Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

UWAGA OSZUST!!!

2013-08-07 (01:30)

status KEN
Data rejestracji: 2012-09-01
Ilość postów: 2921

13557
wpis nr 671 804
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jeżeli ktoś chce być taki dokładny z kulkami to co losowane jest w Keno ?
2013-08-07 (10:13)

status LottoTest
Data rejestracji: 2010-11-12
Ilość postów: 721

12730
wpis nr 671 845
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

co losowane?

nie ma znaczenia,

ważne co widzimy, albo raczej staramy się widzieć.

odpowiedź można dać np taką:

Zmienna losowa – funkcja przypisująca zdarzeniom elementarnym liczby. Intuicyjnie: odwzorowanie przenoszące badania prawdopodobieństwa z niewygodnej przestrzeni probabilistycznej do dobrze znanej przestrzeni euklidesowej. Zmienne losowe to funkcje mierzalne względem przestrzeni probabilistycznych.

(...) Zjawiskom o charakterze losowym, którym nie można w oczywisty sposób przypisać jakiejś miary liczbowej, można przypisywać liczby według pewnego klucza tak, aby możliwe było ich porównywanie w interesującym nas aspekcie. Najprostszymi przykładami są: moneta (np. orłu przypisujemy zero, a reszce jedynkę) i kostka do gry (każdej ściance przypisujemy liczbę wylosowanych oczek).

źródło Wikipedia,

od dawna, jako element abecadła, na mojej, trochę uśpionej, stronie w podręcznym słowniku

http://www.lottotest.hostpark.pl/wikipedia.html

pozdrawiam
2013-08-07 (13:02)

status KEN

13557
wpis nr 671 890
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Podstawowe doświadczenie: Losowanie z czarnych i białych kule

Co jest wynikiem doświadczenia: kula czy jej kolor ?

W Keno nie ma kul. Losowanie jest wynikiem pewnego algorytmu.

2013-08-07 (20:39)

status Lottonauta
Data rejestracji: 2012-09-03
Ilość postów: 3239

13559
wpis nr 672 084
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

@edi8

napisałeś:

"Więc "tabela progresji zawodnika" jest po prostu tabelą postępów zawodnika i takie tabele i takie ich opisanie jest normą ..."

Cieszę się edi8, że dopuszczasz możliwość innego określenia niż to z progresją w nazwie. W takim razie teraz mam propozycję - zapomnij o określeniu "Tabela Progresji Zawodnika" i stosuj w zamian po prostu to druge - polskie ze słowem postęp w nazwie, będziesz bardziej jednoznacznie wyrażał swoje myśli.

Ale jest z tobą inny problem. We wpisie nr 670 864 napisałeś:

"Zatem tabela progresji zawodnika trenującego pływanie będzie zawierała uzyskane przez niego czasy na poszczególnych dystansach , zaś tabela progresji zawodnika uprawiającego piłkę nożną , będzie zawierała jego strzelecką skuteczność wyrażoną ilością zdobytych bramek."

A to oznacza, że nie rozróżniasz określeń "Tabela Wyników Zawodnika" i "Tabela Postępów Zawodnika" - to są dwie różne tabele, chciaż niektóre w nich dane czasem mogą się pokrywać. Ty określasz je tak samo jako Tabela Progresji Zawodnika.

Pozdrawiam

PS

Praca domowa dla ciebie edi8.

Dowiedzieć się jaka jest różnica pomiędzy tabelą wyników, a tabelą postępów zawodnika. Proponuję abyś się też douczył, co to jest Tabela Klasyfikacji Zawodników, żebym nie musiał prostować twojego bełkotu, że jest to Tabela Progresji Zawodników.
2013-08-07 (23:40)

status KEN

13557
wpis nr 672 184
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Może czas już wrócić do gry ?

Sprawdzić czy jest już jakiś postęp na drodze do wygrania miliona ?

Wystarczy sobie zrobić "tabelę wyników" i "tabelę postępów" .

I zobaczyć jak bardzo się różnią.

2013-08-08 (00:59)

status Lottonauta

13559
wpis nr 672 196
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Może niech jeszcze sobie poczytają o oszuście, tak ze dwa tygodnie jeszcze.

2013-08-08 (07:02)

status edi8
Data rejestracji: 2007-04-03
Ilość postów: 41774

2623
wpis nr 672 215
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

@Lottonauta >> widzę , iż u ciebie ciąg ku polemicznej samozagładzie ma charakter progresywnie rosnący , skoro po sromocie dotąd ode mnie zaznanej na kilku poprzednich etapach dyskusji , wkraczasz na kolejne pole minowe , które zakończy się dla ciebie tak jak lot owada ku świecy lub mocno rozrzgarzej żarówce....

Piszesz mi bowiem:

"@edi8 napisałeś:

"Więc "tabela progresji zawodnika" jest po prostu tabelą postępów zawodnika i takie tabele i takie ich opisanie jest normą ..."

Cieszę się edi8, że dopuszczasz możliwość innego określenia niż to z progresją w nazwie. W takim razie teraz mam propozycję - zapomnij o określeniu "Tabela Progresji Zawodnika" i stosuj w zamian po prostu to druge - polskie ze słowem postęp w nazwie, będziesz bardziej jednoznacznie wyrażał swoje myśli."

Skoro słowniki definicji oraz synonimów dla teminu "progresja" podają m.in. "postęp , rozwój" to w sposób jednoznaczny przesądza to o tym, że w sposób bezapelacyjny , poprawne jest to co tam napisałem że "tabela progresji zawodnika" jest po prostu tabelą postępów zawodnika - gdyż progresja oraz postęp są terminami sobie równoznacznymi , albowiem trzeba ci to niedouczony @Lottonauto w końcu wiedzieć , że synonim to wyraz lub określenie równoważne znaczeniowo innemu, lub na tyle zbliżone, że można nim zastąpić to drugie w odpowiednim kontekście (auto – samochód).

za: http://pl.wikipedia.org/wiki/Synonim

Dalej piszesz mi:

"Ale jest z tobą inny problem. We wpisie nr 670 864 napisałeś:

"Zatem tabela progresji zawodnika trenującego pływanie będzie zawierała uzyskane przez niego czasy na poszczególnych dystansach , zaś tabela progresji zawodnika uprawiającego piłkę nożną , będzie zawierała jego strzelecką skuteczność wyrażoną ilością zdobytych bramek."

A to oznacza, że nie rozróżniasz określeń "Tabela Wyników Zawodnika" i "Tabela Postępów Zawodnika" - to są dwie różne tabele, chciaż niektóre w nich dane czasem mogą się pokrywać. Ty określasz je tak samo jako Tabela Progresji Zawodnika. "

@Lottonauto >> nie ośmieszaj się jeszcze bardziej niż dotąd to stało się tu twoim udziałem , gdy wszystko co napisałeś jako swoje PSEUDO argumenty , zostało przeze mnie ci już jako totalne bzdury z twojego brudnego palca wyssane i jako takie udowodnione.

Ty chyba nie byłeś na dużej ilości lekcji już na etapie edukacji podstawowej , skoro robisz takie właśnie podstawowe błędy , gdyż nawety nie chce mi się nawet śmiać z tego kolejnego idiotyzmu , bo nad tobą można już tylko zapłakać , widząc i czytając jak pogrążasz się , czyli idziesz na dno konstruując taką wypowiedź:

"nie rozróżniasz określeń "Tabela Wyników Zawodnika" i "Tabela Postępów Zawodnika" - to są dwie różne tabele, chciaż niektóre w nich dane czasem mogą się pokrywać. Ty określasz je tak samo jako Tabela Progresji Zawodnika. "

Z powyższego jasnym jest dla mnie , że sport jest kolejnym obszarem twojej całkowitej niewiedzy , gdyż oczywistym dla myślących ( a ty się w tym gronie nie lokujesz ) jest , że każda "Tabela Wyników Zawodnika" jest zarazem "Tabelą Postępów Zawodnika" , choć nie każdy kolejny wynik musi być lepszy od poprzednio uzyskanego.

Ty zupełnie nie czujesz nawet ducha sportu , pisząc takie bzdety!

Bowiem na koncie zawodnika nie robi się zapisów jedynie tych lepszych jego wyników - a WSZYSTKICH uzyskanych w porządku chronologicznym , w przebiegu bądź to całej kariery bądź określonego okresu rozliczeniowego ( sezon , zawody itp ) .

I mówię to nie jako teoretyk , a ktoś kto przez 17 lat wyczynowo zajmował się sportem.

Przecież to już ci jasno wytłumaczyłem we wpisie 667190 z 2013-07-27 (15:59) który jest na 8. stronie tego wątku:

"@Lottonauta >>> w sporcie osiągnięcia zawodników podaje się w formie zapisów ich progresji w określonej jednostce czasu i te zapisy dotyczą skuteczności strzeleckiej , czasu , odległości , wysokości - w zależności od specyfiki danej dyscypliny czy konkurencji.

Pisałem Ci już o tym:

"Progresja - i zechciej to w końcu zrozumieć i weź w tę podróż ku wiedzy w tym względzie także kilku kolegów z tego wątku - to także porównanie stanów: poprzedniego z aktualnym , a co wcale nie musi oznaczać wzrostu czy powiększenia , o czym jasno dowodzą tabele progresji sportowców w zakresie ich wyników"

Tu znajdziesz tabele progresji pływaków:

http://www.lksdelfinpolaniec.cba.pl/images/progresja.doc

...........

( ten w tamtym w/w wpisie podany wtedy link i je ( czyli tabele progresji zawodników ) zawierające , na 100% wtedy czytałeś bo o tym mi napisałeś - i choć ten link jest już dziś nieaktywny , to przecież musisz pamiętać iż wyniki słabsze od poprzednich w ramach TABELI PROGRESJI ZAWODNIKÓW były dla odróżnienie od innych podawane na czerwono ) .

Oczywiście bez trudu mogę wręcz zasypać cię innymi , czynnymi linkami z tabelami progresji zawodników* - ale powyżej odnoszę się do tego mojego wpisu z 27.07

* Progression Details : POSTĘPY ZAWODNIKA:

http://live.omegatiming.eu/wisnia/2013/03_23_gliwice/ProgressionDetails.pdf

Wobec powyższego: posyp swoją pustą główę popiołem i przyjmij do wiadomości , że mylisz się także i na tym obszarze polemiki ze mną.

...........

Kończę za tą radą użytkownika @arkady202:

"Edi8, daj sobie spokój z Lottonautą. On nie rozumie nawet prostych rzeczy."

dalsze cię edukowanie - boś gamoń naprawdę wybitny!

Wielu totalnych osłów w życiu spotkałem ( nawet @Monet , @anzu czy @pięknaja , którzy dali tu przyłowiowej d.u.p.y w tej polemice wokół "progresji rosnącej" i liżą swoje rany nie kompromitując się więcej ) ale ty jesteś osłem wyrastającym ponad przeciętność - i to nie jest powód do chwały.

Zatem nie będę cię już ( w tym wątku ) więcej zaszczycał odpowiedziami.

Żegnam!

2013-08-08 (07:04)

status edi8

2623
wpis nr 672 216
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

EDIT:

rozgrzanej żarówce
2013-08-08 (08:58)

status Lottonauta

13559
wpis nr 672 232
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

@edi8

Nie odrobiłeś pracy domowej.

Wyniki, a postępy w wynikach to jednak coś innego - szukaj dalej.

Zacznij może od nauki co oznacza słowo postęp i odszukaj w podanych przez siebie przykładach, gdzie został on wyliczony.

A jak tam z Tabelą Klasyfikacji - to też wg ciebie Tabela Progresji.

Pozdrawiam
2013-08-08 (09:06)

status Lottonauta

13559
wpis nr 672 233
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

@edi8

PS

Ale chamstwo to się wylewa z ciebie totalnie. Miałem nadzieję, że po tylu wpisachto się już wypróżnisz.
2013-08-08 (09:09)

status pięknaja
Data rejestracji: 2010-03-05
Ilość postów: 2429

12423
wpis nr 672 234
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

A wszystko zaczęło się od......

2013-07-25 (21:35)

statusMonet

Data rejestracji: 2008-10-23

Ilość postów: 1275 wpis nr 666 367

@edi>>

" stawkami podnoszonymi ( progresywnie rosnącymi )"

Masło maślane?

Progresja sama z nazwy i znaczenia jest rosnąca.

Jej przeciwieństwem jest degresja.

Granie bez podnoszenia- stawka plaska

Albo -moim zdaniem najlepszy sposób - stawkowanie modulowane.

Co o tym sądzisz edi8?

Co sądzi edi8....ja już wiem

Tak jak i to , że..

Cyt.

" stawkami podnoszonymi ( progresywnie rosnącymi )"

Masło maślane?

TO powyższe zdanie napisane przez edi8 TO JEST masło maślane.

edi8...dla Ciebie i....możesz zaczynać w swoim stylu

http://www.youtube.com/watch?v=XMLiqEqMQyQ

2013-08-08 (09:37)

status Monet
Data rejestracji: 2008-10-23
Ilość postów: 2036

3829
wpis nr 672 240
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

edi8

"Wielu totalnych osłów w życiu spotkałem ( nawet @Monet , @anzu czy @pięknaja , którzy dali tu przyłowiowej d.u.p.y w tej polemice wokół "progresji rosnącej" i liżą swoje rany nie kompromitując się więcej ) ale ty jesteś osłem wyrastającym ponad przeciętność"

dali d..py ... liżą rany

Durniu odpowiem w swoim imieniu.

Ja zostawiłem to bo z takim chamem i impertynentem nie mam przyjemności mieć cokolwiek wspólnego.

Za te obelgi w realnym świecie to pe.o.i.u w kapelusz byś wyłapał i tyle.

A przez net możesz popisywać się progresją swojego chamstwa do woli i bezkarnie.

Ale mnie to wali dupku.
2013-08-08 (10:06)

status anzu
Data rejestracji: 2011-05-31
Ilość postów: 2450

13059
wpis nr 672 246
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

UWAGA OSZUST!!!

2013-07-24 (14:51)

statusKinslayeR1990

Data rejestracji: 2013-07-24

Ilość postów: 49

13913

wpis nr 665 724

Witam, chciałem ostrzec wszystkich od korzystania z PŁATNYCH typowań tego oszusta. Koleś zupełnie nie zna się na tym, a za abonament kasuje po 150 zł w góre! Nie dajcie się nabrać na to co ma napisane w historii typowań, ma to wszystko ukartowane!! Otóż, gdyż mu wyjdzie jakiś miesiąc to uwzględnia to w historii a jeśli coś jest nie tak to od razu to kasuje i zamieszcza tylko te dobre typy z historii.. Niestety ja dałem się nabrać, ktoś kiedyś chwalił tą stronę (podejrzewam że był to on sam podstawiając się za kogoś) i okazało się że doszło do sytuacji że byłem 15 tysięcy złotych na minusie!! To chyba sporo kasy co ?? Dodam, że przed zakupem abonamentu i skorzystania z typów, kontaktowałem się wielokrotnie z administratorem tej strony, który ZAPEWNIAŁ mnie ze aby osiągnąć zysk około 1500 zł potrzeba max 2000 zł, a tymczasem nawet 20 tysięcy by nie starczyło!!!! Straciłem na tym cały dorobek, jedyne co mi zostaje to ostrzec WAS, nie dajcie się nabrać..

Oczywiście dołączam w załączniku screen z jego typów, gdzie doszło do sytuacji gdzie był minus ponad 20 000 zł, a to tylko przykład, bo było dużo takich sytuacji. Jest również zapis z rozmów GG, specjalnie pisałem z wielu numerów aby mieć pewnośc że nie tylko mnie chce wykiwać.. Dodam również, że "administrator" tej strony wiele razy w trakcie jak już był wykupiony abonament BLOKOWAŁ dostęp, od tak bez powodu. Same typy nieraz wogóle nie podawał, albo z mega opóźnieniem, czasem również zauważyłem że tuż po losowaniu podał typy, jak już było jasne co padło, tak żeby tylko inni naiwniacy zobaczyli jaki on to dobry jest.. Co tu dużo pisać, po prostu oszust, nie wiem co mam dalej robić, jestem totalnie spłukany przez tego debila, fajnie jakby ktoś przynajmniej mógł mu zablokować tą stronę, tak aby nie było więcej poszkodowanych, przekazujcie również tą informację dalej, to chyba jedyne co mogę zrobić Pozdrawiam!
2013-08-08 (10:13)

status edi8

2623
wpis nr 672 247
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

@pięknaja:

Zacytowałaś przecież nie moją wypowiedź a Moneta i obdarzyłaś ją komentarzem , że to co napisał to "masło maślane" - jak wynika z kontekstu tego co zamieściłaś

I tu się z tobą zgadzam : Monet idąc wzorem samobójcy Andrzeja Leppera nie miał cywilnej odwagi aby napisać mi to i ubrał to w formę postawienia pytania - niczym Andrzej Lepper w pamiętnym wystąpieniu w Sejmie

gdy obawiając się prawnych konsekwencji , ubrał swoje zarzuty w pytania.

O tym, że ten zarzut napisany przez Moneta w odniesieniu do tego co ja napisałem do Pasko: "gra stawkami podnoszonymi ( progresywnie rosnącymi ) " jest tak samo jak Monet i kilku jego hunwejbinów głupi , dość jasno wynika z tego co tu zostało w tym wątku przeze mnie napisane w oparciu o źródła odnoszące się do gruntu na jakim do Pasko pisałem , czyli obszaru szeroko rozumianej bukmacherki , w 100% opartej o matematykę ) .

Oksfordzki Słownik Matematyki wyróżna 3 podstawowe rodzaje progresji:

a/ algebraiczną

b/ geometryczną

c/ harmoniczną :, 1/2, 1/3, 1/4,…,

Dowód: http://web.cortland.edu/matresearch/OxfordDictionaryMathematics.pdf strona 362

htp://pl.wikipedia.org/wiki/Szereg_harmoniczny

A tu o rosnącej progresji:

System rosnącej progresji:

http://www.wincomparator.com/pl-pl/services-tips/gambler-tips/further-on/rising-method-by-levels-in-sports-bets.html

http://www.netplaces.com/blackjack-strategy/betting-on-blackjack/positive-progression-betting-systems.htm

..................

Tak więc nie zdziwię się , że Monet wkrótce a po relacjach z tobą @pięknaja - napisze wzorem swojego guru Leppera , że "przecież ***tki zgwałcić nie można , he,he".

Twoja @pięknaja prezentowana tu "mądrość" to efekt tego co głęboko od Moneta zasysasz - a od takiego głąba to możesz jedynie korek od alpagi zassać a nie wiedzę!

Bo długoletni alkoholizm na poziomie rynsztoka doprowadził go do tego czym ta śmieszna postać jest dzisiaj.

I takie ludzkie g... robi tu zadymę , śmieć jeden - porywając się z motyką na słońce , aby wchodzić na grunt polemiki o poprawność w zakresie podanej przeze mnie nomenklatury bukmacherskiej.

Baran to zbyt łagodne określenie dla kogoś , kto wtórując owcy pisze:

"@Monet >>> "sporzywać alkochol "

https://pl.wiktionary.org/wiki/spo%C5%BCywa%C4%87

http://pl.wiktionary.org/wiki/alkohol

@pięknaja "zdaża się"

http://sjp.pwn.pl/slownik/2545137/zdarzy%C4%87

......................

Rozumiem , że to takie regionalizmy z Waszej okolicy...

Oto dwaj mistrzowie mowy polskiej a imię ich to @pięknaja i @Monet

Tak więc frajerze i dupku @Monet: wal się na ryj!

2013-08-08 (10:15)

status anzu
Data rejestracji: 2011-05-31
Ilość postów: 2450

13059
wpis nr 672 248
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

UWAGA OSZUST!!!

2013-07-24 (14:51)

statusKinslayeR1990

Data rejestracji: 2013-07-24

Ilość postów: 49

13913

wpis nr 665 724

Witam, chciałem ostrzec wszystkich od korzystania z PŁATNYCH typowań tego oszusta. Koleś zupełnie nie zna się na tym, a za abonament kasuje po 150 zł w góre! Nie dajcie się nabrać na to co ma napisane w historii typowań, ma to wszystko ukartowane!! Otóż, gdyż mu wyjdzie jakiś miesiąc to uwzględnia to w historii a jeśli coś jest nie tak to od razu to kasuje i zamieszcza tylko te dobre typy z historii.. Niestety ja dałem się nabrać, ktoś kiedyś chwalił tą stronę (podejrzewam że był to on sam podstawiając się za kogoś) i okazało się że doszło do sytuacji że byłem 15 tysięcy złotych na minusie!! To chyba sporo kasy co ?? Dodam, że przed zakupem abonamentu i skorzystania z typów, kontaktowałem się wielokrotnie z administratorem tej strony, który ZAPEWNIAŁ mnie ze aby osiągnąć zysk około 1500 zł potrzeba max 2000 zł, a tymczasem nawet 20 tysięcy by nie starczyło!!!! Straciłem na tym cały dorobek, jedyne co mi zostaje to ostrzec WAS, nie dajcie się nabrać..

Oczywiście dołączam w załączniku screen z jego typów, gdzie doszło do sytuacji gdzie był minus ponad 20 000 zł, a to tylko przykład, bo było dużo takich sytuacji. Jest również zapis z rozmów GG, specjalnie pisałem z wielu numerów aby mieć pewnośc że nie tylko mnie chce wykiwać.. Dodam również, że "administrator" tej strony wiele razy w trakcie jak już był wykupiony abonament BLOKOWAŁ dostęp, od tak bez powodu. Same typy nieraz wogóle nie podawał, albo z mega opóźnieniem, czasem również zauważyłem że tuż po losowaniu podał typy, jak już było jasne co padło, tak żeby tylko inni naiwniacy zobaczyli jaki on to dobry jest.. Co tu dużo pisać, po prostu oszust, nie wiem co mam dalej robić, jestem totalnie spłukany przez tego debila, fajnie jakby ktoś przynajmniej mógł mu zablokować tą stronę, tak aby nie było więcej poszkodowanych, przekazujcie również tą informację dalej, to chyba jedyne co mogę zrobić Pozdrawiam!
2013-08-08 (10:29)

status Lottonauta

13559
wpis nr 672 253
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

@edi8

napisałeś:

"Zatem nie będę cię już ( w tym wątku ) więcej zaszczycał odpowiedziami.

Żegnam! "

Więc do widzenia, nikt nie będzie tęsknił za chamem. Bełkotu w swoich wpisach popełniłeś tyle, że wystarczy mi do komentowania przez dwa tygodnie.
2013-08-08 (10:33)

status edi8

2623
wpis nr 672 255
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

2013-08-06 (23:38)

arkady202

Data rejestracji: 2010-08-02

Ilość postów: 399

wpis nr 671 785

Edi8, daj sobie spokój z Lottonautą. On nie rozumie nawet prostych rzeczy.

Kiedyś w innym temacie nie mogliśmy mu z Ralfkiem za nic wytłumaczyć, że w lotto nie są losowane liczby tylko plastikowe kulki. Szkoda nerwów..
2013-08-08 (10:36)

status Lottonauta

13559
wpis nr 672 256
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

@edi8

Wiedziałem, że nie wytrzymasz i odpowiesz
2013-08-08 (10:54)

status edi8

2623
wpis nr 672 257
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

@arkady202 >> w pełni się zgadzam z tym co napisałeś na temat @Lottonauty ( dodatkowo jest to ugruntowane tym co i w tym wątku ten wybitny matołek wypisywał ) , że "@Lottonauta nie rozumie nawet prostych rzeczy" i dlatego tego trolla karmić dalej nie będę.

Wskazałem mu ( choć nie tylko jemu! ) wiele źródeł w pełni potwierdzajacych to co od początku tu napisałem a następnie broniłem - w tym m.in. Oxfordzki Słownik Matematyki czy Słownik synonimów.

Pozdrawiam
2013-08-08 (11:25)

status Lottonauta

13559
wpis nr 672 269
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

@edi8

Próbuję już najprościej jak potrafię wykazać, że nadużywasz słowa progresja i przez to nie jesteś w stanie jednoznacznie przekazać tego co myślisz. Ale moje, te nawet najprostsze tłumaczenia z założenia odrzucasz - nie zastanawiając sie nad nimi, a uwagi innych traktujesz jako agresję, a nstępnie mnie i innych obrażasz.

W sloganie akademickim takich ludzi określa się jako "BETON", ale nie chcę tutaj nazywać brzydko ciebie, bo byłoby to chamstwem z mojej strony, a chamstwo w tym wątku to twoja działka.

| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22
Wyślij wiadomość do admina