12:39)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 85 918 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To nie jest powazne pytanie do Pasko. To jest podpowiedz dla Zagubionej jak zarobic pieniadze. Przepraszam, ze w tym temacie. Trudno jednak pisac w innym, nowego zakladac nie chce. Zagubiona faktycznie sie pogubila i pisze w róznych tematach. Ostatni Jej post jest tutaj, wobec tego informacje te zamieszam wlasnie tu. Pasko, jezeli uznasz, ze zasmiecilam watek - wywal mój post. Pozdrawiam ___________________________________________ Do Zagubionej. Zblizaja sie swieta, których - jak piszesz - nie lubisz. Z Twojego postu (w innym temacie wynika), ze dlatego sa dla Ciebie nieprzyjemne, bo brak pieniedzy na kilkanascie potraw wigiljnych. Innego powodu nie podalas. Ciebie uszczesliwia wygrane pieniadze, które umozliwia zastawienie stolu potrawami. Zycze Tobie bys wygrala. Jednoczesnie zycze bys spojrzala na inna strone swojego problemu. Nie pieniadze sa wazne, ale zdrowie. Powinnas sie cieszyc, ze zdrowie Twoje pozwala na przygotowanie swiat, ze masz sile szykowac potrawy, ze Twój zoladek jest w stanie je strawic. Wigilia przy ziemniakach ze sledziem moze byc równie wspaniala. Ciesz sie tym co masz. Naprawde, uwierz mi nie jest wazne co masz na stole, wazne jest Twoje podejscie do zycia, hierarchia wartosci, którymi sie kierujesz. Liczysz na wygrana. Moze wygrasz wiecej lub mniej. Obojetnie jaka to bedzie kwota, przy pesymistycznym nastawieniu do zycia i takiej krótkowzrocznosci, nie wierze, bys te pieniadze potrafila rozmnozyc. Wnioskuje to z Twojego postu pisanego tuz przed swietami, czyli w ostatniej chwili. Wigilie spedze sama w towarzystwie mojego psa. To mój wybór - tak chce. Od kilku lat w tym dniu lacze sie duchowo z bliskimi, którzy odeszli z mego zycia. Nie szykuje zadnych swiatecznych potraw. Gotuje tylko bardzo chudy bigos, a na wigilie bede miala rybe i salatke. Przeciez wiecej nie zjem. Wiec szkoda mi marnowac pieniadze, na które naprawde ciezko pracuje. Nie kupuje, ani nie pieke ciasta, wiem, ze po nim wysiadzie mi watroba. Ciesze sie nie z przyslowiowej ryby, ale z wedki, dzieki której mjoge te rybe zlowic. Poszperaj w czasie swiat w mieszkaniu. Moze znajdziesz jakies przedmioty, bez których mozesz zyc. W kazdym mieszkaniu cos sie znajdzie. Jakas lampa stara, serwetki po babci, ciuch, z którego wyroslas, albo nie jest Tobie w nim do twarzy, kolekcja znaczków... Zarejestruj sie na Allegro, wystaw te przedmioty na aukcje. Zawsze ktos kupi, jezeli nie bedziesz miala zbytnich wymagan co do ceny. Ja zaczynalam od sprzedazy ksiazek. Wiele z nich sprzedalam po zlotówce. Nie plakalam, ale cieszylam sie. Kazda zlotówka dawala dochód. Nie wstydze sie tego, ze sprzedaje na Allegro. Dzieki temu w terminie moge oplacic swiadczenia, stac mnie na wykupienie lekarstw. Kilka lat temu mialam z tym ogromny problem. Zawsze mozna dorobic, albo zarobic, gdy sie ma dostep do komputera. Troszke inicjatywy i zaangazowania w to co sie robi, a zobaczysz, ze Twoja sytuacja stopniowo sie poprawi. I jeszcze jedna podpowiedz, nie wydawaj wszystkich zarobionych pieniedzy na zycie. Jezeli masz dlugi, nie przejmuj sie nimi. Kiedys je splacic. Najpierw pomysl co zrobic z tymi zarobionymi pieniedzmi, w co je zainwestowac, w jaki towar, co ludziom jest potrzebne, jakie jest zapotrzebowanie wsród klientów. Poprzegladaj aukcje, warto temu poswiecic czas. W ten sposób sie zorientujesz jaki towar jest chodliwy. To najwiekszy sklep-rynek swiata. Na Allegro jest zarejestrowanych ponad 5 milionów uzytkowników. Postepuj zgodnie z regulaminem, badz dyspozycyjna i uczciwa wobec klientów. Z pewnoscia za rok bedziesz miala inne swieta. To moja odpowiedz na sugestie pomocy dla Ciebie niektórych uzytkowników tego forum (w innym temacie). Oprócz Allegro sa jeszcze inne aukcje, np. Aukcje24, eBay. Tam takze mozesz spróbowac. ___________________ PS Niektórym wscibskim osobom z tego forum zycze, by w Nowym Roku zamiast zajmowac sie szpiegowaniem, zajely sie czyms bardziej pozytecznym. Czyms co daje rzeczywiste efekty. Slodzenie jest slodkie do czasu, a potem juz mdli. |
2006-12-24 (05:46)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 86 088 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko! Zdrowych, pogodnych, rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia! Oby w te Swieta nie wieszal sie server ![]() fobia1 |
2006-12-31 (09:56)![]() Data rejestracji: 2005-06-02 Ilość postów: 498 ![]() | wpis nr 86 251 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia, chyba w zla godzine wypowidzialas te slowa! ![]() No tak, Wigilia byla, jest i bedzie dniem niespodzianek. Serwar sie powiesil, albo go powiesili, telefony sie pourywaly albo zawiesily i nie tylko... Za rok znowu bedzie Wigilia! DO SIEGO ROKU!!! |
2006-12-31 (10:43)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 86 254 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A cóz to za pesymistyczne myslenie! Przeciez, Droga Kukolo, tradycji stalo sie zadosc. Kiedys siadalo wszystko przecietnie na trzy dni pod koniec miesiaca, a teraz tylko przed koncem roku. Zycie bez problemów byloby nudne, okropnie nudne. Zobacz jak jest fajnie! Znowu ogladamy (wprawdzie awaryjnie) zielona strone. Wszyscy sie cieszymy, prawda? A czulabyc te radosc, gdyby nie ta przerwa? Zdrówka w Nowym Roku, a \"reszta pzyjdzie sama\" jak to ktos pieknie do mnie napisal. Optymistycznie spogladajaca na wszelkie awarie, a takze akceptujaca je ze stoickim spokojem - fobia1. |
2006-12-31 (11:11)![]() Data rejestracji: 2005-01-30 Ilość postów: 1207 ![]() | wpis nr 86 256 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Swieta ,swieta i po swietach a moje wejscie na forum graniczy z cudem .Od kilku miesiecy { przeniesienie strony} nie moge sie tu dostac ,zreszta widac to po mojej aktywnosci ,a jesli juz wejde to nie moge nic napisac bo jestem blokowana.Pokazuje sie taki komunikat : The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: http://www.multipasko.pl/add/forum/n_viewtopic.php? The following error was encountered: Unable to determine IP address from host name for www.multipasko.pl The dnsserver returned: Timeout This means that: The cache was not able to resolve the hostname presented in the URL. Check if the address is correct. Your cache administrator is webmaster. Byc moze jestem blokowana tylko dlaczego czy ktos mi wyjasni . Zycze Wszystkim paskowiczom bardzo,bardzo szczesliwego Nowego Roku oraz zdrówka a reszta przyjdzie sama. |
2006-12-31 (11:11)![]() Data rejestracji: 2005-06-02 Ilość postów: 498 ![]() | wpis nr 86 257 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia, to nie pesymizm, to rzeczywistosc ![]() ![]() ![]() |
2006-12-31 (11:41)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 86 259 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witajcie gracze .Sukcesów w Nowym Roku |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 33 34 35 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |