Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | podpowiem jak dorobic |
2012-12-29 (11:37)![]() Data rejestracji: 2008-01-05 Ilość postów: 1513 ![]() | wpis nr 587 605 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wszyscy,- albo prawie wszyscy pracujemy zawodowo, aby zarabiać. Jedni prowadzą własną dzialalność, inni pracują u kogoś, bez względu na to, czy posada państwowa, czy u "prywatnego". Czy tez gra w lotto. Firma, jak każda prawie firma oferująca zarobki online, na dodatek z wkładem własnym- budzi skrajne emocje, jak widać. Trudno się dziwić, ale chyba byłoby dobrze czasem swoje emocje ubierać w więcej spokoju, bo złości, przytyki i czasem niesympatyczne aluzje bardziej nam szkodzą niż pomagają. A juz teraz mowie , ze takie zarobki beda na topie, czyli kto pierwszy ten lepszy. Gwarancję w życiu, tą 100% możemy mieć jedynie w przypadku tego, że skoro się urodziliśmy, to na pewno kiedyś umrzemy. Cała reszta jest mniej lub bardziej ryzykowna. Nie ryzykujesz, nie bierzesz udziału, czy to w tej firmie czy w BB, czy gdziekolwiek indziej. Mnie osobiście przekonało to, iż ta firma oferuje swoim klientom czyli reklamodawcom ciekawe rozwiązania reklamowe, które bez wątpienia przyniosą tymże reklamodawcom wymierne korzyści. Nie władam językiem angielskim, ale tyle, ile dowiedziałam się o ofercie tej firmy czytając informacje dla reklamodawców na stronie głównej przekonało mnie, że koncepcja i zamierzenia są bardzo nowatorskie, przyszłościowe i mające ogromny poterncjał. Dla mnie - o ile wszystko pójdzie zgodnie z zamierzeniami właścicieli tej firmy będzie to fajny, dochodowy biznes na ładnych parę lat ![]() Więc, jak widać- gwarancje biznesowe nie istnieją. Są prognozy, domniemania. I oczywiście nasza własna, mozolna i uczciwa praca, aby w tym konkretnym biznesie zarabiać. Jeden z moich partnerow zapytal, jezeli pokaze mu ile zarabiam to on w to wchodzi, wiec ja zapytalem, jezeli ty zanosisz podanie o prace do jakiejs firmy i idziesz na rozmowe kwalifikacyjna to tez zadajesz mu takie pytanie ?W koncu firma nie nagradza nas za ilosc lecz takze za jakosc a wiec za prace z ludzmi. I wierzcie mi to nie jest 8 godzin pracy. Mam w swojej grupie osoby, ktore po kilka razy dziennie dzwonia i pytaja o rozne sprawy i takie osoby bardzo szanuje! Widac, ze chca poznac wszystkie detale, i nie mam problemu z powtarzaniem po kilka razy nawet jednego tematu. Poprostu kazdy uczy sie inaczej wazne ze chce sie uczyc --interesujace? to pisz na meila kizak1950@wp.pl pozdro dla wytrwalych |
2012-12-29 (11:52)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 319 ![]() | wpis nr 587 611 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @hektor55, sam to piszesz, sam odpowiadasz - ...o ile wszystko pójdzie zgodnie z zamierzeniami właścicieli tej firmy będzie to fajny, dochodowy biznes na ładnych parę lat... firma, o tyle nowatorska, że nie z USA lub Kanady, Antyli Holenderskich czy skądś tam, a po prostu z ...Chin, konkretnie z Hong Kongu, tam gdzie rodzą się ludzie ...wytrwali! pozdro - dla chińczyków |
2012-12-29 (12:48)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 587 649 [ CZCIONKA MONOSPACE ] nazwa "firmy"? |
2012-12-29 (15:09)![]() Data rejestracji: 2008-01-05 Ilość postów: 1513 ![]() | wpis nr 587 695 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ralfek , napisz na meila to ci dam odpowiedz, bez problemu, bo tu uznaja to za spam, pozdro |
2012-12-29 (15:24)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 319 ![]() | wpis nr 587 700 [ CZCIONKA MONOSPACE ] spamu się bać, czy piramid(onu)? oczywiście najbardziej efektywnie działające środowiska są w Ameryce i Polsce a poniżej - umowa (zgoda), bez żadnego adresu, of course ------------------------------------------ ADITnetwork Member Agreement Welcome! Before you become a member of ADITnetwork (“ADIT”),please read the following agreement carefully. By agreeing with this agreement, you agree with all of the following terms, and you can register as a member. If you do not agree with any of these terms, please do not register. I.Definition: ADITnetwork(Party A): a website independently operated under the ownership of Mont Fort Ltd. Member(Party B): anyone or any organization who voluntarily register at ADITnetwork II.Rights and Obligations: 1.All applicants of membership should submit an application with accurate and true information to ADITnetwork. ADITnetwork reserves the right to decide whether to approve the application or not. 2.A member needs to sell at least one Ad Package to become a qualified member. The different packages are: VIP USD 5,000, professional USD 2,000, growth USD 1,000, Economy USD 300, Starter USD 100. 3.After purchase, the Ad Packages are refundable within 72 hours upon members’ request. Within 72 hours, if the member receives bonuses other than the ads-view bonus, the Ad Packages shall also become non-refundable. 4.ADITnetwork reserves the right to modify the requirement of becoming a qualified member at any time, where reasonably possible, with reasonable advance notice. 5.Members agree to not release, publicize, or announce to anyone any false or misleading information about ADITnetwork. Members shall be responsible for the consequences of such action. 6.Upon a member’s violation of this term, ADITnetwork reserves the right to take proper actions including but not limited to frozen of the member’s account, termination of the service, or legal actions. 7.ADITnetwork will provide all members with necessary training seminars to help them start their businesses. 8.ADITnetwork is responsible for the maintenance and promotion of the official website:www.aditnetwork.com 9.ADITnetwork shall provide necessary statistics and records for the members to check their sales and bonuses. III.Violation of Rights and Obligations Both parties (party A and party B) are obliged to strictly enforce the above terms. If any party violates or fails to fullfill the terms in II.Rights and Obligations, the particular party in violation is liable for all economic losses of the other party that complies with the terms. IV.Force Majeure Both parties are not liable for Losses caused by force majeure. If the agreement becomes impossible to continue because of such force majeure, the agreement is automatically terminated. V.Effective Date This agreement is effective after the application of registration is confirmed by party B and approved by party A. VI.Future Agreements In the effective period of this agreement, matters not noticed in this agreement, should be resolved by discussion between the two parties. If a new agreement is made concerning any of these matters, the new agreement should be signed and attached to this current agreement as an attachment. All agreements made in this way in the future shall be taken as a part of the original agreement, and shall be equally effective as the original agreement to both parties. --------------------------------------------- pozdro - dla wytrwałych chińczyków |
2012-12-29 (15:42)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 587 705 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mnożą się jak grzyby po deszczu, każda lepsza od poprzedniej. W JBP, czyli PC wejściówka to ZERO$...a najlepiej 1000$. Kolejna BB, od 55$ wzwyż. No i ta ostatnia... Co rusz to więcej i więcej, co rusz to umowy gorsze od śmieciowych. ------------------ Jedno, to wpłata. Drugie to wirtualny zysk. Trzecie i najważniejsze, to wypłata, a właściwie ograniczenia, które uniemożliwiają otrzymanie pieniędzy teoretycznie zarobionych. Goście już nie promują tak natarczywie PC, bo sypie się i to równo. PC podał informację, że ten rok był amazing - zdumiewająco łatwo wciągnął kasę swoich członków i obniżył im zarobek. Ale co tam, TOP prze naprzód, co ich to obchodzi, że wiele osób straciło. Wszak jeleni znajdą... PAYZA wydymała ludzi, którzy z niego korzystali, ale kogo to obchodzi. BB też zmienił zasady - na gorsze. I jeszcze się fani burzą, że ktoś wytyka im oszustwo. I teraz ten świetny fantastyczny program... Wszystko jest na zasadzie "pisz na Berdyczów", nikt ci nie odpowie. ----------------- W necie był test kolesie, który przelał kasę na Payza i nie może jej dostać z powrotem na swoje konto. Tak, tej kasy, która została po odliczeniu wszelkich prowizji. BINGO. |
2012-12-29 (18:03)![]() Data rejestracji: 2008-01-05 Ilość postów: 1513 ![]() | wpis nr 587 743 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeszcze chwilka a chinczyki czapkami nas nakryją ,--wchodza drzwiami, oknami i czym sie da, wiec ucz sie jezyka wroga.-pozdro dla wytrwalych |
2012-12-30 (12:37)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 587 967 [ CZCIONKA MONOSPACE ] aditnetwork? kolejny syf |
2012-12-30 (22:41)![]() Data rejestracji: 2008-01-05 Ilość postów: 1513 ![]() | wpis nr 588 253 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Coz,- zobaczymy,- pozdro dla wytrwalych |
2012-12-30 (23:35)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 588 261 [ CZCIONKA MONOSPACE ] tu nie ma nic dla wytrwalych, to nabijanie kabzy milionerom wytrwalym byloby zainwestowac siebie, wyuczyc sie czegos, pomyslec nad super pomyslem zakasac rekawy i wziac sie do uczciwej pracy, a nie szukania kasy w szemranych interesach |
2012-12-31 (09:37)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 588 293 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jaka edukacja? Jaka praca? Jaka wiedza? Wystarczy tylko wpłacić i już kasa leci za friko. Mechanizm jest prosty. Najpierw pokazuje się i to z dowodami, że wszystko działa. Guru promuje, rzesza wiernych mu wtóruje. Wchodzą inni, robią to samo co ci pierwsi. I...pojawia się problem. Fantastyczny system nie nalicza tak jak było powiedziane na początku. Coś się tam zawiesza. A nawet jeśli już coś komuś naliczyli, to są problemy z wypłatą. Raz, firma macierzysta, dwa pośrednicy, potem reszta. Tłumaczeń jest kilka: uczestnik nie doczytał czegoś drobnym druczkiem... zmieniły się zasady, bo ... zmieniły się przepisy konserwacja systemu, naprawa i aktualizacja baz danych przepisy międzynarodowe. Ale o tym się nie mówi, bo jak twierdzą naciągacze "Ty sam odpowiadasz za swoje pieniądze...". Gdyby to była prawda, to tak jest rzeczywiście. Jednak to nieprawda, bo powierzoną kasę należy oddać - inaczej to jest złodziejstwo. Czekam na info co z Payzą i co nowego wymyśli, żeby kasy nie przelać na konto Polakom. Ja będę się śmiał z tych naiwniaków, ale im do śmiechu nie będzie. |
2013-01-01 (16:43)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 588 762 [ CZCIONKA MONOSPACE ] hektor55 aditnetwork to taka kopia bb tylko ze jeszcze bardziej niezrozumiale zasady zeby zagmatwac ponadto przedluzyli propocje na te punkty dziwne o 2 tygodnie co oznacza ze nie bylo wystarczajacych wplywow do piramidy i musza wiecej jeleni sciagnac ps. dzis zamknieto biura BB w Indiach i to zapewne kiedys czeka aditnetwork |
2013-01-01 (21:48)![]() Data rejestracji: 2008-01-05 Ilość postów: 1513 ![]() | wpis nr 588 904 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ralfek jednak jestes fachowiec , skoro tak szybko masz takie wiadomosci , tylko czy to prawda ? I z jakich powodow niby zamknieto? |
2013-01-01 (21:54)![]() Data rejestracji: 2008-01-05 Ilość postów: 1513 ![]() | wpis nr 588 906 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ralfek a czemu tego dalej nie dopisales? To z hyipforu to ja to zrobie za ciebie co? Panowie odnoście tej wiadomości związanej z zamknięciem biur w indiach jest to Sytuacja podręcznikowa, w Indiach są bardzo niejasne i surowe przepisy w sprawie prania pieniędzy i Firm zajmujących się finansoami. Władze indyjskie podejrzewają BB o niewłaściwe obracanie pieniędzmi i niewłaściwe wynagradzanie użytkowników. Dla BannersBroker jest to pozytywny Sygnał aby stać się zaakceptowaną i legalną firmą w Indiach. Panowie i Panie nie mamy sie czym martwić ponieważ ta sytuacja wynikła w Indiach i dotyczy tylko i wyłącznie Indii. To czy odbędzie się Spotkanie w Indiach to dowiemy się tego na jutrzejszym webinarze. Informacje te posiadam ponieważ kontaktowałem sie z jednym z przedstawicieli w Indiach. I podkreślał to parę razy nie ma się czym martwić szczególnie jeśli nie mieszkam w Indiach. Na koniec dodał: Enjoy your financial freedom with BB in new year.. |
2013-01-01 (21:58)![]() Data rejestracji: 2012-05-09 Ilość postów: 1129 ![]() | wpis nr 588 909 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ralfek a czemu tego dalej nie dopisales? To z hyipforu to ja to zrobie za ciebie co? Panowie odnoście tej wiadomości związanej z zamknięciem biur w indiach jest to Sytuacja podręcznikowa, w Indiach są bardzo niejasne i surowe przepisy w sprawie prania pieniędzy i Firm zajmujących się finansoami. Władze indyjskie podejrzewają BB o niewłaściwe obracanie pieniędzmi i niewłaściwe wynagradzanie użytkowników. "Dla BannersBroker jest to pozytywny Sygnał aby stać się zaakceptowaną i legalną firmą w Indiach. Panowie i Panie nie mamy sie czym martwić ponieważ ta sytuacja wynikła w Indiach i dotyczy tylko i wyłącznie Indii. To czy odbędzie się Spotkanie w Indiach to dowiemy się tego na jutrzejszym webinarze. Informacje te posiadam ponieważ kontaktowałem sie z jednym z przedstawicieli w Indiach. I podkreślał to parę razy nie ma się czym martwić szczególnie jeśli nie mieszkam w Indiach. Na koniec dodał: Enjoy your financial freedom with BB in new year.." Panie Hektorze proszę przeczytać to jeszcze raz ... i jeszcze raz .. |
2013-01-01 (21:59)![]() Data rejestracji: 2008-01-05 Ilość postów: 1513 ![]() | wpis nr 588 910 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a to z innego czatu cytat - BB jest normalna firma handlowa.W Indiach sa osoby niezadowolone z zarobkow jakie osiagnely dzieki BB- poskarzyly sie i stad cale zamieszanie.W Jednym ze sytanow Indii Amway zostal oskarzony o bycie ponzi i zostalo zamkniete biuro.Aresztowany zostal jeden z czarnych Diamentow Monavie jako ze niby pobieral wpisowe.........Ciezko tam robic biznes:) pozdro |
2013-01-01 (22:11)![]() Data rejestracji: 2012-05-09 Ilość postów: 1129 ![]() | wpis nr 588 918 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ok, nie mam w tym żadnego interesu żeby odstraszać czy naganiać klientów do w/w firm... i powiem szczerze jak czytam że za darmo ktoś/(jakaś firma) o której/którym nie mam zielonego pojęcia, mi jest w stanie zrobic ze mnie najbogatszego człowieka na ziemi to może 20 lat temu bym uwierzył i wpakował sie w to bagno (kiedyś zwanym amway, amexim, herbalife i wiele wiele podobnych - ale wtedy nie było sieci)... obecnie trzeba być wariatem by uwierzyć w network buisness gold powiem szczerze że jako człowiek wykształcony i przekazujacy swą wiedzę innym w życiu codziennym nie jestem skłonny polecić nazywany przez maluczkich "business"-em jeden przez proponowanych tu interem... |
2013-01-01 (22:43)![]() Data rejestracji: 2012-05-09 Ilość postów: 1129 ![]() | wpis nr 588 949 [ CZCIONKA MONOSPACE ] przeglądam ponownie ten wątek i widzę że w mojej wypowiedzi było kilka (możliwe że nie zrozumiałych) skrótów myślowych, mianowicie - w życiu nie ma nic za darmo i to się tyczy wszelkich proponowanych inwestycji... a jeśli sie mylę to jestem ... możesz dokończyć kim.. |
2013-01-02 (05:40)![]() Data rejestracji: 2010-10-21 Ilość postów: 421 ![]() | wpis nr 588 969 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Do wonder29 Nie będę Ci ujmował Twego wykształcenia i wiedzy (to nie moja działka)ale wypowiem się na temat Amway (ten temat jest mi znany bo mam swoją grupę ludzi ktorzy mają dodatkowy dochod,prowadząc swój ,,biznes"w Network21) może gdybys się zapoznał blizej z tym tematem zmienił byś zdanie.Jezeli uwazasz to za bzdury to masz problem......... pozdrowienia EWKA |
2013-01-02 (14:49)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 589 103 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Hektor, nawet dzieci już wiedzą, jak śmierdzi gówno i je omijają pozdrawiam |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |