Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 26 27 28 ... 332 333
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

POWAŻNE PYTANIE DO PASKO

2006-12-06 (18:49)

status Mariusz
Data rejestracji: 2003-09-02
Ilość postów: 4318

22
wpis nr 83 937
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Niniejszym skladam powazny protest na tplerowanie chamstwa niejakiej Fobii i niejakiego Jasze

Mam dosc szydzenia niemerytorycznych wysmiewajacych sie ze mnie postów a szczególnego chamstwa niewychowanej idiotki tutejszego Forum

Sprawy zaszly za daleko

Sa pewne granice .

TO JEST SWINSTWI CHAMSKIEJ FOBII

Dokad beda tolerowane wpisy chama Nimoraja Jasze Fobii inz Jacka przestaje pisac na tutejszym Forum

Teraz niech pisza ci wybitni profesorowie .

Ja mam lepsze zajecia niz tolerowanie przez trzy lata wysmiewania sie i ublizania

szczególnie niewychowanej i durnej Fobii

Oto przyklad szczególnego swinstwa

Chhcialem sie pozegnac

FAN-CLUB MARIUSZA-GENIUSZA!!! - tytlko tu jest prawda o LOTTO!!!

To przekroczylo wszelkie granice

A poniewaz Pasko toleruje takie swinstwa i wspiera je

Pa
2006-12-06 (19:14)

status Darek
Data rejestracji: 2003-10-13
Ilość postów: 213

154
wpis nr 83 942
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Patrzcie ludzie do czego prowadza zlosliwosci, zarty z innych i niekonstruktywna krytyka.

Jak prosilem ludzi zeby nie atakowali Mariusza to Mariusz wyskakiwal ze swoim atakiem.

Zrobcie sobie wszyscy rachunek sumienia i zastanowcie sie nad swoimi slowami a przedewszystkim wyciagnijcie z tego lekcje na przyszlosc.

Mnie interesuje tylko lotek ale tu nie ma z kim dyskutowac.

Jeszcze z wami wytrzymuje ale pewnego dnia ucichne i juz nie wruce za rok ani dwa.

Bo nie ma do czego.

pozdro.
2006-12-06 (19:42)

status Czak
Data rejestracji: 2006-10-05
Ilość postów: 7187

2300
wpis nr 83 948
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Darek czytam Twoja wypowiedz i czegos tu nie potrafie zrozumiec.Obowiazuje jakas minimalna kultura osób przebywajacych w danym srodowisku.Zasada jest taka,ze nalezy dostosowac sie do pozostalych ludzi.Nie mozna pozwalac na niewlasciwe zachowania bez wzgledu na zaslugi.Nie moze i nie powinien nikt na forum obrazac nikogo.

Pisalem wczesniej co wtedy nalezy zrobic.Moim zdaniem normalny,

kulturalny czlowiek jak popelni blad stara sie przeprosic/zdarza sie

ze w ferworze komus ublizymy / ale zawsze jest czas na to by do konca to w sposób k u l t u r a l n y wyjasnic.Mysle,ze zwasnieni tak postapia.
2006-12-06 (20:10)

status Krzysztof M.
Data rejestracji: 2006-08-24
Ilość postów: 975

2234
wpis nr 83 954
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.

Janusz (Pasko), proponuje zalozyc temat pt.: \"Obrazliwe wypowiedzi forumowiczów - do usuniecia.\"

W tym temacie kazdy móglby zglosic wypowiedz innego uczestnika forum, która go obraza, lub godzi w jego osobe. Oczywiscie z podaniem lokalizacji i odpowiedniej argumentacji.

Inne posty pojawiajace sie w tym temacie powinny byc kasowane.

A i te informujace o zaistnialej sytuacji, po jakims czasie tez.

Po pierwsze, to moze to cos da, aby osoby toczace wojne nie zasmiecaly forum, i szukaly zwady w kazdym mozliwym temacie, który akurat sie nawinal pod reke.

A po drugie, to ja (i na pewno duzo innych osób) mam juz dosc tych niesmacznych, PUBLICZNYCH wyzwisk niektórych osób na forum. Przydalo by sie z takimi wpisami cos zrobic (czyt. SKASOWAC je).

Pozdrawiam

Krzysztof
2006-12-07 (09:30)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4418
ADMIN
1
wpis nr 84 004
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam,

No cóz .... z jednej strony forum na tym polega. Wystarczy wejsc na dowolne bardziej aktywne forum np. na onet.pl ..... a widac, ze klótnia goni klótnie. Zwykle dlatego, ze punkty widzenia sa rózne, a ludzie oddaja wpis najczesciej wtedy, gdy czytajac cos nie zgadza sie to z ich punktem widzenia i chca sie skonfrontowac.

To, ze Mariusz jest pewnego rodzaju umyslowym fenomenem wiedza chyba wszyscy ... dawniej jego wypowiedzi myslalem, ze sa wklejane z jakis naukowych wypowiedzi, ksiazek, itd. bo stwierdzilem, ze nikomu by sie nie chcialo tyle pisac i do tego takich skomplikowanych rzeczy .... no ale z czasem przekonalem sie z cala pewnoscia, ze tak nie jest.

Tak wiec przede wszystkim trzeba szanowac, ze ktos poswieca tyle czasu na pisanie czegos na forum, wytlumaczenia, itd. Inna kwestia to fakt, ze Ci którzy sledza go od poczatku juz maja dosc, poniewaz duzo tlumaczy, pisze o swoich super rozwiazaniach, a nigdy nie poda zadnej piatki ..... odpowiedzia byloby zapewne, ze kazdy jego fan wie, ze on nie typuje .... no ale skoro wygrywa to skresla kupon, to moze niech nie typuje, tylko wypisze 5 liczb, które widnieja na jego kuponie, który niesie do kolektury w dzien X......... no i takie tam.

Fobia i Jasze na pewno wplywaja denerwujaco na Mariusza ... i tu znowu ma do tego prawo. Ja to naprawde rozumiem. Kazdy ma tak, ze pewien typ ludzi wplywa na niego jak plachta na byka ...... jeszcze pewnie wiele osób w tym miejscu poparloby Mariusza .... z drugiej strony sa tez osoby, które murem stana za Fobia, czy Jasze i wedlug nich, to Mariusz jest nie do zniesienia .............. ale to przeciez wynika z tego o czym czesto pisze Mariusz, ze kazdy z nas jest inny, niepowtarzalny, kazdy ma inny umysl no i trudno tak naprawde umiec sie wczuc w druga osobe .... w koncu przez kilkadziesiat lat zycia kazdy idzie innymi sciezkami, napotyka rózne swoje doswiadczenia i ksztaltuje swój wlasny swiatopoglad.

Jesli mialbym w tym momencie napisac regulamin, to tak:

1) Nikomu nie wolno obrazac Mariusza !

2) Mariusz nie moze nikogo obrazac !

Jesli chodzi o temat zalozony przez fobie to ja nie wiem, czy to ironia, czy faktycznie fobia chciala dobrze ... tak czy siak temat zostal nazwany w ten sposób, ze Mariusz ma prawo chciec, aby zostal usuniety i jesli chce, to temat zostanie usuniety.

Pozdrawiam

2006-12-07 (11:49)

status uti
Data rejestracji: 2006-12-02
Ilość postów: 4

2383
wpis nr 84 010
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pasko

Z calym szacunkiem - powinienes zareagowac duzo wczesniej.

Moderacja dyskusji nalezy do obowiazków admina.

Ty majac wszystkie potrzebne narzedzia nie podjales dzialan tonujacych nastroje.

Kiepskie to usprawiedliwienie, ze gdzie indziej jest jeszcze gorzej.

Stara prawda rzecze: kto nie jest przeciw, ten jest za.

I tyle.

uti

2006-12-07 (12:11)

status ruda
Data rejestracji: 2005-07-24
Ilość postów: 995

1094
wpis nr 84 011
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam Wszystkich

Ciagle nie potrafie zrozumiec jednej sprawy.

Dlaczego Pasko ma wcinac sie w dyskusje miedzy poszczególnymi

ludzmi. Jestem przeciwniczka stawiania doroslych ludzi do kata.

Kultury nie nauczy zaden \"admin\", nawet gdyby chcial sledzic przez 24 godziny wypowiedzi wszystkich wchodzacych na FORUM dyskutantów.Kazdy dorosly czlowiek powinien wiedziec,ze dyskutowanie nie na chamstwie polega. A jezeli spotyka sie z brakiem zrozumienia ze strony \"dyskutantów\" - najbezpieczniej przestac wypowiadac sie na dany temat. Walkowanie w kolo tego samego i przy okazji obrazanie innych nie ma najmniejszego zwiazku z argumentami merytorycznymi.

A swoja droga nie szkoda Wam czasu na takie bzdury ????

Rozumiem-czasem kazdy chce podbudowac swoje EGO, ale jest wiele piekniejszych sposobów na to, by poczuc sie CZLOWIEKIEM.

LUDZIE wracajcie na drzewa (do wody) i zacznijcie proces ewolucji od pantofelka. Nawet epitety, których uzywacie sa ciagle takie same.

bleeeeeee

Zycze wiecej dystansu do bzdur i radosci z tego, ze cenzorzy nie bija nas po lapach.

ruda
2006-12-07 (12:42)

status uti
Data rejestracji: 2006-12-02
Ilość postów: 4

2383
wpis nr 84 012
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Niestety, ale to jest pomylenie pojec.

Moderacja nie ma nic wspólnego z cenzura.

PS. Rzadko sie tu wpisuje. Tekst byl skierowany wprost do Pasko. Mój blad, ze napisalem tutaj. Temat rozwine w mailu do admina.
2006-12-07 (12:51)

status ruda
Data rejestracji: 2005-07-24
Ilość postów: 995

1094
wpis nr 84 014
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Sorry Uti

Mój tekst byl skierowany do Wszystkich.

Nie byl wcinka w Twoja sugestie.

Za kazdym razem, gdy ktos kogos obrazi, zarzuty kierowane sa do Pasko.

To powtórka z rozrywki, lub sposób na zabawianie sie cudzym kosztem ?

Moze to taki styl zycia niektórych ludzi.

Nawet nie warto dociekac prawdziwych motywów.

Wesolej zabawy

rudzielec
2006-12-07 (13:47)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 84 022
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam,

Wszystkich postów zwykle nie jestem w stanie przeczytac. Jesli moderuje to posty w których sa przeklenstwa/wulgaryzmy.

W obecnych postach tego nie widzialem.

Moze wskazesz który post byl zapalnikiem i od kiedy powinienem zaczac kasowanie ...

Pozdrawiam

2006-12-07 (13:54)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 84 026
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Nalezy dodac, ze Mariusza z równowagi wyprowadzil POST Jasze w temacie \"Czy mozna zyc z Lotto\" z data 2006-12-06 12:32 ...... czy byl on taki straszny? Tutaj dochodza inne zakorzenione kwestie wrogosci miedzy Mariuszem i Jasze od miesiecy a moze juz lat .... i czasami wystarczy krótka wypowiedz, w której przecietny forumowicz nigdy nie dopatrzy sie czegos zlego.

Pozdrawiam

2006-12-07 (14:17)

status willi
Data rejestracji: 2006-05-25
Ilość postów: 4417

2042
wpis nr 84 029
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dajcie na luz.Sa rózne podejscia do multilotka.No tak naprawde dwa

1)Mariusza-nieomylne

2)Typerów sufitowych-to cala reszta ja tez sie do niej zaliczam

Niech Mariusz poda minute przed losowaniem piatke przez trzy dni i po

problemie.

Monopol wladzy i wiedzy to zle rzeczy.

Pozdrawiam Willi
2006-12-07 (14:25)

status maciejo
Data rejestracji: 2006-11-29
Ilość postów: 18

2375
wpis nr 84 031
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Proponuje secesje: podzielmy sie na zwolenników tej czy innej koncepcji (osoby?)

i zobowiazmy wzajemnie do niewcinania sie w watki przeciwników. Jezeli ktos z \"obozu przeciwnego\" mimo wszystko bedzie chcial sie wlaczyc do rozmowy, to na zasadzie wyjatku, wylacznie na prawach goscia - grzecznie zadajac pytanie lub rozproszenie watpliwosci i absolutnie powstrzymujac sie od oceny teorii czy osób.

Mozemy wtedy poprosic Pasko o ewentualna interwencje w razie naruszenia zasad.

Taki pakt o nieagresji. Proponuje tez - dla równowagi emocjonalnej - zalozyc tez RING, na którym bedziemy sobie dokopywac bez umiaru, wymyslac, szydzic, lzyc wroga... bo bez tego - powiedzmy sobie szczerze - nijak sie nie da.

Pax vobiscum.

2006-12-07 (14:31)

status slawek001
Data rejestracji: 2005-02-24
Ilość postów: 6116

721
wpis nr 84 034
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Proponuje podzielic Nas na grupy typujacych 2/2 , 3/3 , 5/5, 10/10, 20/20 nie typujacych wcale, czytajacych, piszacych najwiecej wypowiedzi ( tutaj jak narazie jestem nr 1 rekord nie do pobicia ) i jeszcze wiele inny grup ,,,,,, przeciesz to absurd ,,,,,, ja tam i tak dobrze sie bawie choc nigdy nie wiadomo kiedy cos na serio a cos dla zartów pisze

wesolego dnia
2006-12-07 (15:56)

status Krzysztof M.
Data rejestracji: 2006-08-24
Ilość postów: 975

2234
wpis nr 84 042
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witajcie.

Ruda i Janusz, macie po czesci racje.

Troszeczke przesadzilem z tym usuwaniem postów (wypowiedzi). Jednak moderator by sie przydal na tym forum. A ze Janusz nie moze byc wszedzie i o kazdej porze, to powinien byc taki temat, jak podalem wyzej. Niech wszyscy beda moderatorami. W koncu, jak komus bedzie to obojetne, to nie musi reagowac. W koncu to jest jego, i tylko jego sprawa.

A co do wpisów typu \"gluptaki\", \"smieciarze\", \"idioci\", itp, lub bardziej zlozonych typu \"... czy naprawde uwazasz, ze skonczona zawodówka i kurs operatorów wózków widlowych upowaznia Cie do zabierania glosu w tym i kilku innych watykach? Pozwalam sobie sugerowac Ci, abys ograniczyl swoje wpisy do watków merytorycznie zwiazanych z Twoimi zainteresowaniami i stosowana metodologia oraz dostosowanych poziomem dyskusji do Twojego wyksztalcenia ...\" (cytat z jednego z postów - to jest tylko przyklad) skierowanych w inna osobe, lub grupe osób, to takie wpisy powinny byc wymoderowane.

Nie wazne, ze nie ma w tym przypadku przeklenstw, jednak wystepuje naruszenie godnosci jakiejs osoby, która moze sobie tego nie zyczyc.

A to pózniej prowadzi do tego, czego bylismy swiadkami. Lepiej studzic zapedy od razu.

Zaznaczam, ze jest to tylko moje zdanie, i Wy nie musicie sie z tym zgadzac.

Pozdrawiam

Krzysztof
2006-12-07 (16:39)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 84 046
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Zabieram jeszcze raz glos, bowiem Krzysztow M. pisze o naruszeniu godnosci.

Fakt, zgadzam sie, ze takie nieuzasadnione, bezpodstawne oceny ludzi naruszaja ich godnosc.

W moim przypadku jednak zadzialal inny czynnik, by tak zareagowac.

Pod tym samym ickiem prowadze w Internecie dzialalnosc zarobkowa. Mam bardzo dobra opinie wsród moich kontrahentów.

Sformulowania uzyte przez Mariusza podwazaja moja wiarygodnosc jako uczciwego i rzetelnego partnera w interesach.

A to naraza mnie nie tylko na obraze godnosci, ale takze utrate pewnego zródla dochodu.

Pozdrawiam Przedmówce.
2006-12-07 (17:34)

status Adam PPP
Data rejestracji: 2006-09-23
Ilość postów: 6

2282
wpis nr 84 048
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

witam wszystkich

prosze zauwazyc, ze Mariusza z równowagi wyprowadzil POST Jasze w temacie \"Czy mozna zyc z Lotto\" z data 2006-12-05 18:35

na pytanie czy byl on straszny - odpowiadam \"dla mnie tak\"

i jako przecietny forumowicz dopatrzylem sie w nim wiele zlego

reakcja Mariusza - prawidlowa, poprosil Jasze o kontynuacje tematu

i co, i cisza. czy ktos napisal cos, nad czym mozna sie zastanowic ?

cos, co daje jakis punkt zaczepienia?

nie znam sie na totku, moja wiedza jest tez raczej skromna

nie potrafie ocenic, kto ma racje (jesli o racji mozna tutaj mówic)

jestem tutaj jedynie sluchaczem, ale chcialbym posluchac

gospodarzy tego forum jest wielu i dzieki nim to forum zyje

ale gdyby wprowadzili jedna zasade \'nie przeszkadzac\', \'nie przeszkadzac innym\'

nawet, jesli ci \'inni\' maja odmienne spojrzenie na sprawe

prosze po prostu nie przeszkadzac (o ile nie jest za pózno)

pozdrawiam wszystkich

2006-12-07 (17:35)

status Jasze
Data rejestracji: 2003-09-04
Ilość postów: 4426

25
wpis nr 84 049
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fakt,lubie sobie czasem popisac z dosc duza nutka ironizmu.

W ten sposob nieco moze ide na skroty by podwazyc taki czy inny sposob myslenia.

ktos t niedawno napisal...naglowki w gazetach ze Lotto padlo,koniec losowan .

To baaardzo naiwne ,tak myslec.

Chcialem sie zmierzyc z mariuszem na piatki,po rycersku zaproponowalem ,,wybor,, broni.

By wreszcie wszystko ukrocic.

Nawet nie odpowiedzial ,nie skomentowal.

Lecz fakt nazwania przez Mariusza analfabeta Dabna ktory kilka lat zajmowal sie sieciami neuronowymi i nie polecal ,uwazam nie tylko za szczyt balwochwalczosci Mariusza ale ...wlasnie szczyt chamstwa.

Tu przepraszam za uzycie po raz pierwszy przezemnie tego slowa,lecz uznajcie je za ,,cytat,, ,jako slowa czesto wymienianego przez Mariusza.

Nie uzywalem zadnych wulgaryzmow,nie przypominam sobie.

Bodajze uzylem slowa ,,palant,, lecz bylem pod wplywem pewnego wpisu.

Mariusz moze pisac co mu sie podoba,powtarzam...slowami mozna budowac mosty nad niezbadanymi terenami.

Dla mnie jest logiczne...

Bardzo szybki komputer

Miliony piatek

Miliony sprawdzen

Miliony lat naprzod i do tylu

Co do godziny i minuty!!!!, no ,najdalej do 250 dni

Wiedze Mariusz posiada ,nigdy w to nie watpilem.

Lecz jest to szczegolna wiedza,nieraz przyznawal sie...nie znam sie na liczbach,na typowaniu,na systemach , na progresji.

I w ,,czambul,, tych co sie na tym niby znaja.

Wlasnie sprawilem sobie nowy ,,sufit,, ...19 calowy.

Chetnie jeszcze raz ponowie probe zmierzenia sie z Mariuszem.

Piatka to tylko 350 zl.

Jesli nie odpowie , to na tym forum publicznie pokaze czy mozna trafic 8/8.

Oczywiscie przed losowaniem.

I niech zmieni swe mrzonki o tym ze mozna komus robic wode z mozgu.

Jesli nawet zacznie pisac swe tematy to tylko by popisac.

Kiedys cenilem go za te zimna krew ale...zalala go w koncu,nie wytrzymal i jest trzeci na tym forum co znaja najwiecej epitetow w stosunku do innych.

Nie bije sie lezacego kolego Mariuszu , mam na mysli Dabna ktory jest tu nieobecny choc raz pojawil sie pod nickiem Nbad.

Pozdrowilem go wtedy jako ...NieoBecnego Anno Domini .
2006-12-07 (17:38)

status Jasze
Data rejestracji: 2003-09-04
Ilość postów: 4426

25
wpis nr 84 050
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dla mnie jest logiczne...

Bardzo szybki komputer

Miliony piatek

Miliony sprawdzen

Miliony lat naprzod i do tylu

Co do godziny i minuty!!!!, no ,najdalej do 250 dni .

Nie dokonczylem , dla mnie jest logiczne...posiadajac taki zestaw narzedzi ,nigdzie nie zajdzie gdyz to analizy prowadzace do nikad.

2006-12-07 (18:14)

status medium
Data rejestracji: 2005-03-04
Ilość postów: 2280

750
wpis nr 84 057
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

SWIAT - JEST podzielony na glupich i madrych ---- . Kazdy z nich uwaza sie za madrego .TYLKO ze jeszcze po 50 - tce ludzie niektórzy przechodza i kobiety i mezszczyzni .. Jesliby te osoby nie

mialyby skonczonego kursu wózkowych i zawodówki to moze umialyby pieknie bezblenie pisac .Kobiety lubia byc upierdliwe nie bede tego obwijal w bawelne , mezszczyzni nie pozwola sobie na kierowanie - w meno palzie choc nie maja potomka plci meskiej który by go poparl ,. órkami nie maja
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 26 27 28 ... 332 333
Wyślij wiadomość do admina