Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 30 31 32 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2006-12-15 (07:01)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 652 ![]() | wpis nr 85 156 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Swieta racja. |
2006-12-15 (10:03)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 85 162 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, Faktycznie sa potrzebne zdecydowane kroki. W zwiazku z tym, ze nie mam czasu poszukiwac wszystkich wpisów danej osoby, to w momencie, gdy widze, ze daje wyjatkowo niemoralny wpis robie nastepujaca rzecz : Kasuje tresc wszystkich jego wpisów jakie kiedykolwiek zostaly przez niego oddane ... w tym momencie osoba ma czyste konto i zólta kartke. Po kolejnym wystepku juz tylko blokada. Na pierwszy ogien poszedl Karamba, po tym jak przeczytalem jeden z jego wpisów ..... Pragne tez zwrócic sie do osób, którzy nie zachowuja sie wulgarnie, ale nie szanuja innych uzytkowników forum. W tym momencie niestety pojawia sie Mariusz ..... i jego wrogosc do typujacych. Ja chialem powiedziec, ze szanuje bardzo wszystkich - a szczególnie typujacych!! Tylko dzieki Wam typujacy mozemy zobaczyc, ze w ML mozna wygrywac ...... niektórzy pewnie maja swoje sposoby, 100x lepsze od Mariusza i widac efekty. Niepodoba mi sie, ze Mariusz zaklada, ze tylko on zna metode ( czego nigdy ale to nigdy nie udowodnil ), natomiast inni nie. Inni tez moga miec sposób, moze nawet identyczny jak on i typuja .... Bo Mariusz zauwaz, ze jesli idziesz do kolektury ze swoja 5-ka i gdybys znalazl 30 sekund i dodatkowo wszedl tutaj na strone i ja podal, to równaloby sie, ze bys ZATYPOWAL i korona by Ci z glowy nie spadla, ze stalbys sie typujacym ... Chcialbym, zeby to forum bylo dla wszystkich... nie tylko dla naukowców. Ja sam musze powiedziec, ze 80% wpisów Mariusza wogóle nie rozumiem, nie mam po prostu jego wiedzy ... a ze nigdy nie udowodnil mi, ze ta wiedze warto posiadac, to nie siedze i nie trace czasu nad ksiazkami ... gdyby podal 10/10 tak jak Kazik, to rzucilbym wszystko i zaczal studiowac w kierunku, który on objal. Pozdrawiam ! |
2006-12-15 (10:12)![]() Data rejestracji: 2006-03-02 Ilość postów: 2751 ![]() | wpis nr 85 163 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko, nareszcie !!! Przez ostatnie kilka dni przykro byl tu wchodzic. Pozdrawiam Ciebie i wszyskich typujacych. |
2006-12-15 (10:12)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 85 164 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Janusza Pasko Chcialbym prosic admina o usuniecie trwale wszystkich moich wpisów w tematach : Sposoby myslenia w grach losowych i Sieci neuronowe a gry losowe Ze wzgledu na male zainteresowanie i niepotrzebne uwagi pod moim adresem na które nie moge sobie pozwolic szczególnie : Jasze Nimoraja gremlina Jacka Fobii Trebora Seniora Pikolo Niektóre szczególnie mnie obrazajace Z góry dziekuje |
2006-12-15 (10:13)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 85 165 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Prosze o szczególnie szybka reakcje Dziekuje |
2006-12-15 (10:15)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 85 166 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeszcze co do listy szczególnie naruszajacych moje dobra osobiste : Iskierkja z wpisem o plagiacie wpisy Bravo Wpisy obrazajace mnie nie moga miec miejsca W zwiazku z tym prosze o wykasowanie wszystkich innych moich wpisow Dziekuje i powodzenia |
2006-12-15 (10:18)![]() Data rejestracji: 2006-03-02 Ilość postów: 2751 ![]() | wpis nr 85 167 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Uwazam Janusz, ze do tej prosby nie musisz sie stosowac. Gdyby nie bylo obrazliwych tekstów Mariusza, nie byloby obrazliwych odpowiedzi. Niech zostanie ku pamieci i przestrodze. ![]() |
2006-12-15 (10:19)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 85 168 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Popieram jednoznacznie kroki Pasko . Z tego wzgledu , ze cale lata nie bylo reakcji a szczególnie reakcji na obrazliwe anonimy Jasze prosze admina o bezwzglednae wykasowanie wszystkich moich wpisów dziekuje Lata cale prosilem i nie reagowalem na orazliwe wpisy . Orazanie mnie i anonimy jak w wykonaniu Jasze Tego juz dosc . NIe moge sobie pozwolic na szarganie moich pomyslów Prosze o natychmiastowe wykasowanie moich wpisów Dziekuje Sadze , ze podejscie typowania jest najwlasciwsze Prosze admina o natychmiastowa reakcje i z góry dziekuje zaq wykasowanie Mariusz |
2006-12-15 (10:23)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 85 169 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Janusza Posko Cale lata nie reagowalem na obrazliwe wpisy . Kazdemu grzecznie tlumaczylem mimo , ze po kazdym moim wpisie cale lata powstawaly obrazliwe wpisy Jasze Trebora Inz Jacka czy Se4niora NIe reagowalem Ale tego juz za duzo Prosze spojrzec na post o sieciach neuronowych Juz na drugi dzien po rozpoczeciu nastepowaly krytyuczne wpisy Prosze o natychmiastowe usuniecie moich wszystkich postów Wiecej nie bede sie wpisywal Mam dosc szkalowania i bezkarnego obrazania mnie i braku reakcji jak nas wpis Iskierki o palgiatach Koniec tego Dziekuje za wykasowanie NIe zezwalam na publikowanie moich metod Mariusz |
2006-12-15 (10:25)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 85 171 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie moze byc tak , ze od kilkunastu dni nastepuja wpisy o mojej chorobie psychicznej Pasko Prosze o natychmiastowe bezwzgledne wykasowanie moich postów Mariusz |
2006-12-15 (10:27)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 85 172 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Powodem mojej decyzji jest tez zalozenie obrazajacego postu FAN-CLUB MARIUSZA-GENIUSZA!!! - tytlko tu jest prawda o LOTTO!!! I kompletnego braku reakcji na takie obrazanie mnie Czekam Pasko na wykasowanie moich wpisów Mariusz |
2006-12-15 (10:27)![]() Data rejestracji: 2006-03-02 Ilość postów: 2751 ![]() | wpis nr 85 173 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie znam Jasze, nigdy z nim nie rozmawialam, ale nie zauwazylam, aby kogos swiadomie lub nieswiadomie obrazal. Byl doskonalym krytykiem Mariusza, ale to bylo jego prawo. Kazdy wypowiadajacy sie publicznie wie, ze istnieje ryzyko, ze zostatnie oceniona jego wypowiedz. |
2006-12-15 (10:29)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 85 174 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeszcze raz zaznaczam Podszywanie sie pod innymi nickami I wypisywanie anonimowych wpisów o chorobie psychicznej --których tutaj sa dziesiatki jest dla mnie obrazliwe Prosze o natychmiastowe wykasowanie moich postów Dziekuje |
2006-12-15 (10:39)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 85 176 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz oddales 2860 wpisów ... szkoda kasowac tyle wiedzy. Ja bardzo bardzo szanuje Twoje wpisy .... sa nietuzinkowe i naladowane wiedza, ale szanuje tez wpisy innych osób, a Ty je zawsze krytykujesz ( zauwaz !! ) i wpis ten oddaje po interwencjach innych osób, które o to prosily. Bo Mariusz... mimo, ze jestes powaznym czlowiekiem ( na pewno duzo poowazniejszym niz ja mlody czlowiek ![]() Byc moze to wlasnie drugie forum byloby dla Ciebie idealnym miejscem... drugie forum nie jest na pewno gorsze, tylko brakuje tam wpisów póki co ... a z czasem moze stac sie pierwszym forum, a link do obecnego, bedzie jako \"Stare Forum\". Jesli chodzi o Jasze, to dla mnie sprawa jest oczywista. Wskaz jeden wpis Jasze, który wedlug Ciebie powinien byc usuniety ... jeden !! i przeanalizujemy dalej sprawe. Jasze to wyjatkowo kulturalny i madry czlowiek moim skromnym zdaniem. Pozdrawiam |
2006-12-15 (10:42)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 85 177 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do administratora strony czekam ze wzgledu na cale lata obrazania mnie i wulgaryzmów Na zablokowanie moich wpisów ==================================================== Oto przyklady obrazania mnie i braku reakcji . =================================================== Mariuszek nie obrazaj sie tak od razu-przeciez wiesz ze medycyna Ci pomoze a tak wogule to jeste wspanialym fantasta Pozdrawiam i fantazjuj ..............kura ================================================= Czytajac wypowiedzi Mariusza dochodze do wniosku ze ma problemy z erekcja Pozdrawiam .....many ===================================================== Kura on jest poprostu chory na pieniadze i na dodatek ma schize Pozdrawiam wszystkich wspaniale typujacych |
2006-12-15 (10:48)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 85 178 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie widze zadnego sensu utrzymywania tych wpsisów ze wzgledu na razaca jednostronnosc administratora i jednostronne i stronnicze traktowanie obrazajacych mnie calymi latami wpisów pod moim adresem Paszkwili Iskierki o plagiatach Obrazliwych wpisów Jaszego NIe ma zadnych dyskskusji w sprawach wulgarnego odnoszenia sie do mnie Miarka sie przebrala Prosze o bezwzgledne natychmiastowe zablokowanie moich wpisów ze wzgledu na ochrone swoich osobistych interesów Tylko dzisiaj bylo piec wpisów o mojej chorobie psychicznej I BRAK JAKIEJKOLWIEK REAKCJI ADMINISTRATORA STRONY ================================================ WNOSZE DO ADMINISTRATORA O TRWALE ZABLOKOWANIE TRESCI MOICH WPISÓW ZE WZGLEDÓW OSOBISTYCH Koniec Mariusz |
2006-12-15 (10:56)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 85 179 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ile razy musze administratora prosic o zablokowanie wszystkich moich wpisów MIarka sie przebrala . Wulgarne traktowanie mnie glównie przez brak reakcji administratora na obrazajace mnie setki wpisów na tym forum jest mjednoznaczne calymi latami nie reagowalem Ale dosc To sa przyklady z dnia obecnego ==================================================== Wystarczy ==================================================== Panowie! Zal mi sie zrobilo Mariusza bo jedni ostro na niego, inni natomiast bardzo delikatnie podtrzymuja go na duchu.Ja tez uwazam ,ze jak chce to to niech sobie pisze.Zaszczuty czlowiek robi sie samotny i bardziej chory.Moze przez pisanie Jego emocjonalny stan sie poprawi i wróci do spoleczenstwa.Czego mu serdecznie zycze!Pozdrawiam. Dziekuje za natychmiastowe zablokowanie moich wszystkich postów Administratorze Dosc To zadna wiedza . Wiedza to typowanie Dosc Prosze o natychmiastowe usuniecie moich [postów Mariusz |
2006-12-15 (10:59)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 590 ![]() | wpis nr 85 180 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko chcialbym sie dowiedziec na podstawie wczesniejszego wzory ``wypadalnosci`` w jakim zakresie oczekiwan, bedzie procentowo najwiecej trafionych parek - przykladowo ze wsród parek czekajacych od losowan 40 - 60 bedzie trafionych 10 parek na 20 itd. Gdybys mógl to wyliczyc to bym byl tym zainteresowany. Chodzi mi o podbudowa teoretyczna, zeby mozna bylo to pózniej zweryfikowac w praktyce. |
2006-12-15 (11:02)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 85 181 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bardzo ciekawe pytanie .... podobnie moznaby sprawdzic dla pojedynczych liczb, itd. Na to pytanie kiedys na pewno odpowiem .... najpierw musze zrobic funkcje w programie, która to obliczy. Pozdrawiam |
2006-12-15 (11:09)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 85 182 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Popatrzecie jak tu kiedys bylo pieknie i jak to sie ladnie zaczelo >>Na temat: Sposoby myslenia w grach losowych 2004-03-17 15:37 Mariusz 17.03.2004 Pomylalem sobie , ze dobrze by bylo przeledzic niektóre sposoby myslenia i zasady pomyslów w grach losowych . Podstawa jest przejrzenie niektórych stron ( czesto polecanych na Forum ) . Myle , ze dobra kanwa moze byc cykl o mysli i mysleniu . Z mojego dowiadczenia i wypowiedzi wynika , ze trudno jest tworzyc sposoby ( systemy ) , jezeli nie poprzedzimy tego analiza pomyslu a nawet jeszcze wazniejszego tematu jak analizy samego pomyslu . Kanwa jest tez znaleziony na Forum link do programu stp . ........... itd itd Zastanawiam sie czy te zablokowane wpisy to wlasnosc wszystkich , czy moze tych co je zarchiwizowali w jakims pliku txt i je posiadaja a moze tych co je wypowiedzieli ???? P.o.z |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 30 31 32 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |