Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | RUCH OBRONY i POPARCIA KOGUCIKA |
2011-04-13 (17:18)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 416 243 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ROBAL_36 Jak mam rozumieć chęć prześwietlenia mnie jako gracza,czy mam sobie zrobić rentgena,czy na 45 liczb wysłanych kuponów prezentować jeden lub 2 kupony wygrane,a poza tym kto ma prawo mnie kontrolować.Sprawa wiary innych graczy jest mi obojętna.Nie wiem tylko dlaczego to ja mam być prześwietlany grając na drobny zysk a nie inni grający na wielkie zyski.Przecież ja od stycznia 2011 roku prezentuje swoją grę w swoim temacie więc wszystko jest podane na tacy.Każdy może sprawdzić co wychodzi i za ile i ile z tego ląduje w skarpecie.Po drugie kiedyś za prezentowałem kupony i co ,zaczęło się że to lewe kupony,bo maja czerwony pasek który kolektorowi mówi o kończącej się rolce,a to że mój kupon a mam go do dziś jest reklamą STS.Mam również potwierdzenia wygranych w totolotku jak były liczby ,trochę wyrzuciłem a jakieś 300 zostawiłem żeby mieć dowód,ale i tak niedowiarek zapyta to ile przegrałeś żeby to wygrać.Poza tym każdy dla każdego jest tu wirtualnym graczem i nie wiadomo z kim się tańczy,i jakie czasem mogą być tego skutki.Odsyłam do mojego tematu i tam można przeczytać jak byłem obrażany za publikacje kuponów.Drugi raz nie dam się tak obrażać.To tyle w tej kwestii i temat uważam za zamknięty.W każdej społeczności znajdą się tacy którzy nie wierzą że Wisła płynie do morza.I co z nimi zrobić,takie jest ich święte prawo.Pozdrawiam. |
2011-04-13 (22:01)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 416 388 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kogucik19>> Przecież napisałem - nie chodzi mi o Ciebie, pisałem o zasadach, ale... ... pewnie to złe miejsce / temat o Tobie.../ dla takich rozważań, wiarygodności - kogokolwiek sposobu gry itd... Ale pomijając już miejsce, to faktycznie - nie moja sprawa, jest hierarchia, są zasady, a ja jestem tylko gościem... pozdrawiam PS Widzisz, kiedyś, na str 420 u siebie napisałeś - o mm, że \"grasz wirtualnie\" - i takie coś widzisz - rozumiem - a... dobra sorry, przepraszam, nieważne zdrowie |
2011-04-13 (22:40)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 416 412 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ROBAL_36 odpowiedź była ogólna i nie skierowana przeciw Tobie.Ty nakreśliłeś mi o co chodzi innym ,a innym chodzi o to by kontrolować nie grę,nie sposób doboru liczb,nie technikę tylko twoją kasę,i jak ci idzie. Bo jak idzie ci dobrze to należy na ciebie znaleźć haka i udowodnić na siłę ze to nie jest możliwe to wygrywanie.I na tym to polega.Nie zdają sobie sprawy że kosztuje to sporo czasu zanim się czegoś nauczysz potem przegrywasz i wygrywasz ,a dopiero potem zaczynasz zarabiać na waciki,inwestując dużą kasę,tracąc nerwy,czas i wiele innych ciekawych żeczy.Nie wspomnę o gonieniu ,karmieniu i pojeniu szczęścia,które rozkapryszone sobie potrafi odejść i wrócić kiedy mu pasuje.Pozdrawiam Cie serdecznie i życze trafnych typowań. |
2011-04-14 (01:05)![]() Data rejestracji: 2008-02-02 Ilość postów: 867 ![]() | wpis nr 416 429 [ CZCIONKA MONOSPACE ] miało być wesoło a wyszło poważnie. ja dzięki tej stronce i dzięki takim osobom jak Jasze,edi8,kogucik19 i paru innym fachmanom zrozumiałem jak mało jeszcze wiem,ku uciesze mojej kobiety,ponieważ teraz prawie nie gram w totka.jak coś zrozumiem,to pewnie czasem zagram.na razie frajdę sprawia mi samo liczenie.skleroza może mnie dopadnie dzięki temu ćwiczeniu umysłu trochę później. |
2011-04-16 (15:06)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 319 ![]() | wpis nr 417 149 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kogucik pisze w swoim temacie (kogucik i wszystko jasne...): Całe życie omijałem prawo,i jakoś mi to nie zaszkodziło a pomogło w życiu,i innym też pomogło.Wiem tylko tyle że ci co ścigają przestępstwa sami kwalifikują się do zamknięcia i to bez uzasadnienia można ich zamknąć i każdy będzie wiedział za co siedzi.Gangrena w tym kraju postępuje od góry,więc grzebień do góry i do boju hej na buka. popieram kogucika, popieram też innych w boju z bukami, a jest ich sporo tu na forum, to nic, że nielegalnie grajmy, prawda kogucik? cel uświęca środki, prawda kogucik? |
2011-04-16 (15:11)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 417 150 [ CZCIONKA MONOSPACE ] maliniak >>> ale powyższe nie dotyczy chyba ( żadnego ) gracza wirtualnego... |
2011-04-16 (15:15)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 417 152 [ CZCIONKA MONOSPACE ] MALINIAK witaj i dzięki za opinie .Tym bardziej że swoją grą nie wyrządzamy krzywdy innym,bo nałogowiec i głupol będzie grał wszędzie i dla niego nie ma znaczenia gdzie będzie przegrywał,i ile osób najbliższej rodziny będzie cierpieć.A tu są gracze w większości ,którzy zarówno mają w tym przyjemność i zabawę, to jeszcze zarabiają kasę którą wydają w tym kraju,i to właśnie przekłada się na dochód państwa.Pozdrawiam. |
2011-04-16 (15:20)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 319 ![]() | wpis nr 417 153 [ CZCIONKA MONOSPACE ] no właśnie! dlatego też popieram, przede wszystkim wirtualnie (do edi8) a gdyby państwo chciało walczyć ze wszystkim co zakazane, ho, ho, np. \"używanie słów powszechnie uznanych... w miejscu publicznym\" pozdr. |
2011-04-17 (16:16)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 410 ![]() | wpis nr 417 476 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam! święta racja panowie jak skubniemy buka i zarobimy i nawet jesli od tego podatku bezposredniego nie zapłacimy to i tak jak słusznie kogucik zauwazył kase wydamy tu w kraju i kupując np. czy to benzyne czy papierosy czy nawet gazete to zapłacimy akcyze lub vat - a tym samym zapłacimy podatek tyle że podatek pośredni a skarb państwa i tak zyska... zdravo |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 Wyślij wiadomość do admina |