Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Prezes Totka poleciał za brak wizji... ciekawe ...

2012-06-28 (12:00)

status Robal_36
Data rejestracji: 2010-02-28
Ilość postów: 4889

12415
wpis nr 537 250
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

przepraszam - takie coś, jak robal miało na myśli Twoje słowa

Slavo

o 'musku' - oczywiście - urządzeniu, czy systemie, albo raczej spisku eliminującym skutecznie wysokie wygrane

taaaa, niestety - trochę wyrwane zostało to z kontekstu, całej ówczesnej rozmowy...

a komu chciało będzie się wracać w tamte okolice ?

-Ja ? Oj, Ja nie z tego świata jestem hihi - po prostu - szukałem swoich korzeni

A był to wielce ciekawy czas na czacie, na forum...

Wtedy właśnie wbiłem na zieloną... Tamten czas, to podwyżka ceny zakładu DL i mój tu początek ...

Z tamtego okresu, jeszcze jedno -

62822. Pasko 2009-09-08 (22:55) Rzeszów

Ten rok to totalna porażka jeśli chodzi o totalizator sportowy. Ich przychody znacząco spadły i nic nie pomaga. Wkrótce przygotuję o tym raport, bo na podstawie wygranych można dokładnie oszacować jak spadła ilość zawieranych zakładów i zyski totalizatora. Myślę, że ich kolejny pomysł jest równie zły jak poprzednie...

dokładnie obserwatorzy z teesa -

CENA

ale Wy to przecież doskonale wiecie, prawda ?
2012-07-13 (09:21)

status wibratorek
Data rejestracji: 2012-05-24
Ilość postów: 108

13462
wpis nr 540 696
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

15hubi znalazłem opinie jednego z użytkowników, myślę że da Ci to wystarczającą odpowiedź.

Liczę również na odp. jednego z wielkich tutaj,co to /charytatywnie?/ lata za upiorami

2012-07-13 (09:27)

status wibratorek

13462
wpis nr 540 697
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

uf znalazłem:

cyt.

Bo odpowiedz mi proszę na proste w sumie pytanie, od którego podobną dyskusję powinniśmy zacząć: dlaczego TS nie robi nic, by w maksymalnym stopniu odsunąć od siebie podejrzenia o ustawianie losowań, skoro absolutnie nic na tym by nie stracił, a sporo by zyskał (udział w grze wątpiących, których jest całkiem sporo)?

Zakładam,ze ten co wszystko wie,ba nawet i to ze losowania przebiegają prawidłowo /pytałem już czy był na takim,kilkakrotnie

jednak odp. nie uzyskałem?/

będzie znał i odp. na to pytanie ?
2012-07-14 (07:16)

status wibratorek

13462
wpis nr 540 917
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

I co?

Robal 36 nie wie dlaczego TS aby odrzucić od siebie "podejrzenia" nie ujawni losowań?

Ale wie że na pewno nie są ustawiane - jest tak pewny tego faktu,że wszystkich,którzy wątpią najzwyczajniej w świecie ośmiesza,ubliża itp.

A na pytanie czy był na takim losowaniu nie potrafi jednoznacznie odpowiedzieć.

Więc pytam skoro nie ma pewności,co do uczciwości TS jaki ma w tym cel aby ośmieszać tych,którzy mają te wątpliwości?

Mi osobiście nie chciałoby się siedzieć przed netem całymi dniami,wyłapywać takich niedowiarków i wpływać na ich myślenie - zwłaszcza charytatywnie.

Ot taki krasnoludek,który niby nic - po za głośnym narzekaniem na stawki czy prawdopodobieństwo robi swoje.

ble,rzyg
2012-09-27 (22:53)

status Robal_36
Data rejestracji: 2010-02-28
Ilość postów: 4889

12415
wpis nr 559 650
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

2012-05-25 (11:17)

romanx

Data rejestracji: 2008-11-02

Ilość postów: 10150

/.../

chyba nie sugerujesz, że liczba grających spadła i to jest powodem...

...................................................................................................................

z czatu z gościem specjalnym -

1128899. LOTTO - Maciek 2012-09-25 (15:19) Warszawa

/.../ dawniej jak było losowanie ręczne wygrane były częściej i więcej osób wygrywało zachodzi podejrzenie o manipulowanie losowaniami w LOTTO co Pan na to?

>>> Zwiększenie ceny spowodowało mniejsze pokrycie puli kombinacji liczb na każde z losowań. Stąd rzadsze szóstki i wyższe kumulacje.

i niestety /ale wchodząc na mp, jakby i tak już - wiedziałem, czy przeczuwałem, tylko teraz... no i - na pochyłe drzewo... /

-

1129052. LOTTO - Maciek 2012-09-25 (15:45) Warszawa

>>> 1129045. dotam

Pan Maciek nie odpowiedział co było powodem podniesienia cen zakładów?

>>> Chęć budowania wyższych kumulacji.

.......................................................................................................................

.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2
Wyślij wiadomość do admina