Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 166 167 168 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2012-02-24 (19:43)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 500 399 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kathy na podstawie czego te domysły? jedna skończyła o klonach,a Ty zaczynasz muszę Cie wyprowadzić z błędu Twoje wnioski są aż za daleko idące i teraz ja Ci napiszę odczep sie to i ja Cie tykac nie będę a pasztetem nazwał Cie użytkownik spook zapomniała? Tam zażalenia .. |
2012-02-24 (19:46)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 500 401 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pięknaja - jestes bardzo miła ![]() ![]() niestety ja nic nie sprzedaje. I tym bardziej, z z żadnym z użytkowników multipasko.pl, nie prowadziłem prywatnych dyskusji o innych użytkownikach. Czy zrozumiałaś ??? a madzia - ma "tamto" info, bo ja o tym pisałem na forum,- za co też czasowo zostałem "ukarany" ,- a że Ty sobie reszte dopowiedziałaś, to jest Twoj problem... |
2012-02-24 (19:48)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 500 403 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Monet: Proszę bardzo. """""poprosiłem moderatorkę tamatu o sprawdzenie IP """"" ponieważ wydawal mi się złośliwym klonem który napisał o mnie w swoim poście w sposób niezbyt miły. *** kojarzysz? tak pamiętam,że jechałam w tamte strony z mężem i dziećmi - a Ty mi napisałeś,ze za mężatki się nie bierzesz ![]() cokolwiek miało to znaczyć ![]() |
2012-02-24 (19:49)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 500 404 [ CZCIONKA MONOSPACE ] nie wymieniaj mojego nicka ani mojego imienia jak i ja od półtora roku nie wymieniam prywaty na Ciebie nie wyciągam jak TY do spółki z wielce szanowną mag.. * co ciekawe nigdy z ową drugą nie miałam "przyjemności" na priw więc skąd taka poinformowana???? i jesli uważasz, że mi dopieczecie to sie grubo mylicie mam Was dwie w głębokim poważaniu |
2012-02-24 (19:52)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 500 405 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Jestem chyba najlepszym przykładem, dyskretnie tutaj wymienianym, które dane osobowe, adresowe oraz zakładu pracy zostały tutaj na tej stronie ujawnione. Oczywiście pominę już fakt ile z tego tytułu miałem nieprzyjemności, bo przecież strona Multipasko jest najbardziej znaną stroną o tematyce lotto, więc też bardzo często odwiedzaną przez wielu użytkowników i osób, które tylko wchodzą poczytać o kulkach. Nie wiem, kto i jak doszedł lub od kogo się dowiedział gdzie mieszkam, jaką mam rodzinę, gdzie pracuję i jakie zajmuje stanowisko. Sam tych danych nie podawałem. Żeby było mało tego wszystkiego, to po jakimś czasie zostałem podejrzany o to, że użytkownik Monet to ja i że nadal toczę wojny z użytkowniczką madzią77. Oczywiście wszystko okazało się wyssane z palca, a ja poniosłem ponownie tego konsekwencje. Kiedyś byłem podejrzewany, że wszystkie wojny na Multipasko były prze zemnie. Oczywiście opuściłem stronę, informując o tym Admina, prosząc dodatkowo o wykasowanie mojego profilu, ponieważ w rozmowie z prokuraturą zostałem poproszony żeby w razie dalszych nieprzyjemności mieć dowód tego, że już na tej stronie nic nie piszę. Jak wiecie sprawę odpuściłem, do czasu, kiedy ponownie zostałem tutaj podejrzewany o to, że ponownie coś knuję pod nickiem Monet. Rozmawiałem telefonicznie z użytkowniczką Madzią77 oraz jej mężem, bo nie widziałem innych możliwości rozwiania wszelkich wątpliwości tego, że ja już na tej stronie nic nie piszę. Po zamieszaniu odnośnie podejrzewania mnie o to, że nadal piszę tutaj pod innym nickiem, zamieściłem stosowne oświadczenie na czacie oraz poinformowałem Administratora, że w przypadku dalszego pomawiania mojej osoby (jak wiadomo nie jestem anonimowy) oraz zamieszczania jakikolwiek moich danych osobowych sprawę będę musiał skierować do odpowiednich organów. Ja za swoje czyny miałem odwagę przeprosić, mnie nikt nie przeprosił i ciągle żyję z tym przekonaniem, że jeśli cokolwiek złego będzie się działo na Multipasko, to przykład mojej osoby będzie przytaczany. Ale cóż, takie życie. Problem polega na tym, że Wy już nie macie granicy. Wywlekacie o sobie o swoich rodzinach, chorobach praktycznie wszystko. Po co Wam to wszystko? Mało ma każdy problemów osobistych? Toczycie wojny, wyzywacie się od najgorszych i pewnie tak długo to będzie, aż nie doprowadzi do jakieś tragedii rodzinnej. Straszycie pobiciami, odwiedzinami. Pasko musisz to kiedyś uciąć, bo tutaj kryminał to codzienność. Mimo wszystko pozdrawiam Was wszystkich. Z wieloma z Wami byłem naprawdę na fajnej linii koleżeńskiej. Z nikim nigdy nie knułem poza Multipasko cokolwiek przeciwko drugiej osobie. To, co teraz się wyprawia, to naprawdę szkoda słów. Przepraszam za chaotyczny wpis, ale jak tutaj być spokojnym jak ciągle się czyta jakieś podejrzenia. |
2012-02-24 (19:52)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 500 406 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kathy ja nie spook ![]() |
2012-02-24 (19:57)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 500 407 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dante`V pozdrawiam i przepraszam za wymienianie Twojego nicka wyjaśniam, że chodziło mi tylko o przykład jak zostałeś potraktowany i jakie dane zamieściła w Twoim przypadku "pani nieskazitelna" |
2012-02-24 (20:02)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 500 410 [ CZCIONKA MONOSPACE ] oj tak dorabianie teorii - to ulubione zajęcie poniektórych osób ![]() ![]() * bez skojarzeń proszę ![]() |
2012-02-24 (20:04)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 500 413 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj DanteV. Ja również nie mam pojęcia jak ktoś mógł dojść do Twoich danych osobowych. Najprawdopodobniej korzystałeś z komputera w pracy i ktoś sobie zapisał Twoje IP w czasach kiedy były jawne. Zwykle sieci firmowe rządzą się swoimi prawami tj. na podstawie IP nie widać, że to neostrada, ale konkretna firma. Więc na podstawie IP nie wiadomo kim jesteś, ale można określić od jakiej firmy pochodzi sieć. Pamiętam swego czasu faktycznie sprawdziłem Twoje wszystkie wpisy pod względem IP i moneta, nie znajdując najmniejszego powiązania. Jak zwykle w tym przypadku musiała zadziałać zasada "domniemanej winności", którą zauważyłem stosuje madzia77, której wyjątkowo łatwo przychodzi do wyciągania wniosków. Pozdrawiam |
2012-02-24 (20:08)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 500 416 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Drogi Pasko - czyli to co pisałeś mam potraktować jako przejęzyczanie? Trzeba było napisać,że pomyliłeś się w nikach i byłoby po sprawie - zobacz taki sam przykład tutaj jest w stosunku do kathy - która przypina mi nicki - nie mając również żadnego dowodu ... ![]() |
2012-02-24 (20:11)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 500 419 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko dla wyjasnienia.....wiadomości od niektórych osób wymienionych pokazywały mi sie na dawnym gg dziwna zbieżność?? |
2012-02-24 (20:16)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 500 423 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a mi co na mailu się pokazało pewnego razu ho ho ho ale oszczędzę szczegółów ![]() |
2012-02-24 (20:26)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 500 425 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Urzytkowniku danteV. Ja ponoszę konsekwencję że nie jestem Tobą ,bo chyba na to cały czas madzia 77 liczyła.Spotkał ja zawód i dlatego mnie teraz tak nienawidzi. i mam wrażenie że wręcz się mści. Ja mam sobie tylko jedno w tym temacie do zarzucenia. Pomny Twoich doświadczeń nieroztropnie podjąłem kontakt na priv z M77. I dostałem za swoje. |
2012-02-24 (20:27)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 500 426 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko, tak jak pisałem wcześniej, dopóki ktoś nie ruszy mojej rodziny, mojego zakładu pracy i mojej osoby nie będę przeprowadzał żadnego śledztwa, a tym bardziej tutaj na stronie. Od tego są odpowiednie organy, do których bez zastanowienia udam się w przypadku, jeśli cokolwiek ponownie będzie wypływało, a co zostało „zdobyte” tylko w celu zaszkodzenia mojej osobie i rodzinie. Pozdrawiam |
2012-02-24 (20:28)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 500 429 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Urzytkowniku danteV. Ja ponoszę konsekwencję że nie jestem Tobą ,bo chyba na to cały czas madzia 77 liczyła.Spotkał ja zawód i dlatego mnie teraz tak nienawidzi. i mam wrażenie że wręcz się mści. Ja mam sobie tylko jedno w tym temacie do zarzucenia. Pomny Twoich doświadczeń nieroztropnie podjąłem kontakt na priv z M77. I dostałem za swoje. ***** a może ja mam za swoje,bo mężatka ![]() oj Monet Monet ![]() |
2012-02-24 (20:31)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 500 431 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a teraz zostawiam szanownych panów - bo zdaje się,ze szykuje się wymiana doświadczeń ![]() pozdrawiam i powodzenia ![]() *co złego to nie ja ... |
2012-02-24 (20:34)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 500 432 [ CZCIONKA MONOSPACE ] DanteV: mam nadzieję, że już jesteś na długiej prostej. Pamiętam Twój telefon i przerażenie w głosie. W razie czego zawsze pisz, dzwoń, będziemy działać. |
2012-02-24 (20:43)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 500 437 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pamiętam Twój telefon i przerażenie w głosie. *** to aż tak źle było ![]() co ja głupia narobiłam,toć szanowny danteV chciał tylko w realnym świecie mnie ujrzeć jak jechałam na grzybki z mężem i dziećmi .... ![]() Nie pozostaje mi nic innego jak tylko: "Moja,wina moja wina moja bardzo wielka wina " ![]() ![]() |
2012-02-24 (20:51)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 500 443 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madzia77: a widzisz coś w tym złego? Już nie raz mieliśmy zrobić zjazd użytkowników multipasko. Takie spotkanie pasjonatów czegoś w tym przypadku Lotto, to nic nowego. |
2012-02-24 (20:51)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 500 444 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widzę, że znowu się zaczyna, a myślałem że prywata i sprawy z przeszłości zostały zamknięte jęśli chodzi o moją osobę. Ile w tym wszystkim prawdy, a ile zwykłych konfabulacji niech już każdy sam oceni. To co chciałem, to napisałem i było skierowane do Administratora. Pasko, moja prośba o skasowaniu profilu ciągle aktualna, bo jak sam widzisz niczym brazylijska telenowela będą tutaj przywoływany do końca świata i zapewne jeden dzień dłużej. 3majcie się i nie pozabijajcie. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 166 167 168 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |