Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Prezes Totka poleciał za brak wizji... ciekawe ... |
2012-06-28 (12:00)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 537 250 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() przepraszam - takie coś, jak robal miało na myśli Twoje słowa Slavo o 'musku' - oczywiście - urządzeniu, czy systemie, albo raczej spisku ![]() ![]() ![]() taaaa, niestety - trochę wyrwane zostało to z kontekstu, całej ówczesnej rozmowy... a komu chciało będzie się wracać w tamte okolice ? -Ja ? Oj, Ja nie z tego świata jestem hihi - po prostu - szukałem swoich korzeni ![]() A był to wielce ciekawy czas na czacie, na forum... Wtedy właśnie wbiłem na zieloną... Tamten czas, to podwyżka ceny zakładu DL i mój tu początek ... Z tamtego okresu, jeszcze jedno - 62822. Pasko 2009-09-08 (22:55) Rzeszów Ten rok to totalna porażka jeśli chodzi o totalizator sportowy. Ich przychody znacząco spadły i nic nie pomaga. Wkrótce przygotuję o tym raport, bo na podstawie wygranych można dokładnie oszacować jak spadła ilość zawieranych zakładów i zyski totalizatora. Myślę, że ich kolejny pomysł jest równie zły jak poprzednie... ********************************************************************** dokładnie obserwatorzy z teesa - CENA ale Wy to przecież doskonale wiecie, prawda ? ![]() |
2012-07-13 (09:21)![]() Data rejestracji: 2012-05-24 Ilość postów: 108 ![]() | wpis nr 540 696 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 15hubi znalazłem opinie jednego z użytkowników, myślę że da Ci to wystarczającą odpowiedź. Liczę również na odp. jednego z wielkich tutaj,co to /charytatywnie?/ lata za upiorami ![]() |
2012-07-13 (09:27)![]() Data rejestracji: 2012-05-24 Ilość postów: 108 ![]() | wpis nr 540 697 [ CZCIONKA MONOSPACE ] uf znalazłem: cyt. Bo odpowiedz mi proszę na proste w sumie pytanie, od którego podobną dyskusję powinniśmy zacząć: dlaczego TS nie robi nic, by w maksymalnym stopniu odsunąć od siebie podejrzenia o ustawianie losowań, skoro absolutnie nic na tym by nie stracił, a sporo by zyskał (udział w grze wątpiących, których jest całkiem sporo)? *********** Zakładam,ze ten co wszystko wie,ba nawet i to ze losowania przebiegają prawidłowo /pytałem już czy był na takim,kilkakrotnie jednak odp. nie uzyskałem?/ będzie znał i odp. na to pytanie ? ![]() |
2012-07-14 (07:16)![]() Data rejestracji: 2012-05-24 Ilość postów: 108 ![]() | wpis nr 540 917 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I co? Robal 36 nie wie dlaczego TS aby odrzucić od siebie "podejrzenia" nie ujawni losowań? Ale wie że na pewno nie są ustawiane - jest tak pewny tego faktu,że wszystkich,którzy wątpią najzwyczajniej w świecie ośmiesza,ubliża itp. A na pytanie czy był na takim losowaniu nie potrafi jednoznacznie odpowiedzieć. Więc pytam skoro nie ma pewności,co do uczciwości TS jaki ma w tym cel aby ośmieszać tych,którzy mają te wątpliwości? Mi osobiście nie chciałoby się siedzieć przed netem całymi dniami,wyłapywać takich niedowiarków i wpływać na ich myślenie - zwłaszcza charytatywnie. Ot taki krasnoludek,który niby nic - po za głośnym narzekaniem na stawki czy prawdopodobieństwo robi swoje. ble,rzyg |
2012-09-27 (22:53)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 559 650 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 2012-05-25 (11:17) romanx Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10150 /.../ chyba nie sugerujesz, że liczba grających spadła i to jest powodem... ................................................................................................................... z czatu z gościem specjalnym - 1128899. LOTTO - Maciek 2012-09-25 (15:19) Warszawa /.../ dawniej jak było losowanie ręczne wygrane były częściej i więcej osób wygrywało zachodzi podejrzenie o manipulowanie losowaniami w LOTTO co Pan na to? >>> Zwiększenie ceny spowodowało mniejsze pokrycie puli kombinacji liczb na każde z losowań. Stąd rzadsze szóstki i wyższe kumulacje. i niestety /ale wchodząc na mp, jakby i tak już - wiedziałem, czy przeczuwałem, tylko teraz... no i - na pochyłe drzewo... ![]() - 1129052. LOTTO - Maciek 2012-09-25 (15:45) Warszawa >>> 1129045. dotam Pan Maciek nie odpowiedział co było powodem podniesienia cen zakładów? >>> Chęć budowania wyższych kumulacji. ....................................................................................................................... . |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |