Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Debata o zasadach na Multipasko |
2012-02-25 (21:49)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 500 930 [ CZCIONKA MONOSPACE ] milczenie jest złotem ![]() |
2012-02-25 (21:50)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 500 931 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dopiero co się trochę uspokoiło a ten pcha kij w mrowisko. Ty masz dbać o spokój a nie dolewać oliwy do ognia i wzniecać dogasające pożary. Cyt. z neta. Jeden nieudany mod może czasem więcej szkody narobić niż tuzin trolli. |
2012-02-25 (22:26)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 500 943 [ CZCIONKA MONOSPACE ] romanx posikałem się ze śmiechu nie pozdrawiam |
2012-02-25 (22:54)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 500 958 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a jeśli nie rozumiesz postaram się jaśniej co ralfek chce teraz karać ? nieprzyjemne wpisy ? a Jego dla daniela jaki był? czy nie przypadkiem - niegrzeczny i arogancki ? a ralfka rozmowy z tdp i marriuszem2 - samo kwiecie i bon ton ? i jeszcze raz spytam - ze swoją wiedzą o ip - co żeś naplótł, albo za kogo mnie brał ? ![]() szkoda , ale - z kanarka orła nie będzie i klapsik buahahahahaha |
2012-02-25 (22:56)![]() Data rejestracji: 2009-12-02 Ilość postów: 2125 ![]() | wpis nr 500 959 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Debaty czy sondaże to zła droga do zmian Bez walki i ofiar ciężko cokolwiek zmienić I nie chodzi mi wcale o tą zieloną stronkę Tutaj jest jak jest Ani wspaniale, ani idealnie Dosłownie prawie cały przekrój zachowań ludków I podoba mi się postępowanie Janusza Przynajmniej się stara nie być tyranem na swoim podwórku Mimo podszeptów nie napiszę kogo Mimo, że trollem i to nawet leśnym jestem Pozdrawiam wszystkich!!! |
2012-02-25 (23:01)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 500 961 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Leśne trolle , to bardzo sympatyczne stworzenia czasem naburmuszone owszem, ale blisko im do Krasnoludów i mają w sobie TO coś nieomal, jak Gnomy ![]() PS tak - cierpliwy facet... ja na miejscu Pasko chyba bym opiNtolił zieloną - pierwszemu lepszemu chętnemu i niech kupiec "walczy" ![]() |
2012-02-25 (23:09)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 500 963 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Monet - po namyśle stwierdziłem, że dam Ci szanse i tym razem jeszcze odp.. Skoro rzekomo... się uspokoiło, to chyba było nie spokojnie? I chyba Ty m.in się do tego przyczyniłeś? Wiesz kolega ralfek chciał „dobrze”, a Ty Zamiast podjąć z Nim współprace, zaproponować w kulturalny sposób cokolwiek konstruktywnego… wolałeś po Nim pojechać. Wiesz, ja każdego użytkownika tej stronki szanuje, nawet największego trola. Do Ciebie natomiast mam jeszcze szacunek jako do " Monet’a "… Ale rozumiem, że nie doceniłeś mojego gestu i zamiast wyciągnąć jakieś wnioski z mojego wpisu, to Ty stosujesz personalne ataki.. tylko, że to mnie w najmniejszym stopniu nie wzrusza, choć zapewne bardzo chciałbyś żeby było inaczej.. ![]() I skoro masz jakiekolwiek wątpliwości/zastrzeżenia co do mojej osoby jako moderatora - to nie bój się i dzwoń, albo pisz do Admina - w końcu jako sympatyczny, młody mężczyzna, na pewno Cie wysłucha ![]() |
2012-02-25 (23:09)![]() Data rejestracji: 2010-03-06 Ilość postów: 1115 ![]() | wpis nr 500 964 [ CZCIONKA MONOSPACE ] r-36 mam do Ciebie pytanie..proszę potwierdź to co wcześniej pisałeś(forum, czy chat nie pamiętam gdzie)że nie masz gg *dla mnie to ważne |
2012-02-25 (23:14)![]() Data rejestracji: 2009-12-02 Ilość postów: 2125 ![]() | wpis nr 500 967 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I jak widzisz Janusz nie pęka Wolność wypowiedzi - cenna - ba coraz cenniejsza Są tu jakieś ograniczenia Ale w porównaniu z innymi tutaj prawdziwy Hyde Park I ja to cenię I ja nie chciałbym zmian tutaj Ralfek tego oczekiwałeś Czy tylko tak albo nie Nic nie jest tylko czarne ani tylko białe Jeśli chcesz coś zmienić - najpierw zmień się sam Czy jakoś tak |
2012-02-25 (23:23)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 500 968 [ CZCIONKA MONOSPACE ] mag.. dla mnie pytanie, które Ci zadałem w jednym jedynym @ też było ważne, co napisałaś ? "za mało się znamy" - wiesz ? - niby fakt, skąd mogłaś wiedzieć, czy łajza, czy przytomny - do tej pory chyba się zastanawiasz ? Jednak - szczera odpowiedź potrafi czasem sporo zmienić ![]() nie, nie mam gg miałem, ale to było dawno dawno temu |
2012-02-25 (23:29)![]() Data rejestracji: 2010-03-06 Ilość postów: 1115 ![]() | wpis nr 500 969 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzięki r-36 |
2012-02-25 (23:46)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 500 976 [ CZCIONKA MONOSPACE ] romanx >> oj przyczynił,jak hewka14 wejdzie w temat Poważne pytanie.Naturalnie padł argument,ze to był tylko "rewanż" - nie wiem tylko czy uzna taką odp. hewka14 Uzna będzie dobrze,nie uzna będą konsekwencje - bo tym durnym wpisem być może zagroził nie mi nawet, ale moim dzieciom ... ![]() |
2012-02-26 (07:18)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 500 984 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Romanx>>> Ja również jeszcze raz Ci odpowiem bo chyba znowu czegoś nie zrozumiałeś. i zaznaczam że piszę do moderatora Romanx a nie do osoby piszącej pod tym nickiem. Żeby nic mi nie umknęło zrobię odniosę się po kolei. "Skoro rzekomo... się uspokoiło, to chyba było nie spokojnie?" >>Zauważyłeś? Lepiej późno niż wcale.Tak mówią.. "I chyba Ty m.in się do tego przyczyniłeś?" >> Tak. I tu sypię głowę popiołem.Czasami emocje były gorą. Prowokowany,zaczepiany odpowiadam. Taki typ. Nie zapominaj jednak że Ty również modzie sprokurowałeś kilka nieprzyjemnych sytuacji. "Wiesz kolega ralfek chciał „dobrze”, a Ty Zamiast podjąć z Nim współprace, zaproponować w kulturalny sposób cokolwiek konstruktywnego… wolałeś po Nim pojechać" >> Nie za ostro? Pojechałem? Ralfek zakłada temat 'DEBATA o zasadach na multipasko" i pierwsze co robi to sonda z pytaniami sformułowanym najdelikatniej pisząc tendencyjnie a jej wynik bardziej niż oczywisty. Ostatnie zdanie we prowadzeniu ralfka cyt- "Co z tym admin zrobi p zobaczeniu wyników zsondy już jego sprawa" z jednoczesnym brakiem propozycji podjęcia jakiejkolwiek dyskusji spowodowało że cala akcja ralfka była bez sensu. I to właśnie napisałem. Tyle w w tym wątku o mnie. Teraz Ty panie mod może zadasz sobie pytanie czy zrobiłeś "cokolwiek konstruktywnego" w tej sprawie? Wsparłeś? Cokolwiek alternatywnego zaproponowałeś? Co? Prowokacyjny wpis .Tylko tyle Cię było stać. "I skoro masz jakiekolwiek wątpliwości/zastrzeżenia co do mojej osoby jako moderatora - to nie bój się i dzwoń, albo pisz do Admina" >>Nie mam takiego zwyczaju. Admin sam sobie niech dobiera z kim chce pracować.A bałem sił jak byłem mały. Ale nie ukrywam,że mógł trafić lepiej. Jak dla mnie nie spełniasz żadnej z cech które powinien posiadać moderator.Nie liczę na to że sam się ocenisz ale odpowiedz sobie na pytanie co i kiedykolwiek zrobiłeś celem rozładowania napiętej atmosfery,załagodzenia powstającego konfliktu.Qrwy,p...zdy i i innego rodzaju mięcho fruwa na czacie a moderator sobie czyta i NIC. Zero reakcji. A możliwości masz. No chyba że komuś szpilę wbić to i owszem się wynurzysz. PS Nie wiem o jaki "gest" Ci chodzi.Jakoś nie odczułem nic sympatycznego z Twojej strony. ![]() To Tyle do Ciebie MODERATORZE. |
2012-02-26 (08:43)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 500 999 [ CZCIONKA MONOSPACE ] niestety wykorzystałeś i straciłeś szanse którą Ci dałem. Akurat to co kierowałem do Ciebie, było wysoce sympatyczne !!! ![]() ![]() |
2012-02-26 (08:51)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 501 001 [ CZCIONKA MONOSPACE ] romanx >> te wklejki o trollu też? ![]() To jeżeli istnieje możliwość to proszę również o wykasowanie postu w "Poważnym pytaniu do Pasko" w którym użytkownik Monet sugeruje,że hmmm nie wiem jak to ująć ... chyba,że zakończył coś co nigdy nie istniało,oraz mój post odpowiadający na jego durne zarzuty http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=430&page=172 |
2012-02-26 (11:23)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 501 035 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madzia77 - nie, nie istnieje obecnie taka techniczna możliwość ![]() ![]() |
2012-02-26 (11:41)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 501 049 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Rzeczowo powiadasz? Nie ma już takiej potrzeby - zdaje się,że ktoś kto miał tego nie czytać - przeczytał. Niech zostanie na pamiątkę potomnym .... |
2012-02-26 (11:42)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 501 051 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a to ma byc żeczowo ? wybacz, ale nie chce mi sie do słownika zaglądać ![]() |
2012-02-26 (12:49)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 501 091 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Monet - jednak odniosę się do Twojego wpisu.. nie obiecuje, że następnym razem będzie podobnie. Po raz kolejny mam przykład niezrozumienia przez Ciebie moich wypowiedzi. Zresztą widać, że nie tylko zrozumienie ich u Ciebie kuleje, ale także i formy odpowiedzi są wysoce nie logiczne i jeszcze te dziwaczne oskarżenia - zapewne to przez poddenerwowanie i brak jakichkolwiek argumentów. I to pomimo Twojej widocznej, od kiedy pamietam, awersji wobec mojej osoby, ja chciałem zgody i stać mnie było na to, jak napisałem: iż Cię szanuje, a Ty porostu to zmarnowałeś. ![]() Więc skoro jestem (jak napisałeś) „nieudany mod”, to co Ty robisz przez te lata ??? Dlaczego nie poinformujesz Admina o tym, czego on sam nie dostrzega??? Być może dlatego, że Ci nie zależy, żeby moderatorzy na stronce byli udani... bo Ci nie zależy na dobru Naszej multipaskowej społeczności, a skoro ja mam inne przekonania i Admina o „nieudanym modzie” wyczerpująco bym poinformował… to może dlatego ja jestem moderatorem, a Ty jesteś użytkownikiem ![]() Może nie rozumiesz, ale Admin jest miły i przyjemny wobec wszystkich, gdyż tak wypada po prostu, natomiast moderator nie zawsze.. - czasem musi użyć bata, słownego - tak jak wczoraj. Gdyż to właśnie dzięki temu, wskutek mojego „prowokacyjnego wpisu” (jak go nazwałeś) stało się tak, iż to Ty się pokajałeś (sypiąc głowę popiołem), bo miałeś za co, a nie ja… i być może to dlatego ja jestem moderatorem, a Ty jesteś użytkownikiem ![]() Oczywiście wg Ciebie, kiedy kilkoro osób obrzuca się inwektywami, to moderator koniecznie powinien (jak napisałeś) „rozładować atmosferę”, w Twoim mniemaniu być może powinien tłumaczyć dorosłym osobom - jak dzieciom - co jest „be”, a może wg Ciebie moderator powinien zatańczyć albo/i zaśpiewać. Niestety ja tak nie myślę i tak nie działam…. i to może z tego powodu ja jestem moderatorem, a Ty jesteś tylko użytkownikiem ![]() Monet - na koniec muszę Cie pochwalić. ![]() ![]() a że, póki co jest odwrotnie, to naprawdę nie moja wina…….. Monet ![]() |
2012-02-26 (12:55)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 501 092 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A to BARDZO ciekawe.....hm..... W takim razie ja, jako użytkownik multipasko mam pytanie do Administratora tego portalu - PASKO dlaczego ROMANX jest moderatorem?? Przypominam sobie jak to nadgorliwy Romanex wyciął z tematu "poważne " wpis użytkownika Neptun. Jedynym powodem wycięcia było to kto jest autorem, bo z treści nie wynikało jakiekolwiek łamanie regulaminu. Postaram się stosowny fragment odnaleźć. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 Wyślij wiadomość do admina |