Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 246 247 248 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2016-11-21 (18:55)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 1 039 092 [ CZCIONKA MONOSPACE ] tommy bez różnicy, nie napiszę już więcej na tym forum ani jednego merytorycznego posta, forum zostało prywatnym folwarkiem Mariusza Jak mi przyjdzie do głowy wejść na to forum to może z nudów napiszę coś w temacie: Nie przegrywajmy z np.... rakiem... albo w temacie COŚ NA ROZLUŹNIENIE I POPRAWĘ HUMORU ![]() albo w temacie Seks |
2016-11-21 (22:09)![]() Data rejestracji: 2013-01-20 Ilość postów: 10293 ![]() | wpis nr 1 039 170 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Amen Ralfek to nie do Ciebie. Czasem zajrzę,... czy się wypogodziło --- wpis edytowano 2016-11-21 22:14 --- |
2016-11-21 (23:54)![]() Data rejestracji: 2008-10-13 Ilość postów: 20531 ![]() | wpis nr 1 039 208 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witka! A ja tu będę zaglądał codziennie. Fajne forum. Pozdrawiam |
2016-11-22 (10:53)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 039 258 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Było może i fajne lecz się zbyło . Powstała zadyma i przypomnę ten kawał. Stirlitz wszedł do kawiarni Elefant. - To Stirlitz. Zaraz będzie zadyma - powiedział jeden z siedzących przy stole. Stirlitz wypił kawę i wyszedł. - Nie - odpowiedział drugi. - To nie on. - Jak to nie!? To Stirlitz!!! - krzyknął trzeci. Zaczęła się zadyma. ...czyli : Pacynki ![]() To Mariusz powiedział 007 ,zaraz będzie zadyma. Pacynki ![]() - Nie - odpowiedział drugi i trzeci - To nie on. - Jak to nie!? To Mariusz!!! - krzyknął 007 i kilku innych. I zaczęła się zadyma. ------------------------------ 2016-11-20 (12:52) statusPasko 1 wpis nr 1 038 784 Jeżeli ktoś myśli że ja sprawdzam jakiekolwiek IP to jest w błędzie. Po pierwsze dlatego, że jeśli ktoś chce ukryć pisanie pod dwoma nickami to i tak ukryje. Nawet bez sztuczek typu proxy. Dzisiaj prawie każdy ma jedno IP z sieci komórkowej, a drugie z domowego internetu. Takie inwigilowanie IP to dla mnie jedna wielka strata czasu. Pozdrawiam 2016-11-20 (13:56) statusPasko 1 wpis nr 1 038 804 Jak już pisałem sprawdzanie IP nie jest nawet najmniejszym dowodem. Darmowe IP z Wi-Fi dostaje sie w kazdym hipermarkecie, restauracji. Wystarczy usiasc w McDonald ze smartfonem i już serfujemy z ich IP. ------------------------------------------------- Odnalazłem wpis Pasko sprzed niemal 2 lat kiedy to jednak pofatygował sie sprawdzić IP i nawet baaardzo obszernie odpowiedział. Wymienił jednym tchem jeszcze 9 innych nicków pewnego usera i napisał: 2014-12-06 (20:44) statusPasko 1 wpis nr 857 426 A po co mi dyskrecja ? Nie strzelamy tutaj z imienia nazwiska, peselu, tylko są nicki. A jeśli ktoś występuje pod kilkoma nickami to musi się w pewnym momencie liczyć z karą w postaci chociażby wypłynięcia/podania przeze mnie informacji (bez podawania samego IP, co byłoby niedyskretne pewnie). A jakie są podstawy... podstawa to np. 3 osoby w rodzinie, korzystające z tego samego dostępu do internetu, udzielające się na multipasko, co może wykazać, że są z tego samego IP. Oczywiście jeśli jedna i ta sama osoba pisze pod więcej niż jednym nickiem to nie ma podstaw, bo jest to po prostu pozbawione sensu ? Pozdrawiam ------------------------------------- Ja rozumiem wiele ,rozumiem ze ktoś może przybrać inny nick porzucając całkowicie stary tak jak np. nagle zginął nick Baltazar Gąbka ,być może pisze teraz pod innym nickiem lecz...nie dyskutuje przecież ten nowy nick z Baltazarem Gąbka. Nie przekonują mnie ostatnie wpisy Pasko co do niemożliwości sprawdzenia czy te wszystkie pacynki ,Zeolity,nowy35 i Mariusze nie wychodzą stale z jednego czy dwóch komputerów.Bo gros wpisów dokonujemy w domu a nie w restauracjach czy Mac Donaldach. W jednym przypadku sprzed 2 niemal lat Pasko już na drugi dzień znał i podał wszystkie nicki jednego usera a dziś wykrętnie tłumaczy że nie jest w stanie tego sprawdzić. Co niektórzy z tego Forum domyślają się powodów dlaczego Pasko kryje Mariusza. Ja niestety nie domyślam się dlaczego lecz ze go kryje z jakichś tam powodów jest to niemal pewne. Do Mariusza i jego pacynek: ![]() skoro 007 to fobia1 a nawet vidmo a jednocześnie Micowhy to też fobia1 a nawet ralfek to fobia1 to znasz ich wszystkich dane personalne gdyż jeden z tych nicków podał oficjalnie swoją stronę na FC podając imię i nazwisko. Musisz mi uwierzyć na słowo ,zapamiętałem tamten wpis. A ten wpis jest moim ostatnim na forum o ile nie uzyskam konkretnej odpowiedzi. O mało nie zapomniałem: Mariusz pod przybranymi nickami zarzucał innym swoje własne brzydkie cechy np.zazdrość . Ostatnio nawyzywał ich od tetryków a tu dowiaduję się że Mariusz też tetryk. |
2016-11-22 (12:30)![]() Data rejestracji: 2016-04-16 Ilość postów: 165 ![]() | wpis nr 1 039 274 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007 Dlaczego zostałem zablokowany przez pana M. nie wiem i nie sadzę żebym się dowiedział. Uważam jednak, że nasz podróżnik na koniu zwiedzał Europę naczytał się, naoglądał i postanowił wskrzesić kult Świętowita (najsłynniejszy posąg bodajże znajduje się na wsypie Wolin) bądź też innego wielotwarzowego bożka (choćby z Marny we Francji czy innego rejonu świata). To by tłumaczyło tę wielonikowość... Micha inna ale styl pogardy ten sam... Ja uważam, w najgorszym wypadku jest to mój jeden z ostatnich wpisów z uwagi na potencjalnego bana, że Mariusz osiągnął sukces i udowodnił ten fakt w jakiś sposób Szanownemu Pasko stąd ta wstrzemięźliwość lub też wyszedł z założenia że każda burza się kończy i jak on nie zaingeruje to szybciej to się zakończy. W końcu nie jest jego rolą rozdzielać dzieci, które bawią się "w piaskownicy" i kłócą jak zrobić babkę nie mając wiaderka. --- wpis edytowano 2016-11-22 12:32 --- |
2016-11-22 (12:49)![]() Data rejestracji: 2011-04-28 Ilość postów: 225 ![]() | wpis nr 1 039 280 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dziwnym jest, że Zeolit zamilkł. Co do straszenia prokuratorem - w prawie polskim w uzasadnionym przypadku straszenie sądami/prokuratorem czy czymkolwiek jest karalne. Osoba straszona może mieć np. słabe zdrowie. Tym bardziej znamiona zachodzą jeżeli straszy się niczym (brak powodu czyli czynu zabronionego, który musiałby kończyć się w sądzie). Natomiast mnie to tylko zaciekawiło - sprawy sądowe w Polsce są publiczne - można przyjść z ulicy - dowiemy się wszystkiego kto jest kim i po co. |
2016-11-22 (13:37)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 039 286 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A więc to jedyny temat gdzie czasem coś napiszę. Davidof Mariusz zostałby wyśmiany gdyż nikt tu nie podawał jego danych osobowych lecz on sam. Nawet fotki wstawił ,potem pousuwał i posprzatał po sobie tę stajnię Augiasza lecz screnów jakie mają co niektórzy z nas już nie mógł. Dlaczego zamilkł Zeolit ? Zastanawiam się nad jednym wpisem w tym temacie: 2016-11-03 (20:05) statusZeolit Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 270 14328 wpis nr 1 034 496 Witaj Pasko. Czy jesteś skłonny przystać na moją wiadomość do Ciebie. Prosiłbym bardzo. Pozdrawiam, Zeolit. ------------------------------------- Teraz niech ktoś spróbuje wrzucić do wyszukiwarki hasło Waldekk i zobaczy co z tego teraz pozostało. Kilka tematów google wyszukają lecz posty wszystkie usunięte. A przecież Waldekk miał pewna wiedzę na temat kostki ,marity czy sieci neuronowych. Potem nagle szajba mu odbiła (w obronie Mariusza) i pisał te swoje słynne głupoty . Ten jest jedyny jaki jeszcze znalazłem i zrobiłem sobie screen na pamiątkę : 2016-10-24 (12:26) statusWaldekk Data rejestracji: 2008-10-06 Ilość postów: 126 007 fobia1 Rękawiczki nie da radę zrobić kółko teatralne do ciebie zawsze kiedy jestem w WC oraz przedpokoju do jutra to się cieszę bardzo chętnie skorzystam do szkoly tygodnia mody ślubnej do Małych form działalności jest krótszy niż długość wkładki laktacyjne do jutra to się cieszę bardzo mocno piękna pogoda metode na gwarantowaną do pralek automatycznych systemów nawadniających do znajdowania się zainstalować nie zaakceptuje inną propozycję się cieszę bardzo mocno piękna pogoda metodę na multipasko niema dostępnych środków trwałych oraz wartości zamówienia mniejszej ilości odpadów niebezpiecznych zawierających informacje o przyrode będziesz chciała jechać ale następnym sezonie karnawałowym się cieszę bardzo dobrze w sprawie ustalenia lokalizacji się wyprze << W tym temacie w jakim ten jeden jedyny wpis jeszcze istnieje , wszystkie inne wpisy usera Waldekk zostały usunięte. Najdziwniejsze jest to że temat załozył ktoś kto prawdopodobnie jest już dawno zablokowany przez Pasko. Waldekk tego także nie mógł zrobić gdyż nie był założycielem tematu i miał tylko 126 postów ,większość pisane ostatnio a te pierwsze to fachowe pytania do Mariusza. Czyżby to zrobił Pasko na życzenie Zeolita? To tylko moje przypuszczenia lecz kto to zrobił to może wiedzieć tylko Pasko. Dla mnie osobiście koło się zamyka Mariusz-Waldekk-Zeolit-pacynki-6ŚCIAN-...? Ciekawe kto tak naprawdę założył kiedyś temat "algorytm dla kostki o sześciu ścianach" Szukając hasła Waldekk znalazłem taki temat ,prawdopodobnie tez tam dyskutował o kostkach gdyz jako Waldekk zarejestrował się po 13 dniach po załozeniu tego tematu. Założyciel tematu o nicku: 2008-09-23 (09:55) status6ŚCIAN Data rejestracji: 2008-09-23 Ilość postów: 9 I dyskutujący : (pomijam znane nam nicki mające wiele wpisów które dały się wpuścić w te maliny) zardax Data rejestracji: 2007-11-01 Ilość postów: 30 2008-09-25 (15:01) statussobczyyk Data rejestracji: 2008-09-15 Ilość postów: 5 2008-09-25 (22:06) statusttomek Data rejestracji: 2008-09-20 Ilość postów: 5 Waldekk ? (posty usunięto) Chwilowo na tyle ,dodam ze u Mariusza jest dziwny nawyk dawania liter podwójnie ,damian16 u mMariusza ma 16llat a tu dyskutujace nicki mają także podwójne litery w nicku sobczyyk ttomek Waldekk No i słynny Marriusz2 ,nie zapominać tego. --- wpis edytowano 2016-11-22 13:43 --- |
2016-11-22 (15:10)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 039 308 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mam pytanie do Pasko. Dlaczego usunięto wszystkie wpisy usera Waldekk ? Z niektórych wypowiedzi na forum wynika ze miał on dużą wiedzę na interesujące ich tematy. Wklejam dwa wpisy dyskutujących z Waldekk: 2016-01-15 (14:11) Waldekk, tak z ciekawości zapytam, cyt. "takich pomysłów jak marita to Mariussz miał setki", a skąd o tym wiesz ? Czyżbyś osobiście znał Mariusza? Napisałeś cyt. " temat sposoby myślenia w grach losowych znam " Z tego wynika, ża masz duże doświadczenie w tej tematyce. Jakie więc jest Twoje zdanie na temat pomysłów Mariusza i jakie jest Twoje podejście do tego tematu? 2016-01-15 (18:24) Waldekk, napisałeś cyt." zagadnienia o których pisał Mariusz wymagają wiele czasu na poświecenie aby przynajmniej jedno z nich przerobić". Żeby coś przerobić to najpierw trzeba to coś zrozumieć , a z tym praktycznie każdy kto śledzi posty Mariusza ma mniejszy czy większy problem, ale widzę, że Ty chyba nie miałeś z tym kłopotów . Więc jeśli już jesteśmy w temacie kostek, może podzielisz sie swoją wiedzą i doświadczeniem w tym zakresie w sposób nieco bardziej przystępny niż czynił to Mariusz --------------------------------------------- Chciałem teraz przemyśleć na spokojnie co Waldekk miał na myśli a odnalazłem jedynie te pytania skierowane do niego a wpisy Waldekk znikły. Rozumiem że te głupie należało usunąć ale dlaczego wszystkie. |
2016-11-22 (15:25)![]() Data rejestracji: 2013-01-20 Ilość postów: 10293 ![]() | wpis nr 1 039 313 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007 napisał "Ja rozumiem wiele,rozumiem że ktoś może przybrać inny nick porzucając całkowicie stary tak jak np. nagle zginął nick Baltazar Gąbka,być może pisze teraz pod innym nickiem lecz... nie dyskutuje ten nowy nick z Baltazar Gąbka." Faktem jest że nagle zginął,.. faktem też jest że nie dyskutuje,... być może że pisze pod innym nickiem. Pytanie; dlaczego? Przyczyn może być wiele,..ot choćby taka że wyjechał,że był w szpitalu,że zapomniał hasła.... itp. Jednak faktem niezaprzeczalnym jest że Baltazar Gąbka już od tego czasu z nikim nie dyskutuje. Faktem też jest że nikt też nie dyskutuje z Baltazarem Gąbka Takie są fakty A reszta?,to domysły i gdybania |
2016-11-22 (15:40)![]() Data rejestracji: 2016-04-16 Ilość postów: 165 ![]() | wpis nr 1 039 318 [ CZCIONKA MONOSPACE ] mniemam że szczerej i prawdziwej odpowiedzi nie uzyskasz |
2016-11-22 (15:48)![]() Data rejestracji: 2011-07-19 Ilość postów: 31 ![]() | wpis nr 1 039 319 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007- troszke mi, żal ciebie że tyle czasu marnujesz na robienie kto jest kto na forum, już ci pisałem i nie potrzebnie wyważasz otwarte drzwi moje nicki to: Waldekk Nadia Martino toczek Jaja-koko-dżambo japko KOŃ KOŃ-walia KOŃ-czynka z czego nicki: Waldekk, Martino, toczek,koń, koń-walia.koń-czynka- mają bana i już nie mogą pisać może ci oszczędziłem czasu na szukanie powiązań i coś ułatwiłem a Mariusz czy Zeolit to zupełnie ktoś inny niepotrzebnie wyważasz otwarte drzwi i marnujesz cenny czas na coś co oczywiste pozdrowienia od zbanowanego Wadusiaaa --- wpis edytowano 2016-11-22 15:50 --- |
2016-11-22 (16:03)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 039 321 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007 ---------------------------------------------------------------------------------------- "Kurczę smaruję tu posta, a ubiegł mnie Japko" Ale zgranie. ---------------------------------------------------------------------------------------- Sam się nakręcasz jak i inni. Moja prośba do Pasko tyczyła się mojej osoby, więc nie rozumiem skąd te Twoje głupie insynuacje. I historie o MC Donaldzie. Oprzytomniej. A co do nicków. Jest: 1. Zeolit czyli ja, 2. Mariusz i Mariusz2 jak wspomniał, 3. Waldekk i ..................... jak także gdzieś wspominał, i cała reszta. Czy ciężko to zobaczyć? Racja. Lepiej tworzyć teorie spiskowe i drążyć temat. Szkoda czasu. I żeby Tobie żal d..y nie ściskał pochodzę z południa kraju, gdzie słowo "szajs" zaciągnięte jest od j. niemieckiego jak i więcej słów. ---------------------------------------------------------------------------------------- Jednak odnośnie forum: niech każdy pisze co chce. Czy ja mam jakiś wpływ, aby komuś coś zabronić. To wolne forum. Byleby w granicach przyzwoitości, co nie oznacza braku reakcji na niektóre rzeczy. Z mojej strony jeżeli kogoś uraziłem to "PRZEPRASZAM". Mam na myśli Mariusza, Ralfka, Amadeus'a, Zen'a i jeszcze kilka osób. Czasem to co chciałem napisać źle było napisane i inne były tego intencje. Jeszcze muszę nad tym popracować. I w tej kwestii miałem prośbę do Pasko. Widocznie umknęła. Pozdrawiam |
2016-11-22 (17:08)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 039 338 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No to Pasko teraz ma ubaw czytając te "nasze żale i życzenia" 1.dlaczego nie pisze Baltazar Gąbka był jedynie przykładem z mojej strony że pewien nick może zniknąć a pojawić się inny ,przyczyny mogą być różne i uszanujmy to 2. Japko to: Waldekk Nadia Martino toczek Jaja-koko-dżambo KOŃ KOŃ-walia KOŃ-czynka Trochę dziwne ze user posiadający takie mało znane nicki potrafi wiedzieć o pracach i przemyśleniach Mariusza więcej niż każdy z nas. (czytaj pytania zadane do Waldekk jakie zacytowałem powyżej) Pewnie tylko dlatego Admin wysłuchał jego prośby o skasowanie postów pod nickiem Waldekk. Sam Pasko tego by nie zrobił gdyż wpisy userów KOŃ KOŃ-walia KOŃ-czynka same mówiły z kim mieliśmy do czynienia. Japko niech lepiej dalej bierze udział w dyskusji z Mariuszem bo widzę że ma temat opanowany (jako Waldekk) 3.Z Mac Donaldem to wyskoczył Admin a nie ja. Ja jedynie napisałem że trudno o 2 w nocy pisać z Mac Donalda gdyż są pozamykane. Teorii spiskowych trzymam się zawsze z daleka lecz ciekawi mnie jedno. Pierwszy wpis Zeolita miał tak znane wszystkim odstępy pomiędzy wierszami jak to czyni tu tylko Mariusza pojawił się w czasach kiedy Micowhy bezlitośnie punktował posty Mariusza i juz w pierwszym poście zaatakował Micowhy broniąc Mariusza. Jest aktualnie w sposobach myślenia na stronie 67 wpis nr 879 138 I żaden żal d...y mi nie ściska. To raczej moja duma nie pozwala mi na dyskusje z ludźmi o tak małym duchu. Chyba wszyscy wiedzą jakie nicki mam na myśli i co mam na myśli. Dziwi mnie tylko milczenie Pasko że nie napisze otwarcie nam wszystkim.. bądź co bądź budowniczym tej właśnie strony o grach losowych. Inne podobne strony albo znikły albo ledwo dyszą. |
2016-11-22 (17:12)![]() Data rejestracji: 2015-06-21 Ilość postów: 2861 ![]() | wpis nr 1 039 340 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dziwi mnie tylko milczenie Pasko że nie napisze otwarcie nam wszystkim.. bądź co bądź budowniczym tej właśnie strony o grach losowych. Inne podobne strony albo znikły albo ledwo dyszą. 007, nie rozumiem co Cię dziwi. Takie nawalanki tylko podtrzymują frekwencje i zainteresowanie. Czy gdyby do programów telewizyjnych dobierani byli dyskutanci merytoryczni to ktoś chciałby to oglądać? |
2016-11-22 (17:20)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 039 341 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W takim razie już mnie to nic nie obchodzi. Ktoś o małym duchu ,nazwijmy nawet że ktoś podły ,może przecież pisać sam ze sobą korzystając z uprzejmości brata czy znajomego w innym mieście (też używa słowa szajs i też lubi ten sam trunek ![]() ![]() i posyłając mu teksty np. na gg czy skype może godzinami pytać się siebie a potem sobie odpowiadać. To też taka teoria spiskowa ![]() A Pasko napisze..to inne IP oraz inne miasta. Dla mnie koniec tematu bo chytrość umysłowa pozostanie zawsze umysłem małym i podłym. |
2016-11-22 (17:30)![]() Data rejestracji: 2015-06-21 Ilość postów: 2861 ![]() | wpis nr 1 039 345 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przecież właściciela forum interesują tylko wpływy z reklam ergo klikalność. Czyli słupki, Im więcej klika tym lepiej, im częściej tym lepiej. Dlaczego w programie telewizji komercyjnej wiadomości stanowi w 70% kronika wypadków z kraju i ze świata? Ano dlatego, że to się najlepiej ogląda. Nie poradzimy na to nic. Możemy jedynie nie oglądać. --- wpis edytowano 2016-11-22 17:31 --- |
2016-11-22 (17:39)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 039 347 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pisząc te ostatnie słowa nie miałem na myśli Admina lecz tego...no wiecie przecież ![]() |
2016-11-22 (17:49)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 039 349 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007 A gdzie ktoś według Ciebie użył tych słów razem oprócz mnie? Nawet szukać nie umiesz. A podpieranie się wujkiem Go.g.e na tym forum jest nieskuteczne. Napisałem: porównywarkę macie dobrą. Ale nie najlepszą. Trzeba samemu sobie zadać trud. Jednak jak chcesz to kręć się dalej w tym przekonaniu. Co mi do tego. Twoja duma. Żegnam --- wpis edytowano 2016-11-22 17:49 --- |
2016-11-29 (17:44)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 041 089 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Proszę by Admin przeczytał mój dzisiejszy wpis w temacie Edi8 - czy opłaca się grać polecanymi przez niego metodami i sposobami???? i odpowiedział na pytanie które byc może intryguje więcej osób na tym Forum. Dlaczego Mariusz robi "czystki" w swoim temacie i usuwa także swoje własne wpisy które go dyskredytują (słownictwo , wyzwiska itp) Usunął także swój wpis który został jednak skopiowany i wstawiony jako cytat ,dałem tam screen tego wpisu jakiego dziś na próżno szukać w temacie "sposoby myślenia w grach losowych" --- wpis edytowano 2016-11-29 17:53 --- |
2016-11-30 (13:53)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 22679 ![]() | wpis nr 1 041 259 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Edi8 - czy opłaca się grać polecanymi przez niego metodami i sposobami???? temat to czysta kpina Admin nie reaguje na takie prowokacyjne tematy ....... brak mi słów....................., więc raczej moje zaangażowanie nie wzrośnie a spadnie do zera. Pasko> jak ty traktujesz uzera z takim dorobkiem ? A osoby które powinieneś blokować ,bo nic nie wnoszą do tego forum,oprócz prowokacji też zablokowałeś? Nie pozdrawiam. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 246 247 248 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |