Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Znalazłem ciekawa Gre bardzo duze pieniadze do zgarniecia |
2012-03-06 (19:52)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 00:00:00 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 504 232 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dostałem maila, przeczytalem bełkot nie polecam |
2012-03-06 (20:06)![]() Data rejestracji: 2012-02-20 00:00:00 Ilość postów: 302 ![]() | wpis nr 504 236 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ralfek Zapraszałem z opiniami na priv na meila a co do twojej wypowiedzi nie zapomnij ze to twoje zdanie ,ja mam dziennie 36$ i raz w tygodniu wyplacam po 160$ reszte inwestuje ,dlaciebie moze byc belkot, ale sam sobie odpowiedz na proste pytanie gdzie zarobisz dziennie 36$ dziennie nie ma takiej firmy ani banku zeby to bylo mozliwe. Jezeli masz lepszy sposob zarabiania od mojego to super zycze sukcesow. J a uwazam ze ten jest super i to jest pewny pieniadz na dzisiejsze ciezkie czasy ,wole tam zainwestowac anizeli grać w Lotto bo jest kumulacja 21 mil i jak nie wygram bede 100 lub wiecej zetow w plecy A kumulacje sa teraz prawie co drugie losowanie,Przelicz ile jestes w ciagu 2,5 miesiaca w plecy moze to ci cos rozjasni umysl .Ale masz prawo miec swoje zdanie Pozdrawiam |
2012-03-06 (20:22)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 00:00:00 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 504 240 [ CZCIONKA MONOSPACE ] problem w tym, ze po przeczytaniu tego wiem, ze nie zarabiasz, po ogladnieciu filmiku co wiecej dowiedzialem sie ze jedyny sposob zarobku w tym jest bardzo niepewny i raczej zalezy od tego kto sie od ciebie zarejestruje (link z refem) - nie ma innego powodu zebys sie dzielił tą metodą, po prostu kto sie zarejestruje pomoże nieświadomie twojemu zarobkowi jeśli zacznie próbować coś inwestować, a sam nic nie dostanie bo jest bez szans krotko mowiac wolni strzelcy nie maja szans, a zasady sa mocno szemrane jak dla mnie admin powinien weryfikowac takie tematy i kasowac |
2012-03-06 (20:37)![]() Data rejestracji: 2012-02-20 00:00:00 Ilość postów: 302 ![]() | wpis nr 504 247 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ralfek widze ze przeczytales w tak dziwny i niezrozumialy sposob ze sam bym tego tak nie zrozumial proponuje zebys to jeszcze raz poczytal ogladnol film i moze zrozumiesz ,to Raz a po drugie Referal to jest dodatek ktory ci firma dala dodatkowo a wcale tego nie musisz robic dla twojej i innych ciekawosci mam z referali tylko 5 z ktorych dostalem lacznie 10$ reszte sam zainwestowalem i z tych moich inwestycji ma takie pieniadze. Nikt cie do inwestowania nie zmusza ,jak grasz w lotto i cos wygrywasz jestes zadowolony to tak trzymaj, zycza powodzenia ,ja nie bede tracil kasy i liczyl na łód szczęścia bo juz to przerobiłem i wiem ze jak bym te pieniadze ktore zainwstowalem w totka zainwestowalbym w ten biznes kumulacje bym mial juz niejedną Pozdrawiam cie i prosze zebys opinie swoja na temat tego biznesu wyrazil w meilu do mnie niż publicznie,bo uwazam ze tak to nie jest ladnie Narka |
2012-03-06 (21:50)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 00:00:00 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 504 268 [ CZCIONKA MONOSPACE ] mysle ze tak jest bardzo ladnie bo publicznie pisze ze uwazam to za syf nie warty 5 sekund dziennie, lepiej isc do pracy sprawa jest prosta, zarabiajac 30$ dziennie nie reklamowalbys tego! |
2012-03-06 (22:20)![]() Data rejestracji: 2011-01-24 00:00:00 Ilość postów: 633 ![]() | wpis nr 504 283 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ralfek powiem ci ze nie sprawdziles pewnie nic na ten temat a sie wypowiadasz. Ja znalazlem forum na ten temat i tam jakos od 2-3 lat wszyscy sa zadowoleni - bynajmniej firma jest wyplacalna - moze ci sie pomylilo z ''''innymi podobnymi firmami'''. kazdy ma swoje zdanie ale jesli niewiesz o czym piszesz to lepiej nie pisz wcale. |
2012-03-06 (22:24)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 00:00:00 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 504 288 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Peterka, przeczytałem, oglądnąłem częściowo bo dalej nie mogłem ze śmiechu czysta ekonomia ci powie, że nie da się tak zarabiać |
2012-03-06 (22:35)![]() Data rejestracji: 2011-01-24 00:00:00 Ilość postów: 633 ![]() | wpis nr 504 296 [ CZCIONKA MONOSPACE ] on tylko ogolnie w tym mailu pisal a jak niemiales checi sprawdzic to twoj problem. lepsza matematyka jest w lotto jak byla ostatnia wygrana to koles zgarnal 33mln chyba (moglem sie pomylic) a lotto zgarnelo kilka milionow wiecej ok 40mln - powiedz mi czy tam warto grac bo tego jeszcze wiecej nierozumie i chyba nigdy nie pojme ludzi w to grajacych. |
2012-03-06 (22:49)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 00:00:00 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 504 305 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ale peterka wedlug mnie w lotto tez nie warto grac ![]() tak samo metoda, ktora jest rozsylana w tym temacie i argument nie do zbicia - gdybym na tym zarabial to bym nikomu nie pokazywal |
2012-03-06 (22:58)![]() Data rejestracji: 2011-01-24 00:00:00 Ilość postów: 633 ![]() | wpis nr 504 307 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ralfek on chce zdobyc referali bo maze na tym wiecej zarobic - w zupelnosci go rozumiem. Ten program rozni sie od badziewow podobnych wlasnie tym ze tu niemozna sobie'''kupic''' np:200 referali za 50$ tylko trzeba sobie ich samemu pozyskac(co nie jest latwe) i on wlasnie probuje robic. Jemu nie ubedzie jak komus przybedzie a nawet lepiej dla niego jak ktos zarobi bo on dzieki temu kase tez bedzie mial - czysta matematyka jak piszesz. cytat zalozyciela: ''I, Frederick Mann, will pay you 1 million dollars if you can find a mathematical flaw in the design of the JBP'' jak jestes dobry i wyczaisz jaki to system ze zarabia - to zarobisz milion dolcow. powodzenia |
2012-03-06 (23:13)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 00:00:00 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 504 312 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Powiem tak nie znam tego programu więc nie powinienem się wypowiadać ale ....... kilkanaście dobrych lat temu zajmowałem się analizowaniem wszelkich grup, programów polegających na referencji .... to nic innego jak Piramida ..... zarabia Góra pionki się nie liczą |
2012-03-06 (23:21)![]() Data rejestracji: 2011-01-24 00:00:00 Ilość postów: 633 ![]() | wpis nr 504 315 [ CZCIONKA MONOSPACE ] to o czym ja pisze slawek to nawet u byle buka mozesz sobie wziasc baner i wstawic na stronke i zarabiac dodatkowo na ludziach ktorzy sie z niego zarejestruja. Ja nie mowie ze to idealny program czy cos w tym stylu - narazie tylko o nim czytam i to czego sie dowiedzialem wyrobilo mi pewne zdanie. A to ze zarabia gora to chyba nie tylko w takich programach - bo jak nie patrzysz to wszedzie tylko gora zarabia a pionki maja ochlapy - w byle jakiej pracy. Ja narazie tego nie krytykuje ani nie polecam - poprostu nie zgodzilem sie z ralfem i napisalem o tym. Kazdy ma swoje zdanie i od tego jest forum aby je wyrazic - moze znajdzie sie jeszcze kilka innych osob z innym zdaniem to pogadamy sobie przynajmniej. |
2012-03-06 (23:30)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 00:00:00 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 504 316 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Peterka_pl i sam zobacz ..... dasz bukowi klienta ...zarobisz raz .... pozniej buk sam na kliencie będzie zarabiał .... TY pójdziesz w odstawkę ... wykonałeś swoją prace naganiacza i co będzie pa pa ![]() ![]() |
2012-03-06 (23:41)![]() Data rejestracji: 2011-01-24 00:00:00 Ilość postów: 633 ![]() | wpis nr 504 323 [ CZCIONKA MONOSPACE ] z tego co sie dowiedzialem to w tym programie ty zarabiasz za kazda kupiona jednostke referenta a nie za 1 wplate a zatem troche sie to rozni od buka- szczegolow nie bede pisal bo za duzo i i to nie ja jestem autorem tematu zeby sie o tym rozpisywac ![]() Jest jeszcze wiele innych bonusow o ktorych nie bede pisal - jak ktos jest zainteresowany to niech poczyta to przynajmniej zrozumie o co tam biega. Ja nie bede bronil tego programu bo ja nie namawiam do brania w nim udzialu aczkolwiek osoby nie znajace od srodka tez nie powinny na niego jechac. Sprawa jest prosta jak ktos sie tym zainteresuje to sobie wszystko znajdzie w necie ![]() mi wystarczy bukmacherka i dorobienie na zachcianki a czy przystapie do programu to jeszcze niewiem (zobacze ile ugram u buka w tym miesiacu)- ale dla cierpliwych daja 10$ na start i nie musisz wplacac ale zeby miec z tego jakis w miare zysk to sobie poczekasz troche. tyle mam do powiedzenia w tym temacie ![]() pozdro wiecej niewiem bo nie przeczytalem jeszcze wielu stron na innym forum - bycmoze ktos ma wiecej informacji |
2012-03-07 (10:49)![]() Data rejestracji: 2012-02-20 00:00:00 Ilość postów: 302 ![]() | wpis nr 504 390 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Dzieki"" peterka"" z naprawde bardzo pouczający post.Widze że jak narazie ty jeden poświećileś wiecej czasu na przeanalizowanie tematu.Ukłony w twoim kierunku z mojej strony. Ale wracając do wypowiedzi naszyszych przedmówców moge im powiedziec tylko tyle Lepiej bedzie dla was jak naprawde pojdziecie do pracy ,nie ważne jakiej ale tam się wykażecie swoją inteligencją ,silą fizyczną i malym cieżko myślącym możdzkiem,bo skoro prostego programu nie potraficie zrozumiec to nic innego wam nie pozostalo ,dodam wam ze idąc do pracy jestescie wlasnie w piramidzie / moze nie tak finansowej jak w niewolniczej/ bo najwięcej korzyści z was mają wasi przelożeni od majstra po kierownika do dyrektora .bo tego co oni zarabiają to wam daleko i bedzie jeszcze dalej bo caly czas trąbią ze bedzie jeszcze gorzej. Na temat mojego biznesu jest dużo informacji na necie tak jak"" peterka ""napisał ,tylko trzeba znajść troche czasu żeby to uważnie przeanalizować .Na koniec dodam że firma w której jestem też zarabia napewno pieniadze wieksze od moich ,ale jest na tyle uczciwa ze mi daje też zarobic i to nie mało ,bo ile ja tam zainwestuje to z tego bede mial profity nawet nie namawiając nikogo do współpracy ,ale jeżeli ktoś bedzie chcial zarabiac pewne pieniadze to przystępuje do programu, i też gdy kogoś zainteresuje tym zarabianiem będzie miał referali tylko do 2 go poziomu , co bedzie dla niego dodatkowym zyskiem. Dlatego w tym programie sa szkolenia ,gdzie sie wszystko tlumaczy od A do Z i można się osobiscie dopytać jak czegoś się nie rozumie. Decyzja należy do tych którzy chcą pieniądze wypłacać np.z Bankomatu a nie placić za kupony w punktach LOTTO bez gwarancji wyplaty Pozdrawiam. Wszystkich realnie i zdrowo myslących. |
2012-03-07 (12:57)![]() Data rejestracji: 2011-09-13 00:00:00 Ilość postów: 1538 ![]() | wpis nr 504 440 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam gladiator przyznam trochę się zawiodłem,miałem nadzieję że jesteś bardziej tolerancyjny.Jak pamiętam nie tak dawno sam byłeś zainteresowany grą w multi i pytałeś mnie o wskazówki jak grać.W tym momencie widzę że bardzo szybko zmieniłeś zdanie(mam nadzieję że w tym swoim biznesie nie zmieniasz tak często zdania).Jeśli zaś co się tyczy gry w multi to może Ty też nie rozumiesz zasad i krytykujesz ludzi grających wymawiając im że mają małe móżdżki.Na pewno nie wszyscy grający tylko zanoszą pieniądze do lotto.Grając w multi to też pewnego rodzaju inwestycja,nie co dzień wygrywasz ale jak sam twierdzisz że jeżeli poznasz dobrze zasady i trochę doświadczenia to to też będziesz na plus.Nie chciałbym być adwokatem niejakiego ralfika ale dlaczego nie może on wyrazić swojej opini ,tylko ma to zrobić meilem nie publicznie(czyżbyś coś miał do ukrycia)Podejrzewam że krytyka lub wyrażenie swojej opini częściej pomoże niż zaszkodzi bo czasami nam się wydaje że jesteśmy nie omylni ale tak nie jest.Na koniec o tej pracy pomyśl co by było jakby wszyscy ludzie w wieku produkcyjnym w Polsce założyli by takie biznesy jak ty i pracowali w domu,nawiasem mówiąc czy ludzie pracujący fizycznie są gorsi i głupsi od tych niby inteligentniejszych. |
2012-03-07 (13:24)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 00:00:00 Ilość postów: 4886 ![]() | wpis nr 504 445 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Julian Tuwim Wszyscy dla wszystkich Murarz domy buduje, Krawiec szyje ubrania, Ale gdzieżby co uszył, Gdyby nie miał mieszkania? A i murarz by przecie Na robotę nie ruszył, Gdyby krawiec mu spodni I fartucha nie uszył. Piekarz musi mieć buty, Więc do szewca iść trzeba, No, a gdyby nie piekarz, Toby szewc nie miał chleba. Tak dla wspólnej korzyści I dla dobra wspólnego Wszyscy muszą pracować, Mój maleńki kolego. |
2012-03-07 (15:03)![]() Data rejestracji: 2012-02-20 00:00:00 Ilość postów: 302 ![]() | wpis nr 504 475 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Iron 73 z całym szacunkiem dla twojej wypowiedzi, nie zmieniłem zdania i gram w Multi i w Minilotto ale raz w tygodniu, bo nie jestem dobry w typowaniu, typuje na sucho i jest różnie. i jestem tolerancyjny, ale troche mnie poniosło jak "Ralfek ' i sławek001 krytykują publicznie mój biznes / ja o LOTTO napisalem ze niebede inwestował co losowanie bo mnie nie stać bez gwarancji wygranej ,i nie powiedziałem że to zła gra bo są tacy np, jak ty i wygrywają i cieszymy mnie to ze sie da wygrać/ I tak jak Peterka pl napisał że najpierw trzeba się zapoznać dokładnie z opisanym temetem żeby móc go krytykować /jeżeli temacie znalezli kłamstwa/ ponieważ panowie w/w nie mają na ten temat wiedzy a wypowiadają się negatywnie.dlatego tak zareagowałem, Ja w tym jestem od 3 ech miesiecy i zarabiam,przeleciałem fora całego świata i nie znalazłem negatywnej opinni o tej firmie.Idąc dalej nie mam nic do ukrycia ja ani moja firma ,graja w otwarte karty, wszystko można wyczytać lub dopytać ,żeby nie było wątpliwości ,i że ja kogoś zmusiłem do wejścia w szeregi firmy. Co do pracy ja nikomu nie każe zmieniać pracy,każdy pracuje tam gdzie sie da,tylko pokazałem na przykładzie pracy jak wygląda piramida i w tej sytuacji proponuje przestać używać tego sformułowania bo to dużo ludzi drażni,ponieważ tego nie rozumieją. A mój biznes można prowadzić pracując w każdym zawodzie jakim jesteśmy bo tu jest zajęcie lub gra dodatkowa w domu i nie tylko. Przepraszam wszystkich których zbulwersowałem moim postem.Wybór należy do każdego człowieka z osobna, jeżeli nie jesteś zainteresowany dodatkowym zarobkiem, wystarczy powiedzieć Nie dziękuje nie skożystam. bez słowa krytyki bo jest niepotrzebna. Pozdrawiam Krzysiek |
2012-03-07 (15:28)![]() Data rejestracji: 2011-09-13 00:00:00 Ilość postów: 1538 ![]() | wpis nr 504 483 [ CZCIONKA MONOSPACE ] oky mnie też poniosło tylko pomyślałem że nie można wszystkich wrzucać do jednego worka.A co do krytykujących byli i będą,już się wypowiedziałem na ten temat że jak się nie ma coś mądrego do powiedzenia na dany temat to lepiej się ni odzywać. |
2012-03-07 (15:29)![]() Data rejestracji: 2011-09-13 00:00:00 Ilość postów: 1538 ![]() | wpis nr 504 484 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ale w dzisiejszym świecie jest zbyt wiele jaszczurek |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 Wyślij wiadomość do admina |