Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Chwilowe zachwianie? |
2004-12-23 (17:36) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4315 | wpis nr 7 920 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A kto powiedzial , ze maja byc obstawiane wszystkie . Toz to bezsens . To wlanie jest istota systemu . Trzeba nauczyc sie wybierac te pojedyncze . A kryteriów jest wiele wrecz nieograniczona iloc . To w czym jest problem . Przeciez w taktyce inwestycyjnej zaczyna sie gre od przyslowiowej zlotówki . Gra musi sama zarobic na siebie . No wlanie tutaj masz pole do popisu . Tylko kryteria wyboru |
2004-12-23 (19:30) Szuiram Data rejestracji: 2004-12-20 Ilość postów: 40 | wpis nr 7 921 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pierwsze co chce napisac drogi mariuszu to, to ,ze bardzo sie rozczarowalem twoja odpowiedzia/wypowiedzia. niestety, ani liczb ani daty. a do tego napisales jeszcze raz to samo co juz rok temu pisales. zreszta prawie slowo w slowo. (masz to wykute na pamiec? whatever...) druga sprawa ...to chyba przez ten mróz, albo to depresja zimowa... sam nie wiem...ale masz widoczna znizke formy intelektualnej. proponuje odpoczac w wieta, bo jeszcze troche i ludzie przestana cie poznawac ... \"a co to , mariusz juz nie jest taki madry? \" juz ci wyjaniam o co chodzi: \"W twoim poprzednim wpisie...[blablabla]...Wymowa tej mysli jest mniej wiecej taka : Po co uzywac komputera . Przeciez sa liczydla i to sa proste metody i dobre. gdybym byl niegrzeczny to to jest czysta ciemnota . \" (ty to napisales) sam nie wiem , jak ty doszedle do takich wniosków. gratuluje irracjonalnego myslenia. ja napisalem jedno proste zdanie, i nie sadzilem ze mozna je az tak nadinterpretowac. \"to racja, proste sposoby sa skuteczne i póki co uzywam tylko moich wlasnych sieci neuronowych... tych w glowie.\" zreszta nie mam zamiaru objaniac znaczenia tego zdania, bo to nie podstawówka i po za toba nikt inny takich wniosków z tego nie wyciagnal. na szczescie. po drugie juz cie kiedys prosilem zeby nigdy wiecej nie wyrazal swojej pewnoci co do tego , co ktos wie, czego nie wie, o czy myli itp... bo jeszcze nigdy nie udalo ci sie dojc do prawidlowych wniosków w tej materii. te zdania: \"Bo o tym nie wiesz . Bo gdyby wiedzial . To by nigdy podobnej niedorzecznoci nie napisal . \" to kolejny dowód na to , ze ty nie szanujesz rozmówców. nie interesuja cie fakty, tylko twoje przypuszczenia. podkrelam!!! PRZYPUSZCZENIA!!!! BLEDNE PRZYPUSZCZENIA!!!!!! wysuniete na dodatek z blednej interpretacji. wstyd mariuszu. a na koniec , zostawilem sobie prawdziwy rarytas. dorodny okaz twojego zakamuflowanego chamstwa i manii wyzszoci (jakze nie uzasadnionej!) : \"Ale nawet nie myl o tym , ze jak sie bedziesz wpatrywal przez sto lat w ciag liczb 2,3,19,22 to cokolwiek wymyslisz . No to wpatruj sied dalej . Po co wiertarka skoro jest kozik . \" nie bede ci pisal, co mozna dostrzec bez komputera, bo ty i tak nie zrozumiesz co chcialem ci przekazac. spróbuje twoim jezykiem ci jako odpowiedziec: a po co mariuszu wiertarka do obrania jablka? moglbym jeszcze cytowac i cytowac twoje inne zdania,ale po co ? to co pisale to tylko otoczka. prawdziwa wypowiedL ukryta jest miedzy slowami. takze tymi które nie padly. mariusz, ty mnie masz za idiote, ale ja widze twoja bezsilnoc. Wszyscy widza co robisz, a czego nie zrobile, chociaz twierdzisz ,ze umiesz. i kazdy sobie sam dopowie kim jeste. |
2004-12-23 (19:40) stopmaniac Data rejestracji: 2004-12-23 Ilość postów: 71 | wpis nr 7 922 [ CZCIONKA MONOSPACE ] DZIEKUJE za skomentowanie mojego wpisu. W takim razie ide dalej ,,analizowac\". Moze wiateczny nastrój mnie owiecie, czego sobie i wszystkim Lotto-systemowcom zycze! |
2004-12-23 (20:48) Jasze Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 | wpis nr 7 923 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz,napisale...za malo sie wszyscy rozumiemy i w tym nasz problem. Tu masz racje. Dale mi przyklad jak wybrac jedna kombinacje z 80 /a wiec teraz wiem ze nie 80 liczb/ i majac szanse 1 do 80 wygrywamy 600. A wiec uzyskujesz powiedzmy 80 szóstek w multi i wiesz ze jedna trafna,wtedy zgadza sie to co mi pisale. Daj wszystkie kombinacje a zyskasz.!!! Pisales...a co to za problem trafic uklad. Moze wiec nie wiesz jak z ,,ukladu,, wycisnac jak najwiecej??? Ja akurat wiem. Pisale...po co wiertarka jak jest kozik. Masz racje,wiertarrka Robinsonowi Crusoe nie przydalaby sie na nic.,ale kozik tak. Poniewaz nie znam sie na programowaniu a tym bardziej na sieciach...zycie zmusilo mnie do szukania innych rozwiazan,zapewniam,czesto BAAAARDZO skutecznych. I caly problem ze sie nie rozumiemy. Pozdrawiam wszystkich czytajacych i wpisujacych sie zyczac spokojnych i wesolych Swiat. |
2004-12-23 (21:08) promyk Data rejestracji: 2004-12-23 Ilość postów: 5 | wpis nr 7 924 [ CZCIONKA MONOSPACE ] AMEN ps. Czy to naprawde tylko chwilowe zachwianie? Mnie to wyglada na potezne trzesienie Ziemi, a raczej globusem z koncówkami neuronów przewodzacych takie tam impulsy do mózgu. Faktycznie to forum jest inne niz pozostale o tematyce multilotka. Duzo sie tu nauczyc mozna. Chyba bede studiowala neurochirurgie. Taki specjalista to dopiero wiele móglby powiedziec o multilotku po zoperowaniu niektórych mózgów. A moze jest kto taki wród typujacych? Informatycy jako sie nie sprawdzaja. Przepraszam za moja dluga wypowiedL, ale obserwuje Wasze dyskusje i naprawde wiele sie juz nauczylam. Oczywicie licze na wiecej. A jablka to chyba najlepiej potraktowac tasakiem. |
2004-12-23 (22:05) Szuiram Data rejestracji: 2004-12-20 Ilość postów: 40 | wpis nr 7 927 [ CZCIONKA MONOSPACE ] promyku, moze byc tasak. chociaz ja bym nie umial. |
2004-12-23 (22:56) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4315 | wpis nr 7 928 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze Widzisz kolejna róznica miedzy nami . Ja sobie nie moge pozwolic na system , który czesto jest dobry . On musi byc zawsze dobry . Bo nie mam szczecia i powiedzialem sobie , ze dokad takiego nie zrobie nie zagram . Ale to dobrze , ze sa rózni ludzie . Bo byloby nudno . Tylko ja ukladajac takowy system od razu wiedzialem , ze sam nie podolam . I stad te moje artykuly . One byly tak ukierunkowane , aby ci , którzy maja podobny system mylenia zechcieli podjac wspólprace. A w Polsce o to bardzo ciezko . Wesolych Swiat ( gdyby nie bylo okazji ) |
2004-12-24 (01:06) promyk Data rejestracji: 2004-12-23 Ilość postów: 5 | wpis nr 7 929 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Na przyklad w takiej Rosji, albo gdzie na Zachodzie ludzie bardzo dobrze ze soba wspólpracuja. Dlatego tam wszystkie gry losowe zostaly juz dawno zlikwidowane. Z tych wiec powodów takie np. KENO wpakowalo sie nachalnie do Polski, bo doskonale organizatorzy tej gry wiedza, ze u nas nie ma tak dobrze zorganizowanej solidarnoci w rozwiazywaniu gier losowych. Wiec cieszmy sie! Cala nadzieja w braku wspólpracy, bowiem mamy szanse cokolwiek wygrac. Ja sie nawet ciesze. |
2004-12-24 (11:22) Szuiram Data rejestracji: 2004-12-20 Ilość postów: 40 | wpis nr 7 933 [ CZCIONKA MONOSPACE ] co racja to racja, gdzie polaków dwóch, tam trzy opinie...czy jako tak. w kazdym razie, nawet gdybymy solidarnie wspólpracowali i razem stworzyli SYSTEM przez duze S. i korzystaloby z niego wiecej osob... to po pierwsze: lotto kupi nowe maszyny po drugie: tak jak to bylo z tymi panami matematykami co rozpracowali o ile dobrze pamietam, totalizator sportowy (moge sie mylic! ) i co? .... zabroniono im dalszej gry!!! :) promyk nadziei w sile jednostki. ...lub dobrym kamuflazu zespolu. |
2004-12-24 (13:41) koronka Data rejestracji: 2004-03-24 Ilość postów: 283 | wpis nr 7 935 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Szuriam Kto zabronil tym matmatykom dalszej gry? Czy w naszej rzeczywistoci ktokolwiek jest w stanie nam czegokolwiek zabronic, co nie jest sprzeczne z prawem? Moze by powstala nowa ustawa? Maszyny nowe czy stare nie maja tu nic do powiedzenia. Nas interesuja liczby a nie to, skad one sie biora. Tez sie zastanawialam, co by zrobil prezes gdyby taki system powstal. Chyba by sobie nie zamknal dostepu do zloba? Mariusz System, który jest zawsze dobry to system pelny lub dobrze ulozony strefowy. Niestety, wymaga wiekszych nakladów finansowych. O tym pewnie wiesz. OdpowiedL na zadane i nie zadane pytania jest blisko.Trzeba tylko jasno zapytac. Bywa, ze Cie nie usatysfakcjonuje, ale to juz inna sprawa. Tak samo jest z porozumieniem. Porozumienie wymaga dobrej woli wszystkich zainteresowanych i jasno okrelonych kryteriów. Wymaga tez zaufania do siebie i innych. Wesolych Swiat Wam i sobie zycze, optymizmu i pogody ducha |
2004-12-24 (14:34) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4315 | wpis nr 7 936 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Koronki Co ty za glupstwa o jaki systemach strefowych wypisujesz. Przeciez my rozmawia,y o prawdziwych systemach a nio systemach rozpisywania liczb z sufitu . Mówimy i inwestycjach zlotowych i systemach samoinwestujacych sie . Ja nic nnie poradze , ze twój Siwiat zatrzymal sie na jaki systemach ostawiania liczb z sufitu i rozpisywania ich . Pojecia systemów strefowych sa z numerologii a nie z analizy gier losowych . Do obstawienia danej kombinacji wcale nie jest potrzebne ostawienie wszystkich kombinacji . I tyle . Jak chcesz pisac o jaki systemach strefowych to przydaloby sie nowa strona \" numerologia stosowana \" Ja sie nie zajmuje typowaniem liczb z sufitu i ich rozpisywaniem |
2004-12-24 (14:57) Szuiram Data rejestracji: 2004-12-20 Ilość postów: 40 | wpis nr 7 937 [ CZCIONKA MONOSPACE ] koronko, poczytaj tutaj. ja za malo szczególów pamietam,zeby samemu to opisywac. moze znajdziesz tez wiecej w sieci. póki co to link, który odpowie na twoje pytanie: http://www.e-play.pl/index.php?page_id=news&id=1425 a co do maszyn nowych i starych, to czytalem przedwczoraj, ze gdy w M.lotku uzywano starszych maszyn, to mozna bylo latwiej typowac liczby gdyz \"stopien losowoci\" byl nizszy niz obecnie. aktualna maszyna, \"tasuje\" wysmienicie, i rozklad liczb jest duzo bardziej równomierny. a jesli wprowadza nowsze maszyny, lub \"sposoby\"...to prawdopodobnie bedzie jeszcze trudniej i juz nawet trójek nie da sie spokojnie typowac. pozdrawiam. |
2004-12-24 (15:13) koronka Data rejestracji: 2004-03-24 Ilość postów: 283 | wpis nr 7 938 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Najpierw sprawdz w slowniku, co oznaczaja wyrazy, których uzywasz. Wtedy nie bedzie nieporozumien. W jednym sie z Toba zgadzam; mój wiat i twój wiat to zdecydowanie rózne wiaty, i to moje wielkie szczecie. |
2004-12-24 (15:16) koronka Data rejestracji: 2004-03-24 Ilość postów: 283 | wpis nr 7 939 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Szuiram spokojnie, trójki zawsze beda |
2004-12-24 (15:42) promyk Data rejestracji: 2004-12-23 Ilość postów: 5 | wpis nr 7 940 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A co bycie powiedzieli na Tarota? Pare lat temu wyslalam liczby, które wyszly mi w pasjansie - wygralam. Niektórzy preferuja sposób na wrózke - podobno niezly. Jezeli chodzi o numerologie - podobno jestem \'JEDYNKA\". Moze Mariusz mi wyjasni jakie mam szanse? Coraz bardziej podoba mi sie ta strona. WESOLYCH SWIAT KOLEZANKI i KOLEDZY !!! |
2004-12-24 (16:40) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4315 | wpis nr 7 941 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeszcze to co sie przyni . Ale jak pech to pech. Mimo ze pracuje przy obróbce numerycznej , zadna liczba nie chce mi sie przynic . W ogóle nic mi sie nie ni. Promyku masz wielkie szanse . Bo podono wiara czyni cuda . Najbardziej podoba mi sie akapit o maszynach losujacych . Co to byla by za bieda gdyby Polsat nie pokazywal losowan . A co by bylo gdyby zamiast maszyny sierotka ciagnela losy .?? Trzeba by ponumerowac sierotki . A wymiana sierotki ???????????? |
2004-12-24 (18:14) promyk Data rejestracji: 2004-12-23 Ilość postów: 5 | wpis nr 7 942 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sierotkom nia sie sieci neuronowe po nocach i cierpia katusze. To nie kwestia picia kawy, bo z fusów juz nie typuja. Dalszej Wesolej Wigilii oraz calych Swiat Bozego Narodzenia zyczy promyk. |
2004-12-25 (09:30) Jasze Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 | wpis nr 7 946 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W ruletce istnieje 37 liczb/z jednym zerem/ I nigdy nie padnie liczba 40. W Duzym Lotku istnieje 13960816 liczb czyli kombinacji do wylosowania/jesli sie pomylilem prosze wybaczyc pisze to z pamieci. I nigdy nie wylosuja liczby 14 000 000. Bo takiej nie ma. Mariusz zna wszystkie kombinacje do wylosowania w DL. jesli wylosuja 1 2 3 4 5 6 a kto skreli 1 2 3 4 5 7 to NIE TRAFI L kombinacji i tyle. Nie ma 5/6 jest tylko 6/6 I te wszystkie ponumerowane kombinacje tworza zamknieye kolo tej ruletki. Kiedy wylosowane zostana WSZYSTKIE kombinacje,inne beda sie tylko powtarzac. Trzeba tylko przewidziec czy obrana kombinacja /liczba kolejna kombinacji/ wylosowana zostanie DZIS. Bo ze jedna znich dzi padnie to pewne. Oto prawdopodobny system Marius a/w zarysach/ Jeli sie myle nie szkodzi czesto z bzdurnych pomyslow rodzily sie wielkie wynalazki. Pozdrawiam. |
2004-12-25 (15:16) Mariusz Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4315 | wpis nr 7 951 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Na list Jasze No to Jasze choc troche sie przyblizyl Ale zwaz Jasze pewne sprawy , skoro juz napisale tak Kodowanie takie nie eliminuje wcale czeciówek . Wrecz przeciwnie . Ale problem polega na prostym zalozeniu . W duzym lotku nikt rozsadny nie porywal by sie na trójke . Tylko postawienie sprawy wszystko albo nic ma sens. Druga sprawa to sposób kodowania . No to Jasze ile sposobów kodowania znasz i czym sie miedzy soba róznia . A róznia sie bardzo . W programie Pasko uzyty jest taki najprostszy z tych systemów . Podobnie jak w tysiacu innych programów analitycznych . Juz o tym pisalem . Ale takim sposobem cel jest wyznaczony precyzyjnie i jasno . Problem jest tylko taki . To ile trzeba czekac aby ta okrelona liczba wypadla . To jest wyzwanie dla prawdziwego zucha . Ale sa sposoby na kilkusetkrotne przyspieszenie tego oczekiwania . Pozdrowienia |
2004-12-26 (19:22) pepe1 Data rejestracji: 2004-12-26 Ilość postów: 2 | wpis nr 7 971 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeli kogos nie za bardzo oslabily konczace sie wlasnie Swieta, to jako przyczynek do dyskusji, czy walic w ML prostym cepem, czy jednak troszke pointelektualizowac - polecam taki link: http://uraeus.home.pl/czytelnia/hazard.html (wiem, ze byla juz o tym mowa w innych watkach, ale warto przypomniec) Pozdrawiam |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 Wyślij wiadomość do admina |