Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 15 16 17 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2006-03-26 (19:15)![]() Data rejestracji: 2006-03-26 Ilość postów: 7 ![]() | wpis nr 55 190 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W ZWIAZKU Z pogarszajaca sie polszczyzna oraz slanie obrazliwych epitetów pod wzgledem napotkanych nawet poraz pierwszy osób na tym forum wnioskuje do OPERATORA TEJ SIECI BY dal ulimatum PANU MULI-MAJSTROWI albo przeprosi wszysstkie osoby obrazone przez niego oraz partie która sobie tylek ...... --- , ALBO operator go zablokuje w 24 godz . Po niepodjeciu czynnoci w/w wyznaczonym terminie sprawa zostanie skierowana do wyzszej instancji na podstawie stworzonej dokumentacji zlamania zasad regulaminu inter . Oraz wywrotowo obróconego iwrogo nastawionego spojzenia wzgledem 4 tej -RP - ORAZ JEJ MIESZKANCOM . |
2006-03-26 (20:23)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 55 201 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie ma 1,2,3,4 RP! Mamy jeda Polske! To sa hasla wyborcze debili! I II III RP! |
2006-03-27 (11:57)![]() Data rejestracji: 2006-03-26 Ilość postów: 7 ![]() | wpis nr 55 285 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pamietaj o tym co ci napisalem ja nie miec zostalo Ci malo czasu decyzja nalezy do Ciebie poraz pierwszy AHOJ .. JA NIE strasze ja wymagam . |
2006-03-27 (14:38)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 55 306 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie PERSPEKTYWY, a skad sie pan tu wzial i skad takie proby. W tej chwili jest pan tu pierwsza osoba kwalifikujaca sie do wiecznej blokady na jakiekolwiek wejcie na strone.... Jeli sie pan nie wytlumaczy, to jutro zostanie pan zablokowany. Pozdrawiam |
2006-03-27 (14:39)![]() Data rejestracji: 2006-03-05 Ilość postów: 3 ![]() | wpis nr 55 307 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko wyrzuc go z forum i!! |
2006-03-27 (17:37)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 55 311 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie PERSPEKTYWY Chcialem zabrac glos w sprawie , która Pan opisal odnocie regulaminu Internetu Nie ma Pan racji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kazdemu wolno wyrazac jakie sobie tylko zyczy opinie o osobach publicznych . To jest zasada bycia osoba publiczna . MOze i wolno miec kazda osobe publiczna w d............ i wyslac go na Ksiezyc Ja mam dokaldnie taka sama opinie . I jej wcale nie ukrywam NIe ma to nic wspólnego z obrazaniem kogokolwiek Gdyby to byla osoba prywatna to co innego --jest to czyn zabroniony . Poltycy to : skorumpowani, skundleni, glupi, zewirowani, nienormalni, sprzedajni, zwariowani , zasrani, rabnieci ...............................przstepcy sprzedajacy nasza Ojczyzne . Ja mam dokladnie taka sama opinie . To czyja to wina -----moja ? Tych przestepców . Jak nie chce , zebym mial taka opinie to niech wyjedzie na Madagaskar . Tam jego miejsce Co do IV PRL ======================================== Nasza ojczyzna nazywa sie RZECZYPOSPOLITA POLSKA Wszystkie inne nazwy to zidiociale wymysly zidiocialych polityków -niewazne prawicy czy lewicy To sa ludzie przeze mnie wyjeci spod prawa . =============================================== N ie chce miec nic z tymi ludLmi wspólnego. Ja ich nie wybieralem Przejeli wladze sila i sami ( wybieralo ich mniej niz polowe spoleczenstwa wiec nie maja mandatu ) ================================================= Mnie brednie Pana Multimajstra tez sie nie podobaja ---dlatego tych bzdur nie czytam . To jest czlowiek , który pojecia o totku nie ma . I wypisuje bzdury . Ale tutaj niema cenzury na to . Najlepsza cenxzura jest to , ze go nikt nie czyta . A ja na pewno --b o bredzi . Ale po co te cenzorskie glupoty To prywatne Forum i wolno sie wypowiadac jak sobie czloweik zyczy ======================================== Co do uwag Pana Multimajstra odnonie osób publicznych ----------------- to uwazam , ze jeszcze i tak ma o nich dobre zdanie ----gdyz ja o tych s........ mam gorsze -----gdyz sprzedali nasza Ojczyzne i ja na kazdego z nich wydalem juz zaocznie wyrok 100 lat ciezkich robót w obozie w Berezie -------jak tylko powstanie N Iech Pan zajmie sie grami losowymi . Jak nie chce Pan zglupiec to niech Pan przestanie zajmowac sie idiotami --politykami ---------obojetnie z jakiej --SKUNDLONEJ I ZESWIROWANEJ PRZESTEPCZEJ PARTII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pojmuje Pan ? |
2006-03-27 (17:40)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 55 312 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Chcialem zabrac glos w sprawie , która Pan opisal odnocie regulaminu Internetu Nie ma Pan racji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kazdemu wolno wyrazac jakie sobie tylko zyczy opinie o osobach publicznych . To jest zasada bycia osoba publiczna . MOze i wolno miec kazda osobe publiczna w d............ i wyslac go na Ksiezyc Ja mam dokaldnie taka sama opinie . I jej wcale nie ukrywam NIe ma to nic wspólnego z obrazaniem kogokolwiek Gdyby to byla osoba prywatna to co innego --jest to czyn zabroniony . Poltycy to : skorumpowani, skundleni, glupi, zewirowani, nienormalni, sprzedajni, zwariowani , zasrani, rabnieci ...............................przstepcy sprzedajacy nasza Ojczyzne . Ja mam dokladnie taka sama opinie . To czyja to wina -----moja ? Tych przestepców . Jak nie chce , zebym mial taka opinie to niech wyjedzie na Madagaskar . Tam jego miejsce Co do IV PRL ======================================== Nasza ojczyzna nazywa sie RZECZYPOSPOLITA POLSKA Wszystkie inne nazwy to zidiociale wymysly zidiocialych polityków -niewazne prawicy czy lewicy To sa ludzie przeze mnie wyjeci spod prawa . =============================================== N ie chce miec nic z tymi ludLmi wspólnego. Ja ich nie wybieralem Przejeli wladze sila i sami ( wybieralo ich mniej niz polowe spoleczenstwa wiec nie maja mandatu ) ================================================= Mnie brednie Pana Multimajstra tez sie nie podobaja ---dlatego tych bzdur nie czytam . To jest czlowiek , który pojecia o totku nie ma . I wypisuje bzdury . Ale tutaj niema cenzury na to . Najlepsza cenxzura jest to , ze go nikt nie czyta . A ja na pewno --b o bredzi . Ale po co te cenzorskie glupoty To prywatne Forum i wolno sie wypowiadac jak sobie czloweik zyczy ======================================== Co do uwag Pana Multimajstra odnonie osób publicznych ----------------- to uwazam , ze jeszcze i tak ma o nich dobre zdanie ----gdyz ja o tych s........ mam gorsze -----gdyz sprzedali nasza Ojczyzne i ja na kazdego z nich wydalem juz zaocznie wyrok 100 lat ciezkich robót w obozie w Berezie -------jak tylko powstanie N Iech Pan zajmie sie grami losowymi . Jak nie chce Pan zglupiec to niech Pan przestanie zajmowac sie idiotami --politykami ---------obojetnie z jakiej --SKUNDLONEJ I ZESWIROWANEJ PRZESTEPCZEJ PARTII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pojmuje Pan ? |
2006-03-27 (18:23)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 55 316 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko, wyrazy uznania za zdecydowana i sluszna postawe. PERSPEKTYWY sa bez perspektyw. |
2006-03-27 (18:27)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 55 317 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nikt Polski nie sprzedal!!! Ani Pan Gierek! Ani general Wojtek Jaruzelski! Ani Pan Mietek Rakowski! Ani Pan Lech Walesa! Ani P)an Alekisander Kwaniewski! Wiecie kto sprzedasl? Naród! My! Kraj nalezy szanowac! Buzka! |
2006-03-27 (19:15)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 55 320 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Multimajster ma racje. Opluwanie Ojczyzny, to kalanie wlasnego gniazda. Jezeli komu lepiej zyje sie w Kanadzie to niech przyjmie tamto obywatelstwo i zapomni o tej Ziemi. Niech nas zostanie 15 milionów, ale ludzi kochajacych Ojczyzne, szanujacych Ja. A cala reszta moze sie osiedlic tam, gdzie jej lepiej. I lepiej niech sie tutaj nie pokazuje. Wtedy bedzie mozna wybrac madry rzad, a nie karierowiczów. |
2006-03-27 (19:46)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 55 321 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Multimajster Zapisz sie koniecznie do szkoly . KOnstytucja mówi : Aby co sprzedac -----musisz tym wladac .Sprzedaz nie wlasnego tylko cudzego jest przestepstwem . My wladamy tylko tak zwanymi \" malymi ojczyznami \" --DZialka , mieszkaniem , swoim podwórkiem , swim telewizorem i swoim jezykiem Do nieczeo innego nie ammy i nie mielimy prawa . Sprzedaja politycy to co pokolenia zbudowaly z .......................podatków . Banki , przedsiebiorstwa , uczelnie , szkoly przychodnie , huty , kopalnie Politycy je sprzedali za lapówy i przestepczo . NIkt mnie sie nie pytal o zdanie NIkogo nie wybieralem gdyz zaden piprzniety polityk o to mnie nie poprosil . A to on mial do mnie spare --jak chcial byc wybrany . I jak pies mial obowiazek do mnie przyjc i powiedziec tak : Wybierz mnie ------------to ja ciebe i twoje interesy bede reprezentowal I bede tak dziall nie na rzecz przestepczej parii --------------b o ja nie jestem w zadnej parttii i dla mnie to sa przestepcy .............ale bede Ciebie reprezentowal . I wtedy ja Mariusz go popieram i oddaje glos Tutaj masz wyjatkowa okazje przeszkolic sie z wychowania obywatelskiego ........................gdyz i z tego jeste cienki ............................... MOja oczyzna to mój dom , moje dzieci i zona . Moje graty . moje poglady i moje rzeczy i mój jezyk i wyznanie . To jest moje Reszte bez mojej wiedzy .........sprzedano |
2006-03-27 (20:51)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 55 326 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariuszu! Przeczytalem po \"lepkach\" Masz racje! Co to jest Ojczyzna! To najpierw mala! Gmina Wioska i kazdego dom! Nie chce z Toba polemizowac! Dlaczego? Bo tu uwazja Cie za wariata jak mnie! Pozdrawiam! Wojtek! |
2006-03-27 (22:28)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 55 345 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Multimajster Tutaj nie ma z czym polemizowac . To moje wlasne pojecie o OjczyLnie sie liczy . I jest ono jedyne --niepodwazalne . A pojecia o OjczyLnie wladzy i parii politycznych sa tak nieistotne ----------jak nieg w lutym . Ja bez tych przestepców polityków sie obejde -- aoni beze mnie sa niczym--zerem -nulem -mniej jak zero . Co to za róznica kto byl czyim kierowca a kto czyja córka a kto dzialaczem . Ze wy takie pirdoly omawiacie . Widocznie nie ma juz o czym pisac . A kogo to obchodzi ? dziwie ci sie Multimajster tylko temu , ze ty w ogóle wiesz jaka Rzeczypospolita mamy . Bo mi to jest gance gal MOze byc XXIII . Kto by chcial sobie glowe pirdolami mnoiej powaznymi niz ten parie toaletowy zajmowac . Pozdrowienia |
2006-03-27 (23:29)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 55 363 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie Pasko O co chodzi z tym wpisem ?????????????????????????? Czyja to jest strona ????????????????????????????? Cala ta www.multipasko.pl???????????????? Prosze o odpowiedL . I to precyzyjna ================================================== Panie skaplar .... skad te docinki w strone MultiMajstra sie biora? ...... ================================================== |
2006-03-27 (24:05)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 55 377 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariuszu! Strona wiadomo ze Janusza Pako! Ale! To kiedy bylo! I jie wróci wiecej! Koniec! \" Multimajster\" Wojciech Rekawek! Ps ! spotkam sie z tym \"gosciem\" Pawel z Chomiczówki! Reszte Wam opoisze On! |
2006-03-28 (09:36)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 55 424 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie Mariuszu a co to za pytanie ![]() Domena www.multipasko.pl jest moja ...... moge z nia robic co chce ... moze byc o treci multilotka, a moge ja przemienic na strone o lowieniu rybek ![]() pozdrawiam ![]() |
2006-03-28 (18:58)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 55 437 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Janusz Zupelnie zrozumialem |
2006-04-02 (22:44)![]() Data rejestracji: 2005-07-25 Ilość postów: 2834 ![]() | wpis nr 56 458 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Pasko ![]() Czy przeszlimy teraz na podwójny czas letni, czy tylko nam w zyciorysie przybylo po godzinie? Pozdrawiam |
2006-04-02 (22:58)![]() Data rejestracji: 2005-07-25 Ilość postów: 2834 ![]() | wpis nr 56 481 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzieki Pasko - czas juz dobry, tylko kolejnoc wpisów w tematach nie odnotowana wg godzin ![]() |
2006-04-03 (14:48)![]() Data rejestracji: 2004-01-06 Ilość postów: 301 ![]() | wpis nr 56 538 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Pasko,przeczytaj mój wpis do ksiegi goci nr 9779;co Ty na to?dzieki takim niespodziankom nie mozna byc na biezaco z typami,pozdro |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 15 16 17 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |