Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 152 153 154 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2011-11-06 (19:51)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 470 175 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a ja "ŻĄDAM" usunięcia użytkownika,który pisze coś takiego .. 585517. Robal_36 2011-11-06 (16:07) anatol - jak i tamta Ci nie dała - tak i ta nie da ale - będziesz miał o czym myśleć ... pozostałych tekstów tego typu na stronce nie chce mi się szukać,a były ... |
2011-11-06 (19:55)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 470 177 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wybacz niemądry jestem pewnie, ale NIC nie piszę o PODAWANIU mi ip, a o tym - z ilu nicków loguję się ja a z ilu ktoś inny ![]() i nie oceniam - motywów i intencji ani stanu zdrowia, czy celów - tylko pytam Pasko ? |
2011-11-06 (20:01)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 470 179 [ CZCIONKA MONOSPACE ] żądam - odpowiedzi ile nicków logowało się z moich adresów i porównania TEJ ilości z ilością nicków wychodzących z adresów wiadomych prawdopodobnie pań ... **** i podania tutaj na stronce? ![]() Zabawny jesteś ... pomyśl człowieku dlaczego nie odkrył IP użytkowników na stronce ... i daj,ze mu święty spokój swoimi obsesjami odnośnie "podwójnych nicków" masz pięknąja - jako swoje źródło w dochodzeniu kto jest kim,a kto nie ... ups zapomniałam Pasko ukrył tez IP przed moderatorami ![]() |
2011-11-06 (20:57)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 470 203 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robel_36: piszesz z jednego nicku. I tak ma być ![]() |
2011-11-06 (20:58)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 470 205 [ CZCIONKA MONOSPACE ] popieram - jestem "za",a nawet i "przeciw" ![]() |
2011-11-06 (21:07)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 470 206 [ CZCIONKA MONOSPACE ] monet, pięknaja: piszecie o jakimś zielonym świetle, itp. Nie rozumiem czemu tak mocno emocjonalnie wzięliście sobie do głowy ten mój wpis na chacie. Napisałem krótko co myślę, bo widziałem, że ktoś się wypowiedział pozytywnie o madzi77, więc przypomniałem sobie, że wiele osób potępiało ją na stronie, a że ja nie miałem takich doświadczeń, tylko raczej pozytywne, to pomyślałem, że dołączę swoje 3 grosze. Natomiast to nie znaczy od razu, że ja jestem najmądrzejszy i moje słowo stoi ponad wszelkimi innymi. No bo fakty są takie, że nie znam prywatnie użytkownika "madzia77". Tym samym to, że ja piszę, że MOIM ZDANIEM użytkownik "madzia77" jest ok, nie znaczy od razu, że ja mam rację, a Wy nie macie. Oczywiście, że ja mogę się mylić, a Wy możecie mieć rację. Nie wiem tego. Przedstawiam tylko swój punkt widzenia na dzień dzisiejszy. Pozdrawiam |
2011-11-06 (21:14)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 470 209 [ CZCIONKA MONOSPACE ] "Jako informatyk jesteś zapewne dobry w tym co robisz. W roli admina- w mojej ocenie 51% do d.u.p.y " To się nazywa ekspresowa ocena osobowości. Wystarczy stanąć po tej samej stronie co Monet w ocenie madzi77 i jest się zajebistym adminem, lub stanąć po przeciwnej stronie, aby być "do dupy". Monet: rzucę swoją jedną pracę na rzecz 8 godzin dziennie analizy osoby madzi77. Przeczytam całą "teczkę" materiałów "dowodów", będę analizował, wnioskował aż poznam dokładnie o co tutaj biega. Jest tylko jeden warunek. Musisz mi za to lepiej zapłacić niż mój obecny pracodawca, bo inaczej ciężko mi będzie żonie wytłumaczyć, czemu podjąłem taką decyzję ![]() |
2011-11-06 (21:24)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 470 210 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko dziękuję I to by było tyle na temat wpisu - 585530 jak i pozostałych tej osobowości /jak dla mnie przynajmniej/ spokojnego PS aaa - linki z tematu poważne ... przypomniały takie gowno, jak wpis na czacie do joci >>...z takimi wygranymi możesz w niemczech d zarabiać ...<< nie - nie jestem ormo, czy alfons, czy choćby przydupas - ja tylko przeciwko przyzwoleniu na takie klimaty jestem kropka PPS Nie wiem, o czym pani myślała z "dawaniem" - mi chodziło jedynie o słynne już chyba - - dawanie pewnego sposobu na wygrywanie - ale - rozumiem też i taki inny tok myślenia |
2011-11-06 (21:24)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 470 211 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Boże Drogi - drogi Adminie coś Ty narobił ... ![]() Oby ktoś tych słów POWAŻNIE nie wziął do siebie ... bo będziesz miał nie lada orzech do zgryzienia ... ![]() |
2011-11-06 (21:26)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 470 212 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robal_36 >>> jesteś kopnięty - dałam,podałam temu człowiekowi pomocną dłoń gdy tego potrzebował ... o tym pieknaja Ci nie napisała,że coś takiego jej zaznaczyłam w "swojej radosnej twórczości" na gg - ciekawe ... |
2011-11-06 (21:38)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 470 215 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko. Rolą gospodarza jest próba eliminowana lub przynajmniej załagodzenia sporu który powstał pomiędzy zaproszonymi gośćmi. Bierne przyglądanie się konfliktowi lub wręcz dolewanie przysłowiowej "oliwy do ognia" w nie najlepszym świetle stawia w/w. Tego,że wszystkiego nie czytasz-to jest akurat oczywiste i zrozumiale. Jednakże jeśli problem przybiera na sile i jego areną stają się nie tylko komunikatory ,co przecież nie jest Twoją sprawa ale również tematy na forum i czat to Tutaj już Twoim obowiązkiem jest podjęcie interwencji. Istnieje coś takiego jak mediacja-potężne narzędzie. Szkoda,że nigdy nie spróbowałeś skorzystać. PS. Ja mam komu płacić wiec trzymaj się tej roboty co masz. ![]() |
2011-11-06 (21:47)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 470 216 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Monet >>> no teraz to mnie w***iłeś człowieku - pijesz do Pasko aby zachował sie jak mediator???? To dlaczego w konflikcie miedzy mną a Twoją "faworytką" nie podjąłeś takiej metody ... a od razu opowiedziałeś się po jednej ze stron - i mam na myśli portal MP a nie prywatne sprawy na gg Odezwałam się coś nie tak do Twojej Faworytki to mnie tak zjechałeś (jak i fobie1),że aż mój mąż interweniował aby pewne posty Admin wykasował - łamiąc przy tym prawo I Ty masz czelność żądać od Pasko takiego podejścia ... sam się zastosuj pierw do tego co zasugerowałeś ... |
2011-11-06 (22:04)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 470 228 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko ,ja naprawdę wolę juz czytac posty madzi o przekretach lotto ,podmienianiu kulek etc. To jej jędolenie o IP wszystkim juz bokiem wychodzi. |
2011-11-06 (23:18)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 470 255 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007: co do tego to Cię w pełni rozumiem. |
2011-11-06 (23:30)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 470 259 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko....jak już to bądźmy precyzyjni. Nie pisałam nic o "zielonym świetle" I gwoli wyjaśnienia - nie ma konfliktu POMIĘDZY mną a kimśtam. Jest za to PUBLICZNY atak na mnie tej co to "wdała się w dyskusje z nieżyczliwymi osobami" Lista "powodów" jest dość długa. Długa i coraz bardziej ABSURDALNA. Nie jest w moim stylu udawadnianie komukolwiek, że nie jestem "wielbłądem. Zwłaszcza TU. Warto jednak abyś z większą uwagą przyglądał się kolejnym poczynaniom tej co to......"wdała się..........." bo przecież nie jest TO ani pierwsza, ani ostatnia wojna multipaskowa z jej udziałem w roli głównej. Dla mnie "znajomość" z tą...osobą skończyła się parę miesięcy temu po steku ordynarnych wyzwisk jakie dostałam na swoje gg. Powód? bo OŚMIELIŁAM się mieć kontakt mailowy z kolegą Robal_36 |
2011-11-06 (23:41)![]() Data rejestracji: 2010-09-05 Ilość postów: 2670 ![]() | wpis nr 470 260 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madzia , Robal i pięknaja - weźcie się za jakąś robotę !! Kraj podupada , a Wy o takich bzdurach . WSTYD !!! |
2011-11-07 (04:47)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 470 270 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pięknaja >>> ![]() a może nie o robaka mi chodziło tylko np.o kathy czy Moneta .. ![]() a może o jeszcze kogoś innego.... pięknaja skąd takie pochopne wnioski |
2011-11-07 (05:30)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 470 274 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aiszja >>> no coś Ty - toć nie wiem czy widzisz ale piękneja dostarczam wyjątkowo dużo materiału - kim by ona tutaj była gdybym nie ja ????? A tak przynajmniej istnieje ... Monet wspomniałeś coś o wielkim narzędziu jakim jest mediacja (zarzucając jednocześnie naszemu drogiemu Adminowi,ze nie jest aż tak genialny by wpaść na taki pomysł) Może Ty spróbujesz swoich sił w tym zakresie - no chyba,że dotrzymasz słowa i opuścisz tą stronkę definitywnie {smutna,zdołowana} |
2011-11-07 (07:43)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 470 285 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Były próby.I dobrze o tym wiesz. Efekt -widoczny. Bo Tobie nie potrzebna żadna mediacja .Żadna zgoda. Ty jak sama mi napisałaś "ŚWIETNIE SIĘ TYM BAWISZ" Ja jak napisałem -zabieram łopatkę i wiaderko i spylam z Twojej piaskownicy. Brzydko się bawisz.Taki rodzaj medialnego ADHD. Nie zaczepiaj mnie - odpłacę tym samym. |
2011-11-07 (08:07)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 470 287 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() doprawdy niepowetowana strata - że taki świetny typer jak Ty chce nas zostawić,przecież tyle co Ty zrobiłeś dla tego portalu,tyle trafnych typów co oddałeś razem ze swoimi przyjaciółmi .. no cóż z pewnością będzie nam Cie brakować i Twoich cennych wskazówek jak i w co grać ... Jesteś tutaj jak sam piszesz trzy lata,a Twoja aktywność nastąpiła dopiero w momencie konfliktu miedzy mną,a pięknąja - wniosków wysuwać nie będę dlaczego ... Gdzie ja na STRONCE napisałam,ze mnie to bawi i gdzie ta Twoja mediacja ... ale tutaj - nie mieszaj prywaty z portalem,bo jest to po prostu niesmaczne (wystarczy,ze robi to Twoja funfela) Mnie to nie bawi,a nudzi już - macie siebie w ścisłym gronie,macie komunikatory i tam sobie wymieniajcie cenne uwagi i spostrzeżenia ... nie związane z tematem tego portalu ... tutaj nikogo doprawdy nie interesuje co ja Tobie czy piekneja na gg - i na odwrót ... |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 152 153 154 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |