Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Trzy ciekawe linki. Pierwszym nieco zarobicie na życie. Drugi do gier ! A trzeci

2012-03-06 (23:11)

status Tajemniczy Don Pedro
Data rejestracji: 2009-04-18
Ilość postów: 722

4474
wpis nr 504 310
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ralfek,

oni tam już te moje i Twoje i wszystkich Polaków dane mają od wielu lat.

Wystarczyło raz podać dane w banku.

Wystarczyło raz kupić książkę w internecie. Właściwie cokolwiek, program jakiś nabyć, piecyk, procesor w sklepie.

Wszędzie podpisujesz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych. Dowód osobisty posiadasz? Już Cię mają !!

FBI ma Twoje dane. CIA ma Twoje dane. GRU ma. M16 ma. I inni też. Co więcej tak zwane "polskie" służby nie tylko mają dane wszystkich Polaków, ale jeszcze kilka milionów ludzi inwigilują. Moje wszystkie przesyłki, paczki, listy, wszelkie pisma z sądów i urzędów, itp. są zawsze otwierane i niechlujnie zaklejane. Nie kryją się z tym specjalnie.

Kiedyś mój mały syn czekał na zamówiony firmowy zestaw kartoników do nauki angielskiego, ale służby inwigilowały jak zwykle paczkę, rozdarli, zniszczyli, większość zgubili, dziecko płakało.

Jak pomyślisz zostać terrorystą, to Amerykanie gotowi są wysłać drona, który Cię zbombarduje.

Amerykanie stosują obecnie zasadę, iż zabijają podejrzanych o terroryzm nawet obywateli USA.

Teraz by się ukryć, to trzeba zamieszkać gdzieś chyba w ziemiance w głębi wielkiego gęstego lasu i nie pokazywać się ludziom na oczy.

Niestety, jak się człowiek gdzieś legalnie zapisuje to musi podawać swoje dane i każdy przytomny człowiek w Polsce o tym wie.

Czy amerykańskie firmy handlują danymi. Niestety teraz wszyscy handlują. Najbardziej podejrzewam Chińczyków a na drugim miejscu wespół Arabów i Hindusów.

A niech sobie handlują. Wolałbym by nie handlowali, ale skoro nic nie mogę na to poradzić, to co mam zrobić. Niech handlują.

Nasze dane mają tam od dawna i co mi to szkodzi. Nawet w tym momencie mnie to trochę cieszy, bo to znaczy, że dzięki mnie ktoś tam ma jakieś pieniądze na życie, chleb kupi rodzinie.

Niech ma. Poczułem się w tym momencie jakbym dawał biedakom jałmużnę.

A w razie czego blokuję spam na skrzynce bez problemu. Niekiedy blokuję u dostawcy serwera. Kiedyś jakiś dowcipniś zaczął mi uporczywie wysyłać kilka razy codziennie reklamę viagry.

To faktycznie było niezbyt miłe. Blokowanie na skrzynce jakoś przełamywał, w końcu go zablokowałem u dostawcy internetu i skończyła się zabawa.

Przeważnie po każdym zakupie czegokolwiek natychmiast pojawia się u mnie spam. Nawet po wizycie w urzędzie miejskim. Blokuję i tyle. Świat zwariował.

Ale to w ogóle nie jest żaden problem.
2012-03-06 (23:33)

status Tajemniczy Don Pedro
Data rejestracji: 2009-04-18
Ilość postów: 722

4474
wpis nr 504 317
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Innowacyjność? Pomysł z upodmiotowieniem jest innowacyjny. Google dzieli się wyłacznie z urzędem skarbowym.

WAZZUB ma plan dzielenia się ze swoimi członkami.

To chyba jest właśnie innowacyjne. Tak sądzę i tak myślą już miliony ludzi. Nawet jeśli teraz nie wypali, to w końcu ktoś to zrobi. Może Ty załóż taki projekt !!

Przetwarzanie danych? A Google tego nie robi ? Yahoo tego nie robi ? Nie podsyłają reklam ? A na jakiej zasadzie działają reklamy Google ? Przecież tu na Multpasko piszemy słowa hasła a roboty Google reaguja reklamami.

Albo inaczej, która wyszukiwarka tego nie robi ? No i co z tego ? Niech to robi.

Natomiast wystarczy wejść na stronę WAZZUB-a aby się przkonać, że co do polityki prywatności, to na razie jest znacznie bardziej restrykcyjna niż w innych firmach.

No a o polityce prywatności Google, to radzę się poinformować, bo właśnie dopiero co się zmieniła.

Ja może śmieję sie z tego, bo po prostu żyję tak, że nie mam się zupełnie czego wstydzić.

No a jak ktoś robi coś wstydliwego nieaprobowanego przez normalnych ludzi i jest inwigilowany, to może rzeczywiście czuć się nieswojo. Ale w takim razie niech zacznie wreszcie przyzwoicie żyć i tyle.

Pozdrawiam
2012-03-07 (15:48)

status korfanty67
Data rejestracji: 2005-11-19
Ilość postów: 828

1427
wpis nr 504 486
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

witam T.D. NAPRAWDE ZAREJESTROWAŁEM SIĘ Z TWOJEGO LINKU! ja Ciebie też nie widzę wśród swoich znajomych, nie posiadam również żadnego swojego linku wygenerowanego z ich strony podaj mi na mojego maila jak się z tobą skontaktować to wyślę ci zrzut z tej mojej strony, sing ap przeszedłem dostałem od nich 3-maile na których jest tylko potwierdzenie rejestracji. korfanty67@interia.pl
2012-03-07 (20:59)

status Tajemniczy Koziołek Matołek
Data rejestracji: 2010-11-14
Ilość postów: 89

12734
wpis nr 504 595
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

fajne linki ale mnie sie nie podobaja
2012-07-12 (00:24)

status ralfek
Data rejestracji: 2009-07-08
Ilość postów: 3863

4876
wpis nr 540 474
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

chyba nic nie wyszło
2012-07-12 (08:28)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 540 489
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam

Tak naprawdę to można wysłać karmę dla Ramony, czytaj hasz dla Kory - i już cię mają. Tyle z naszej prywatności.

Natomiast:

"Planują zakończyć nabór członków do 9 kwietnia 2013 r. a potem już lista członków będzie zamknięta."

A wypłaty są za osoby, które wejdą?

No to Ci ostatni nic nie dostaną.

Ale dobra:

1 poziom 5 x 1$ = 5$

2 poziom 25 x 1$ = 25$

3 poziom 125 x 1$ = $125$

4 poziom 625 x 1$ = $625$

5 poziom 3125 x 1$ = $3.125$

Oczywiście jest to matryca skończona - żeby zrobić więcej należy stworzyć kolejną?

Jak piszą na podanej stronie - tak nie jest.

http://www.zarabianie24.net/wazzub-com-mity-czy-fakty/

Czyli jak?

Jest firma, jest projekt, brak dopracowania.

Nic się nie wkłada, nic się nie robi i firma wypłaca kasę...

A, ustawić ich stronę jako startową - to z tego są pieniądze?

A polecać innym, którzy zrobią dokładnie to samo - a to z tego są pieniądze?

Jak zwykle przy firmach tego typu:

Polityka prywatności i No-Spam

Sprawdźmy ją:

http://www.scam.com/showthread.php?t=12180

Ps. A w Just Been Paid nastąpiła rewolucja, bo wymyślono, że aby otrzymać kasę trzeba pooglądać 25 reklam.

2012-07-12 (11:54)

status ralfek

4876
wpis nr 540 511
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

niestety
2012-07-12 (15:19)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 540 560
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ralfek - ale rozumiesz, nie?

Starym zafundowano opóźnienie w wypłacaniu premii, po to aby wciągnęli nowych - tym nowym zaoferowano naliczanie bezproblemowe.

I teraz jest tak, że ci starzy wyjadacze naciągacze nie muszą w nic klikać i na nic patrzeć, za to nowi...

No przecież skądś firma mus brać kasę

Co do wazzub to jest to standard.

Ci pierwsi, co na górze muszą jakoś zachęcić tych nowych, dzięki którym mają lub też maja mieć kasę.

A i owszem, skany będą, bo firma ma za dużo do stracenia.

Pokazują skany przelewów i nowi się nabierają.

Klasyczna piramida: pierwszy, ewentualnie drugi poziom coś tam skubnie.

Reszta się nawyświetla.
2012-07-12 (15:46)

status ralfek

4876
wpis nr 540 566
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

wiem, wiem ale szkoda czasu żeby o tym gadać nawet
2012-10-08 (17:38)

status ralfek

4876
wpis nr 562 809
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tdp, jestem prawie pewien, że zaglądasz na forum multipasko. Czekam na twoją opinię w tym temacie. Czy ja miałem rację czy Ty miałeś rację.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2
Wyślij wiadomość do admina