Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | CHAT z przedstawicielami Totalizatora Sportowego |
2012-09-18 (14:34)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 556 498 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, Chciałbym poinformować, że oficjalny chat z przedstawicielami Totalizatora Sportowego odbędzie się prawdopodobnie dnia 25.09.2012 (we wtorek za tydzień) około godziny 15:00. Prawdopodobnie, ponieważ głównie zależy to od tego, czy uda mi się szybko zakończyć modyfikację chatu, do formy w której taki chat będzie miał sens. Już jutro natomiast chciałbym zorganizować taki testowy, specjalny chat ze mną. Myślę, że w tym wypadku będzie to około godziny 22:30. W zależności od tego jak to "wypali" i jak będzie mi oraz Wam odpowiadać, będę podejmował kolejne kroki. Być może będzie to już ustalenie oficjalnego terminu i komunikatu odnośnie tego chatu z Lotto. Pozdrawiam, Janusz Paśkiewicz |
2012-09-24 (07:42)![]() Data rejestracji: 2010-10-12 Ilość postów: 408 ![]() | wpis nr 558 374 [ CZCIONKA MONOSPACE ] nie wiem czy bede brał udział w czacie, 25 wrzesnia wychodzi nowy dodatek do battlefield3 i moze byc ze bede wtedy mordował przeciwników... ![]() |
2012-09-25 (14:43)![]() Data rejestracji: 2010-10-12 Ilość postów: 408 ![]() | wpis nr 558 860 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ten pan nawet nie wiedziałby jak na takie pytania odpowiedziec bez obrażania sie, że niby one sie jego tycza.... przecież ten Pan może byc od niedawna kierownikiem Public Relation TS, i jeszcze może nie wsiakł w system .... choc może sie mylę - kierownikiem się zostaje za zasługi ![]() Mam nadzieje że przynajmniej beda odpowiedzi na najbardziej proste i istotne pytania....jaka bedzie szóstka w nastepnym Lotto ![]() |
2012-09-26 (11:00)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 559 138 [ CZCIONKA MONOSPACE ] czekamy wszyscy z niecierpliwością na więcej info odnośnie tej rozmowy... |
2012-09-28 (12:23)![]() Data rejestracji: 2009-10-21 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 559 770 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Słuchając w zdecydowanej większośći słusznych uwag grających na temat nieprawidłowości w losowaniach gier lotto,MM,zdrapkach,itp.że najwyższy czas aby sprawy wziąść w swoje ręce ,gdyż tylko od nas zależy czy mogą nastąpić zmiany w tym systemie.Proponuje stworzyć listę spraw do uporzątko- wania przez Zarząd TS m.in.żądać w prowadzenia do komisji nadzoru jących losowania gier ludzi zgłoszonych w 50% przez grających którzy mają wiedzę z dziedziny elektonicznej przy wszelkiego typu maszynach i urządzeniach tej branży z podaniem ich imion i nazwisk.Komisja powinna być widoczna na wizji podczas wszystkich losowań.Po każdym losowaniu komisja sporządza protokół który powinien być udostępniony na stronie internetowej dla publicznej wiado- mośći.Wprowadzenie tych zmian zależy od naszej postawy tzn.w przypadku lekceważenia naszych postulatów przez TS zdecydowanie należy podjąć decyzję o zaprzestaniu gry aż do czasu ich wprowadzenia.Jeżeli ponad 90% zawieranych zakładów jest bez wygranych to przestając grać już wygrywamy. Ja od 2 lat gram tylko w minilotto gdyż tutaj niema kumulacji a więc niema manipulacji,jeżeli niema wylosowanej 5 to suma z 5 zasila 4 i 3 sprawa jest prosta i czysta.Jeżeli tego nie zrobimy wszelkie dyskusje na ten temat są stratą czasu i wystawiamy się tylko na pośmiewisko.Pozdrawiam grających.... |
2012-09-28 (13:10)![]() Data rejestracji: 2009-05-16 Ilość postów: 420 ![]() | wpis nr 559 782 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie rozumiem po co się napinasz? Nie pasuje to nie graj Nikt Cie nie zmusza Nikt Cie nie chce uszczęśliwić na siłę Nie chcesz to nie graj Nie widzę tu akurat problemu. Każdy grabi w swoją stronę T.S też, a przy okazji daje tysiącom ludzi pracę Przy okazji wysokich kumulacji mają bardzo wysokie prowizje. I to się w ostateczności liczy Nadzieja na wygraną I realny zysk dla pracujących w tym biznasie> Ot co!! |
2012-09-28 (16:34)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 559 849 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przebieg dyskusji można przeczytać w archiwum chata, we wpisach od nr 1128800 do nr 1129600. Tutaj link, żeby przeskoczyć do wpisu 1128800: http://www.multipasko.pl/chat1128800.htm Został stworzony oficjalny profil TS, gdzie również pojawiły się dziesiątki odpowiedzi na pytania, które zostały pominięte w trakcie chata na żywo: http://www.multipasko.pl/ts |
2012-09-28 (20:13)![]() Data rejestracji: 2011-05-13 Ilość postów: 269 ![]() | wpis nr 559 879 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przypomnę tu sentencję kolegi............ niestety nieobecnego. Kto nie gra , ten na pewno nie wygra , kto gra , może nie wygra. ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |