Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 3 4 5
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Debata o zasadach na Multipasko

2012-02-25 (21:49)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 500 930
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

milczenie jest złotem
2012-02-25 (21:50)

status Monet
Data rejestracji: 2008-10-23
Ilość postów: 2036

3829
wpis nr 500 931
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dopiero co się trochę uspokoiło a ten pcha kij w mrowisko.

Ty masz dbać o spokój a nie dolewać oliwy do ognia i wzniecać dogasające pożary.

Cyt. z neta.

Jeden nieudany mod może czasem więcej szkody narobić niż tuzin trolli.
2012-02-25 (22:26)

status Robal_36
Data rejestracji: 2010-02-28
Ilość postów: 4889

12415
wpis nr 500 943
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

romanx

posikałem się ze śmiechu

nie pozdrawiam
2012-02-25 (22:54)

status Robal_36

12415
wpis nr 500 958
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

a jeśli nie rozumiesz

postaram się jaśniej

co ralfek chce teraz karać ?

nieprzyjemne wpisy ? a Jego dla daniela jaki był?

czy nie przypadkiem - niegrzeczny i arogancki ?

a ralfka rozmowy z tdp i marriuszem2 - samo kwiecie i bon ton ?

i jeszcze raz spytam - ze swoją wiedzą o ip - co żeś naplótł, albo za kogo mnie brał ?

szkoda , ale - z kanarka orła nie będzie

i klapsik

buahahahahaha
2012-02-25 (22:56)

status neptun
Data rejestracji: 2009-12-02
Ilość postów: 2125

12285
wpis nr 500 959
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Debaty czy sondaże to zła droga do zmian

Bez walki i ofiar ciężko cokolwiek zmienić

I nie chodzi mi wcale o tą zieloną stronkę

Tutaj jest jak jest

Ani wspaniale, ani idealnie

Dosłownie prawie cały przekrój zachowań ludków

I podoba mi się postępowanie Janusza

Przynajmniej się stara nie być tyranem na swoim podwórku

Mimo podszeptów nie napiszę kogo

Mimo, że trollem i to nawet leśnym jestem

Pozdrawiam wszystkich!!!
2012-02-25 (23:01)

status Robal_36

12415
wpis nr 500 961
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Leśne trolle ,

to bardzo sympatyczne stworzenia

czasem naburmuszone owszem, ale

blisko im do Krasnoludów i mają w sobie TO coś

nieomal, jak Gnomy

PS

tak - cierpliwy facet...

ja na miejscu Pasko chyba bym opiNtolił zieloną -

pierwszemu lepszemu chętnemu i niech kupiec "walczy"
2012-02-25 (23:09)

status romanx
Data rejestracji: 2008-11-02
Ilość postów: 10155

3859
wpis nr 500 963
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Monet - po namyśle stwierdziłem, że dam Ci szanse i tym razem jeszcze odp..

Skoro rzekomo... się uspokoiło, to chyba było nie spokojnie? I chyba Ty m.in się do tego przyczyniłeś? Wiesz kolega ralfek chciał „dobrze”, a Ty Zamiast podjąć z Nim współprace, zaproponować w kulturalny sposób cokolwiek konstruktywnego… wolałeś po Nim pojechać. Wiesz, ja każdego użytkownika tej stronki szanuje, nawet największego trola. Do Ciebie natomiast mam jeszcze szacunek jako do " Monet’a "… Ale rozumiem, że nie doceniłeś mojego gestu i zamiast wyciągnąć jakieś wnioski z mojego wpisu, to Ty stosujesz personalne ataki.. tylko, że to mnie w najmniejszym stopniu nie wzrusza, choć zapewne bardzo chciałbyś żeby było inaczej..

I skoro masz jakiekolwiek wątpliwości/zastrzeżenia co do mojej osoby jako moderatora - to nie bój się i dzwoń, albo pisz do Admina - w końcu jako sympatyczny, młody mężczyzna, na pewno Cie wysłucha
2012-02-25 (23:09)

status mag..
Data rejestracji: 2010-03-06
Ilość postów: 1115

12424
wpis nr 500 964
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

r-36 mam do Ciebie pytanie..proszę potwierdź to co wcześniej pisałeś(forum, czy chat nie pamiętam gdzie)że nie masz gg

*dla mnie to ważne
2012-02-25 (23:14)

status neptun
Data rejestracji: 2009-12-02
Ilość postów: 2125

12285
wpis nr 500 967
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

I jak widzisz Janusz nie pęka

Wolność wypowiedzi - cenna - ba coraz cenniejsza

Są tu jakieś ograniczenia

Ale w porównaniu z innymi tutaj prawdziwy Hyde Park

I ja to cenię

I ja nie chciałbym zmian tutaj

Ralfek tego oczekiwałeś

Czy tylko tak albo nie

Nic nie jest tylko czarne ani tylko białe

Jeśli chcesz coś zmienić - najpierw zmień się sam

Czy jakoś tak
2012-02-25 (23:23)

status Robal_36

12415
wpis nr 500 968
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

mag..

dla mnie pytanie, które Ci zadałem w jednym jedynym @ też było ważne, co napisałaś ?

"za mało się znamy" - wiesz ? - niby fakt, skąd mogłaś wiedzieć, czy łajza, czy przytomny -

do tej pory chyba się zastanawiasz ?

Jednak - szczera odpowiedź potrafi czasem sporo zmienić

nie, nie mam gg

miałem, ale to było dawno dawno temu
2012-02-25 (23:29)

status mag..
Data rejestracji: 2010-03-06
Ilość postów: 1115

12424
wpis nr 500 969
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dzięki r-36
2012-02-25 (23:46)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 500 976
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

romanx >> oj przyczynił,jak hewka14 wejdzie w temat Poważne pytanie.Naturalnie padł argument,ze to był tylko "rewanż" - nie wiem tylko czy uzna taką odp. hewka14

Uzna będzie dobrze,nie uzna będą konsekwencje - bo tym durnym wpisem być może zagroził nie mi nawet, ale moim dzieciom ...
2012-02-26 (07:18)

status Monet
Data rejestracji: 2008-10-23
Ilość postów: 2036

3829
wpis nr 500 984
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Romanx>>>

Ja również jeszcze raz Ci odpowiem bo chyba znowu czegoś nie zrozumiałeś.

i zaznaczam że piszę do moderatora Romanx a nie do osoby piszącej pod tym nickiem.

Żeby nic mi nie umknęło zrobię odniosę się po kolei.

"Skoro rzekomo... się uspokoiło, to chyba było nie spokojnie?"

>>Zauważyłeś? Lepiej późno niż wcale.Tak mówią..

"I chyba Ty m.in się do tego przyczyniłeś?"

>> Tak. I tu sypię głowę popiołem.Czasami emocje były gorą.

Prowokowany,zaczepiany odpowiadam. Taki typ.

Nie zapominaj jednak że Ty również modzie sprokurowałeś kilka nieprzyjemnych sytuacji.

"Wiesz kolega ralfek chciał „dobrze”, a Ty Zamiast podjąć z Nim współprace, zaproponować w kulturalny sposób cokolwiek konstruktywnego… wolałeś po Nim pojechać"

>> Nie za ostro? Pojechałem? Ralfek zakłada temat 'DEBATA o zasadach na multipasko" i pierwsze co robi to sonda z pytaniami sformułowanym najdelikatniej pisząc tendencyjnie a jej wynik bardziej niż oczywisty.

Ostatnie zdanie we prowadzeniu ralfka cyt-

"Co z tym admin zrobi p zobaczeniu wyników zsondy już jego sprawa" z

jednoczesnym brakiem propozycji podjęcia jakiejkolwiek dyskusji spowodowało że cala akcja ralfka była bez sensu.

I to właśnie napisałem. Tyle w w tym wątku o mnie.

Teraz Ty panie mod może zadasz sobie pytanie czy zrobiłeś "cokolwiek konstruktywnego" w tej sprawie? Wsparłeś? Cokolwiek alternatywnego zaproponowałeś? Co? Prowokacyjny wpis .Tylko tyle Cię było stać.

"I skoro masz jakiekolwiek wątpliwości/zastrzeżenia co do mojej osoby jako moderatora - to nie bój się i dzwoń, albo pisz do Admina"

>>Nie mam takiego zwyczaju. Admin sam sobie niech dobiera z kim chce pracować.A bałem sił jak byłem mały.

Ale nie ukrywam,że mógł trafić lepiej.

Jak dla mnie nie spełniasz żadnej z cech które powinien posiadać moderator.Nie liczę na to że sam się ocenisz ale odpowiedz sobie na pytanie co i kiedykolwiek zrobiłeś celem rozładowania napiętej atmosfery,załagodzenia powstającego konfliktu.Qrwy,p...zdy i i innego rodzaju mięcho fruwa na czacie a moderator sobie czyta i NIC.

Zero reakcji. A możliwości masz.

No chyba że komuś szpilę wbić to i owszem się wynurzysz.

PS Nie wiem o jaki "gest" Ci chodzi.Jakoś nie odczułem nic sympatycznego z Twojej strony.

To Tyle do Ciebie MODERATORZE.

2012-02-26 (08:43)

status romanx

3859
wpis nr 500 999
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

niestety wykorzystałeś i straciłeś szanse którą Ci dałem. Akurat to co kierowałem do Ciebie, było wysoce sympatyczne !!! co każdy mający jako taki rozum... może stwierdzić sam teraz dochodze do wniosku, że się pomyliłem i jednak na to nie zasługiwałeś. W dodatku bezczelnie kłamiesz, bo jako moderator - wtedy zrobiłem to co w danej sytuacji mogłem, czyli skasowałem około setki wpisów, bo banów nie mogłem dac.
2012-02-26 (08:51)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 501 001
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

romanx >> te wklejki o trollu też?

To jeżeli istnieje możliwość to proszę również o wykasowanie postu w "Poważnym pytaniu do Pasko" w którym użytkownik Monet sugeruje,że hmmm nie wiem jak to ująć ... chyba,że zakończył coś co nigdy nie istniało,oraz mój post odpowiadający na jego durne zarzuty

http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=430&page=172
2012-02-26 (11:23)

status romanx

3859
wpis nr 501 035
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

madzia77 - nie, nie istnieje obecnie taka techniczna możliwość Jedynie Admin jest wszechmocny, więc zwróć się do Niego, może spełni Twoją prośbę, oczywiście jeśli ją rzeczowo uzasadnisz
2012-02-26 (11:41)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 501 049
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Rzeczowo powiadasz?

Nie ma już takiej potrzeby - zdaje się,że ktoś kto miał tego nie czytać - przeczytał.

Niech zostanie na pamiątkę potomnym ....
2012-02-26 (11:42)

status romanx

3859
wpis nr 501 051
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

a to ma byc żeczowo ? wybacz, ale nie chce mi sie do słownika zaglądać
2012-02-26 (12:49)

status romanx

3859
wpis nr 501 091
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Monet - jednak odniosę się do Twojego wpisu.. nie obiecuje, że następnym razem będzie podobnie.

Po raz kolejny mam przykład niezrozumienia przez Ciebie moich wypowiedzi. Zresztą widać, że nie tylko zrozumienie ich u Ciebie kuleje, ale także i formy odpowiedzi są wysoce nie logiczne i jeszcze te dziwaczne oskarżenia - zapewne to przez poddenerwowanie i brak jakichkolwiek argumentów. I to pomimo Twojej widocznej, od kiedy pamietam, awersji wobec mojej osoby, ja chciałem zgody i stać mnie było na to, jak napisałem: iż Cię szanuje, a Ty porostu to zmarnowałeś.

Więc skoro jestem (jak napisałeś) „nieudany mod”, to co Ty robisz przez te lata ??? Dlaczego nie poinformujesz Admina o tym, czego on sam nie dostrzega??? Być może dlatego, że Ci nie zależy, żeby moderatorzy na stronce byli udani... bo Ci nie zależy na dobru Naszej multipaskowej społeczności, a skoro ja mam inne przekonania i Admina o „nieudanym modzie” wyczerpująco bym poinformował…

to może dlatego ja jestem moderatorem, a Ty jesteś użytkownikiem

Może nie rozumiesz, ale Admin jest miły i przyjemny wobec wszystkich, gdyż tak wypada po prostu, natomiast moderator nie zawsze.. - czasem musi użyć bata, słownego - tak jak wczoraj. Gdyż to właśnie dzięki temu, wskutek mojego „prowokacyjnego wpisu” (jak go nazwałeś) stało się tak, iż to Ty się pokajałeś (sypiąc głowę popiołem), bo miałeś za co, a nie ja…

i być może to dlatego ja jestem moderatorem, a Ty jesteś użytkownikiem

Oczywiście wg Ciebie, kiedy kilkoro osób obrzuca się inwektywami, to moderator koniecznie powinien (jak napisałeś) „rozładować atmosferę”, w Twoim mniemaniu być może powinien tłumaczyć dorosłym osobom - jak dzieciom - co jest „be”, a może wg Ciebie moderator powinien zatańczyć albo/i zaśpiewać. Niestety ja tak nie myślę i tak nie działam….

i to może z tego powodu ja jestem moderatorem, a Ty jesteś tylko użytkownikiem

Monet - na koniec muszę Cie pochwalić. Dobrze stwierdziłeś, że: „Admin sam sobie niech dobiera z kim chce pracować”. W końcu to Janusz stworzył multipasko.pl i on prowadzi swoją politykę i to w Jego najlepszym interesie jest by stronka się rozwijała. Wiec gdyby moje postępowanie - jako moderatora - przynosiło szkodę i hańbę Adminowi, to z pewnością już bym nim nie był. A gdyby Twoje predyspozycje miały również przynieść korzyści stronce, a nie wątpię, że potencjał masz ogromny ( ), to może ja zostanę użytkownikiem, a Ty w moje miejsce moderatorem (może jak się postarasz, to ta zmiana nastąpi jeszcze dziś…)

a że, póki co jest odwrotnie, to naprawdę nie moja wina…….. Monet
2012-02-26 (12:55)

status pięknaja
Data rejestracji: 2010-03-05
Ilość postów: 2429

12423
wpis nr 501 092
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

A to BARDZO ciekawe.....hm.....

W takim razie ja, jako użytkownik multipasko mam pytanie do

Administratora tego portalu - PASKO

dlaczego ROMANX jest moderatorem??

Przypominam sobie jak to nadgorliwy Romanex

wyciął z tematu "poważne " wpis użytkownika Neptun.

Jedynym powodem wycięcia było to kto jest autorem, bo z treści nie wynikało jakiekolwiek łamanie regulaminu.

Postaram się stosowny fragment odnaleźć.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 3 4 5
Wyślij wiadomość do admina