Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Profit Clicking zarobki do 2% dziennie |
2012-10-22 (21:20)![]() Data rejestracji: 2012-08-12 Ilość postów: 73 ![]() | wpis nr 566 864 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pojawiła sie na blogu interpretacja indywidualna otrzymana z Krajowej Informacji Podatkowej dotyczącą sposobu rozliczania podatku od dochodów uzyskiwanych w programach typu revenue sharing (przykładem takiego programu, znanego chyba każdemu, jest JustBeenPaid/ProfitClicking). Zamieszczona interpretacja jest odpowiedzią na częste pytania dotyczące kwestii podatkowych. Miłej lektury... http://myebiznes.pl/optymalizacja-podatkowa/jak-rozliczac-nalezny-podatek-z-programow-internetowych-wedlug-kipu . |
2012-10-26 (23:58)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 568 088 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ten caly profit to dno. nie dajcie sie oszukiwac. just been paid to bylo takie samo gowno. najpierw bylo po 2%, pozniej zmienili ze w weekendy po 1,5% pozniej wprowadzili smieszne reklamy 25 tygodniowo teraz ze 3 dziennie albo nie ma wyplaty. wszystko sie poblokowalo nie naliczaly sie pieniadze a oni inwestowali sobie nasza kase przez dluzszy okres a my nic z tego nie mielismy. zaczeli naliczac co kilka kilkanascie dni jak im pasowalo. a i wczesniej zrobili restart zabierajacy kilkadziesiat % pozycki. teraz stare pozycje 1% i 0,5% kolejne oszustwo. a nowe tylko 2% i w weekendy 1% a nie tak jak to bylo 1,5% wszystko to jest po to zeby naciagac ludzi. wplacilem tam 5000zl i nic nie mam zlodzieje. teraz znowu problem z wyplatami mialo byc do 7 albo do 10 dni a czekam miesiac i nic kur... . juz szkoda gadac o matrycach to juz calkiem parodia i fikcja. a ten caly kalkulator haha jak sie by wplacilo 10000zl i inwestowalo caly rok to mialo by sie wyplaty dziennej 3000$ czyli kolo 10000zl?!?! glupota. podalem chyba wystarczajaco duzo przykladow oszustwa. zawarlismy umowe z ta "firma" i ona sie nie wywiazala wiec bedzie z tego kupa. umowy nie trzeba podpisywac. moze byc ustna albo akceptacja regulaminu. a tu frajerzy z profitu ciagle zmieniaja warunki. nie dawajcie sie. pozdro. ja jestem madry po szkodzie ale ostrzegam innych |
2012-10-27 (07:49)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 568 103 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oczywiście, że robią ludzi w konia. Do 18 października miał być zmniejszony sposób naliczania za pozycje z JBP. A który dziś mam? - 27 października 2012. I nadal tak jest. A wypłaty? Gdy PC umożliwił je, to Ci, którzy nabijają jeleni meli dość szybka kasę na swoim koncie. Mieli pokazać, że wszystko jest OK. PAYZA, które niby było najszybszym procesorem, obecnie jedzie do tyłu. 10 dni? Jeśli zlecisz "wycofanie" w piątek", to najwcześniejszy termin, to poniedziałek po 16 dniach ( liczą się tylko dni robocze, a w weekendy kasa stoi). Dla Ciebie!!! Oni sobie ładnie nabijają kabzę, a Ty tracisz. Just Been Paid - to było oszustwo. Profit Clicking - mega oszustwo. |
2012-10-27 (08:05)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 568 105 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A co do Restartu, czyli obecnie Profit Shift. Pisałem, że powinien być w tym roku - to wyśmiano. A tu proszę - zapowiedź na 15 listopada 2012. |
2012-10-27 (15:07)![]() Data rejestracji: 2012-08-12 Ilość postów: 73 ![]() | wpis nr 568 235 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To co piszesz to bezpodstawne oskarżenia za które grozi proces. Tak samo wygląda sytuacja, gdy oskarżasz firmę np. o bycie piramidą finansową nie posiadając niepodważalnych dowodów. Aby nazwać kogoś oszustem to najpierw musi ktoś zostać oszukany. Pozostaje zadać pytanie: Czy PC ukradł komuś jego pieniądze? Osobiście nie znam ani jednego przypadku. Zmiana warunków to zupełnie inna sprawa. Nie wspominając o restarcie na który wyraziłeś zgodę przystępując do programu. Swoją drogą PC zmieniło warunki - dużo firm tak robi (z internetowych chociażby: Bidify czy BannersBroker). Każda umowa (w tym również PC) zakłada zmiany na które się godzimy. W normalnych warunkach otrzymałbyś 30 dni czasu na ich akceptacją, albo umowa zostaje rozwiązana. Na zakończenie dodam, że jedyna rzecz, moim zdaniem, jaką można zarzucić PC to nieczynne PC Panele / matryce, które od czerwca/lipca stoją w miejscu. |
2012-10-27 (15:10)![]() Data rejestracji: 2012-08-12 Ilość postów: 73 ![]() | wpis nr 568 236 [ CZCIONKA MONOSPACE ] % aktywnych pozycji objętych restartem będzie liczony od ich ilości w dniu 25.10.2012, między innymi po to ta informacja jest podawana. Już widać niektórzy zaczęli trząść portkami i wygłaszać jakieś teorie spiskowe, podejrzewam że to głównie dość nowi użytkownicy. Docenić należy to, że wcale nie musiano nas informować kiedy restart nastąpi, bo tego firma nie gwarantuje, a jednak kolejny raz jesteśmy informowani i mamy czas na reakcję. Dlatego niech każdy usiądzie, dobrze się zastanowi i podejmie decyzję co robić dalej. Mnie osobiście ten restart nastawia bardziej na „tak” niż na „nie”, a to dlatego, że się go spodziewałem i wręcz „nie mogłem doczekać” widząc, że nie wszystko działa jeszcze tak jak powinno. Liczę, że po restarcie wszystko będzie szybsze, limity wypłat się zwiększą i wreszcie nastąpi prawdziwy START wersji finalnej programu (to co jest teraz traktować należy nadal jako wersję beta – przynajmniej ja tak ją traktuję) Jeśli nic się nie zmieni, cóż myślę, że będzie to zbliżanie się ku końcowi, jednak mogę się założyć, że tak się nie stanie. Z prostego powodu, ProfitClicking jest w tym momencie 360 najczęściej wyświetlaną stroną na świecie i wciąż pnie się w górę. To pokazuje, że patent z traffic exchange im wyszedł. Nie zdziwi mnie jeśli po restarcie będzie np. taka opcja: będziemy musieli klikać po 5 reklam dziennie albo i więcej, ale limity wypłat się zwiększą i same operacje przyspieszą. To moja teoria, ale tak to widzę, w dzisiejszych czasach internet to potężna siła, a bycie w światowym TOP jeśli chodzi o wyświetlanie strony przynosi wielkie profity i chociażby z tego tytułu nie sądzę aby PC miał upaść. |
2012-10-27 (15:11)![]() Data rejestracji: 2012-08-12 Ilość postów: 73 ![]() | wpis nr 568 237 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Moim zdaniem po restarcie wszystko sie wyjasni.Zgodze sie ,ze PC moze miec problemy z plynnoscia dlatego sa wszystkie mozliwe zabiegi na wstrzymanie kasy w programie.Ja osobiscie wstrzymuje sie od wprowadzania jakichkolwiek srodkow do programu gdyz przyszlosc jest niepewna… |
2012-10-27 (15:15)![]() Data rejestracji: 2012-08-12 Ilość postów: 73 ![]() | wpis nr 568 238 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To o czym piszesz: „…Na forum krążą informacje, że pomimo bezpieczeństwa As Pack po 25.10 i tak nie warto kupować nowych pozycji, a wstrzymać się z inwestycją do dnia po restarcie. Jest to tłumaczone tym, że chociaż pozycje zakupione-bezpieczne nie zostaną ruszone to jednak % jaki zostanie zabrany policzony będzie od całości posiadanych AP a nie posiadanych do dnia 25.10…” nie znajduje żadnego potwierdzenia w informacjach, które otrzymujemy od PC, ani nie znalazło potwierdzenia w dwóch wcześniejszych restartach, gdy również byliśmy o nich informowani. Jeżeli mam się wypowiadać w kwestii „kiedy najlepiej lokować środki / reinwestować” – to właśnie teraz jest to najlepszy moment, nie po restarcie. Moje założenie przed majowym restartem (o czym już pisałam w jednym z wcześniejszych komentarzy) było podobne do tego z forum i jak się okazało było to założenie błędne, gdyż w chwili ogłoszenia restartu wyczekiwałam jego nadejścia dokonując wypłat 100% wypracowywanych zysków, a jak się później okazało procent był naliczany nie z całości, a jedynie z pozycji objętych restartem, czyli zakupionych przed datą bezpieczeństwa (tak samo było w lipcu). Tym sposobem straciłam ponad 6 tygodni, podczas, gdy mogłam spokojnie reinwestować… Jednak jak będzie tym razem – żadnych gwarancji nie mamy. Panowie i Panie z forum również takiej pewności nie mają. Zatem jak zwykle – decyzję każdy podejmuje samodzielnie |
2012-10-27 (15:49)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 568 249 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oszustw jest wiele. Ale proszę, oto jedno z nich. Zmiana warunków w regulaminie, na zasadzie albo się godzisz i cierpisz = tracisz, albo tracisz od razu. To nie wybór, to oszustwo. Dlaczego informują o restarcie? Aby ludziska wpłacali i aby można było wypłacić tym co są. Rozumiesz, czy napisać po polsku? Potem oni pokażą, że wszystko jest OK i po sprawie, a nowi będą mieli się z pyszna. Sam czekasz w ewentualna wpłatą. A to dlaczego? Program przecież działa...na pewno na jeleni. Wezmą Ci 50% pozycji, to się wtedy ucieszysz. To jak - kiedy dadzą na stare pozycje 2%/1%? Nie wiesz, bo zapewne nigdy. |
2012-10-31 (20:46)![]() Data rejestracji: 2012-08-12 Ilość postów: 73 ![]() | wpis nr 569 582 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ciągle tylko plotki, insynuacje ,obrażanie innych i to wszystko w imię czego? Mam do Ciebie prośbę SirMavins, abyś wystosował formalne oskarżenie PC o bycie piramidą finansową i podzielił się z nami efektem swoich działań. W każdym innym przypadku, Twoje zarzuty mogą zostać odczytane jako oczernianie dobrego imienia firmy i osób nią zarządzających. Zakładam, że znasz ewentualne konsekwencje swoich wypowiedzi i je akceptujesz, bo wiedz, że prawnika PC ma jednego z najlepszych. A to „co i jak” robi PC w obecnej formie jest zgodne z prawem. Pierwszą widoczną dla nas wszystkich zmianą w tym zakresie jest akceptacja PC przez Payza, które nie dopuściło do współpracy JBP z uwagi na niespełnienie warunków, jakie Payza stawia swoim partnerom. Wzmiankę na ten temat zamieściłem w tym miejscu: EgoPay – Nowy Zastępca Payza… Nie chcę wracać ciągle do tematu, który nieraz był poruszany na forach czy grupach dyskusyjnych. Sposób i legalność działania danej firmy oceniają odpowiednie organy czy instytucje. Tak jak ZUS jest legalny, tak i PC działa zgodnie z prawem. Każdy decyduje, gdzie umieszcza swoje pieniądze… Choć niestety nie zawsze ma wybór (ZUS). |
2012-11-01 (08:24)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 569 676 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie strasz, nie strasz, bo się zes.rasz. Najpierw wymyślono, że ludzie wypłacający przez Payza maja używać Ego, co spowodowało, że mniej dostawali lub dłużej musieli czekać na naliczenie, aby mieć tyle samo. Dodatkowe koszty, niczym nie uzasadnione, to oszukiwanie. Potem w lipcu 2012 następowały liczne opóźnienia w naliczaniu zysków, aż do restartu. Nie wywiązywanie się z propagowanych zasad, to tez oszustwo. Restart zabrał wielu tylko 50%. I jak wiesz matryce się nie zamknęły, do dziś czyli do 01 listopada 2012. Nici z obiecanych 60$. Kolejne niedotrzymanie słowa i to pisanego - oszustwo. Po restarcie w sierpniu 2012, bez żadnej możliwości wycofania środków, w praktyce zablokowanie ich, było jedno wielkie przejście z JBP na PC. Zmiana, bez możliwości "podziękowania i odzyskania środków", to tez oszustwo. I zaczął działać PC. Wraz z tym były kolejne niekorzystne zmiany. Obniżenie zysków z 2%/1,5% na 2%/1%. Ale dla nowych pozycji zakupionych w PC. Gdy ktoś obniża oprocentowanie, a ty nie masz możliwości odzyskania środków, to znowuż kolejne oszustwo. Pozycje (adpac) stare miały 1%/0,5% - rewelacyjne robienie ludzi w balona. Sytuacja miała się zmienić 18 października 2012. Do dnia 01 listopada 2012 nadal jest tak samo - pomimo, że w info jest już podawane inaczej. Świadome wprowadzanie w błąd nazywa się kłamstwem. I teraz kolejny restart, zapowiadany na 15 listopada 2012. Znowuż do wirtualnych matryc przejdą pozycję, za które czekaj tatka latka aż dostaniesz 60$ za matrycę. Jeśli wg Ciebie robienie ludzi w konia, naciąganie, nieprawdziwe informowanie i nierzetelne postępowanie uważasz za OK, to gratuluję Ci Twojego poczucia uczciwości. --------------------- A tłumaczenie, że gdzie indziej są wobec ludzi nieuczciwi jest nie na miejscu. |
2012-11-02 (16:33)![]() Data rejestracji: 2012-08-12 Ilość postów: 73 ![]() | wpis nr 570 127 [ CZCIONKA MONOSPACE ] powtarzam bos zmienil temat "Mam do Ciebie prośbę SirMavins, abyś wystosował formalne oskarżenie PC o bycie piramidą finansową i podzielił się z nami efektem swoich działań. " nie bój sie- skoro masz racje i widzę że gorąco w to wierzysz to nic nie stoi na przeszkodzie byś zawiadomił kogo trzeba - mam na myśli nasze organy , ścigania -prokuratura, policja..... nie łam sie, prawda zwycięży!!! |
2012-11-02 (17:29)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 570 139 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jadzia, kazdy uzytkownik tego programu otwarcie mowi ze to piramida tylko nie ty |
2012-11-02 (19:30)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 570 180 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kolejne opóźnienia w naliczaniu... Czyżby piramidka się sypała? Fakt, jest z piasku. |
2012-11-02 (22:59)![]() Data rejestracji: 2012-08-12 Ilość postów: 73 ![]() | wpis nr 570 256 [ CZCIONKA MONOSPACE ] naprawde Was nie rozumiem - może mi to wyjasnicie skoro już tu jesteście czemu boicie sie zgłosić do prokuratury PC - skoro twierdzicie za żarcie że to piramidka finansowa ??? byłoby po sprawie kazdy wiedziałby na czym stoi - i ja też, a tak tylko mącicie macie chłopaki troche ikry? czy znów za spódnicą mamy lub żony sie schowacie? |
2012-11-02 (23:23)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 570 265 [ CZCIONKA MONOSPACE ] proszę pani z ikrą każdy wie, że to piramida i otwarcie o tym mówią a sprawą inna jest, że inteligentni ludzie nie wchodzą w piramidę z ostatnimi środkami |
2012-11-03 (07:41)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 570 286 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ryby płci żeńskiej mają ikrę. ryby płci męskiej mają mlecz. Brak tak podstawowych wiadomości wskazuje ewidentnie na fakt, że najbardziej bronią PC goło-du.pce, które umoczyły swoje oszczędności jak te biedaki, co po 40.000 w Amber Gold włożyły. |
2012-11-03 (13:09)![]() Data rejestracji: 2012-08-12 Ilość postów: 73 ![]() | wpis nr 570 375 [ CZCIONKA MONOSPACE ] NEWS FLASH Daily Update Do 02 listopada 2012 Aktualizacja Member Uwaga: nie może być kłopotliwe aktualizacja o Paneli członkowie otrzymują gdy ich Adpacks dojrzały. Zasadą jest, że za każde 4 Adpacks że dojrzałe, dostaniesz jeden panel, pod warunkiem że zostały zmodernizowane do poziomu PC 1. Możliwość uaktualniania zostanie aktywowany wkrótce. Kiedy cykl paneli, płacą 60 dolarów każdy. 60 dolarów to płatność jednorazowa. Dobra wiadomość! Począwszy od około połowy listopada, planujemy zapłacić codzienne wypłaty w ciągu 48 godzin. To znacznie skraca czas potrzebny na bieżące wypłaty do wypłaty. Będziemy również wszelkich starań, aby podnieść obecny dzienny limit 250 dolarów na członka procesora płatności. Będziemy kontynuować wypłacanie wypłat, oczekujących w kolejce. Płacenie wszystkie z nich może zająć miesiące lub więcej. Nasi pracownicy pracują bardzo ciężko, aby poprawić świadczonych przez nas usług, aby nasz zysk użytkowników klikając. Miło nam poinformować, że SHIFT Profit nastąpi w dniu lub około 10 listopada 2012. Nasze materiały edukacyjne ProfitShift powinna być gotowa w ciągu tygodnia, więc będziesz w stanie dowiedzieć się, w jaki sposób zmiany biegów Profit działa i dlaczego jest to konieczne od czasu do czasu. Ponadto będziesz zadowolony wiedzieć, że nasz system jest zaprojektowany ProfitShift więc w dłuższą metę pozwoli to, aby zarobić jeszcze więcej. Podczas ProfitShift niektóre lub wszystkie mogą być zamienione Adpacks do paneli. Otrzymasz kompleksowe informacje na temat konwersji w Twojej okolicy członkowskich, w tym, jak wiele Panele otrzymasz. "pozycji cut-off date" dla ProfitShift to 25 października 2012. Data ta nie ulegnie zmianie. Oznacza to, że wszystkie Adpacks kupił w dniu lub po 25 października nie będą miały wpływ przez ProfitShift nadchodzący. Więc wszelkie Adpacks kupić od teraz nie będą dotknięte ProfitShift nadchodzący. najlepszy czas na zakup Adpacks jest tuż po ProfitShift. Wszelkie Adpacks kupić w najbliższych tygodniach skutecznie być taki sam jak zakup Adpacks natychmiast po ProfitShift. Szanse są bardzo dobre, że nie będzie innego Przesunięcie Zysk za około 90 dni, co oznacza po Adpacks kupisz teraz będzie dojrzewać, zwracając się do 150%, przed następnym ProfitShift. "konto Datą" będzie 15 października 2012. Ta data jest ustalona. Oznacza to, że rachunki Adpack otwarty lub po tej dacie nie będą dotknięte ProfitShift nadchodzący. Odnosi się to do wszystkich Adpacks zakupili dla tych kont. (Czas kupić swoje pierwsze Adpack jest uważany za czas Otworzyłeś Adpack konto.) Jest to również doskonała okazja do promowania klikając Profit, ponieważ nowe konta i ich Adpacks nie zostaną naruszone przez ProfitShift nadchodzący. . Również wszelkie Adpacks dla istniejących Adpack kontach, kupili w dniu lub po 15 października 2012, nie zostaną naruszone przez ProfitShift nadchodzący Nie zapomnij, można również otrzymać premie na wszystkich kupowanych przez firmy Adpacks polecone - i ich poleconych - 10% i 5% 2 poziomach. Zwłaszcza dlatego planujemy wkrótce płacić bieżące wypłaty w ciągu 48 godzin, jest to doskonała okazja, aby promować swój biznes. Po tym wszystkim, klikając Zysk stał się "każdy program, w wie łączy." Wzywamy was znaleźć żadnego programu, który jest łatwiejszy do zarabiania pieniędzy, niż z Profit Kliknięcie. Oto do Twojego sukcesu! Zysk Kliknięcie Zespół wykonawczy |
2012-11-04 (21:32)![]() Data rejestracji: 2012-08-04 Ilość postów: 164 ![]() | wpis nr 570 876 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jadzia on teraz skupiaja sie na swojej piramidzie -lotto-:) wiesz wszyscy składaja sie dla jednego na wyplate no ale przecież to nie jest piramida według ich rozumowania:) |
2012-11-09 (12:47)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 572 278 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A Ty jarku i jadziu trzęsiecie tyłkami bo Shift się zbliża i Wam obetnie. Niektórym 100%... I dobrze, należy się Wam. Zaś na blogu jednego z fanatyków podano, że wypłaty w umowie sobie, a praktyka sobie i ludzie z początku października nie mają kasy. Uczciwa firma nie przetrzymuje cudzych pieniędzy. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 Wyślij wiadomość do admina |