Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 106 107 108 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2009-09-30 (09:55)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 567 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widzę iż Pasko się \"ugiął\" i wykasował \"wpisy\" Talizmana edi8 i danteV 1:0 dla Was Tak mi przyszło do głowy \" Niech żyje wolność,wolność i swoboda \" |
2009-09-30 (09:59)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 235 568 [ CZCIONKA MONOSPACE ] moze ty lubisz czytac niewychowanych ludzi ale nie wszyscy |
2009-09-30 (10:12)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 235 574 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Pasko czy byłaby taka możliwość, aby w miejscu skasowanego wpisu przez twojego moderatora pojawiał się napis {skasowano przez……}? Kiedyś tak było, że pojawiał się napis {skasowano} a teraz nie ma nic. Wczoraj mi odpowiedziałeś ze Ty mojego wpisu nie skasowałeś, ale nie napisałeś, kto go skasował. Myślę, że jest to uczciwe podejście, jeśli mogę wiedzieć, kto kasuje moje wpisy. Wiem, że jest procedura reklamacyjna, ale wątek idzie dalej, Ty odpowiadasz nie za siebie tylko za moderatora, który ten wpis skasował i wszystko wydłuża się w czasie. Moje wpisy bardzo kontroluje szanowny moderator romanx. Napisze nawet, że ma na moje wpisy jakieś przewrażliwienie (czyt. Alergie). Chciałbym w momencie skasowania takiego wpisu dowiedzieć się o przyczynę. Ja jak napiszę „owca” to moderator zaraz to tłumaczy sobie jako „baran”, jak napiszę talizman4 to moderator tłumaczy to sobie jako „dureń”(w tym przypadku ma rację). Wczoraj doszło do sytuacji ze przewrażliwiony moderator skasował moje wpisy natomiast pozostawił wpisy osoby, która naciągała na tym forum innych użytkowników chcąc im sprzedawać typy pochodzące z przestępstwa. Ja tylko chcę uczciwości. Wiem, że każdy mój wpis dokładnie czyta moderator romanx i ma oczywiście takie prawo. Ale czy te wpisy rozumie to tutaj już mam duże wątpliwości. Jeśli moderator romanx wymaga odemnie przestrzegania regulaminu to niech ten wymóg stosuje do wszystkich użytkowników. Teraz jest pełna anonimowość kasowanych wpisów. Więc jak mam się odnieść i do kogo jeśli mój wpis został skasowany. Ps. To oczywiście tylko moja prośba. Ale jeśli dalej moje wpisy będą anonimowo kasowane to zaraz będę kopiował przypadki innych użytkowników gdzie moderatorzy nie reagowali a były o podobnej formule i tez łamiące regulamin. madzia77 > wczoraj moją wolność bardzo podważyłaś. Dzisiaj piszesz coś innego. Czy Twój punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i kogo dotyczy? I jeszcze jedno - bądź uczciwa i dodaj, że nie tylko ja i edi8 prosiliśmy o zajęcie stanowiska właściciela tej strony odnośnie durnych wpisów użytkownika (coś tam chyba na t......) |
2009-09-30 (10:14)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 235 577 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madzia77>>> Czy wiesz kto jest autorem znanego powiedzenia: \" TYLE WOLNOŚCI , ILE ODPOWIEDZIALNOŚCI \" ? P.s: nie bardzo mogę Cię zrozumieć , iż dziwisz temu , bo wraz z tym usunięciem zacznie tu być trochę normalniej , niż ostatnio za sprawą wpisów talizmana4 bywało... |
2009-09-30 (10:23)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 580 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ok-ale jego wpisy są też komentowane nawet gdy dotyczą tylko gier, doszło do paranoi, bo w każdym jego wpisie doszukiwano się pod kontekstów a według mnie nie w każdym można było je znaleźć \"Niech żyje wolność,wolność i swoboda \" |
2009-09-30 (10:30)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 584 [ CZCIONKA MONOSPACE ] danteV-a sam się wkurzasz jak \"kasują Ciebie\" hehe |
2009-09-30 (10:32)![]() Data rejestracji: 2009-08-23 Ilość postów: 297 ![]() | wpis nr 235 585 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madzia77 moje wpisy tez skasowano.... Pasco Jesli to ty skasowałes to prosiłbym o potwierdzenie ??? Nie widze w moich postach( tych skasowanych )nic ,co naruszało by regulamin, wniosłem pewna propozycje do pewnych osób i broniłem sie przed hamskimi atakami w/w, wiadomo o kogo chodzi. Chciałem by wszyscy ocenili w praktyce ze niektórzy potrafia tylko ryczec.... Kasujac te wpisy nie ma obiektywnej oceny sytuacjii jak miała miejsce wczoraj... pozdr |
2009-09-30 (10:38)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 586 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mi ta sytuacja przypomniała pewien ustrój polityczny w którym żyłam jako dziecko. Jak tylko ktoś się wychylił ze swoimi racjami to go \"kasowano\" niestety spotkało to mojego dziadka,którego nigdy nie było mi dane poznać. |
2009-09-30 (10:40)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 235 587 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madzia77 > jeśli moje wpisy porównujesz do wpisów antysemickich, ksenofobicznych,obrażających ludzi radia i telewizji, użytkowników tego forum (cyt. witam cienkich bolków) to już proszę nic do mnie nie pisz. Pozdrawiam |
2009-09-30 (10:43)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 588 [ CZCIONKA MONOSPACE ] danteV-ależ przepraszam Cię bardzo-jeżeli uraziłam Cię swoimi wpisami mam nadzieję,że mi przebaczysz i zapomnisz ? |
2009-09-30 (10:45)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 235 590 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No właśnie do takich reakcji jak opisałaś nawołuje owca talizman4. |
2009-09-30 (10:49)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 591 [ CZCIONKA MONOSPACE ] danteV-teraz Ty nie odpowiedziałeś na temat, tylko znowu wkręciłeś Talizmana a może po prostu przykro Ci się zrobiło iż twoje wpisy kasowano a Talizmana zostawiano? \"Jestem człowiekiem i wszystko co ludzkie nie jest mi obce\" |
2009-09-30 (11:03)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 235 593 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja owce Ty swojego dziadka. Lepiej już skończmy. Ja Tobie nie zabraniam pisać sobie z talizmanem, bratiszką i innymi. To talizman ciebie olewa bo traktuje ciebie, jakby ciebie nie było. Pewnie też myśli ze jesteś z mafii. Nie wtrącajcie tylko do TS Żydów, Murzynów, Chińczyków i Marsjanin. Jeszcze raz pozdrawiam. |
2009-09-30 (11:15)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 596 [ CZCIONKA MONOSPACE ] danteV-wcale nie zależy mi na tym abyś czytał moje wpisy a już najmniej mnie interesuje czy one Ci się podobają i jaki masz do nich stosunek -rozumiesz? Już kiedyś pisałam,że ja nie sympatyzuje z Talizmanem tylko podzielam jego opinię odnośnie TS a w imię wolności i tematu tego forum mam do tego prawo. I nikt mi nie będzie dyktował co mogę a czego nie bo tego nawet nie robi mój mąż A jeżeli Pasko uzna iż moje teorie nie są zbyt powiedzmy poważne lub nie wygodne to je po prostu skasuje i tyle -będzie po krzyku |
2009-09-30 (12:12)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 235 619 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madzia77>>> wydaje mi się , że Ty albo świadomie nie chcesz , albo nie możesz zrozumiesz tego , że tu nikt nie ma nic do problematyki związanej z funkcjonowaniem TS a poruszanej w wątkach zakładanych przez talizmana4. Żle więc rozkładasz akcenty w swojej obecnej polemice z danteV\'em - bo on i inni użytkownicy , w tym ja , nie mogą się zgodzić nie z samą treścią wpisów talizmana4 o TS ( bo tu nikt z nim nie prowadzi dialogu czy polemiki ) a z samą FORMĄ jego wypowiedzi , stojącą w rażącej sprzeczności nie tylko z zasadami jakie są na forum dopuszczalne , ale przede wszystkim z obowiązującym w Polsce porządkiem prawnym nie zezwalającym na obrażanie kogokolwiek z uwagi na jego pochodzenie , narodowość , rasę , wyznanie religijne. Polskie prawo nie zezwala też na pomawianie kogokolwiek , w tym oczywiście także osób publicznych , poprzez inkryminowanie im popełnienia czynów zagrożonych ściganiem na podstawie kodeksu karnego. Do wydawania wyroków upoważnione są w Polsce jedynie sądy. Racz więc przemyśleć kto i co tu pisze - oraz gdzie leży linia podziału , wyrażona niezgodą wielu już osób na dalsze trwanie tych dotąd bezkarnie tu głoszonych , a obecnych we wpisach talizmna4 przejawach braku poszanowania zarówno dla norm funkcjonujących w społeczeństwie oraz dla porządku prawnego. Odnoszę wrażenie - czego zdajesz się nie dostrzegać - że kolejne a liczne wątki o TS zakładane przez tego osobnika , są jedynie przykrywką do publicznego wyszydzania i lżenia tu innych ludzi , co jasno widoczne jest choćby już w samym obraźliwym dla użytkowników tytule jego wątku , że już o FORMIE ponownie pisał nie będę. |
2009-09-30 (12:34)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 625 [ CZCIONKA MONOSPACE ] edi8-jedyne co zrozumiałam to to,że jesteś tutaj strażnikiem? tylko czego? porządku -moralności czy może idei ? A tak w ogóle ja nie komentuję iż \"zagroziłeś\"? Właścicielowi,że jeżeli nie zrobi to co ty uważasz za słuszne to ty zrobisz porządek. A to Pasko jest właścicielem a nie Ty i do niego należy decyzja co powinno znajdować się na forum a co nie -nikt nie musi czytać Talizmana -jeżeli uważa że wypisuje bzdury a jeżeli poczuł się urażony lub obrażony jego wpisami to powinien to zgłosić na policję i tyle |
2009-09-30 (13:34)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 235 648 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madzia77>>> absurd tego co napisałaś , jest tak duży , że aż porażający! Bo Ty stawiasz mi zarzut z tego , że ja namawiam a nawet gorąco proszę Admina o podjęcie działań przywracających tej stronie normalność - w sposób jaskrawy zaburzoną tolerowaniem obecności na publicznym forum treści zakazanych polskim prawem , a obecnych we wpisach talizmana4 . Zaiste dziwna jest ta Twoja moralność - skoro tak niskich, żeby nie rzec: wręcz prostacko głupich używasz argumentów.... To tak jakbyś miała mi za złe , że powstrzymałem kogoś , kto będąc mocno zapracowany , chwilowo się zagapił i wszedłby - gdyby nie moja ręka w silnym uścisku na jego ramieniu - na jezdnię wprost pod pędzący samochód. Bo Ty mnie chcesz teraz rozliczyć z niewielkiego siniaka na tym ramieniu PASKO - a nie z tej akcji ratowania tego co najcenniejsze:ZASAD. |
2009-09-30 (13:47)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 235 655 [ CZCIONKA MONOSPACE ] nie wiem czy osoba która wielokrotnie używała wobec innych ludzi słownictwa rynsztokowego, którego tutaj nie przytocze - ze względu na obecność kobiet i osób małoletnich, może w ogóle wspominać o jakichkolwiek zasadach? wg mnie nie bardzo. Stąd zawsze takie wpisy będą kasowane |
2009-09-30 (13:50)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 657 [ CZCIONKA MONOSPACE ] edi8-no więc właśnie nie podoba Ci się Talizman bo.......... ale sam używasz różnych \"argumentów\" aby dopiąć swoich racji i to w tak brzydki sposób! Zapomniałeś jeszcze,że Talizman ma tu swoich \"sympatyków\" -ale nie- twoja racja musi być górą ( a niby dlaczego ? ) Naprawdę -boję się Ciebie i chyba nigdy bym nie chciała Cię poznać w rzeczywistości i mieć z Tobą coś wspólnego a już na pewno nigdy bym nie chciała być Twoim przeciwnikiem w rzeczywistości i odnosi się to chyba nie tylko do mnie |
2009-09-30 (13:59)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 235 664 [ CZCIONKA MONOSPACE ] edi8- i myślę,że bardziej obawiałabym się kogoś takiego jak Ty niż Talizmana jeżeli Cię uraziłam to przepraszam ale takie są właśnie moje odczucia odnośnie Ciebie a szkoda bo wcześniej były inne pozd |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 106 107 108 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |