Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 32 33 34 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2006-12-16 (11:15)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 Ilość postów: 2665 ![]() | wpis nr 85 291 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I bardzo dobrze! Pani Halinko ![]() Jesli ktos-komus... to czemu nie jemu? P.. K..... mnie nie interesi, nigdy nie \"wpieprzal sie w moje posty. ale Pan M. miewal \"wciecia\"... i tym samym odplacam. A ze jestem solidny, to ma jak w banku na kajmanach 1000% \"zysku\" ![]() Ostatnio ciezko pracuje i ta stronka daje mi wiele radosci. Porannej kawy nie wyobrazam sobie,gdzie inndziej ![]() Ale \"dyktatury\" Nie cierpie!!! Czy ja musze myslec jak M. ? Zawsze pisalem ze ML to dla mnie zabawa... gdzies te pieprzone pieniadze trzeba wydac. Zona mnie nie opierdala za to ze zle typuje, a taki M. bedzie mnie krytykowal? Wybacz Fobia, nie zdzierze... ![]() Pozdrawiam wszystkich,którzy maja wlasne JA!!! |
2006-12-16 (11:19)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 85 292 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia, wiem ze to byla prowokacja ze strony Karamby. Zrozumialam to po kilku wpisach. No cóz Mariusz na pewno tez przeczuwal jak to sie moze zakonczyc, ale brnal dalej. Moze w inny sposób, bo to inna osobowosc ale nie dziw sie ze zaakceptowal swoje drugie ja w postaci Karamby. Widocznie to w nim siedzialo. karamba odwalil za niego cala brudna robote. Nie znalazlam nigdzie wpisu Mariusza - Karamba STOP. Mariusz wycofal sie po prostu, palac za soba wszystkie mosty. Nie ma tematu, nie ma dowodów, wiec nie ma Mariusza, ale czy to prawda? Nie dla mnie. Marisz po prostu stchórzyl. Wystraszyl sie, bo w gruncie rzeczy sam nie potrafil sobie z tymi emocjami poradzic. Mam nadzieje, ze wróci. Wróci jako czlowiek, który zrozumie, ze jest bardzo dobrym pomyslotwórca, ale nieudolnym pomyslodawca, bez daru cierpliwego tlumaczenia uczniom. Pa |
2006-12-16 (15:43)![]() Data rejestracji: 2006-06-07 Ilość postów: 237 ![]() | wpis nr 85 313 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Wszystkich, Jak dlugo by trwalo to zaszczuwanie Mariusza ? Czasem tak jest ze trzeba zejsc do rynsztoka i sie zintegrowac z Tymi którzy w nim sa, zeby widziec co to rynsztok. Mam pytanie co komu szkodzilo ze Mariusz sobie tu pisal, sami wiecie ze na poczatku nie reagowal na Wasze obelgi,drwiny, wyzwiska itd.. Ale kazdy ma swoja wytrzymalosc. Skad wiecie jak ma Mariusz ? W Waszym interesie jest teraz zeby mial duza. Bo nikt nie wie co w czlowieku siedzi i kiedy nastapi \"pstryk\" i stanie sie tragedia. A jak by sie stalo to czeka Was odpowiedzialnosc karna. Strona jest obserwowana od 0.5 roku. Cala dokumentacje posiadam wraz z danymi personalnymi i jestem w stanie ja przekazac odpowiednim organom. Konsultacje w tej sprawie juz poczynilem. Dokumentacja nie tylko dotyczy zaszczuwania Mariusza, ale innych nielegalnych praktyk zwiazanych ze strona Pasko. willi, napisal: \"Mam nadzieje,ze w ostatnich dniach na forum wielu ludzi ma podobne odczucia do mnie.Wpisy Karamby,Mariusza ,Maciejo dotarly do dna. \" Tak wpisy dotarly do dna. Ja kiedys juz zaliczylem takie dno. Ty miej nadzieje ze wyjdziesz z tego obronna reka. Do wszystkich, Kiedys nie zareagowalem no poczynania kolegów i mój przyjaciel po prostu wyskoczyl przez okno. Ta osoba w pewnych kregach jest bardzo znana i uznawana byla na calym swiecie. Teraz jest najprawdopodobniej kolejne dno bo wykorzystuje sie jego twórczosc w celach zarobkowych. Watpie ze pieniadze ze przydarzy przeznaczone zostana np. na przyzwoity nagrobek. O sprawie byl mozna swego czasu w prasie i internecie poczytac. Ze wzgledu na szacunek do tej osoby w tym miejscu nie wymienie jego nazwiska. Ci którzy sie interesuja sztuka za pewne sie domyslaja. Najgorsze jest to ze dwa razy mi sie taka sytuacja zdarzyla, inna osoba równie znana w troche inny sposób ale tez tempa nie wytrzymala. A wszyscy wiedzieli co sie dzieje i nikt nie zareagowal. Swoja droga artysci sa troche zbyt wrazliwi. Swego rodzaju \"artysta\" z tym ze w innej dziedzinie jest dla mnie Mariusz. Nie znam go dobrze i nie znam jego wrazliwosci . Moge powiedziec jedno ze chyba dwa razy z nim rozmawialem i w glosie mozna duzo uslyszec. A slyszalem w nim miedzy innymi zal i wstyd za te niektóre osoby. Zalózmy ze jest tak jak niektórzy pisali ze Mariusz jest wariatem itd. I niech sie cos stalo ? To jeszcze wieksza na Was odpowiedzialnosc spadnie !! Znecanie sie psychiczne na chorym jest o stopien wyzej karane. Ja wiem ze Mariusz jest jak najbardziej zdrowym czlowiekiem i ma wielka zalete ma pasje której wielu z Was tak bardzo mysle ze nawet nieswiadomie mu zazdrosci. Moi drodzy , wiecej tolerancji, poszanowania drugiego czlowieka jest jak najbardziej wskazane. Juz pisalem ze krytykujcie jego prace , a nie jego. To wielka róznica !!! Jak sie z nim nie zgadzacie to po prostu nie czytajcie i nie dyskutujcie. Nie samowi tym jest dla mnie to ze az do znudzenia próbowaliscie go sprowokowac zeby sie pochwalil osiagnieciami swojego programu itd. Przeciez az do znudzenia Wam odpowiadal ze nie zrobi tego. Czy to tak trudno uszanowac ? Pomijam juz aspekty celowosci takiej demonstracji. Ja powiem ze tez bym tego nigdy nie zrobil i nie zarobie na otwartym dla Wszystkich forum. Widocznie sa ludzie którzy maja powody zeby tak postepowac. Czy to tez tak trudno zrozumiec , zaakceptowac i uszanowac ? Nie podobaly Wam sie moje wpisy dwa dni czekalem na reakcje. Trzeba bylo az tak dlugo ? Jak Was to dotknelo mocno to zareagowaliscie. Niczego nie ukrywalem wrecz od samego poczatku wskazywalem ze to jest celowa prowokacja. Niektórzy tego do dzisiaj jak widze nie zauwazyli. Chyle czola przed tymi którzy dokladnie odczytali moje intencje. Przeciez w pierwszej kolejnosci to administrator jest odpowiedzialny za tresci które sa umieszczane na jego Forum. To niestety swiadczy o tym ze Pasko musi sie od strony prawnej zainteresowac ta sprawa jesli dalej chce by jego forum istnialo. A to co z Mariuszem robiliscie Wam sie podobalo przez przeszlo 0,5 roku. Mariusza tak odkreciliscie ze prawie sie sam stal tacy jak Wy. Tak naprawde to dzieki mojej prowokacji sami sie ujawniliscie . Okazalo sie ze to jest niewielka grupa osób na tym forum którzy maja swoje interesy. fobia1, nie wiem jaka mam dokladnie osobowosc, staram sie jak najbardziej poznac siebie samego. Tobie na pewno lepiej jest mnie ocenic, gdyz wielokrotnie mnie widzialas a i z obserwacji optycznej czasem mozna sporo wniosków wyciagnac.Pewnie nie wiesz o co chodzi, podpowiedz jest w jednym z wpisów Sondy , albo Twoim, nie pamietam. Nie ma to i tak zadnego znaczenia. Jesli chodzi o spektakularne pozegnania sie z forum , to fobia1 mi zaimponowalas. W koncu jestes kobieta i ten protest jest jak najbardziej zrozumialy. Nikt w takim rynsztoku nie ma zamiaru przebywac, po prostu jest nie smacznie. Mi tak bylo dlugi czas Tobie tylko dwa dni ? Wiec poniewaz jestes kobieta w tym miejscu Ciebie , Sonde i inne panie bardzo przepraszam za optyczno-vizualne doznania podczas czytania moich niektórych postów. Co Cie nie zwalnia wcale z odpowiedzialnosci w udziale biernym i czynnym zaszczuwania Mariusza. Jesli chodzi o odejscie Mariusza, mysle ze dobrze zrobil. Moje zdanie jest takie ze on tu nie znalazl i nie znajdzie partnerów do swoich prac. Tu jest inna stylistyka i inna Forma. Mariusz ma zupelnie inne oczekiwania troche jakby sie przywiazal do tego forum. Ale to nie znaczy ze nie moze bywac i pisac. To jego osobista sprawa i decyzja. Slyszalem troche w jego glosie nutke rozzalenia ze w koncu dzieki temu Forum poznal tu troche osób z którymi wspólpracuje itd. , ale i tez ulge ze to sie skonczylo. Mysle ze wszytkim dobrze zrobi mala przerwa i kazdy sam wyciagnie wnioski na przyszlosc i mam nadzieje ze administrator poczyni odpowiednie kroki zeby sprawe uregulowac pod kazdym wzgledem. Uwazam ze na forum znajduje sie jeszcze pare wpisów które powinny zniknac poniewaz moga byc poczatkiem kolejnej akcji której sobie chyba nikt nie zyczy. Mam nadzieje ze administrator dokona tego. mirek77335 napisal: \"Jesli ktos-komus... to czemu nie jemu?\" Traktuje to jako zart. Bo jestem pewien zebys w realu wielu osobom nie dal rady oddac. To sa zbyteczne prowokacje. Mam nadzieje ze wezmiesz sobie to do serca skoro tak lubisz na tym Forum przebywac. Kolego willi, W celach testowych mozna mnie zablokowac i przekonasz sie ze pojawie sie pod tym samym nickem jednoczesnie np. na dwóch forach wielokrotnie. Technicznie nie jest to zaden problem. Wiec wiec ze nie zamierzam sie tu bawic w chowanego , nie jest to moim celem. Zablokowac i owszem mozna osoby które nie posiadaja odpowiedniej techniki komputerowej. Nie chcialbym byc zle zrozumiany ze kogos zamierzam straszyc itd. Prosze to potraktowac jako prewencje i ostrzezenie. Jesli jednak nie wciagniete zostana odpowiednie kroki doprowadze do zamkniecia tego Forum. Mam nadzieje ze administrator i userzy poczynia odpowiednie kroki zeby do tego nie doszlo. Wszyscy jestescie wspóltwórcami tego Forum i do Was nalezy zeby nowe pojawiajace sie osoby dobrze sie czuly na nim. Mi po pierwszym dniu sie odechcialo i gdyby nie wpisy Mariusza by mnie Tu nie bylo. To jego wpisy mnie przyciagnely. Wiec nawet jak jego wpisów nie akceptujecie to badzcie mu wdzieczni ze przyciaga ludzi na to forum. Przykladów dobrze funkcjonujacych Forum jest sporo w sposób bierny zaoferowalem swoja pomoc administratorowi. Moge takie wskazac gdzie jest odpowiedni regulamin i panuje wzajemny szacunek. Co nie znaczy jak juz wspomnialem ze dobywaja sie nieraz zazarte ,ale merytoryczne dyskusje. Spojzcie zarejestrowanych jest 2398 osób. Gdzie one sa ? Tak naprawde piszaca jest tu mala grupka. Teraz chyba wiecie dlaczego. A wiec stworzcie warunki tak zeby sie to forum rozwijalo a nie padlo przyczyna nieodpowiedzialnego postepowania malej grupy osób. Mam tez nadzieje ze ta mala grupa osób zweryfikuje swoje postepowanie i pomoze administratorowi w utrzymaniu porzadku. pozdrawiam Wszystkich serdecznie i zycze milego weekend-u. ps.1 Cala ta akcje przeprowadzilem z porozumieniem osób trzecich jednak zadna z tych osób nie jest osoba z tego forum . Zadna osoba nie byla poinformowana wczesniej ,oraz nie brala udzialu z mojego ani innych organów polecania . ps.2 Mysle ze dla dobra tego forum jak juz sobie wszyscy poczytaja skopiuja itd. to mozna skasowac ten post. Ja w kazdym badz razie nie mam nic przeciwko temu. |
2006-12-16 (16:04)![]() Data rejestracji: 2005-02-05 Ilość postów: 718 ![]() | wpis nr 85 320 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Karamba mam pytanie co ten urywek tekstu który skopiowalem z twojej wypowiedzi ma oznaczac ? Bo nie za bardzo rozumiem. Strona jest obserwowana od 0.5 roku. Cala dokumentacje posiadam wraz z danymi personalnymi i jestem w stanie ja przekazac odpowiednim organom. Konsultacje w tej sprawie juz poczynilem. Dokumentacja nie tylko dotyczy zaszczuwania Mariusza, ale innych nielegalnych praktyk zwiazanych ze strona Pasko. |
2006-12-16 (16:24)![]() Data rejestracji: 2006-03-02 Ilość postów: 2751 ![]() | wpis nr 85 321 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A moim skromnym zdaniem, to jednak nie byla prowokacja. Tak sie udalo Karambie. Najpierw, jako przyjaciel Mariusza pospieszyl mu z odsiecza, ale chory rozum pchal go coraz dalej. Stracil samokontrole, juz byl wszechmocny i wszechmogacy. Juz sadzil, ze to forum wszystko zniesie, a wiec i jego. Ale to nie prowokacja, choc niektórzy go w ten sposób tlumacza, to chora jazn Karamby i typowe dla tej choroby objawy, brak jakichkolwiek hamulców. Chamski ekshibicjonizm w kazdej postaci, az dziw, ze nie wykorzystal w tym celu równiez mozliwosci zamieszczenia swoistego gifu, tak jak to sie dzieje na drugim forum, gdzie jakis forumowicz ma gif z kopulujacymi postaciami. Pasko, jak chce cos takiego ogladac to wchode na strony erotyczne o takiej porze, ze dziecko mnie nie zaskoczy chcac skorzystac z komputera. Ale na Twoja strone przewaznie wchodze w dzien i nie kryje sie z tym, nieraz odchodze od komputera bedac na jednym czy drugim forum, no glupio mi , co pomysli sobie moje osmioletnie dziecko, ze co mama robi, ze co oglada ? Nie jestem pruderyjna, nie te lata i srodowisko, ale obyczajnosc powinna byc wszedzie. Dlaczego Mariusz uciekl? Nie wiem, moze przestraszyl sie, ze rozkojarzony Karamba i jego zaatakuje, zdradzajac nieprzyjemne szczególy? Pewnie tak. Nie wiedzial jak zapanowac nad nim. Nauczka dla Mariusza. Zastanów sie, dlaczego niektórzy jedza Ci z reki? Pozdrawiam |
2006-12-16 (16:27)![]() Data rejestracji: 2006-05-25 Ilość postów: 4417 ![]() | wpis nr 85 322 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Wszystkich! W zasadzie mial to byc mój pozegnalny wpis.Wczesniej rozmawialem i pisalem do Pasko na temat ostatnich wpisów Karamby i Mariusza. Chodzilo mi o chamstwo w wykonaniu Karamby -jadra nietoperzy -propozycje seksualne -nazwanie jednego z uczestników forum w moim temacie ,,pacanem; -rozwazania kto ma malego,a kto duzego Ja mialem na mysli tylko kulturalne zachowanie. Mariusz teraz do Ciebie.Scielismy sie na poczatku,ale potem bylo ok. Ja nie pisalem o Twoich metodach ty o moich i spokój. Dziwie sie,ze dales sie wciagnac Karambie .Caly czas mam jednak nadzieje, ze poziom Karamby to jednak nie Twój poziom. Duzo Ludzi chce z Toba wymienac poglady.Wracaj.Ja moge odejsc z Forum Przejde na jakies inne(powaznie sie nad tym zastanawiam) Jezeli Uzytkownicy tego forum uwazaja,ze nie potrzebnie poruszylem problem kultury na Forum jestem gotów jeszcze dzisiaj zrezygnowac z udzialu w prowadzeniu tematu i wymiany pogladów. Do Karamby Czy Twój wpis to grozba? wkejam: Kolego willi, W celach testowych mozna mnie zablokowac i przekonasz sie ze pojawie sie pod tym samym nickem jednoczesnie np. na dwóch forach wielokrotnie. Technicznie nie jest to zaden problem. Wiec wiec ze nie zamierzam sie tu bawic w chowanego , nie jest to moim celem. Zablokowac i owszem mozna osoby które nie posiadaja odpowiedniej techniki komputerowej. Nie chcialbym byc zle zrozumiany ze kogos zamierzam straszyc itd. Prosze to potraktowac jako prewencje i ostrzezenie. Jesli jednak nie wciagniete zostana odpowiednie kroki doprowadze do zamkniecia tego Forum. Mam nadzieje ze administrator i userzy poczynia odpowiednie kroki zeby do tego nie doszlo. Wszyscy jestescie wspóltwórcami tego Forum i do Was nalezy zeby nowe pojawiajace sie osoby dobrze sie czuly na nim. Mi po pierwszym dniu sie odechcialo i gdyby nie wpisy Mariusza by mnie Tu nie bylo. To jego wpisy mnie przyciagnely. Wiec nawet jak jego wpisów nie akceptujecie to badzcie mu wdzieczni ze przyciaga ludzi na to forum. Do Pasko - moze warto te sprawe przekazac dalej? Pozdrawiam. |
2006-12-16 (17:14)![]() Data rejestracji: 2006-03-02 Ilość postów: 2751 ![]() | wpis nr 85 324 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Willi, nie zartuj. Nie bierz sobie tak wszystkiego do serca. My jestesmy zdrowi psychicznie, emocjonalnie. To nasze forum. Fakt. Karambie sie pogorszylo. W tej chorobie tak niestety bywa. No nie powiecie mi, ze wystraszyliscie sie jego pogrózek. Tak, jeden ma dostep do natowskiej twórczosci intelektualnej a drugi jest agentem , no chyba CIA ![]() Jak bracia ![]() |
2006-12-16 (17:31)![]() Data rejestracji: 2005-02-05 Ilość postów: 718 ![]() | wpis nr 85 327 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wili mam pytanie posiadasz numer gg jesli tak to wyslij mi go na gg. Znasz mój e-mail a dla przypomnienia multipio@op.pl |
2006-12-16 (18:01)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 85 330 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie i Panowie ,kazde forum dyskusyjne istnieje po to by dyskutowac.Nie ma jednego guru i oklasków. jesli ktos nie zgadza sie np. ze mna to ma prawo napisac dlaczego. A ja mam prawo pdpisac dlaczego tak a nie inaczej. Karamba napisal ...ale w jakim celu? Jaka odpowiedzialnosc i za co. Czy tu kogos do czegos ktos podzegnuje??? A jak na innej stronce gdzie wszystki jest ,,cacy,, ktos wywali majatek na czyjes typy czy ,,system,, a potem z rozpaczy wymorduje cala rodzine i sam wyskoczy to pytam ,czy na tamte stronke spadnie odpowiedzialnosc. Rzad do wiezienia !!!!....gdyz wielu bezrobotnych i pozostaniu bez srodków do zycia juz powyskakiwalo oknami. Wielu watków nie czytalem od dawna,nie wiem kiedy sie pojawil Karamba lecz dwa trzy dni wystarczyly mi!!!!!!! Ja tez swiety tu nie bylem. Pisanie przez mariusza nikomu by nie przeszkadzalo gdyby... ,no wlasnie gdyby Mariusz nie przyjal tonu wszystkowiedzacego guru. Gdyby odparowal watpliwosci innymi argumentami niz...jestes niekumaty i kropka.To nawet delikatnie . Pisalem...podziwialem go na poczatku nie za to co wypisywal lecz za jego zimna krew naq delikatne wówczas jeszcze zaczepki. Przez bodajze rok w temacie o sieciach neuronowych wpisalem sie delikatnie dwa chyba razy. Nie obserwowalem tego watku chyba ze zauwazylem inne wpisy niz jego. Ale on robil wszystkim ,,sieczke,, . Wtedy zaczalem polemizowac. Tyle jesli chodzi o mnie,kto i jak ,,szczul ,, Pana M. jest mi nieznane gdyz nie wszystko czytalem. Pozdrawiam tych co nie lekaja sie watpliwych pogrózek. |
2006-12-16 (18:09)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 85 331 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przez bodajze rok w temacie o sieciach neuronowych wpisalem sie delikatnie dwa chyba razy. Nie obserwowalem tego watku chyba ze zauwazylem inne wpisy niz jego. Jasze Errata. Sprawdzilem pierwsze kilka stron...cóz ,pamiec jest czasami zawodna. Bylo tych wpisów wiecej , reszta...jak wyzej czyli , delikatne wpisy. |
2006-12-16 (18:22)![]() Data rejestracji: 2006-03-02 Ilość postów: 2751 ![]() | wpis nr 85 333 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Karamba ze smierci sie nie drwi, ale czemu robisz takie spustoszenie wsrod przyjaciól? Tak, wiem, ciezko z Toba wytrzymac, to cholernie przykre. Zamilkli? Mam nadzieje, ze nie z powodu targniecia sie.... |
2006-12-16 (18:39)![]() Data rejestracji: 2006-03-16 Ilość postów: 57 ![]() | wpis nr 85 337 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Iskierka wlasciwie napisala wszystko, co nalezalo w tej sprawie. A Ty Pasko nie bój sie ,nie bój. Teraz,nawet Gazety chca zamykac. Najwyzej trzeba bedzie zejsc do podziemia. Karamba tymi \"grozbami\" zupelnie sie osmieszasz. I tak ,juz sobie \"firme\" wyrobiles. Po co, brniesz dalej? |
2006-12-16 (19:24)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 85 341 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Z forum odeszlam, bylam jednak ciekawa reakcji forumowiczów na mój wpis. Nie mialam zamiaru i dalej nie mam ustosunkowywac sie do zadnego z nich, oprócz wpisu Karamby, w którym sporo wierszy poswiecil mojej osobie. Karamba, prawdopodobnie umknely Tobie moje wpisy, w których podkreslalam, ze ja nie oceniam osoby, ale to co ta osoba pisze. Wiele razy takze podkreslalam, ze nikt nie ma prawa wypowiadac sie na temat zdrowia drugiej osoby, a szczególnie jej zdrowia psychicznego. Na forum nie tylko Mariusz zostal w taki sposób zaatakowany. W obronie innych osób takze zabralam glos. Bylam za to krytykowana, prawie potepiona przez szerokie gremium oburzonych. Nie zarzucaj mi, ze bralam udzial w zaszczuwaniu Mariusza. Nigdy tego nie robilam. Nie mozna nazwac zaszczuwaniem pytan, które mu zadawalam, pytan zwiazanych z opisywanymi przez niego metodami. Podkreslalam ciagle, ze nie udziela odpowiedzi, robi uniki, ze zaczyna mysl, ale nigdy jej nie konczy. Jednoczesnie podkreslalam jego zalety, poczucie humoru, bo takie niejednokrotnie wykazywal. W zwiazku z powyzszym nie mozesz mi zarzucic biernej postawy. Wrecz przeciwnie, swój sprzeciw wyrazalam glosno. Pisalam, ze kazda osoba na tej stronie jest wazna obojetnie jakie ma poglady na meritum. Mozna to znalezc w wielu moich wypowiediach, w wielu tematach. Nie pisz, ze tylko artysci sa zbyt wrazliwi. To podkreslenie \"zbyt\" jest w ogóle zbedne. Nie czuje sie \"zbyt\" wrazliwa, ale potrafie czuc to, co odczuwa czlowiek odrzucony, zaszczuty. Mój \"nocny\" post pisany byl pod wplywem tych odczuc. Moja osoba na forum byla takze niejednokrotnie atakowana. Wiele razy przezywalam oczernianie mnie, wysmiewanie, szydzenie z wieku (czy to forum tylko dla pieknych i mlodych?) odsylanie do garów (wiadomo, glupia baba - tam jej miejsce). Rzadko ktokolwiek stanal w mojej obronie, zreszta nie oczekiwalam tego. Uwazam, ze ludzie krytykujacy moje wypowiedzi merytoryczne (byly takie, bylo ich bardzo duzo), a takze te niemerytoryczne, widocznie nie dorosli do tego, by zrozumiec co chce przekazac. Glównie w tych wypowiedziach niemerytorycznych. O meritum pisalam zrozumiale. Karamba, pojawienie sie Twojej osoby wzbudzilo we mnie kontrowersje. Twierdzisz, nie wielokrotnie Ciebie widzialam. Mozliwe, dla mnie pozostajesz jednak w dalszym ciagu Karamba z forum. Kazdego dnia widuje wiele osób, moze wsród nich jestes Ty. Nikogo nie oceniam na podstawie wygladu. Najgorszy oprych potrafi sprawiac wrazenie cywilizowanego czlowieka. I czesto tak bywa. Nie piszesz, ze rozmawialam z Toba. Przyjmij wiec do wiadomosci, ze ocena moja wynika tylko i wylacznie z tego co tutaj zaprezentowales. I nie jest to dobra ocena. Gdybys napisal, ze wielokrotnie rozmawialismy, moglabym miec pewne przypuszczenia. Wówczas napisalabym, ze Twoje zachowanie cechowalo znana w psychologii tzw. metode \"prowokacyjna\". Jest ona bardzo skuteczna. Przed rokiem bardzo mi pomogla w cholernie ciezkiej sytuacji, w chorobie. W ciagu kilkudziesieciu minut postawila mnie na nogi. Na koniec zacytuje Jeden z Twoich akapitów skierowany do mnie: \"Jesli chodzi o spektakularne pozegnania sie z forum , to fobia1 mi zaimponowalas. W koncu jestes kobieta i ten protest jest jak najbardziej zrozumialy. Nikt w takim rynsztoku nie ma zamiaru przebywac, po prostu jest nie smacznie. Mi tak bylo dlugi czas Tobie tylko dwa dni ?\" Odpowiadam: Od dawna bylo mi tutaj zle. Wiele razy mówilam \"odchodze\". Powracalam, bo zzylam sie wirtualnie z tymi ludzmi na forum. Powracalam szczególnie wieczorami, bo wtedy potrzebowalam bardziej niz kiedykolwiek takiego kontaktu. Gdy rozpetales to \"pieklo\" - zamilklam, a wlasciwie juz wówczas sie wycofalam bez pozegnania. Bo z kim sie zegnac? Ze sfora ujadajacych dzikich ludzi? Wczoraj, po wykasowaniu Twoich i Mariusza postów, spokojnie, bez emocji przeczytalam ciag dalszy zycia na forum. Musialam. Nie dawalo mi spokoju sumienie. Wiedzialam, ze rynsztok plynal tutaj od dawna. Tylko zawsze wydawalo mi sie, ze sa to jakies slowne utarczki, bardziej ostre w meskich wypowiedziach. Ta bryja czasem sie burzyla, a potem spokojnie plynela dalej. Ty wywolales wylanie sie pomyj z koryta. I taka jest moja ocena Twojej osoby, tylko na podstawie podstepnej, jakiejs szpiegowskiej metody. W dalszym ciagu nie wiem, czy Mariuszowi pomogles, czy zaszkodziles. Po tym wszystkim co pisales przez te dwa ostatnie dni, jakich wulgaryzmów uzyles - nie wierze w nic kompletnie co teraz piszesz. Jedno nie ulega watpliwosci, jestes inteligentny. W czwartek zadam komus pytanie, czy jest Karamba z forum. Mysle, ze nie. Z tym kims ja rozmawiam i ta osobe szanuje. Chcialabym jednak, by ta osoba odpowiedziala mi szczerze. Tej osobie uwierze w dobre intencje, znam ja prawie 8 lat. |
2006-12-16 (19:34)![]() Data rejestracji: 2005-02-18 Ilość postów: 82 ![]() | wpis nr 85 343 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Musze zabrac glos w tej sprawie ,wprawdzie malo tu pisze ale odwiedzam to forum regularnie.Pomimo czasami dziwnego zachowania Mariusza nalezy mu sie szacunek ze wzgledu na wiedze jaka posiada o grach losowych.Nie spotkalem nigdy drugiej takiej osoby z taka wiedza, niewazne czy jego teorie sa prawdziwe czy nie.Po drugie to forum nigdy nie rozwineloby sie bez jego osoby,spójrzcie jak wygladaja inne fora totolotkowe -próznia.Dlatego w sumie nie dziwi mnie jego decyzja, mam nadzieje ze odnajdzie on jakies inne spokojniejsze forum i znowu bedzie mozna poczytac jego pomysly ,prawdziwe lub nie chocby nawet po to by uniknac alzheimera. |
2006-12-19 (20:49)![]() Data rejestracji: 2006-10-05 Ilość postów: 7191 ![]() | wpis nr 85 609 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko witaj! Pytanie- dlaczego akurat 12 liczb w exl-tka? Uwazasz,ze moze jest to najlepszy uklad w odniesieniu do gry systemowej?Przy takim obstawianiu ta 12 kosztuje tylko 990 PLN-ów.My szukamy taniego i skutecznego systemu.Moim i innych zdaniem [moze sie myle] najskuteczniej obstawic 20-21 liczb i grac na przemian.Z uwagi na koszty czesc ludzi juz przechodzi z duzego i Ml na exlotka.Mozna i tak tj na 12 liczb.Jezeli mozesz to uzasadnij w kilku zdaniach swój punkt widzenia aby nas przekonac do tych zalozen.Pozdrawiam. |
2006-12-19 (22:33)![]() Data rejestracji: 2006-01-05 Ilość postów: 299 ![]() | wpis nr 85 639 [ CZCIONKA MONOSPACE ] prawie rok przerwy... dawno tu nie zagladalem... dzisiaj z nudów odkurzylem starego linka do forum pasko i bylem w szoku. poczytalem, nadrobilem kilka zaleglosci wiem juz czemu wpisy mariusza zostaly ukryte... jako, uczetnik wielu \"wojenek\" sprzed prawie roku na tym forum, nie raz próbujac godzic zwasnione strony ...czasami samemu atakujac (pamietasz fobia?)... chcialbym sie wypowiedziec. mariusz- bardzo dobrze zrobiles. skoro lud chce normalnosci, to ja bedzie mial. i niech siedza dalej na tym juz \"normalnym\" forum ci \"normalni\" ludzie ze swoim \"normalnym \" podejsciem do zycia i gry. fobia-po co te dramatyczne rozstania? które to juz? na pewno nie ostatnie. jasze - krytykuac kogos za przybieranie pozy wszech wiedzacego, sam przybierasz poze jakiegos guru od wydawania opinii o innych ludziach. to jest hipokryzja w tym konkretnym przypadku. krytykujac kogos za krytykowanie nie mozesz byc wiarygodny i nie bedziesz. uzyte argumenty tego nie zmienia. kieras29 - pozdrowienia. inni mili i pomocni ludzie ktorzy to czytaja i pamietaja mnie - pamietam wasza pomoc, dziekuje i pozdrawiam! niestety nie pamietam juz nicków.sory. |
2006-12-19 (22:39)![]() Data rejestracji: 2005-07-25 Ilość postów: 2834 ![]() | wpis nr 85 640 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() ![]() |
2006-12-19 (23:05)![]() Data rejestracji: 2006-10-05 Ilość postów: 7191 ![]() | wpis nr 85 643 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witajcie! Czytam te posty i mialem nic nie pisac.Ale nie moge! Willi nie martw sie i to co piszesz mysle,ze pod wplywem emocji.Ja mysle,ze Pasko jest madrym czlowiekiem i podejmie wlasciwe decyzje. A teraz KARAMBA do Ciebie -nie lubie sie wtracac w sprawy które mnie nie dotycza ale zwróciles sie do wszystkich wiec sluchaj uwaznie!Kodeks karny i inne kodesy oraz przepisy i rozporzadzenia dzialaja w obie strony i nie musi nikt sie Ciebie bac.To co robisz jest tez forma zastraszania wiec daj sobie koles spokój i nie przeszkadzaj nam na forum .Od dzisiejszego dnia nikt Ciebie nie lubi.Pojales to chlopie wiec grzecznie podziekuj i pa! |
2006-12-19 (23:32)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 85 649 [ CZCIONKA MONOSPACE ] bylem w szoku r12d12 Dostalbys szoku gdybys tu zajrzal kilka dni temu. Ale...wyczyszczono. Pozdrawiam. |
2006-12-20 (00:19)![]() Data rejestracji: 2006-01-05 Ilość postów: 299 ![]() | wpis nr 85 651 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze. pewnie bym byl. pewnie tak. nie bylo mnie. teraz moge sie tylko domyslac i wyciagac wnioski z tego co zostalo. nie chce tu czynic zarzutów, a zwlaszcza teraz tobie, bo akurat ty trzymales (nie wiem czy zawsze, bo nie widzialem wszystkiego na forum) pewien poziom wypowiedzi i raczej nie schodziles ponizej niego. pewnie, gdyby inne ataki na mariusza , te przeprowadzane od 2 lat, takze byly przynajmniej na takim poziomie, to dzisiaj nie byloby komunikatów pasko w kazdym poscie mariusza. tak sadze. Opalxxxxx - ![]() ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 32 33 34 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |