Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 7 8 9 ... 62 63
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

[WYBRANE, do przeczytania, do obejrzenia i do posłuchania]

2012-03-25 (10:20)

status Grzegorz30
Data rejestracji: 2010-09-11
Ilość postów: 5606

12653
wpis nr 509 987
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Proszę Państwa, ktoś w końcu musi powiedzieć STOP, albo dziewczyna albo chłopak, nawet jak jest okazja, i takie sumienie powinno się odezwać przecież! No jak, przecież nie mamy pieniędzy, nie ma warunków, więc co..?

Najbardziej to o pieniądze sie rozchodzi przede wszystkim. Jak są to dobrze, to bardzo dobrze. O tym chłopak powinien wiedzieć, bo on będzie odpowiedzialny za finanse, tylko i wyłącznie on, jak chce mieć dzieci czy kocha swoją dziewczynę, jeśli już tak chcecie, czy nie potraficie, czy jak tam. Dziewczynę nie będzie interesować, że nie masz pieniędzy. I nie chodzi o to ze jest z Tobą dla pieniędzy, tylko że są potrzebne do życia, do rozwijania się.

Jak nie masz chłopcze pieniedzy, to nawet nie zabieraj się za seks czy dziewczynę. Skończ szkołę przedewszystkim. Panowie więcej czasu potrzebują na ukształtowanie siebie, wogóle, zdecydowanie więcej, niż kobieta. Może nikt Wam tego jeszcze nie powiedział, więc ja to mówię. Nic Ci nie ucieknie. To przyjdzie, w najmniej spodziewanym momencie, miłość. Z resztą potrzebna jest edukacja do życia. Napisać CV, czy umieć wypełnić PIT, czy napisać jakieś pismo. Sprawy dnia codziennego, nie mogą zabić miłości czy ją zniszczyć, więc co..? Przygotowanie się do spotkania z miłością, przygotowywanie się do życia, żeby potem nie było krzyków, wyzwisk itp..

Obraz Boga jest radykalny, i wymagający, wymaga cnoty z dwóch stron, wierności Bogu, ofiary, jak i dziewczyny tak i chłopaka do ślubu. A zachowaliście ją? NIe ma przywileju, że facet może więcej. Tak samo jest liczone jak dziewczynie. Miałeś dwie kobiety w łóżku więc miałeś dwie. MIałaś jednego chłopaka wiec miałaś jednego chłopaka. Doświadczenia nie zdobędziecie na wielu tylko na jednej. Bo jedna to jedna, a inna to co? Ta sama.

Szybko, szybko i nic..

Szybko, szybko i nic..
2012-03-25 (10:23)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 509 989
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Poprawione

Proszę Państwa, ktoś w końcu musi powiedzieć STOP, albo dziewczyna albo chłopak, nawet jak jest okazja, i takie sumienie powinno się odezwać przecież! No jak, przecież nie mamy pieniędzy, nie ma warunków, więc co..?

Najbardziej to o pieniądze sie rozchodzi przede wszystkim. Jak są to dobrze, to bardzo dobrze. O tym chłopak powinien wiedzieć, bo on będzie odpowiedzialny za finanse, tylko i wyłącznie on, jak chce mieć dzieci czy kocha swoją dziewczynę, jeśli już tak chcecie, czy nie potraficie, czy jak tam. Dziewczynę nie będzie interesować, że nie masz pieniędzy. I nie chodzi o to ze jest z Tobą dla pieniędzy, tylko że są potrzebne do życia, do rozwijania się.

Jak nie masz chłopcze pieniedzy, to nawet nie zabieraj się za seks czy dziewczynę. Skończ szkołę przedewszystkim. Panowie więcej czasu potrzebują na ukształtowanie siebie, wogóle, zdecydowanie więcej, niż kobieta. Może nikt Wam tego jeszcze nie powiedział, więc ja to mówię. Nic Ci nie ucieknie. To przyjdzie, w najmniej spodziewanym momencie, miłość. Z resztą potrzebna jest edukacja do życia. Napisać CV, czy umieć wypełnić PIT, czy napisać jakieś pismo. Sprawy dnia codziennego, nie mogą zabić miłości czy ją zniszczyć, więc co..? Przygotowanie się do spotkania z miłością, przygotowywanie się do życia, żeby potem nie było krzyków, wyzwisk itp..

Obraz Boga jest radykalny, i wymagający, wymaga cnoty z dwóch stron, wierności Bogu, ofiary, jak i dziewczyny tak i chłopaka do ślubu. A zachowaliście ją? NIe ma przywileju, że facet może więcej. Tak samo jest liczone jak dziewczynie. Miałeś dwie kobiety w łóżku więc miałeś dwie. MIałaś jednego chłopaka wiec miałaś jednego chłopaka. Doświadczenia nie zdobędziecie na wielu tylko na jednej. Bo jedna to jedna, a inna to co? Ta sama.
2012-03-25 (10:35)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 509 994
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wgrana w grach liczbowych ma Wam w tym pomóc, aby nie! myśleć o pieniądzach, tylko sobie spokojnie żyć, mieć czas dla siebie i innych. Iść sobie do sklepu, kupić to czy tamto. A jeśli pieniądze mają wprowadzać kłótnie i krzyki, to ja dziękuję za takie pieniądze, nie chce znać takich pieniędzy. Pieniądze zostaną zabrane i już. Palcami się bawić.
2012-03-25 (10:38)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 509 995
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pieniądz nie może niszczyć człowieka, ani miłości. NIe może. Jest potrzebny, nie do niszczenia tylko do rozwijania się człowieka, do rozwijania się miłości.
2012-03-25 (10:58)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 004
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jak widzicie że ktoś się na czymś nie zna to mu wytłumaczcie, a nie śmiejcie, że ciemny czy nie kumaty. On czy ona chce to czy tamto poznać, chce wiedzieć. Wszystko na bazie miłości.

On rechocze, bo ona nie kuma.

Jak sami kłamiecie, to potem nie wymagajcie od innych mówienia prawdy. To tak diabeł robi, jak się pogubi.

SirMavins przyczepił się moich prognoz, a sam nie jest w porządku do końca, choćby wpisując miasto chunk chunk, czy coś tam. Jest prawdą? No nie jest. To jest właśnie to. Kamila nie lepsza. Nic wspólnego z Wami, ale zaglądnąć na stronę, chętnie. Ciekawość? Diabeł wysłał? Zaprzeczyłaś sama sobie z uczciwością i paroma innymi sprawami, wiesz? A jak Ci się nie podoba co piszą na czacie, to źle trafiłaś, i już. NIe zaglądaj. Ciekawość? Diabeł wysłał?

W konfrontacji DEMON pęka jak balon, przed obliczem Jezusa Chrystusa.
2012-03-25 (11:07)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 008
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

[?!]

O. Augustyn – Duchowieństwo stanowi w znacznym stopniu odbicie społeczeństwa. Jeżeli określony procent mężczyzn w danym środowisku posiada skłonności homoseksualne, to taki mniej więcej procent może znaleźć się w seminarium, a potem w szeregach duchowieństwa. To przecież żadne novum. Już Ojcowie Pustyni przestrzegali nie tylko przed grzechami z kobietami, ale także przed homoseksualizmem wśród mnichów. Problemem nie jest samo zjawisko, na które mamy ograniczony wpływ, ale nasza postawa wobec niego.

2012-03-25 (11:15)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 014
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kobieta ma potrzeby seksualne, chce seksu, ale nie w ten sposób.
2012-03-25 (11:23)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 017
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

[..]

Pożartować sobie, poprzytulać, powygłupiać, coś dobrego ugotować, pokosztować, uszczypnąć w pupę. Zachować tą delikatność, takt. Pogłaskać po główce. Poczytać. Nie wiem, co tam jeszcze. Razem pod kołderką sobie spać, przytulić się do siebie, być ze sobą, jak psy. Wiesz? Z psem możecie nawet spać, jak chcecie. Też fajnie. Chodzi o ten dotyk, że ktoś jest przy mnie, a seks, to przyjdzie samo od siebie, kiedyś tam. O to się nie pyta, o tym się nie mówi, jest milczeniem.
2012-03-25 (11:27)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 018
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

..jest tajemnicą, jest owocem głębokiego zbliżenia się kobiety i męzczyzny do siebie w uczuciach, intymności, dyskrecji, poszanowania, spokoju, prowadzenia.
2012-03-25 (11:30)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 020
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jestem cały czas przy Tobie, jestem cały czas z Tobą, bądź spokojna, nie denerwuj się. Nie płacz. Tak Jezus do nas przychodzi, tak miłość do nas przychodzi.
2012-03-25 (11:48)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 024
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

[Ach wróć tatusiu]

[ http://www.youtube.com/watch?v=t3ow0OfKm9E&feature=related ]

U Was Panowie, jak nie ma alkoholu i papierosów to od razu lepiej wyglądacie na buzi, od razu wogóle lepiej. Zdążyłem to zauważyć. Nieprzyjemny jest zapach i z papierosów i z alkoholu. A jeśli już, to nie często. Nie ma potrzeby. A najlepiej wcale.

Nie wiem czemu zaczęła Was inna kobieta interesować? Czy dlatego, że za wcześnie poznaliście seks czy dlatego że wogóle za wcześnie ożeniliście się. Tego nie wiem.

Przede wszystkim wprowadzenie czy prowadzenie powinno być. I nie szybko!!
2012-03-25 (11:52)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 025
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

W miłości nie ma szybko, szybko. Absolutnie nie. Jestem cały czas z Tobą, po co mi inna? Czułość, bliskość, rozmowa, to trzymie.
2012-03-25 (15:34)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 105
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Policja zatrzymała 12 osób w związku ze śmiercią 17-latka, który zginął po bójce w Krakowie. Komendant wojewódzki powołał specjalną grupę śledczą, która ma wyjaśnić tą sprawę - poinformowała Katarzyna Cisło z zespołu prasowego małopolskiej policji.

Do bójki z udziałem kilkunastu osób doszło w nocy z piątku na sobotę. Na pasie rozdzielającym jezdnie przy ul. Wielickiej znaleziono ciężko rannego w głowę 17 - latka. Chłopak mimo reanimacji zmarł w karetce.

Na miejsce zdarzenia natychmiast skierowano duże siły policyjne. Przez kilka godzin trwały oględziny, zbierano i zabezpieczano ślady, a policjanci przeczesywali okolicę w poszukiwaniu sprawców.

Zatrzymano 12 osób. Wszyscy są mieszkańcami Krakowa w wieku od 18 do 25 lat. Jak się okazało, byli pod wpływem narkotyków lub alkoholu. W sobotę i niedzielę policjanci wykonują czynności z ich udziałem - powiedziała Cisło.

2012-03-25 (22:31)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 226
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

WROGIEM jestem narkotyków, alkoholu i papierosów, oraz wszystkich gadżetów erotycznych które oferuje Internet i burdel mama na czele, więc co..?

2012-03-26 (00:21)

status Ksings
Data rejestracji: 2008-02-02
Ilość postów: 867

3166
wpis nr 510 255
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

i masz rację

ja też jestem wrogiem

wrogów

bo

"każdy Ma Prawo wybrać źle"

i gówno komu do tego.

ja nie mówię mojemu sąsiadowi jak ma żyć

i wara jemu od życia mojego.

jeden ma powody,a inny lubi,jeszcze inny lubi mieć powody,a inny lubi lubić.

2012-03-26 (02:42)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 258
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wrogiem, wtedy kiedy krzywdzą drugiego człowieka!

Jeśli uprzyjemniają czas, czy zabawę, okej.
2012-03-26 (12:07)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 318
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

To! jest właśnie to, o co mi chodziło, jak w pysk strzelił.

Jak runął tupolew, co wtedy Pan Donald Tusk poklepywał Putina, to teraz Pani Beata Kempa, jej lepiej zejść z drogi. Bo aż się cała trzęsie, za to co się stało w Smoleńsku. Mam wrażenie że Pan Donald Tusk nie jest Polakiem, jeśli głaszcze Niemcy czy Rosję pokepuję. Pytam się kogo wybraliście, póknijcie się w głowę, wiecie? Pewnie Tuska wybrali przedsięborcy prywatni, a nie patrioci. I słyszałem, że jest fałszywcem, więc..

Zna­jo­my Ro­sja­nin po­wie­dział mi: "Za­bi­li go, to ze­msta za Gru­zję, gdzie zni­we­czył ich plany". I miał rację - twier­dzi w roz­mo­wie z brać­mi Kar­now­ski­mi w "Uwa­żam Rze" Marek Król, były re­dak­tor na­czel­ny ty­go­dni­ka "Wprost". Pu­bli­cy­sta, py­ta­ny o to, czy Smo­leńsk był ze­mstą Pu­ti­na, nie miał wąt­pli­wo­ści. - Tak, on nie­na­wi­dził śp. Lecha Ka­czyń­skie­go. Z tego, co już wiemy, wy­ni­ka, że Ro­sja­nie świa­do­mie pod­ję­li de­cy­zję o spro­wa­dze­niu pol­skie­go sa­mo­lo­tu na kra­wędź ry­zy­ka - oce­nił.

Marek Król, który w rozmowie komentuje aktualną sytuację na rynku medialnym w Polsce nie uciekł od odpowiedzi na temat katastrofy smoleńskiej i problemów osobistych. Przyznał, że uważa, że pojawiające wobec niego zarzuty natury lustracyjnej "mają charakter zemsty", jednak stara się o autolustrację i "dopnie swego".

Nie dam się zaszczuć. Coraz częściej myślę, że prawdziwa jest teoria, iż po 40. roku życia człowiek musi po różnych przygodach wrócić do świata wartości, który wyniósł z domu. Bo inaczej zwariuje - powiedział. Przyznał też, że bardzo mocno wstrząsnął nim Smoleńsk. - Uważam, że to był zamach. Nie mogę brać udziału w budowanym wokół tego zakłamaniu - ocenił.

Znajomy Rosjanin powiedział mi: "Zabili go, to zemsta za Gruzję, gdzie zniweczył ich plany". I miał rację - stwierdził. Przypomniał też, że "stara rosyjska zasada głosi, że co jakiś czas trzeba kogoś zabić". - Edukacyjnie. By zastraszyć tych, którzy się stawiają. I przypomnieć agenturze, że kara za nielojalność jest bezwzględna - wyjaśnił

Pytany czy uważa, że Smoleńsk to zemsta Władimira Putina nie miał wątpliwości. - Tak, on nienawidził śp. Lecha Kaczyńskiego. Z tego, co już wiemy, wynika, że Rosjanie świadomie podjęli decyzję o sprowadzeniu polskiego samolotu na krawędź ryzyka. Na granicę śmierci - powiedział. Ocenił też, że Rosjanie chcieli "pobujać" polską załogą i zakładali, że Polacy mogą się "wywinąć", co byłoby pretekstem do ich ośmieszenia. - Ale mieli też wariant, że się nie wywiną i zginą. I to się stało - powiedział.

Katastrofa prezydenckiego Tu-154M pod Smoleńskiem

10 kwietnia 2010 roku o godz. 8.41 pod Smoleńskiem rozbił się samolot Tu-154M, którym polska delegacja udawała się do Katynia na uroczystości związane z 70. rocznicą zamordowania tam polskich oficerów przez radzieckie NKWD.

W katastrofie, do której doszło w pobliżu lotniska Smoleńsk-Północny zginęło 96 osób, w tym prezydent RP Lech Kaczyński i jego małżonka Maria. Wraz z parą prezydencką zginęli także ministrowie, parlamentarzyści, szefowie centralnych urzędów państwowych, dowódcy wszystkich rodzajów sił zbrojnych, a także oficerowie Biura Ochrony Rządu i członkowie załogi Tupolewa.

2012-03-26 (12:16)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 319
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pamiętajcie pierwsze to mądrość, najlepiej wieczna, perspektywa, a potem pieniądze, albo wcale jak jest głupota czy niedorzeczność.

Cały czas bałamuceni jesteśmy pieniądzem, potęgą, nie zawużyliście tego? Źe USA wielkie, NIemcy a my biedni. Prostota nie wystarczy? Od razu się mówi z grubej rury: co kombinujesz? co pleciesz bzdury? Głupka masz przed sobą czy co?
2012-03-26 (12:18)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 320
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

My to my, przecież jesteśmy naprawdę zdolnym krajem, tylko co się stało, że tak jest, a nie inaczej? Ktoś był bardziej przebiegły od nas? Wykorzystał naszą naiwność, ufność? Czy co?
2012-03-27 (22:52)

status Grzegorz30

12653
wpis nr 510 810
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

[Waldemar Pawlak]

[ http://www.youtube.com/watch?v=sTi-qA4p5c4&feature=related ]
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 7 8 9 ... 62 63
Wyślij wiadomość do admina