Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Dlaczego nie ufam TS... |
2012-10-01 (12:13)![]() Data rejestracji: 2012-10-01 Ilość postów: 284 ![]() | wpis nr 560 612 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a ja gram nałogowo od 1995roku i nic , w multi , wiecznie obok ,na totka przeznaczam 150 zeta tygodniowo od 1995 roku jak przyjąłem sie na kopalnie wujek katowice nie wygrłem nic , w 2020 przechodze na emeryture i podejrzewam ze nic nie wygram , gram naprawde nałogowo, i lipa nadzieja matką głupich , i tyle , ale dalej wierze ze cos trafie z grubej rury , |
2012-10-01 (14:31)![]() Data rejestracji: 2010-06-09 Ilość postów: 669 ![]() | wpis nr 560 666 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pełne oparcie z przedmówcą oraz z autorem tematu..Prawda jest taka że Totalizator wraz z ekspozycją najnowocześniejszych lottomatów w każdej kolekturze postawił też na jak największe zarabianie a jak najmniejsze wypłacanie wygranych grającym o ile jest to możliwe od gier po loterie włącznie.Prawdy się nigdy nie dowiemy ponieważ jest to tak wyspecjalizowane że nie ma szans by ktokolwiek się skapnął o co się rozchodzi tak na prawdę.Mówi się dużo o wygranych milionach ale już przestało się mówić w jakiej kolekturze przy jakiej ulicy padała wygrana co motywowało grających i utwierdzało w przekonaniu że ktoś wygrywa i że totalizator naprawdę wypłaca tak duże kwoty.I nie ma co tu zwalać na to że mamy dzisiaj trudne czasy że jakaś grupa że okradną nic podobnego..Po prostu zwykły przeciętny gracz nie ma prawa rozbić kumulacji gdzie w grę wchodzi wiele milionów złotych,nie po to powstają wielokrotne kumulacje by byle człowieczyna przyszedł i za 3 złote zgarnął to co było układane przez tygodnie.Zawsze będzie wam brakowało jednej cyfry w tył lub w przód tak abyście nie weszli w posiadanie głównej 6-tki.W kaskadzie czy mini lotto jeszcze jest możliwe by zgarnąć 2-3 setki ale w lotto milionów już raczej nie.Kiedy ostatni raz słyszeliście o 2 -3 wygranych szóstkach w lotto? Dawno nie ? i na pewno nie usłyszycie tak szybko. |
2012-10-01 (19:17)![]() Data rejestracji: 2012-09-26 Ilość postów: 2 ![]() | wpis nr 560 718 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @mieszko, napisz proszę konkretnie odpowiadając na pytanie: W jaki sposób TS oszukuje lub mógłby oszukiwać? Ja podałem przykład jak mógłby oszukiwać na chybił-trafił. Pan Maciej z TS odpowiedział na pytanie, że TS nie programuje lottomatów. Teraz pojawia się pytanie: co to znaczy (za)programować maszynę? Według mnie to znaczy "ustalać parametry" na drodze komunikacji - interfejsu teleinformatycznego. Mam na to dowody! Wprowadzono nowe gry(nowe zasady) w czasie, kiedy nie wymieniano wszystkich dziesiątek tysięcy lottomatów w kolekturach. Zatem nie było to programowanie sprzętowe, lecz zdalne - stricte software'owe. To jest zresztą rozwiązanie bardzo logiczne. Ciężko bowiem liczyć się z kosztami, kiedy planując nową grę liczbową, musiało by się wymienić wszystkie maszyny. Takich wymian nie było! Zatem wciąż podtrzymuję swoją hipo-tezę, że TS może mieć wpływ na sposób zachowywania się choćby algorytmu chybił-trafił. Wobec powyższego, ODRADZAM zawierania zakładów typu "chybił-trafił", ale tylko wtedy, kiedy kierujemy się tokiem myślenia czarno-spiskowca. Zgodnie oświadczeniami TS, istniały wygrane I stopnia zawarte metodą chyb-traf. Żeby zupełnie ale to ZUPEŁNIE uciąć teorie spiskowe, że jakoby TS manipuluje, należałoby upublicznić WSZYSTKIE zakłady na stronie internetowej. Wówczas każdy mógłby sprawdzić, iż rzeczywiście zakład wykupiony przez niego, był w bazie. Kropka. |
2012-10-02 (11:21)![]() Data rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3250 ![]() | wpis nr 560 880 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Jeżeli duża część osób gra metodą chybił-trafił, to zastosowany przez TS algorytm losowania liczb, ma duży wpływ na zyski tego przedsiębiorstwa. W interesie nas graczy jest więc doprowadzić do ujawnienia tego algorytmu, ponieważ to tutaj widzę możliwość niekontrolowanego nadużycia ze strony TS. Ujawnienie tego algorytmu byłoby traktowane (przeze mnie przynajmniej) jako pierwszy krok do zaufania tej firmie. Zażądajmy więc ujawnienia tego algorytmu przy następnym spotkaniu z TS - zobaczymy jak zareagują. Pozdrawiam |
2012-10-02 (12:28)![]() Data rejestracji: 2012-09-21 Ilość postów: 9 ![]() | wpis nr 560 898 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja mam tutaj taka pewna rade dla spiskowcow ... Skorzystajcie sobie z dostepnych generatorow liczb albo napiszcie swoje wlasne a pozniej tak jak ja przeprowadzcie sobie testy przez miesiac non stop generujac po 400 tys zakladow i sprawdzajacac wygrane. Juz z gory powiem ze sie zdziwicie a statystyki beda podobne jak te ktore udostepnia lotto. |
2012-10-02 (17:48)![]() Data rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3250 ![]() | wpis nr 560 983 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @lottomat Pokaż gdzie TS podaje wyniki ilości zakładów zawartych metodą chybił-trafił. |
2012-10-02 (18:50)![]() Data rejestracji: 2010-06-06 Ilość postów: 51 ![]() | wpis nr 560 995 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przedstawię się publicznie: Mam 60 lat i w swoim życiu widziałem niejedno, od cinkciarstwa i wałek przy wymianie do karciarstwa i ustawionych gonitw na wyścigach. I jeszcze parę rzeczy o których nie wypada pisać. Jakieś pięć lat temu przeanalizowałam wyniki na stronie lotto_centrum wyszło mi, że szóstki w DL padają w 112% w stosunku do matematycznego prawdopodobieństwa, natomiast w ML tylko w 89% - co uznałem za prawidłowe dla ML, bardzo podejrzane dla DL. Już wtedy uznałem,że DL zachodzi tzw. "wałka". Napisałem o tym na jakimś forum, które już zresztą nie istnieje - i przestałem grą w tej szulerni interesować się. Mimo wszystko jednak, od czasu do czasu zerkam, co nowego w TS się dzieje. Ostatnio zauważyłem, tak jak wielu z was, że zmieniono zasady losowości i ktoś postawił na duże kumulacje żeby zwiększyć obroty i zyski. Nic takiego nie powinno zdarzyć się samoczynnie kiedy pracujemy na tych samych urządzeniach losujących i algorytmach losowości na maszynach"chybił trafił". Dodam na zakończenie żebyście nie wierzyli argumentom Agentów, że nie można stwierdzić prawidłowej losowości w lotto na podstawie kilkudziesięciu losowań. Oczywiście, że można i tego oni najbardziej się obawiają. Zapyta ktoś nieznający tematu; na kilkudziesięciu losowaniach, a nie na kilku miliardach, jak chcą Agenci? Proszę uważać! ... Nie jest ważna liczba losowań, ale stosunek wszystkich zawartych zakładów - do liczby losowań. Z tego stosunku odczytujemy z jakim prawdopodobieństwem padają 6-tki. pozdrawiam graczy ., |
2012-10-02 (19:03)![]() Data rejestracji: 2010-06-06 Ilość postów: 51 ![]() | wpis nr 560 997 [ CZCIONKA MONOSPACE ] SORRY! troche się zapultałm bo jestem po kilku piwach. """Proszę uważać! ... Nie jest ważna liczba losowań, ale stosunek wszystkich zawartych zakładów - do liczby losowań. Z tego stosunku odczytujemy z jakim prawdopodobieństwem padają 6-tki.""" powinno być: Proszę uważać! ... Nie jest ważna liczba losowań, ale stosunek wszystkich zawartych zakładów - do liczby 6-tek występujących w rozpatrywanych losowaniach. Z tego stosunku odczytujemy z jakim prawdopodobieństwem padają 6-tki pozdrawiam graczy |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |