Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 3
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

wygralem w multi lotka 10000

2005-01-12 (21:57)

status seb
Data rejestracji: 2004-10-24
Ilość postów: 86

442
wpis nr 8 402
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

heniu chyba nie wygral?? ludzie zastanówmy sie sami, przeciez gdyby to takie proste bylo to ja juz milionerem byl bym i wy tez. ktos ma fuksa co dzien i jakies tam pieniadze wygrywa. a tak to ciezki temat. choc moze kiedys cos wymyslimy co czasem cos da zarobic??? Pozdrawiam wszystkich
2005-01-12 (22:07)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 8 404
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Mirek taki madry jeste?

A skad wiesz, ze Henryczek do mnie nie napisal, co?

Nie napisale maila - to nie otrzymale odpowiedzi, chyba jasne.
2005-01-12 (22:18)

status codix
Data rejestracji: 2005-01-12
Ilość postów: 16

570
wpis nr 8 405
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No i nic po Heniu ani slychu ani widu przepadl jak moja szansa na piateczke moze sie obrazil a moze??????? znowu wygral a jak wiadomo tu i tam ten kto z biednego robi sie bogaty to robi sie tez skompy!!!!!!!!! No ale nic nie najezdzajcie na Henia. Taka kolej rzeczy. Heniu ja nadal w Ciebie wierze . I zaczekam do jutra nawet jak to dzisiaj nie wypalilo to i tak mozesz sie podzielic nie martw sie wygrane w multi sa gwarantowane wiec jeli my dzieki Twojemu systemowi bedziemy wygrywac to dla Ciebie nie zabraknie )))))))A wiadomo im obywatele bogatsi tym i panstwo ronie. Kto uwaza podobnie niech sie podpisze pod tym postulatem .

Do wszystkich przyszlych i bylych Heniów:

1) codix
2005-01-12 (22:21)

status seb
Data rejestracji: 2004-10-24
Ilość postów: 86

442
wpis nr 8 406
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

tez tak uwazam
2005-01-12 (23:20)

status koronka
Data rejestracji: 2004-03-24
Ilość postów: 283

219
wpis nr 8 407
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Heniu po co to zamieszanie? Trzeba bylo od razu na forum podac nr. konta

i poprosic o wplate.
2005-01-12 (23:33)

status mirek77335
Data rejestracji: 2004-11-03
Ilość postów: 2665

450
wpis nr 8 408
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobiu moja zlociutka,nie watpilem ze Henryk Ci odpisze,dalem tylko sygnal,ze ja do niego nie napisze ,bo nie wierze w cud systemy.Sa porednie,lecz nierozwazne(duzy naklad).Sama zwatpila przed 21,30,czyz nie?Cieszy mnie jedno,temat ozywil forum,i nic mnie wiecej nie interesuje.Milo jest z wami porozmawiac.Pozdrowka i na kolejne dni powodzenia.
2005-01-13 (00:16)

status fobia1

31
wpis nr 8 409
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Mirek, Henio napisal przed chwilka. Jego system jest naprawde wietny.

Ujawniam go, bo nie prosil o dyskrecje.

Otóz Henryk, czy Henio (obojetne) robi kase w ten sposób, ze sprzedaje swoje \"cenne informacje\" po 5 zl.

Zakladajac, ze napisalo do niego np. 20 osób zarobi w ten sposób 100 zl.

Proste, ale jak mizerne w porównaniu z tym co wygrywa swoim systemem codziennie w multilotka.

Heniu! Nie wstyd tracic twarzy dla 1 procenta Twoich dziennych dochodów i to w dodatku kosztem ludzi, którzy najczeciej maja malo kasy?

Poza tym podkrelale, ze dzieki studiowaniu tej stronki wymylile sobie ten systemik.

Podejrzewam, ze to Ty jeste tym typem, który na Allegro sprzedawal systemy z tej strony - kto o tym wspominal w jakim pocie. Poza tym masz konto w mBanku, a Ci z Allegro najczeciej tam maja. Cociaz niekoniecznie, ja mam w innym, a na Allegro tez dorabiam, ale nie kradzionymi systemami.

Jasne, tu znalazle natchnienie, bo cytale przerz miesiac niektóre prawie rozpaczliwe posty typu \"nie mam forsy\", poradLcie jak typowac, mam w plecy 2,50 zl, ciesze sie ze wygralem na czysto 7 zl.

Ty wstretny cwaniaku. Jeste jak ten sep zerujacy na padlinie.

Mam nadzieje, ze Pasko zablokuje Twój IP.

Zalóz sobie stronke i reklamój swoje genialne pomysly, ze szczególnym wskazaniem na naiwnoc ludzka.

Jeste gnida.

2005-01-13 (00:35)

status fobia1

31
wpis nr 8 410
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jeszcze jedno Drogi Heniu.

Moge to odwolac do wyzej napisalam pod jednym warunkiem.

Jezeli przelesz do Pasko dowody wygranych - wyplaty z kolektury - i poprosic Pasko o umieszczenie ich na tej stronie. Do wiadomoci wszystkich.

Zwróce Ci honor, ale nie do konca.

A teraz to znikaj na stadion 10-lecia ze swoim pomyslem. Tutaj naiwnych nie szukaj. Chociaz przypuszczam, ze tam Cie ruscy tak przerobia na \"trzech kubkach\", ze wrócisz do domu jak Bóg Cie stworzyl. Nalezy Ci sie to.

2005-01-13 (00:41)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4417
ADMIN
1
wpis nr 8 411
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.

Po prostu trzeba zdac sobie sprawe z tego, ze jeli kto oferuje \"rewelacyjny system\" i chce za niego jakie pieniadze ( czy to 1 zl, czy tez 1000 ), to jest oszustem...

A teraz pomylcie o takiej sytuacji. Kto pisze, ze ma sposób, który pozwala mu na zarobienie 10 000 zl w miesiac i ze sprzeda go za 1000 zl. Daje gwarancje, ze mówi prawde, dowody, itd. i nie jakie tam gwarancje slowne, tylko podpisuje sie z nim jaka umowe przykladowo.

Wplacacie mu 1000 zl a on pisze \"Mój sposób polega na szukaniu takich osób jak TY, którzy wplaca mi 1000 zl\". Maslo malane? No ale mówil prawde... sa dowody... czy mozna go poslac do sadu ? Czy kiedy sie wygra taka sprawe?

UWAZAJCIE !!

Pozdrawiam

2005-01-13 (01:01)

status fobia1

31
wpis nr 8 413
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dlatego wlanie napisalam Heniowi, ze \"odszczekam\", gdy laskawie przedstawi dowody swoich wygranych.

Oczywicie nie oznacza to, ze mu wplace na konto te glupie 5 zl. Wole sobie kupic czekolade - odstresowuje przynajmniej.
2005-01-13 (08:12)

status Jasze
Data rejestracji: 2003-09-04
Ilość postów: 4426

25
wpis nr 8 415
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ze oszustów nie sieja tylko sami rosna /na ludzkiej glupocie /to napisalem bardzo delikatnie w poprzednim pocie.

Nie ma rewelacyjnych systemów bez liczb które jakos tam musza ,,wpac,,

I nie system Henia tu byl wazny ,lecz jak typowal.

Teraz wiemy hi,hi.

P.S

A do mnie nie napisal jak typowal , wiedzial ze mu nic nie kapnie odemnie hi ,hi.
2005-01-13 (09:01)

status codix
Data rejestracji: 2005-01-12
Ilość postów: 16

570
wpis nr 8 417
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam .Ostre wypowiedzi do Henia ale nalezy sie popieram Fobia lepiej kupic czekolade. Nalezalo mu sie. Najlepsze:cytuje-\" ps;tylko nie mylcie od razu ze jestem jednym z tych naciagaczy\".....) i numer konta dobre co nie:)

Henio i nie podpisuj takich majli swoim imieniem i nazwiskiem pewnie i tak jest wymylone a mozesz trafic w czyje nazwisko i potem dzieci beda sie w szkole wstydzic ze maja ojca oszusta!!!!!
2005-01-13 (09:27)

status bobparis
Data rejestracji: 2004-01-06
Ilość postów: 301

119
wpis nr 8 418
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Nie bardzo potrafie Was zrozumiec,czekacie na jaki systemik którym to Henio wygral jakie tam pieniadze,przeciez juz nie raz pare osób o tym pisalo iz nie ma systemów rewelacyjnych.Sa tylko pewne uklady liczb do których podstawiamy liczby trafnie wytypowane,wtedy to one daja jaka wygrana.Czyli im wiecej liczb padnie w naszych ukladzikach(kazdy z nas ma dowolne swoje uklady),tym lepiej sie one uloza.W rankingach typujacych widac jak niewiele osób jest które potrafia co skutecznie wytypowac,nie jest to takie proste.Pozdrawiam.
2005-01-13 (10:05)

status pawel
Data rejestracji: 2004-01-11
Ilość postów: 6811

127
wpis nr 8 419
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam Wszystkich !

Po ostatniej burzy z Heniem doszedlem do wniosku ze nikt nie dostarczy rewelacyjnego systemu bo niema 100% metody na Multi. Mozemy wspólnie razem tu na tym FORUM poszukac nie patrzac na prezesa ze nas podpatrzy ,pomyslu do wytypowania liczb na nastepne losowanie. Takze kazdy niech liczy na Siebie, A jedynie Fobia podala jako jedyna pomysl jak wytypowac ....19.... na wczorajsze losowanie. Pozdrawiam !!!!!1
2005-01-13 (13:11)

status fobia1

31
wpis nr 8 424
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fakt, zareagowalam ostro, bo spontanicznie. Zawsze tak reaguje na jakiekolwiek próby wyludzen, wykorzystania ludzkiej naiwnoci itp.

Spontaniczna, ostra reakcja jest cecha charakteru przypisywana mojemu znakowi zodiaku - Baran. Nic na to nie poradze.

Czasami odwraca sie to przeciwko mnie, ale taka reakcja w odpowiednim momencie daje czesto pozytywne rezultaty.

Uwazam, ze kazdy ma prawo do sprzedania SWOJEJ MYSLI, SWOJEGO WYNALAZKU, oczywicie pod warunkiem, ze jest to naprawde WYNALAZEK!

Jednak dzielenie sie swoimi przemyleniami, kierunkami mylenia i to wówczas, gdy sa one zainspirowane korzystaniem z cudzych przemylen - nie jest na miejscu.

Henio nic nie wymyslil nowego. Napisal wyraLnie, ze czytajac od miesiaca forum, na którym my sie wypowiadamy, opracowal jaki tam systemik, który przyniósl mu pewne dochody.

Nie On pierwszy proponowal na tej stronie przeslanie systemiku zainteresowanym na adres e-mail. Zainteresowani napisali, miedzy innymi ja - i nie widzialam w tym nic zlego.

Nie sadze, by ktokolwiek z nas wierzyl w rewelacyjny system, który zawsze przynosi krocie. Wiemy jednak, ze dla pewnych np. grup liczb - istnieje dobra koniunktura, która po pewnym czasie sie konczy i zaczyna sie dla innych.

Nie wiem wiec, czy fakt napisania do Henia mozna zaliczyc do naiwnoci ludzkiej.

Wedlug mnie NIE.

Uwazam, ze takze naiwnocia nie jest to, ze kto podobno wplacil te 5 zl.

Wplacil, bo tak zareagowal spontanicznie. Kazdy reaguje inaczej. Sadzil, ze te 5 zl go nie zbawi, a moze pozwoli wygrac przynajmniej 50 zl.

Henio pisal o opracowanym systemie, a np. Pasko i inni sprzedaja opracowane przez siebie programy do analiz. Czy wszyscy którzy kupili przynajmniej jeden program do analizy multilotka to sa naiwniacy?

Jezeli tak - to ja jestem jedna z nich - przyznaje sie.

Mnie oburzylo co innego. Mianowicie to, ze kazdy sprzedajacy programy pisze o tym, ze sprzedaje. Henio natomiast pisal, ze chce sie podzielic swoim sposobem, który opracowal na podstawie naszych przemylen.

Dzielenie sie nie jest sprzedaza.

To chyba wszystko co chcialam w tym watku wyjanic.

Pozdrawiam wszystkich; takze Henia, który znalazl sposób na wybrniecie z tej niezrecznej sytuacji.

fobia1
2005-01-13 (14:21)

status DrTomek
Data rejestracji: 2004-11-20
Ilość postów: 47

493
wpis nr 8 425
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Heniu jeste naciagaczem miale sie podzielic z nami za free a tu nagle numer konta i nie chodzi tu o glupie 5 zl, ale o sam fakt. Poza tym jezeli juz masz taki dobry system na który wygrywasz to po co Ci te drobniaki. Przemyl sobie to wszystko zanim odwiedzisz ponownie te strone.
2005-01-13 (14:30)

status diego
Data rejestracji: 2004-11-26
Ilość postów: 124

504
wpis nr 8 426
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Glupio tak mówic, ale ...a co tam: A NIE MOWILEM!!A NIE MÓWILEM1111

ale co bylo emocji, to nasze, i oto chodzi!!!
2005-01-13 (14:37)

status Jasze

25
wpis nr 8 429
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Moja skromna wypowiedz...

Henio wybrnal zrecznie z sytuacji gdyz otrzymal 3 /slownie trzy / przekazy.

Ciekawe czy mialby ochote wybnac z sytuacji gdyby otrzymal tysiac albo trzy tysiace przekazów.

Te trzy przekazy moga wiadczyc o naiwnoci za 5 zl ale tez o...ciekawoci.

Byl precedens,pisalem kiedy jak pewien ,,lamacz systemów,, z Solca Kujawskiego sprzedawal po 10 zl swoje systemy.

Wówczas ja sam dalem te dyche by przekonac sie pierwszy raz w zyciu co tez on tam proponuje.

Zaznaczam , chcialem zaspokoic swa ciekawoc.

Ciekawskim w tym momencie wyjaniam ze otrzymalem w liscie kartke skserowanej rozpiski /nawet brak ostatnich linijek , nie odbilo hi,hi / i informacje...prosze nie podstawiac 50-ek.

Ho , ho ,jaka wazna informacja w czasach gfdy nawet lepy widzial ze 50-ki w ogóle nie chodzily.

Tyle na usprawiedliwienie trzech osób,ja bylem ciekawy tylko wtedy.

Ostatnia wiadomoc o ,,lamaczu,, to...Wreszcie w areszcie .

Pozdrawiam.
2005-01-13 (16:48)

status fobia1

31
wpis nr 8 435
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ciekawe skad Jasze wie, ze trzy osoby wplacily Heniowi?
2005-01-13 (16:55)

status Jasze

25
wpis nr 8 436
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

...od samego Henia , Fobio,od Henia!!!

Czytam najczeciej posty raz ale uwaznie.

Henio w innym watku odpowiedzial i przyznal ze trzy/cyfra 3/ osoby wplacily.

Ja nie Henio ,przekazów nie widzialem hi,hi.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 3
Wyślij wiadomość do admina