Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | MOJ SYSTEM + ZESPOLOWA GRA = ??? |
2013-08-20 (21:45)![]() Data rejestracji: 2012-01-27 Ilość postów: 359 ![]() | wpis nr 677 237 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. wymyslilem system na 10 skreslen w sumie 66 zakladow koszt jednej gry 165zl system ten jest dosc skuteczny gram nim raz na jakis czas. tak sobie pomyslalem ze gdyby wyslac dwa piec lub jeszcze wiecej takich zestawaw (znaczy sie kazdy zlozony z innych liczb) wygrane byly by czesciej. wiec zwracam sie z zapytaniem do szanownych graczy; - czy ktos byl by zainteresowany taka gra? -nie chce zeby mi ktos wysylal pieniadze na gre. robimy tak -umawiamy sie na jakis dzien, szykuje zestawy i wysylam na e-mail kazdy zainteresowany skresla i wysyla. szykowane zestawy nie beda publicznie dostepne. po losowaniu kazdy z grajacych dostanie wszystkie zestawy z przypisanym graczem do ktorego byl wyslany aby potwierdzic ze sa apetyczne wygrane. zreszta w gronie grajacych mozemy sie wymienic numerami tel. lub adresami e-mail aby miedzy soba kazdy mogl sprawdzic ze pan czy pani XXX wygrala kwoteXXXX i fotka kuponu. zamiast np co dzien grac za 16,5 zl lepiej zagrac co 10 dni porzadnie. |
2013-08-20 (21:50)![]() Data rejestracji: 2012-01-27 Ilość postów: 359 ![]() | wpis nr 677 252 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kurcze poczatkowo temat opisalem moje nast zmienilem ale nie dokladnie i w slowie MUJ zostalo O blad prosze sie nie nabijac. hi hi |
2013-08-20 (22:50)![]() Data rejestracji: 2012-01-27 Ilość postów: 359 ![]() | wpis nr 677 311 [ CZCIONKA MONOSPACE ] zainteresowanym wysle zestaw z numerem los w ktorym to fajnie wyszlo. |
2013-08-21 (01:46)![]() Data rejestracji: 2008-11-09 Ilość postów: 198 ![]() | wpis nr 677 341 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przepraszam, ze nie na temat, ale Twoje perypetie z wyrazem "mój" pasują jak ulał do tego wierszyka z podstawówki: Jak się pisze? =========== Mała Basia nie wiedziała, Jak się pisze „mój”, Czy „o” z kreską czy bez kreski. Więc spytała się Tereski. Gdy Tereska pomyślała, Jak się pisze „mój”, krótko Basi powiedziała: „Chyba tak, jak twój!” Ale Basia nie wiedziała jak się pisze „twój”, Wandzia z tyłu jej szeptała: „Tak samo jak swój!” Ale Basia nie wiedziała, jak się pisze „swój” choć jej Janka doradzała: „Napisz tak jak zdrój!” Ale Basia nie wiedziała jak się pisze „zdrój” Więc jej Genia radę dała: „Zdrój - to tak jak słój!” A że Basia nie wiedziała jak się pisze „słój” wiec do pani skierowała ciężki kłopot swój. Pani Basię zrozumiała. Na tablicy napisała: „Chcesz by znikła troska twoja? Zobacz co jest w środku sł - O - ja.” Teraz Basia wie, co jak pisze się: - zdrój - bo zdrOje - swój - bo swOje, - twój - bo twOje, - słój- bo słOje Ale może wy nie wiecie, jak się pisze "mój "? Pozdrawiam! ![]() |
2013-08-21 (18:38)![]() Data rejestracji: 2012-01-27 Ilość postów: 359 ![]() | wpis nr 677 559 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dziekuje bardzo naucze sie na pamiec. |
2013-08-21 (19:52)![]() Data rejestracji: 2012-05-04 Ilość postów: 580 ![]() | wpis nr 677 596 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @Pietia123,- a może zrób tak, zamieść w tym temacie który założyłeś, co dziennie - przez kilka dni z rzędu swoje typowania numerków, które zostaną wylosowane,- i jeśli okaże się że gra na nie jest opłacalna, to zapewne, nie braknie amatorów do gry zespołowej. Pozdrawiam. ...Jerzy. |
2013-08-21 (20:13)![]() Data rejestracji: 2012-01-27 Ilość postów: 359 ![]() | wpis nr 677 614 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jeden zestaw nie wygrywa w kazdym los. wiecej zestawow wieksze prawdopodobienstwo na 10 szt okolo 3 sa na minusie reszta do przodu. pewnie wszyscy mysla dlaczego sam nie gram. odp. nie stac mnie na tyle. |
2013-08-21 (21:00)![]() Data rejestracji: 2012-05-04 Ilość postów: 580 ![]() | wpis nr 677 648 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @pietia.- no to podawaj po 10 zestawów przez tydzień i niech wszyscy których rzecz zainteresuje , się przekonają że warto spróbować zagrać w zespole. Nie tylko Ciebie nie stać na obstawianie takiej liczby kombinacji. Dlatego dla tych mniej zamożnych, gra zespołowa na pewno będzie lekarstwem. Musimy tylko się przekonać że się opłaca grać, że ten sposób jest skuteczny. ...Jerzy... |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |