Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 31 32 33 ... 332 333
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

POWAŻNE PYTANIE DO PASKO

2006-12-15 (11:10)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4418
ADMIN
1
wpis nr 85 183
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Mam dobra i zla wiadomosc.

Zla: ze wzgledu na zdecydowana prosbe Mariusza ..... wszystkie jego wpisy zostaly zablokowane ( tresc wpisów jest niewidoczna ).

Dobra: Osoby, które baly sie oddac wpis ze wzgledu na krytyke Mariusza, moga juz czuc sie swobodnie...

Forum bedzie teraz duzo dokladniej przegladane... i beda wyciagane konsekwencje w stosunku do osób, które ewidentnie nic nie wnosza, a jakby celowo szkodza forum !

Pozdrawiam

Pozdrawiam
2006-12-15 (11:46)

status kris77
Data rejestracji: 2005-11-27
Ilość postów: 50

1456
wpis nr 85 187
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam

Szkoda ze zablokowales wpisy Mariusza bo przez to nie uzyskam odpowidzi w temacie \"Czy mozna zyc z lotto\". A moglo byc ciekawie...

Pozdrawiam
2006-12-15 (11:50)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 85 188
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wiem, ze szkoda ....... ale co mialem zrobic jesli co 5 minut Mariusz mnie bombardowal prosba o taka blokade ... jesli bedzie kiedys chcial, to odblokuje.

Blokada to nie to samo co skasowanie.

Pozdrawiam

2006-12-15 (13:24)

status willi
Data rejestracji: 2006-05-25
Ilość postów: 4417

2042
wpis nr 85 204
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dzieki Pasko.Mam nadzieje,ze Karamba bedzie zablokowany.

Jednej rzeczy dziwie sie bardzo,ze Mariusz dal sie wciagnac do poziomu KARAMBY.osobiscie nie mam nic do Mariusza tylko niech uszanuje prace

innych.

Pozdrawiam
2006-12-15 (13:28)

status zen
Data rejestracji: 2004-03-02
Ilość postów: 1742

190
wpis nr 85 206
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pasko mnie sie wydaje ze postawiles wszystko na glowie. Zablokowane to powinny byc wpisy ,niemerytoryczne obrazliwe i niegodne kulturalnych ludzi . Wyobraz sobie ze przyjdzie tu ktos nowy ze swiezym spojrzeniem wiedza porónywalna do wiedzy Mariusza i móglby te watki dalej rozwijac (z Mariuszem lub bez ) lub ewentualnie wskazywac na pewne ich niedoskonalosci .

Teraz do czego ma sie odniesc?.

Zatrzymales rozwój .

Pamietaj ze nawet najbardziej blacha mysl w temacie moze byc zaczynem nowych poszukiwan otwarciem nowych mozliwosci i innego spojrzenia.

To duza strata.....

Lepszym rozwiazaniem bylo by przeniesie tych tematów na drugie forum z mozliwoscia cenzorskich ingerencji z tym ze cenzura mogla by tylko dotyczyc niemerytorycznych wpisów.

P.o.z
2006-12-15 (14:41)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 85 212
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Zen ..... ostatnia rzecz jaka chcialem, to blokowac wpisy Mariusza.

Ale Mariusz powiedzial, ze mam zablokowac wszystkie wpisy co do jednego ..... i ponawial prosbe co 5 minut z coraz mocniejszymi argumentami.

Pozdrawiam

2006-12-15 (15:51)

status Karamba
Data rejestracji: 2006-06-07
Ilość postów: 237

2075
wpis nr 85 218
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

zen,

zgadzam sie z Toba w 100%.

Wszystkie wpisy obrazliwe ,nie merytoryczne itd. powinny byc usuniete.

Z tym ze ja mysle ze nie tylko Pasko zatrzymal rozwój.

Liste tych osób masz i sam widzisz bo ich wpisy pozostaly.

Poza tym zauwaz kto tu cos napisze , jak sobie to poczyta ???

Kto ten rozwój hamuje ?

No a Mariusz, no to jego wlasnosc i ma prawo sam decydowac czy che, czy nie che,

zeby jego wiedza tutaj dalej pozostawala.

pozdrawiam serdecznie
2006-12-15 (17:38)

status slawek001
Data rejestracji: 2005-02-24
Ilość postów: 6116

721
wpis nr 85 221
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pasko ,,,,, nie rozumiem tego wpisu

Forum bedzie teraz duzo dokladniej przegladane... i beda wyciagane konsekwencje w stosunku do osób, które ewidentnie nic nie wnosza, a jakby celowo szkodza forum !

poprosze o definicje szkodza forum i nic nie wnosza ,,,,,,,, boje sie ze moje glupie przemyslenia tylko moga zaszkodzic temu forum
2006-12-15 (18:38)

status Jasze
Data rejestracji: 2003-09-04
Ilość postów: 4426

25
wpis nr 85 226
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jak zostanie rozwiazany problem wpisów Mariusza???

Wiele o ile nie wiekszosc to wpisy mertytoryczne i wielu osobom z tego forum bedzie ich brakowac.

Mnie raczej nie gdyz nie rozumialem ich w o wiele wiekszym jeszcze procencie niz TY.

Dlatego ich naprawde nie czytalem a podobnie jak TY nawet nie mialem zamiaru ,,studiowac,, zagadnien jakie poruszal.Bo nie doszedlbym do niczego ,,lyknalbym ,, jedynie sporo wiedzy teoretycznej.

W chwili jesli sam Mariusz poprosi o odblokowanie wpisów...ukaza sie rowniez te wpisy które tak zbulwersowaly i zdziwily wiele osób majacych nieco inne mniemanie o Mariuszu.

Uwazam ze wczesniej zrobisz z tym porzadek posiadajac kopie wpisów Forum.

Pozdr.
2006-12-15 (20:33)

status slawek001

721
wpis nr 85 242
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pasko ...teraz dopiero zobaczylem co oznacza blokada wpisów Mariusza i pytania na które chcial bym uzyskac odpowiec

1. Czy zmieniasz historie tego forum robiac biale plamy przeszlych zdarzen ?

2. Czy jestes cenzorem wlasnej strony ?

z góry dziekuje za odpowiec na moje pytania
2006-12-15 (20:51)

status Pio
Data rejestracji: 2005-02-05
Ilość postów: 718

635
wpis nr 85 244
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dobrze ze kiedys sciagnolem sobie forum na dysk.

Wiec Posaidam wszystkie Wpisy Mariusza od samego poczatku istnienia Forum do Konca Wakcaji.

Byc moze kiedys cos w nich znajde i wywnioskuje i odkryje ale to moze kiedys ...
2006-12-15 (21:07)

status mirek77335
Data rejestracji: 2004-11-03
Ilość postów: 2665

450
wpis nr 85 248
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam... mysle ze mozna bedzie w koncu, pogadac o tym o czym, kto chce

A ML... Jest moim hobby, tylko narazie, troche za drogi zeby grac systematycznie.

No... chyba ze pensje podskocza takze o 100%

Ale to marzenia scietej makówki

POZDRAWIAM WSZYSTKICH, ZAKRECONYCH I NIEZAKRECONYCH... A panu M.

zycze zdróeka w samotnosci nad swymi systemami, Ufff... jaki luzik!!!

Daje glowe ze wróci!!!
2006-12-15 (23:39)

status Karamba
Data rejestracji: 2006-06-07
Ilość postów: 237

2075
wpis nr 85 272
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

mirek77335,

Widze ze sie bardzo cieszysz ze Mariusza nie ma.

A mnie cieszy ze dolaczyles do nas. Jest Nas coraz wiecej. Super....

Nie zapomnij o nastepne spotkaniu.

Ja tez mysle ze mozna pogada o czym kto chce. Proponuje o Tobie.

Co ty na to ?

Tylko nie pisz ze sie wstydzisz o sobie pisac. Chyba nie chcesz zebym ja to zrobil ?

2006-12-15 (23:39)

status Monk
Data rejestracji: 2006-11-09
Ilość postów: 12

2341
wpis nr 85 273
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Drobna porada. Chcac czytac nieocenzurowane, otwieramy kopie w Google. Zycze pasjonujacej lektury.

2006-12-16 (00:22)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 85 277
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Mariusz zachowal sie z honorem.

Czy ktokolwiek z Was zastanowil sie nad tym jak w tej chwili czuje sie Mariusz?

Mozecie spac spokojnie? Bo ja nie.

Przez dlugi okres czasu, na poczatku, Mariusz nikogo nie obrazal.

Pisal tylko swoje mysli, moze przepisywal, to nie jest istotne.

Zostal sprowokowany celowo.

Bardzo dlugo zachowal zimna krew. Na jego miejscu wielu z nas dawno by bluzgalo.

A najgorsze jest to, ze prowokator(rzy) czuje(a) sie swietnie.

Nie mam zludzen. Ta strona nigdy juz nie bedzie taka jaka byla.

Po tej kloace, która nie Mariusz tutaj urzadzal przez ostatnie dwa dni, to forum nigdy nie bedzie oczyszczone z rynsztoku.

A ja rynsztoki omijam z daleka.

Za pare dni wszyscy bedziecie skladac sobie zyczenia swiateczne. Podobno szczere, od serca, sama milosc, przyjazn...

Nienawidze obludy.

Jutro zamiast tej tresci pojawi sie napis: wymoderowano.

Dlaczego?

Bo ktos rozciagnal sznurek, ustalil normy. Nie pasujesz - wynocha!

Czesc, wynosze sie sama, naprawde.

Bo ja faktycznie rynsztoki omijam.
2006-12-16 (07:56)

status mirek77335
Data rejestracji: 2004-11-03
Ilość postów: 2665

450
wpis nr 85 281
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam...

czy M. zachowal sie z honorem?

Dla mnie to jest jak \"harakiri\" czy jak to sie pisze.

Ale wielu z nas odetchnie od jego krytyki.

co do snu... spie zle, tylko dlatego ze pracy za duzo

Jesli chodzi o obrazanie pana M to nie ja Go sprowokowalem, swoje chamskie wpisy zaczal edytowac juz od roku.

Stopniowal je zrecznie nasilajac krytyke dotyczaca ludzi typujacych na stronce.

A kogo \"k...a\" obchodzi (przepraszam za slownictwo) z czego ludzie typuja? z sufitu....

ze sciany? czy z podlogi....

A moze bolalo kogos ze nie korzystal z jego programu?

Mam swój rozum, i nikt mi nie bedzie wciskal swoich idei.

Jesli \"pojechalem\" po gosciu jak po psie... to tylko dlatego ze mnie sprowokowal.

I zegnam sie z nim bez zalu.

Z drugiej strony-patrzac... mial prawo krytyki.

szkoda ze sam nie przyjmowal krytyki...

2006-12-16 (08:22)

status Jasze
Data rejestracji: 2003-09-04
Ilość postów: 4426

25
wpis nr 85 282
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Nie podoba mi sie, ze Mariusz zaklada, ze tylko on zna metode ( czego nigdy ale to nigdy nie udowodnil ), natomiast inni nie.

Pasko

Pasko dodal takze iz nie znajac WYNIKU metody Mariusza nie tracilby czasu na wchlanianie wiedzy proponowanej przez Mariusza.

Myslalem zupelnie podobnie i staralem sie polemizowac z Mariuszem.

Bylem najbardziej zagorzalym slownym przeciwnikiem teorii Mariusza.

Staralem sie ja podwazyc ,cytujac nierzadko niescislosci w tym co pisze.

Nie odpowiadal wprost,czynil uniki.

A przeciez latwo móglby wszystkim ukazac ze ma slusznosc.

Proponowalem zmierzenie sie na piatki.

Przemilczal ten temat.

Nie wiem kogo fobia ma na mysli piszac ,,prowokator(rzy),, lecz jesli sadzi ze wpis WNIOSKU byl prowokacja to sie myli.

Uzylem tego nicku swiadomie ,gdyz takie mam wnioski a wpisu dokonalem po przeanalizowaniu wszystkiego ,,za ,, i ,,przeciw,,.

Reakcja moja na podobny wpis o mnie samym bylaby zupelnie inna niz Mariusza.,nie z typu ,,rynsztokowych,,

Ten wpis nie jest bynajmniej próba wszczynania czegokolwiek lecz przeciez musimy wypowiedziec sie o wpisach z ostatnich dni zwlaszcza ze tycza takze czlowieka który byl tu z nami przez ostatnie trzy lata i w niejednym wzbudzil nadzieje.

We mnie nigdy ,od poczatku nie wierzylem bo...jestem widocznie bardzo latwowierny gdyz uwierzylem natychmiast...Dabnowi.

A swój rozum takze mam.

Pozdr.

Nie bede sie usprawiedliwial gdyz nie czuje nawet takiej potrzeby.

Czas okaze
2006-12-16 (08:32)

status slawek001

721
wpis nr 85 284
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Nie chce wypowaidac sie na temat Mariusza ale ja to wszystko odbieram Jak ZEMSTA Mariusza w stosunku do tego forum, w prosty sposób pokazal jak mozna manipulowac administratorem i nami wszystkimi
2006-12-16 (10:07)

status slawek001

721
wpis nr 85 288
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

sadze ze po zapoznaniu sie z informacjami zamieszczonymi na tej stronie niepotrzebna dyskusja zostanie zakonczona

http://pl.wikipedia.org/wiki/Moderator_%28internet%29
2006-12-16 (10:12)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 85 289
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam!

Piszac o prowokatorze nie mialam na mysli zadnego z przedmówców.

Zostalam zle zrozumiana, bo nie wskazalam palcem tego skutecznego prowokatora.

Myslalam, ze kazdy zauwazyl kto tak zrecznie zaczal manipulowac zarówno Mariuszem, jak i wiekszoscia forumowiczów.

Nie staje w obronie Mariusza. Faktem jest, ze oszczedzal w swoich zlosliwosciach tylko tych, którzy udawali, ze traktowali go jak powietrze.

Ktokolwiek chcial z nim podyskutowac bez przyklaskiwania, ktokolwiek zadal pytanie, które nie pasowalo Mariuszowi - reagowal dosc agresywnie, ale nie byl wulgarny.

Owszem, nie przebieral w srodkach oceniajac stan umyslowy osób majacych inne podejscie do gier. W swoim zacietrzewieniu tracil zdrowy rozsadek. Zamiast odpowiadac w sposób kulturalny - atakowal lub stosowal uniki.

Niejednokrotnie sama o tym pisalam, a on odbieral to jako prowokacje.

Przeciez to mnie nazwal najwieksza kretynka tego forum.

Innym osobom takze niezle sie oberwalo.

Nie potrafil obronic swoich teorii, nie mial argumentów. Jedynym argumentem bylo nie tylko lekcewazace odnoszenie sie, obrazanie itp.

Takie zachowanie moge zrozumiec, ale niekoniecznie akceptowac. Nie kazdy jest opanowany.

Przypuszczam, ze Mariusz ma problemy z wyjasnieniem tego co pisze. Wlasciwie z uzasadnieniem po co tak bardzo komplikuje swój sposób myslenia. Pewnie denerwowalo go to, ze nikt nie moze zrozumiec tych naukowych wywodów.

Napiecie na forum roslo. Mariusz coraz bardziej sie platal, inni krytykowali, jeszcze inni proponowali - moim zdaniem slusznie - by podal zestaw liczb tuz przed losowaniem. To ostatnie byloby faktycznie dowodem na to, ze Mariusza teoria sie sprawdza.

On nie chcial udowodnic swoich racji. Chcial bysmy uwierzyli na identycznych zasadach jak ludzie wierza w Boga.

Nikt Boga nie widzial, ale wiemy, ze istnieje. Prawda?

Tylko na istnienie Boga sa dowody, sa fakty historyczne potwierdzajace istnienie wyzszej inteligencji, sily, czy jak kto woli nazwac te wiare.

Natomiast Mariusz absolutnie wykluczyl danie szansy, by uwierzyc w to co pisze. Wymagal bezwzglednej wiary w swoja jedyna sluszna teorie.

Trudno mu bylo pogodzic sie z faktem, ze ludzie chca dowodów, albo przyajmniej dyskusji.

Jak pisalam wczesniej, sytuacja stala sie bardzo napieta.

Znalazl sie ktos dosyc przebiegly o nicku Karamba.

Udajac sprzymierzenca Mariusza, przekonal go do siebie, potraktowal forum jak rynsztok, wciagnal do niego Mariusza oraz kilku innych uczestników.

Mozna to postepowanie potraktowac dwojako.

Jedni interpretuja to jako drastyczny sposób na oczyszczenie atmosfery.

Moim zdaniem zas, tak wulgarne zachowanie swiadczy tylko o osobowosci tego czlowieka. Dla mnie to rynsztok.

Zadne czyszczenie rynsztoku nie zlikwiduje smrodu, który tutaj powstal.

Mariuszowi wspólczuje z tego wzgledu, ze padl ofiara takiej manipulacji.

Prawdopodobnie zdaje sobie z tego sprawe i ztego powodu chcial, by usunieto jego wpisy z forum.

Najdziwniejsze dla mnie jest to, ze facet bezwzgledny, uzywajacy tak ochydnych sformulowan, zostal zaakceptowany przez niektórych bywalców strony. Dla mnie jest to dno.

Ataki Mariusza mozna bylo odpierac - to sie udawalo. Mozna bylo go lekcewazyc lub niedostrzegac.

Bo Mariusz byl zawsze taki sam.

Tych metod nie zastosuje sie w stosunku do Karamby, faceta o dwóch twarzach. Nigdy nie wiadomo jak zaatakuje. Potrafi byc bardzo kulturalny, by za moment zachowac sie jak ostatni zwyrodnialec. Ochyda.

Zostalam zmuszona, by napisac doslownie, bez niedomówien. Moze teraz wszystko bedzie jasne.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 31 32 33 ... 332 333
Wyślij wiadomość do admina