Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Oto nie dopracowany system gdzie wpada na 99,9% 1-liczba z 8-liczb |
2013-01-29 (19:21)![]() Data rejestracji: 2008-02-20 Ilość postów: 231 ![]() | wpis nr 597 697 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do 11-progu już nie gram, bo na dłuższą metę bym przegrał sporo kasy ! 11-próg u mnie był dobry do pewnego momentu (później przerwa i znów, przerwa i znów). Kiedyś w internecie wyczytałem że w totka gra zawodowo ułamek procenta polaków i z tego żyją. Ja osobiście w to nie wieżę, bo niema sposobu by ktoś go odkrył i z tego miał dochody. Ale są ludzie któży mówią że kulki w totka są ustawiane (możę są, nie wiem). Mój znajomy ponad 20-lat temu wygrał dwa razy w ekspres totka, to jak twierdził około 40-ludzi trafiło te same numery co on. Dziś jak ten znajomy ocenił, dzisiejsze wygrane (gdzie jest ich 1,2 lub trzy piątki), a te sprzed ponad 20-laty gdzie nie było jeszcze komputerów, (i było kilkanaście lub kilkadziesiąt wygranych) to stwierdził łagodnie mówiąc, że coś tu jest nie tak. |
2013-01-29 (19:27)![]() Data rejestracji: 2013-01-20 Ilość postów: 244 ![]() | wpis nr 597 701 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...kiedyś to i niebo było bardziej niebieskie... |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |