Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 174 175 176 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2012-04-28 (12:15)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 519 699 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko. Proszę o odpowiedź. Czy wczorajsza nocna i dzisiejsza aktywna obecność czacie oraz forum nicka magdalena77 jest tylko Twoim niedopatrzeniem czy odbywa się to za Twoją pełną wiedzą , aprobatą i przyzwoleniem. To chcę wiedzieć. |
2012-04-28 (12:24)![]() Data rejestracji: 2012-03-30 Ilość postów: 9 ![]() | wpis nr 519 702 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://demotywatory.pl/2317489/Prawda-jest-jak-dziura-w-dupie |
2012-04-28 (13:17)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 519 716 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko. Proszę o odpowiedź. Czy wczorajsza nocna i dzisiejsza aktywna obecność czacie oraz forum nicka magdalena77 jest tylko Twoim niedopatrzeniem czy odbywa się to za Twoją pełną wiedzą , aprobatą i przyzwoleniem. To chcę wiedzieć. |
2012-04-28 (13:33)![]() Data rejestracji: 2010-03-06 Ilość postów: 1115 ![]() | wpis nr 519 718 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Z CZEGO TAK RŻYSZ??? ROBAL?? NĘDZNA KRATURO, PSEUDODETEKTYWA,STĘKNIŁEŚ SIĘ?? "AŻ" TAK BARDZO ZA mag..? 912839. Robal_36 2012-04-27 (23:21) sorry jeszcze raz **************************** 2012-04-0 3 12:45:22 mag.. pytanie mam .. skąd lila wiedziała/o czym wspomniała na czacie/ że miałaś zamiar opuścić portal? przecież nie pisałas o tym oficjalnie ani na forum ani na czacie Multipasko ********************************************* 2012-02-26 (13:44) statusmag.. Data rejestracji: 2010-03-06 Ilość postów: 1060 12424 grażus Ty...TY....masz jakieś urojenia rozmawiałm kilkakrotnie z adninem..nie i perdach z mp..też mam swoje zapytania..a co wolno mi je mieć,..do diabła..!! *znikło duŻo wspaniałych ników z mp...i powiem Wam..kiedyś wpomniałm tel... do jednego użytkownika : wiesz co najbardziej żałuje ,że nie ma tu ediego8..on by zrobił porządek edi8 sorry. pozdrawiam. *zostło 72h do pobytu na mp.. ŻEGNAM TU WSZYSTKICH .. Czy powyższy tekst był dialogiem z Toba?? byś kopiował i przenosił na chat? Nie z przypadku wybrałeś i nazwałeś siebie robal,reszte dopowiedz sobie sam, tak jak Ty to potrafisz.... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Za dane osobowe uważa się wszelkie informacje dotyczące osoby fizycznej lub wszelkie informacje możliwe do zidentyfikowania tej osoby. Osobą możliwą do zidentyfikowania jest osoba, której tożsamość można określić przez numer identyfikacyjny lub jeden z czynników fizycznych, fizjologicznych, umysłowych, kulturowych czy społecznych. Danymi osobowymi są zatem takie dane, które pozwalają na określenie tożsamości konkretnej osoby, jak również na określenie jej tożsamości przy pewnym nakładzie kosztów, czasu lub działań. Opinia Grupy Roboczej ds. Ochrony Danych, powołanej przez Parlament Europejski i Radę Europejską (rozdz. III pkt 3 przykład 15) uznała literalnie adres IP za dane dotyczące osoby możliwej do zidentyfikowania, stwierdzając, że: "dostawcy usług internetowych oraz menedżerowie lokalnych sieci mogą, stosując rozsądne środki, zidentyfikować użytkowników internetu, którym przypisali adresy ip ponieważ systematycznie zapisują w plikach daty, czas trwania oraz dynamiczny adres IP (czyli ulegający zmianie po każdym zalogowaniu) przypisany danej osobie. To samo odnosi się do dostawców usług internetowych, którzy prowadzą rejestr (logbook) na serwerze HTTP Nie ma wątpliwości, że w takich przypadkach można mówić o danych osobowych, w rozumieniu art. 2 Dyrektywy". W związku z powyższym należy uznać, że w przypadkach, gdy adres IP jest na stałe lub na dłuższy okres czasu przypisany do konkretnego urządzenia, które przypisane jest z kolei konkretnemu użytkownikowi, należy uznać, że stanowi on daną osobową. W praktyce możemy się spotkać jednak z sytuacjami, gdy jednoznaczne przypisanie adresu IP do konkretnej, zidentyfikowanej osoby nie jest praktycznie możliwe. Sytuacja taka może wystąpić np. w kawiarenkach internetowych, gdzie komputery udostępniane są klientom bez odnotowywania ich danych identyfikacyjnych. Są to jednak sytuacje wyjątkowe. W wielu przypadkach, nawet przy korzystaniu z komputera w kawiarence internetowej, wykorzystując dane zarejestrowane przez system nadzoru wizyjnego w zestawieniu z innymi danymi (np. dotyczących płatności przy użyciu karty kredytowej), możliwe jest zidentyfikowanie osoby korzystającej w danym czasie z danego komputera. Ponieważ definicja danych osobowych sformułowana w art. 2 Dyrektywy 2002/58/WE pokrywa się z definicją podaną w ustawie o ochronie danych osobowych (art. 6 ustawy), adresy IP można uznać za dane osobowe. Podstawa prawna Art. 6 ust. 1 ustawy z 29 sierpnia o ochronie danych osobowych Dyrektywa 94/46/WE Parlamentu Europejskiego. Niemniej adres IP będzie uznawany za dane osobowe jedynie wówczas, gdy podmiot przetwarzający adres IP ma jednocześnie dostęp do danych łączących adres IP z innymi danymi identyfikującymi osobę. Do czasu, gdy podmiot nie uzyska pewności, że sam nie jest w stanie łączyć adresu IP z innymi danymi identyfikującymi osobę, powinien zabezpieczać adres IP tak jakby był on daną osobową. Szczególną uwagę należy przywiązywać do zbiorów obejmujących adresy IP w sytuacji, gdy dochodzi do łączenia podmiotów mogących być administratorami danych osobowych. Może się bowiem okazać, że podmiot, dotychczas niemogący łączyć adresu IP z innymi danymi identyfikacyjnymi, uzyskuje taką możliwość po połączeniu podmiotów. W tej sytuacji adresy IP zbierane dotychczas jako dane niemieszczące się w pojęciu danych osobowych, staną się nimi w związku z potencjalną możliwością uzupełnienia ich o dane identyfikacyjne. kiepskim informatykiem byłeś i jesteś ..dlatego polecam: przkładać się do nauki informatyki..a nie grac pseudodetektywa jak to masz wzwyczaju!!! ------------------------------ 100. Pasko 2012-01-21 19:16:38 Rzeszów Nie wiem o co znowu chodzi. A wpis 707846 to jakieś jedno masło maślane, jak Ty możesz go rozumieć to podziwiam. Pozdrawiam ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PRZECZYTAJ GŁOSNO I WYRAŹNIE BY TO W KOŃCU DO CIEBIE DOTARŁO:byłeś i jesteś na tym portalu starym zjełczałym masłem maślanym nikim wiecej!!!teraZ proś ADMINA o bana jak to w zwyczaju miałeś robić wcześniej i wracałeś jak zbity pies i rozdeptany robal!!!!CO wniosłeś na ten portal:NIC,nic,nic,nic,..nawet nie typujesz.pokaż co potrafisz? wtedy może, podkreślam może... porozmawiamy, bo w tej chwili nie mamy o czym. ----------------------------------------------------------- 912931. Pasko 2012-04-28 (00:07) Rzeszów Celem strony jest zjednoczenie w drodze po wygrane w Lotto, a nie skupienie się na wyplewianiu trolli co do jednego ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 912925. Pasko 2012-04-28 (00:06) Rzeszów Robal_36: widzę, że Cię rajcuje temat trolli -------------------------------------------------- MARSZ ABSOLUTNĄ RACJĘ ADMINIE PROSZĘ SPRAWDŹ TEGO TROLA:IP 77.89.93.146 IP85.222.86.76 91.222.124.86 JEST JESZCZE CZWARTE IP. Dziękuję Adminie Januszu. Z poważaniem mag.. |
2012-04-28 (22:31)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 519 861 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko. Proszę o odpowiedź. Czy wczorajsza nocna i dzisiejsza aktywna obecność czacie oraz forum nicka magdalena77 jest tylko Twoim niedopatrzeniem czy odbywa się to za Twoją pełną wiedzą , aprobatą i przyzwoleniem tak jak to zdaje się sugerować powyższy nick? |
2012-04-28 (22:52)![]() Data rejestracji: 2012-03-30 Ilość postów: 9 ![]() | wpis nr 519 867 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Historia zatoczyła koło: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=430&page=124 http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=430&page=126 http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=430&page=127 Drogi bezstronny Adminie - zrób coś,bo ten Pan ma parcie straszne abyś coś zrobił w mojej sprawie - może bana na IP ? Może jakieś bardziej drastyczne środki aby zaspokoić chęć odwetu tego Pana za Twoim pośrednictwem ???- ja Cię Adminie proszę zrób coś - bo ta persona spać spokojnie nie będzie mogła .... ![]() |
2012-04-28 (22:53)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 519 868 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko sprawdź te końcówki - kobiet.. prosi - i - daj znać ... koniecznie i nie musi być do mnie po pw - lepiej nawet gdyby było - publicznie, bo znowu będzie, że dane sprzedajesz ... /notabene - ile za sidika ze wszystkimi chronologicznie wpisami usera i zasłonięciem ? co trzeba dać ? / *********************************** "Masło maślane" - już tłumaczyłem - przepraszam - >>... charakterystyczne, że tylko tam gdzie Ty z ekipą, pożal się - "wdzięcznych" przyjaciół - zaraz takie klimaty... A to te same adresy dla różnych nicków, a to jakiś taki jazgot... Ciekawe - w /typowanie - ok podszywał się ktoś - ale czemu inni nie mają takich przygód ?... << ****************************************** A kogo tam w podszywających się mieliśmy ? Choćby kol.. bluszcz.. - oj, ten dał do pieca / nie przepadał za Darkiem ? /- oddajmy je.. głos - http://ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=nazywo&strona=22&lang=pl 121525. Daro się rozrasta i reklamuje,siej klony jeden po drugim, niedługo niemowlaki zaczną mówić!!! Daro daleko tobie do Pasko.. chciało by się zbudować,ale nie wychodzi! nie wychodzi, co?? bluszcz33 2011-02-07 15:45:37 IP: 213.92.166.* ale uwaga - bo co było jeszcze ? - http://ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=nazywo&strona=21&lang=pl 121666. graj graj bluszcz mogę sobie zanucić mag bluszcz33 2011-02-27 15:11:04 IP: 213.92.166.* -------------------------- 121665. OOO!! to nagrabiłeś bluszcz,że masz bana. I dobrze, jak nie potrafisz się zachować!! kara musi być!! mag.. 2011-02-27 14:42:57 IP: 213.92.166.* co dalej ? http://ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=nazywo&strona=13&lang=pl 122431. kochana mag.. dziękuję zauroczony 2011-06-28 14:55:31 IP: 82.160.231.* 122407. kochana mag.. jesteś? zauroczony 2011-06-24 12:50:25 IP: 213.92.166.* ********************************************************** a z czatu - dedykuję hipokrytom dwulicowcom obłudnikom... i - kto trollem wojuje ... 81874. miks 2009-12-07 (20:41) Oj Karmelkowa77 wieści sprzed roku przekazujesz jako nowości. Poziom Hipopotana. Żenada!. 81878. kameliowa77 2009-12-07 (20:49) miks >>> a Ty gdybyś doczytał co piszę,to zrozumiałbyś,że wkleiłam to co znalazłam,a nie " nowość " Twój poziom czytania ze zrozumieniem jest nawet niższy jak w/w osoby hehehe !!! ************************************************************* I powiedzmy sobie jasno - trudno, żeby była, to chęć grania w luja, nickami - bo "końcówki" ujawniły się - zaczęły być widoczne przecież dopiero jakiś czas PO tych durnych, mających skłócić, sprowokować, wywołać awanturę wpisach i po jeździe trolli budząc tylko pewnie czasem niejakie zdziwienie i jeszcze jedno - moderator, TO - te końcówki - w różnych miejscach, z różnym zdaniem - jako jednego usera - widział nie oszukujmy się cóż pewnie jescze niejednego zrobi się na doładowanie konta dobrego typera, albo krótszą nóżkę zmoczonego wróbelka wesołej zabawy |
2012-04-28 (23:02)![]() Data rejestracji: 2012-03-30 Ilość postów: 9 ![]() | wpis nr 519 871 [ CZCIONKA MONOSPACE ] robal 36 nie spamuj człowieku |
2012-04-29 (09:26)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 519 922 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, Na stronie nigdy nie ma przyzwolenia na chamstwo. Wczoraj niestety byłem w trasie. Przeglądałem właśnie wpisy jakie poszły z piątku na sobotę. Jak można zapobiec czemuś takiemu? No niestety chyba nie można. Po fakcie mogę podać IP, podać je publicznie, mogę zablokować nicki tak kłócących się osób, ale już po północy zwykle śpię. Obecnie jedna sprawa jest niepokojąca. Nowe nicki mają mocno utrudnione wejście na stronę, a takich "nowych" jest potencjalnie ogromna ilość. Nowe nicki mają bowiem od razu łatkę podejrzliwości w kierunku wiadomych nicków, a szczególnie jednego. Przykład "sol35" trafiony, ale było już też kilka przypadków gdy ewidentnie według moich logów były to nowe osoby, które nie wiedziały co się dzieje, a podejrzewano je o jakieś klony. Magdalena77 zostaje zablokowana za ostatnią aktywność. Robal_36 proszę nie pisać w "tym kierunku", bo nawet tego nie czytam, bo temat jest zbyt mało interesujący dla mnie. Życzę wszystkim miłej niedzieli. |
2012-04-29 (09:35)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 519 924 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robal_36: jeszcze jedno co być może chciałbyś wiedzieć z tego co widzę po Twoich wpisach. magdalena77 to na 100% nie mag.. Kiedyś temat był przeze mnie dokładnie badany. Miałem również kiedyś okazję rozmawiać z Panią "mag..", która wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, bardzo rzeczowo i konkretnie można z nią pogadać. No ale to już tylko moje prywatne uczucia. Wróćmy do tematu Lotto. Pracuję obecnie nad bardzo ciekawym kalkulatorem wygranych. Pojawi się na stronie może jeszcze dzisiaj wieczorem ![]() |
2012-04-29 (09:45)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 519 925 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko Nigdzie /chyba, u licha/ nie napisałem, że to ten sam użytkownik - ale nie w tej sprawie pisałeś o takim samym traktowaniu userów - i temu adresow, iktóry prowadzi tu jakieś wojenki i robi sobie z koleżanką "mieliśmy niezłe zabawy" - coś takiego zrobiłeś - jakoś Cię zmotywowała proszę o usunięcie moich wszystkich wpisów z moich adresów ip z moich wszystkich nicków dziękuję pozdrawiam i powodzenia w prowadzeniu strony |
2012-04-29 (10:07)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 519 927 [ CZCIONKA MONOSPACE ] "pisałeś o takim samym traktowaniu userów - i temu adresow, iktóry prowadzi tu jakieś wojenki i robi sobie " Robal: no i wytłumacz mi o co Ci tu chodzi w tym wpisie? Chciałbyś, żebym zablokowałem Lilę na zasadzie równości z magdaleną77 ??? |
2012-04-29 (10:13)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 519 929 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robal_36: musisz zrozumieć, że ja mam na stronie bardzo dużo obowiązków. Wczoraj jeden dzień nieobecności i mam 50 maili do przeczytania i na wiele z nich muszę odpisać. Jeśli chcesz do mnie coś napisać. To bez zagadek, bardzo prosto w punktach, rzeczowo. O co chodzi? Co uważasz żebym zrobił w danej sytuacji. Jak najkrócej, jak najbardziej zrozumiale. Jak widzę Twoje długie wywody na nie wiadomo jakie tematy to zgadnij czy poświęcę godzinę na ich czytanie i rozszyfrowanie, czy przeczytam 30 innych e-maili w tym czasie. |
2012-04-29 (10:30)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 519 936 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pracuję ostatnio nad zaawansowanym kalkulatorem wygranych na stronie. Jeszcze być może dzisiaj pojawi się na stronie. Podobnie planuję wprowadzić nieco ulepszone forum w najbliższych miesiącach. Wprowadzam również zmiany do programu MultiPairs 2011. To są dla mnie rzeczy ważne, a jednocześnie zajmujące kupę czasu jeśli chodzi o rozwój strony, bo w momencie ich wydania tysiące osób znajdą nowe narzędzia których szukają. A Wy niektórzy wydaje mi się chcielibyście, żebym z tego zrezygnował na rzecz analizowania występków jakiejś Magdaleny77, itp. prywatnych spraw. Naprawdę aż tak cenna jest ta osoba, żeby zajmować jej tyle czasu ?? Ja mam taką zasadę, że im więcej coś jest dla mnie wartościowe, tym więcej poświęcam temu czasu. Dzień ma tylko 24 godziny. Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich! |
2012-04-29 (11:20)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 519 946 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przykro mi Drogi Bezstronny Adminie,że po raz kolejny jestem zmuszona zmienić nicka.Ale za każdym razem zabierasz tylko mi prawo do do głosu - nie stosując sie do własnego regulaminu,który masz na stronce - więc i ja nie czuję się w obowiązku respektować Twoich blokad nakazów czy zakazów. Monet pierw do Ciebie - pisząc na necie o portalu Multipasko /co tak Cię strasznie zabolało/ nie kłamałam - pieknaja,lila miały informacje na mój temat - jedna z nich wyrzuciła je na czata,druga natomiast w swoim temacie szantażowała mnie,że to zrobi /udostępni wszystkim zainteresowanym/ więc skąd te zdziwienie? Tak robi tylko idiota według mnie. I jeszcze jedno pytanie - dlaczego tylko moje wpisy zauważasz,a na wpisy gwiazdy tego portalu jesteś ślepy? Kierujesz sie osobistymi pobudkami? Fe nieładnie .... Ale to cały Ty. Nie będę świnia i nie wkleję Twoich opini względem tej persony. Robal 36 - nie było mnie na stronce od ponad dwóch miesięcy,a Ty dalej curwa swoje - czy Tobie sie nudzi w zyciu i nie masz co robić? - dla Twojej wiadomości /jak i Admina dopóki będą odnośniki w strone mojej osoby to będe sie klonowac i wyjasniać sprawy,które Cię tak dręczą/ Ale to chyba logiczne - Robal 36 Monet Lila Wam chyba nie zależy na tym portalu /a to mi jest zarzucane że chce rozwalić Multipasko/ skoro nie stosujecie się do przynajmniej minimum i nie zwrócicie swojej uwagi na tematykę tej stronki tylko wylewacie żale względem mojej osoby - ja tez je mam ale to chyba nie to miejsca aby załatwiać "osobiste porachunki" - tak postepują chyba tylko typowe zażarte w swojej flustracji Trolle - podałam namiar do siebie nie jednokrotnie - ma ktos ochotę - proszę bardzo zapraszam nawet i do Wałbrzycha /dla zainteresowanych czy moje dzieci sa zadbane,bo i z takimi opiniami sie tutaj na portalu o lotto spotykałam/ jak dla mnie śmiech i żal - to tyle w temacie. A teraz Pasko możesz banowac nastepnego mojego nicka,ale licz się z tym że w momencie chociażby najmniejszego odniesienia do mojej osoby pojawie się i będzie rewanż ... |
2012-04-29 (11:45)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 519 958 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko - chodziło mi o usunięte wpisy - jeśli usunięte są tej jednej osoby, to wie le traci , gubią się pozostałości sensu I dlatego pisałem - usuń wszystkie moje a tak naprawdę, to już lepiej wywalić cały ten temat - / poważne i niepoważne rozmowy - myślę, że założycielka się ze mną zgodzi... pozdrawiam ********************************************************** ********************************************************** warto zadać sobie pytanie, co było pierwsze... I jak traktować wejście z realu tego samego użytkownika pod innym nickiem nawkładanie komuś i kręcenie afery - jaka to arogancka osoba... Co do zaczepiania i nie pisania o kimś źle / np. zbierania i przekazywania danych danych / itd - toż to kpina z rozumu - toż to wystarczyło spojrzeć - tam na stronę znudzonego piątkami z programu metodą chybi- łtrafił - tylko na moment i co mieliśmy ? - jak to nie powinien wyglądać portal profilowany - TU nie będzie chamstwa itd itd.. i znów było wbijanie z kilku nicków - te wkręcanie potem oliwiji - przez kilku / ?/ bossów - czy było coś, czy nie było i sama do siebie pisała - piękne ... Niezła fantazja ![]() I niezła zabawa dla pań ? - rzetelnej i pokrzywdzonej ? a user - grubas , to jak dla mnie szczególnie ciekawy przypadek nie pozdrawiam |
2012-04-29 (12:06)![]() Data rejestracji: 2011-05-09 Ilość postów: 252 ![]() | wpis nr 519 962 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A o co chodzi z ta magdalena77? bo nie jestem na czasie ostatnio. |
2012-04-29 (12:12)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 519 963 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko. Zamiast odpowiedzi przeczytałem Twoje oświadczenie.Ale niech tam.. Dobre i to. Wiesz ja nawet rozumiem że nie wszystko i nie zawsze możesz przeczytać. Zareagować właściwie i w porę. Na MP świat się nie zaczyna i nie kończy to też mogę objąć rozumem. Nie rozumiem w takim razie po cholerę masz na portalu "moderatora". Takiego jakiego masz. ![]() |
2012-04-29 (12:20)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 519 973 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I jeszcze jedno. Czasami potrenuj jednak za zagadkach kol. Robala. Potrenujesz - może uaktywni Ci się tzw. Trzecie Oko i zaczniesz dostrzegać to co inni dwoma widzą. |
2012-04-29 (12:33)![]() Data rejestracji: 2012-04-29 Ilość postów: 91 ![]() | wpis nr 519 978 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I jeszcze jedno. Czasami potrenuj jednak za zagadkach kol. Robala. Potrenujesz - może uaktywni Ci się tzw. Trzecie Oko i zaczniesz dostrzegać to co inni dwoma widzą. ----------------------- Trollowanie wypowiedzi mające na celu wywołać negatywnych reakcji u uzytkownika/ów kurde a ja zawsze myslałam,ze troll to taki znikąd nick który ma na celu to czy tamto - a tu okazuje sie,ze trollowac można wcale nie zmieniając nicka ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 174 175 176 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |