Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 29 30 31 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2006-12-13 (17:13)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 84 866 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz, Ty mnie dziwolagiem nie nazywaj. Wiekszego dziwolaga na tym forum od Ciebie nie widzialam. Interesuje sie gra, zadalam kilka dni temu trzy konkretne pytania dot. meritum. Nie rqaczyles nawet odpowiedziec bym laskawie pocalowala sie gdzies, bo nie masz ochoty rozmawiac o metodach gry ze mna. Twoja reakcja byla zdumiewajaca. Nabluzgales komu sie dalo i obrazony udawales, ze odchodzisz z forum. Przypominam, ze pytania byly proste, jasne, logiczne - nic skomplikowanego. Odnosily sie do Twojego sposobu myslenia. Dyskusja nad tematem polega miedzy innymi na drazeniu tego tematu. Wedlug Ciebie zas, dyskusja jest monologiem Mariusza i przytakiwaniem ogolu. Nie mozna zadawac pytan, nie mozna prosic o wyjasnienia. Nic nie mozna. Nalezy tylko pisac jaki to Mariusz jest wielki i madry, a najgorsi to sa typerzy. Wybacz, dla mnie jestes najwiekszym dziwolagiem tego forum. I nie zycze sobie wiecej zadnej klasyfikacji mojej osoby pod wzgledem poziomu umyslowego, tudziez innych obrazliwych epitetów. Z Toba nie ma dyskusji merytorycznej. Nigdy nie odpowiesz na moje pytania, bo odpowiedzi nie znasz. Do zartów takze sie nie nadajesz. Ot, i cala prawda. |
2006-12-13 (17:14)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 84 867 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz Jesli w tej chwili czytasz maila ode mnie to wiesz ze jestem ostatni który moze miec jakis autorytet . Ale tez prosze Wszystkich o powsciagliwosc . Na zasadzie nie wtracaj sie to i Tobie nie beda sie wtracac . Na odleglosc nie widac naszych ulomnosci, skaz . Nie patrz na adwersarza przez lupe bo zobaczysz..... za duzo ![]() Innymi slowy wiecej tolerancji i nie szkodzic ! (he, he, he i to pisze ja ) P.o.z |
2006-12-13 (17:20)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 869 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zen Co to sa za ogólniki ??????????? Krytykowac to umiesz . Ale podac konkretn rozwiazanie nie . Ja zaczalem pisac temt o strefach . Ale chyba nie masz mnie za barana , który bedzie pisal po to aby mogli poznac wiedze i programy ludzie , którzy na codzien pluja i opluwaja . To sadzisz , ze w nagrode mam im inne metody opisac ????????????????? No to szok ?????????????? No to znasz inne rowiazanie czy tez nie ??????????????? Powiedz po co obarczac niepotrzebnymi danymi i wiedza ludiz , którym to jest niepotrzebne jak Slawek Kris77 Bravo NImoraj gremlin chichot Leo i oklo 30 innych Przeciez tym ludziom taka wiedza jest niepotrzebna Oni chca typowac I niech typuja spokojnie Moje wpisy ich tylko irytuja Po co to robic ALE byc moze sa osoby zainteresowane takimi tematami gdzie sie nie typuje No to wal --jakie rozwiazanie jest inniejsze niz moje ???????????? |
2006-12-13 (17:22)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 871 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No to zen --jak nie masz To po co wszystko mkrytykujesz I po co sie wpisujesz --niepotrzbnie NIe interesuje cie No to nie Ale innej szansy nie ma Przeciez nie oponowales i nie napisales ani slowa jak kilka razy pisano Abym innych nie pouczal . A moze jest ktos , kto chcialby sie pouczyc ??????????? Co???????????? |
2006-12-13 (17:27)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 872 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ponawiam propozycje dla Janusza Pasko Forum zamknietego w tamatach nie majacych nic wspólnego z typowaniem W trosce o zdrowie i nerwy typujacych i myslacych inaczej . Pozcekamy na odpowiedz |
2006-12-13 (18:13)![]() Data rejestracji: 2006-04-22 Ilość postów: 1197 ![]() | wpis nr 84 879 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz,od dwóch dni czytam i cierpliwe znosze Twoje wyzwiska i inwektywy pod moim adresem.Jak widzisz,od dwóch dni nikt sie z Ciebie i twoich teorii nie wysmiewa,a Ty w swoim zaslepieniu i szukaniu wrogów,teorii spiskowych i szukaniu sepów czatujacych na Twoje rozwiazania nic innego nie zrobiles tylko wylewales kubly pomyj na forumowiczów którzy mieli czelnosc kiedys cos tam zanegowac. Chcesz pisac?,to pisz,ja Ci nie bede przeszkadzal,co wiecej,nawet chetnie( o ile oczywiscie pozwolisz)zabiore glos w dyskusji,moze nawet cos podpowiem,o ile moja wiedza na to pozwoli. Szukasz dziury w calym.Chcesz to pisz tu,mozesz pisac na drugim forum.Masz tam mozliwosc \"wywalenia\" kazdego kto nie bedzie Ci pasowal. Jeszcze jedno;choroba,choroba,ale sa pewne granice i prosze nie zapominaj o tym,a bedziesz lubianym forumowiczem i kazdy bedzie chetnie z Toba dyskutowal,na jakie tematy tylko chcesz. Jeszcze raz przepraszam. Nie wiedzialem |
2006-12-13 (18:21)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 84 881 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Adminie czy mozliwe by bylo cos takiego ?.. Sa dwa fora jedno nazwijmy to publiczne czyli to zielone gdzie kazdy z czlowiek z ulicy maoze przyjsc jak do kawiarni /Zreszta ja to okreslalem jako forum pierwszego kontaktu/ . I to drugie forum . Wszyscy którzy chca powaznie uczestniczy c w dyskusjach powinni sie zdeklarowac na tym forum beda stosowali sie do zaostrzonych zasad net etykiety . Wszyscy którzy sie do tego zobowiaza beda mogli uczestniczyc w tamtym drugim forum aktywnie, pozostali biernie . Obawiam sie ze nie jest to rozwiazanie moze nieusatyfakcjonowac Mariusza przeto pozostanie mu zalozyc sobie jeszcze inne forum albo isc gdzies indziej . Na tamtym drugim forum prowadzacy temat móglby uzyskac status moderatora . Z tym ze widze pewne niebezpieczenstwo Przy dwóch skonfliktowanych moderatorach dla jednego ten sam uzykownik jest dobry dla drugiego nie do przyjecia. Juz sam nie wiem Owszem jest jeszcze instytucja Tajnego forum na haslo lub na okreslonych zalogowanych uzytkowników . Wówczas Ty Adminie skorzystasz najwiecej ;-o)) i Wyjdzie na to ze Mariusz mial racje Tylko pamietaj podzialy na lepszych i gorszych sa poczatkiem konca. P.o.z |
2006-12-13 (18:41)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 885 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Zena ZEn MOze sie nie orientujesz A moze nie wiesz Na calym SWiecie istnieja zupelnie inne Fora Sa grupy dyskusyjne jak ta w której ja kiedys uczestniczylem comp.ai.neural.net Sa newsy Sa kanaly Sa czat Jest cala grupa innych narzedzi . Jezli zadne rozwiazanie nie wchodzi w gre to przeczytaj powyzszy tekst NImoraja . Albo nie czytasz ze zrozumieniem albo nie chcesz wiedziec najprostszych rzeczy . MOja intencja jest podzielenie sie wiedza i to duza . NIestety Janusz Pasko niejest i nie byl zainteresowany pozyskaniem dla wszystkich takiej wiedzy . NIgy o zadne materialy sie do mnie nie zwrócil . Widocznie mu to niepotrzebne Inna sprawa jest to , ze jest grono osób kompletnie nie zainteresowane totkim i w ogóle grami losowymi . NIe dostrzegasz tego ?? Ich intencje nie polegaja na dyskusji a na robienie sobie lekarstw na frustracje wlasna i brak sukcesów ( o tay sam pisales ) Jak czytam twoje posty to widze , ze wykrecasz moje intencje i opacznie i zlosliwie je rozumujesz Wiec dobrej woli nie masz Jaki moderator ?????????? gdzie ja to pisalem ????????????? Ja mam pewien material i chce go za friko przekazac . Ale trudno abym dzielil sie nim z ludzmi nieprzychylnymi i przedstawicielami totalizatora Po co??? Co ty znowu wymysliles Jaki moderoator . Po prostu ludzie zainteresowani by to przeczytali A niezainteresowani by sie nie frustrowali Osoby takie jak NImoraj którzy maja mnie za chorego po prostui tego nie potrzebuja . Przeciuez nikt rozsadny nie bedzie przyjmowal wiedzy od chorego Ja ich chce uchronic przed frustracja Jaki moderator? Zen Co ty wymysliles ? I to uwazasz za zyczliwe i grzeczne wpisy ??????????????????? Mysle , ze masz obsesje |
2006-12-13 (18:43)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 886 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A skoro nie ma zainteresowania Propozycja nieaktualna i nie ma o czym dalej dyskutowac . pa |
2006-12-13 (18:48)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 590 ![]() | wpis nr 84 887 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz mnie interesuja twoje materialy, oczywiscie o ile udzielisz odpowiedniego instruktazu do nich. |
2006-12-13 (18:56)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 890 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja ciebie Aniel zupelnie rozumiem . Ale ja tez pracuje i mam rodzine . Tearz jest zima wiec malo nad jeziorem jestem i dlatego pisze . Ale oprócz tego wspólpracuje z kilkoma grupami zawodowymi Oczywiscie w wolnym czasie . Wtedy , kiedy pracuje na komputerze i program mi pracuje --pisze . Mam podzielnosc uwagi i czesto pisze i jednoczesnie prowadze dwie rozmowy na Skype Ale przeciez ja wielokrotnie prosilem Pasko o zamieszczenie materialow na Forum Ja juz nie moge jak kiedys wysylac calych stosów ok 400 MB oprogramowania pocztami . I jeszcze szkolic Szkoda Ale nie martw sie Kiedys ( onego czasu ) jakies inne Forum zwróci sie do mnie o materialy . Ja je chetnie przekaze --bo jest co . Na razie zwróc sie do kolegów z Forum Oni wszystko maja Chyba , ze nowe rzeczy , któych nie publikowalem . |
2006-12-13 (19:02)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 590 ![]() | wpis nr 84 892 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W takim razie apeluje do Pasko, zeby zamiescil na swoim forum , to czym dysponuje Mariusz. Równiez do osób, które dysponuja takimi materialami. |
2006-12-13 (20:26)![]() Data rejestracji: 2005-02-05 Ilość postów: 718 ![]() | wpis nr 84 919 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Popieram Aniela ! I moze znajdzie sie forum badz strona która by umiescila twoje materialy Mariusz. A poza tym powiedz mi jakie sa lub jakie byly twoje najwieksz wygrane?? Ja równiez chetnie bym sie zalapal na ten instruktaz. |
2006-12-13 (21:16)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 940 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia No nie rób z kogos idioty Jeden z postów zaczyna sie mariusz Ty bucu ...................................... albo podobnie ............................. Jasne Fobia pisze same pochwaly To inni pisza chamskie odzywki . Ciekawy objaw Fobia Zrobic ci wyciag obrazliwych twoich tekstów pod moim adresem ? Co? Bedzie co kopiowac |
2006-12-13 (21:20)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 84 942 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zrób Mariusz. Niczego bardziej nie pragne. |
2006-12-13 (21:22)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 945 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Juz robie Ale tych kretynskich wpisów beda dziesiatki . Niestety Pamiec zawodzi |
2006-12-13 (21:25)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 84 949 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Prosba do Mariusza. Te wpisy maja byc kopiowane, nie przepisywane. Przy kazdym prosze o date i temat, w którym dany wpis sie znajduje. Niedotrzymanie tych warunków bedzie oznaczalo, ze pisales z sufitu. |
2006-12-14 (10:20)![]() Data rejestracji: 2005-08-20 Ilość postów: 2046 ![]() | wpis nr 85 026 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Otworzylem ..... i przerazenie ogarnia. Na obszarze Multilotkowego królestwa Król- uzurpator Mariusz I wprowadzil stan wojenny. W tym celu wystepuje do prokuratora generalnego (admina) o utworzenie rezydencji dla swoich zwolenników (ponoc 50 tajnych agentów, ktorzy nie chca sie ujawnic), a po komnatach krazy umyslny trefnis, który pod pozorem wesolka bada nastroje dysydentów przeznaczonych do odstrzalu czy internowania. Król jest ogarniety mania wielkosci (megalomania ) i nie uznaje zadnych pogladów sprzecznych z jego ustawodawstwem. Brak mu samokrytycyzmu wiec nie przyznaje sie do zadnych blednych edyktów, a na postawione pytania zasadnicze robi zwody i unki. Tak bylo z pytaniem o dwie gry w Multi ( x z 80 i 10 z 20) i trzema pytaniami innej poddanej. Wykazuje wiele niekonsekwencji , wprowadzajac w blad swoich poddanych, których informuje, ze ma swoje tajne zgromadzenie a wnosi o tworzenie nastepnych, w których móglby rzadzic autokratycznie i zwalczac wszystkich przeciwników. Demokracja nie znosi autokratyzmu i zazwyczaj obala takich wladców, trzeba tylko cierpliwosci i odpowiedniej iskry. Pozdrawia nieposluszny oportunista. |
2006-12-14 (14:02)![]() Data rejestracji: 2005-08-20 Ilość postów: 2046 ![]() | wpis nr 85 061 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do poziomu latryny sie nie znizam. |
2006-12-15 (06:27)![]() Data rejestracji: 2006-05-25 Ilość postów: 4417 ![]() | wpis nr 85 153 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam! Nawiazujac do rozmowy telefonicznej prosze o zdecydowana reakcje.W przypadku braku reakcji temat;;Typowanie przedzialow-calych dziesiatek;; zostanie przeniesiony na inne forum i nie bedzie to forum równolegle. Pasko-mam jednak nadzieje,ze zrobisz to Co mówiles. Pozdrawiam Willi ![]() Mam nadzieje,ze w ostatnich dniach na forum wielu ludzi ma podobne odczucia do mnie.Wpisy Karamby,Mariusza ,Maciejo dotarly do dna. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 29 30 31 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |