Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | RUCH OBRONY i POPARCIA KOGUCIKA |
2011-04-11 (22:07)![]() Data rejestracji: 2009-07-30 Ilość postów: 51 ![]() | wpis nr 415 722 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Prosze poradzcie gdzie udac sie o pomoc bo sama juz nie daje sobie rady z tym problemem : Moj koszmar zaczal sie 3 lata temu gdy bylam w ciazy. Maz przegral 15 tys funtow, przyznal sie do tego gdy bylam w 8 miesiacu ciazy, prosil o wybaczenie blagal ze juz wiecej czegos takiego nie zrobi, bo nauczyl sie swojej lekcji, Prosil o wybaczenie - Wybaczylam, przez rok, udalo mu sie wytrzymac bez hazadrowania, po pierwszych urodzinach naszego synka, przegamblowal cale pieniadze z przyjecia urodzinowego wlasnie mojego synka, bolalo mnie to strasznie, plakal, prosil, zapewnial mnie , pracowal ciezko - nadal pracuje , przynosil wyplaty, pozabieralam karty zmienilam piny, taka sielanaka trwala moze z pol roku, \"uspil moja czujnosc\" zufalam, i znow zostalam zawiedziona . Straszylam rozwodem, prosilam by poszedl do lekarza, maz zawsze twierdzi ze oni mu nic nie pomoga, ze tylko ja mogie, nie na dlugo tydien temu kolejny 1000 funtow, i wczoraj 3000. Boli mnie faktm, sama nie wiem co ze soba zrobic. Szukam miejsca dla siebie, i wcale nie mogie go znalesc. Nie mogie zniesc mysli ze znow mnie zawiod okradla wlasna rodzine, boje sie myslec co bedzie jutro, Oczywiscie zabralam mu karty, pozmienialam piny, i juz wiecej nie zaufam, nie dam sie nabrac na mile slowka, przeprosiny, nie \"uspi mojej czujnosci juz nigdy, klamstwa, i jego czyny, niszcza moj zwiazek,z czlowiekiem ktorego tak bardzo kocham.Lecz moja milosc nie jest wystarczajaca Nie jestem w stanie mu pomuc, dalam mu wybor, albo leczenie albo, odchodze. Nie potrafie zyc, na dlugach, jestem wrakiem czlowieka, fizycznie i psychicznie, mysle ze sama potrzebuje pomocy, wszystko mnie denerwuje, nie mogie spac, na niczym sie skoncentrowac. Nie wiem co przyniesie jutro, ale musze byc silna, dla mojego synka, bo tylko ON sie liczy... A moze ktoras z was byla w takiej sytuacji, na internecie znalazlam Gam - anom - grupy anonimowych hazardzistow, w poniedzialek ma pierwsze spotkanie. nie odpuszcze mu tym razem, Tylko sama nie wiem co ze mna, moze doktor?? psycholog?... |
2011-04-11 (22:15)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 410 ![]() | wpis nr 415 723 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Na pewno pomoc specjalisty sie przyda. Bądź silna a mężowi dając ultimatum to słusznie postąpiłaś. Mam kolege alkoholika który pił( duzo zarabiał i stac go było) włóczył sie po knajpach zaniedbując dom i rodzine. Dopóty dopuki jego zona nie dała ultimatum- rozwód albo leczenie to brnął dalej w nałogu. Gdy dostał ultimatum i żona odeszła to zaszył sie i zaczął chodzic do psychologa i juz od kilku lat jest nie pijącym alkoholikiem- żona do niego wróciła i wszystko jest ok. Dotam trzeba wierzyć że jest ratunek powodzenia |
2011-04-12 (00:02)![]() Data rejestracji: 2008-02-02 Ilość postów: 867 ![]() | wpis nr 415 776 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a ja bym takiego zostawił,ale ja nie jestem kobietą.skoro facet nie umie liczyć,to nich liczy na siebie.przeliczy albo nie. po co u licha dawać komuś ultimatum.jego wolna wola. \"...bo z tylu różnych dróg przez życie,każdy MA PRAWO wybrać źle\" |
2011-04-12 (00:51)![]() Data rejestracji: 2010-11-13 Ilość postów: 1639 ![]() | wpis nr 415 782 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Z tego co piszesz to mąż jest uzależniony i to bardzo.Potrzebny jest specjalista,Tobie również.Pamiętaj nie ufaj hazardziście,alkoholikowi itd.każdej uzależnionej osobie.Za rok,pięć,dziesięć to nadal będzie hazardzista(nawet jak nie będzie grał).Teraz na pierwszym miejscu musisz być Ty i dziecko,a koleś jak nie może pojąć,że rodzina jest najważniejsza to mimo,że go kochasz musisz dać mu kopa ,dla dobra twojego i dziecka.Życzę powodzenia,siły i KONSEKWENCJI. |
2011-04-12 (00:55)![]() Data rejestracji: 2010-01-23 Ilość postów: 1700 ![]() | wpis nr 415 783 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dotam potrafią wyleczyć z hazardu bo znam takich po odwyku i nie czekaj na nic tylko od razu do lekarza z mężem.... |
2011-04-12 (16:03)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 415 945 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam.Czytam w temacie obrony kogucika o uzależnieniach.I tak myślę sobie.Dawno temu(10 lat chyba ponad) na progresji przegrałem dużą kasę,było to na liczbie 22 która chodziła jak wściekła,a od momentu zagrania zawiesiła się na chyba 30 losowań i straciłem kasę,nie miałem na dalszą grę ,a ona wyszła w następny dzień. Pracowałem i odrobiłem kasę kosztem czasu swojego i niestety kosztem rodziny.Nie zagrałem potem bardzo długo bo uczyłem się gry na sucho i nabrałem wielkiego respektu do gry losowej,zdobywałem wiedzę.Potem się wziąłem za grę i nawet zarobiłem wielką kasę i zaraz to wydałem aby nie przegrać.I tak do dziś nabierając wiedzy,doświadczenia,pokory,i żadnej nadziei na wielką wygraną pykam sobie jak widzicie do dziś.Nie mam problemu żeby sobie powiedzieć \"NIE GRAM TYDZIEŃ\"i wiem że to moge spełnić.Tak jak nie gram będąc na mazurach dwa miesiące .Nawet nie zaglądam na strone z grami.I teraz pytanie:Jestem już uzależnionym hazardzistą,czy może facetem bawiącym się grami losowymi,które na waciki dają zarobić,grającym za swoje wygrane już pieniądze,umiejętnie obstawiając i wykorzystując okazje jakie daje nam buk.Pozdrawiam wszystkich serdecznie.A ten co przegrywa wszystko co ma to nie gracz ani hazardzista to DUREŃ który nie ma wiedzy żadnej tylko gra na chybił trafił,i chyba chybia.A kobiety niestety będą płakać,zamiast zostawić durnia samego a zacząć sobie układać życie,i niech mi nikt nie mówi o miłości tylko o bezradności tych kobiet.Zadają sobie pytanie .A co będzie jak odejdę,gdzie ja pójdę,i strach je paraliżuje.A poza tym nic nie umieją tylko były przy mężu dyrektorową,i to imponowało.Temat na 20 losowań.Pozdrawiam i do boju hej na buka. |
2011-04-12 (16:20)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 415 949 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ksings, czerwinek, 15hubi, M.mori, kogucik19>> Naprawdę nie zauważacie Panowie, że pewne teksty, to cały czas, taki sam - przeciwnik hazardu, a tekst tu umieszczony, to kopia /ctrl+c- ctrl+v/ z jakiegoś forum a-hazardzistów ? miłego popołudnia |
2011-04-12 (16:26)![]() Data rejestracji: 2010-11-13 Ilość postów: 1639 ![]() | wpis nr 415 951 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czyli Robal ,ktoś się zabawił naszym kosztem?No cóż zdarza się |
2011-04-12 (16:33)![]() Data rejestracji: 2008-05-11 Ilość postów: 1353 ![]() | wpis nr 415 953 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No i co z tego wynika ? Ano-Wałęsa . ! Jestem za a nawet.... przeciw. ![]() |
2011-04-12 (16:41)![]() Data rejestracji: 2009-05-16 Ilość postów: 420 ![]() | wpis nr 415 955 [ CZCIONKA MONOSPACE ] taaaaaaaaa wynika z tego, że kobiety powinny się godzić na mężów pijaków hazardzistów, narkomanów i innych nałogowców!!!!! Bo każdy nałóg jest dla ludzi Zresztą mąż tej pani przegrywał w funtach, a więc to nas nie dotyczy. Jak se pojechała na wyspy \"szczęśliwe\", to niech nie narzeka! a my se grajmy, bo to tylko z jakiejś strony dla hazardzistów, a więc nie dla nas. Co tam jestem za a nawet przeciw jak powiedział słynny klasyk, zresztą lałureat Nagrody Nobla, czy jakoś tak......... |
2011-04-12 (16:45)![]() Data rejestracji: 2009-05-16 Ilość postów: 420 ![]() | wpis nr 415 957 [ CZCIONKA MONOSPACE ] hazard nie jest beeeeee hazard jest cacyyy tylko dawkowany łyżeczkom, a nie warząchwią! sie narobiło!!!! |
2011-04-12 (16:46)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 415 959 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"dotam\" nie podał źródła, z którego pochodzi ten list żony hazardzisty: http://forum.gazeta.pl/forum/w,176,97184249,97184249,jestem_zona_hazardzisty.html |
2011-04-12 (16:50)![]() Data rejestracji: 2009-05-16 Ilość postów: 420 ![]() | wpis nr 415 963 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a jednak to nie z forum dla AH Kamień \"spadł mi z serca\" Dzięki edi |
2011-04-12 (23:25)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 416 095 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ROBAL36 masz rację że ja nie czytam tego z takim nastawieniem że ktoś coś przepisuje z innych portali.To zostało już napisane i zdemaskowane,i podano źródło tego wpisu.Ja czytam i wierze ludziom bo wydaje mi sie że jaki ktoś ma interes w tym by takie wpisy wrzucać,to je sam wymyśla .A szkoda czasu na takie pisanie to kasy nie przynosi,a czas zabiera.Pozdrawiam serdecznie.Wybacz za styl i haos ,ale trochę...... |
2011-04-13 (08:39)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 416 121 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Uważam, że \"dotam\" nie chciał nikogo tu oszukać ( choć nie podał źródła tego listu ) a raczej jedynie wskazać dramatyczny problem, dotykający niektórych graczy i ich rodziny. A uważam tak dlatego, że \"dotam\" nie kryje swojej płci ( jest facetem a nie żoną hazardzisty ) i łatwo to odczytać w jego profilu na forum: http://www.multipasko.pl/typowania/dotam/multi-lotek/ |
2011-04-13 (09:54)![]() Data rejestracji: 2009-07-30 Ilość postów: 51 ![]() | wpis nr 416 129 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://www.youtube.com/watch?v=WLSJCeS3Xv4&feature=related |
2011-04-13 (10:15)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 416 131 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dotam>>> http://www.youtube.com/watch?v=gKPE_CFeqGw |
2011-04-13 (11:43)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 416 142 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Także, obecnie, sądzę, że to nie było zamierzone, a że był to jedynie w pewien sposób niefortunnie wklejony link... Dzisiejszy zresztą, jakby potwierdza właśnie takie stawianie sprawy... Ale - to może być złudne wrażenie, bo kolor, jak z tytułu, może być także ze złości ![]() A problem, a nawet - co najmniej zresztą dwa problemy są ... Istotnie... - Tylko, że nałóg hazardu - zwalczać na portalu poświęconym hazardowi - to taki sobie pomysł... No i przeciwnikom i przydałoby się trochę więcej klasy... Bo, nawet jeśli mają dużo racji, to ważna jest i metoda i styl... - A drugi problem, a w zasadzie pierwszy - bo to praprzyczyna, to ten z którego powodu pojawił się ten właśnie temat, to - wiarygodność ... Znowu, w jakiś sposób wracająca, tym razem w taki - wiarygodność... ktoś zarzucając Tobie Kogucik19 \"namawianie do gry\" miał, jak mniemam, na myśli to, co często / w różnych miejscach/ się powtarza - pisanie o jakiejś wirtualnej grze, jak o grze realnej... I kogucik19 - w tym momencie mi nie chodzi TYLKO o Twoją grę, tylko Twoje wygrywanie, czy przegrywanie, tylko Twoje udowadnianie, dokumentowanie, czy nie ... i prześwietlanie Twoich różnych osiągów ![]() pozdrawiam |
2011-04-13 (12:05)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 319 ![]() | wpis nr 416 145 [ CZCIONKA MONOSPACE ] robal_36 proszę tylko nie pisz \"...nałóg hazardu - zwalczać na portalu poświęconym hazardowi...\" ja nie odbieram multipasko jako portal poświecony hazardowi! odwołaj to! pozdr. |
2011-04-13 (12:30)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 416 149 [ CZCIONKA MONOSPACE ] maliniak>> Istotnie - odwołuję z przyjemnością raz, bo ...wyraz dwa razy w jednym zdaniu... I dwa - to jak w nadtytule - \"najlepsza strona o tematyce lotto\"... / owszem znam inne, ale... nie korzystam/ ... i o statystykach pozdrawiam |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 Wyślij wiadomość do admina |