Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 46 47 48 ... 195 196
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Gry liczbowe - Wahadełkowanie bez tajemnic (moderator tematu: spook)

2011-06-14 (00:16)

status spook
Data rejestracji: 2010-11-17
Ilość postów: 1960

12741
wpis nr 434 104
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

To ten mecz dopiero dzisiaj ???
2011-06-14 (16:54)

status spook

12741
wpis nr 434 284
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

eastern

Ja już debeściak... trafiłem, trafiłem tomsk - spartak 1:1
2011-06-14 (19:19)

status eastern
Data rejestracji: 2011-01-22
Ilość postów: 893

12878
wpis nr 434 327
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

na wtorek

liga rosyjska

zenit - rostov ... typ 1 .........dobrze

rubin - dynamo m. .... x trwa

krasnodar - volga .... 1 trwa

krylia - kuban ...... 2 mecz trwa

cska - anzhi ..... x trwa

amkar - terek .... 1 .......dobrze

lokomotiw - spartak n. .... 1 ....... dobrze

tom - spartak m. ....... x .......dobrze

jak na razie 4/8 meczy dobrze przewidziałem , może z czasem jak nabiorę wprawy zacznę grać na pieniądze bo narazie nie chcę ryzykować
2011-06-14 (19:39)

status spook

12741
wpis nr 434 336
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

eastern

Proponuję współpracę... Ty posiłkując się statystyką podasz z wyprzedzeniem 1 dnia prognozę na dokładny wynik meczu, wybierając spośród kilku taki wynik na który będzie najwyższy kurs. Ja z kolei swoim sposobem sprawdzę w dniu kiedy ma się rozegrać mecz, czy ta prognoza jest trafna czy nie. Proste- na karteczce z nazwą grających drużyn postawię pionek czerwony (prognoza chybiona) albo zielony(prognoza trafna). Najlepszy przykład to dzień kiedy podałeś trafną prognozę jak legia wygrała 4:0, pamiętasz? Kurs na taki wynik to niezłe kokosy

Ja dziś postawiłem na remis tom - spartak tylko 2 zł po kursie 6; a co by było gdybym postawił 10 albo 100
2011-06-14 (19:44)

status spook

12741
wpis nr 434 338
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dziś o 20:45 będzie mecz Dania U21 - Białoruś U21

Węszę kolejny remis i nawet chyba 1:1
2011-06-14 (20:18)

status spook

12741
wpis nr 434 347
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dania wygra ale nie sprawdziłem dokładnego wyniku; remisu nie bedzie.
2011-06-15 (12:20)

status stalygracz
Data rejestracji: 2011-06-14
Ilość postów: 5

13084
wpis nr 434 530
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

z komputerem nie wygracie , ani wahadełko nie pomoże , ani żadna inna sztuczka, chyba że zawołasz świętego anioła który dmuchnie w twoje kulki i cyfry, a takich w kolejce do świętego anioła , jest napewno wielu, ja też stoję w kolejce za wygraną, chciałam sobie mieszkanie kupić.Ale kaskada i duży lotek ma za dużą kolejkę , więc zaczekam sobie na zielonej murawie na mój los szczęścia , obecnie idę na urlop.papakia
2011-06-15 (17:56)

status spook

12741
wpis nr 434 645
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

18:00.....Czechy U21 - Hiszpania U21.....0:1
2011-06-16 (08:55)

status spook

12741
wpis nr 434 827
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

eastern

Czy Ty tu jeszcze zaglądasz?
2011-06-21 (22:44)

status eastern

12878
wpis nr 436 741
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

spook

w radiestezji robienie czegoś na pokaz jest bardzo niewskazane , podawanie na forum wyników typowań wahadełkiem to głupota ....

co innego wymienianie się doświadczeniami oraz podawanie linków do stron o najnowszych osiągnięciach związanych z radiestezją aby poszerzyć wiedzę na ten temat ...

swoje typowania wahadełkiem pozostawmy dla siebie , tak będzie najlepiej , każdy kto dłuższy czas się tym zajmuje dobrze wie , że tymi metodami można trafić nawet 6/6 w lotto , tylko po co podawać typowania publicznie ????

http://www.youtube.com/watch?v=fPI6KUn4_FI&feature=related
2011-06-21 (23:43)

status spook

12741
wpis nr 436 760
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

eastern

Nie, nie będę podawał już tu żadnych prognoz na pokaz. Chciałem zaproponować Ci kontakt poza forum, np. na gg albo na maila. Możemy wspólnie sprawdzać jeden mecz co do którego się umówimy a potem jeśli nasze prognozy będą zbieżne postawić zakład na ogólny wynik meczu. Dokładnego wyniku meczu nie sprawdzam bo to za dużo zachodu.

2011-06-23 (11:54)

status eastern

12878
wpis nr 437 143
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

spook

na maila możemy się kontaktować , musisz tylko podać jakiś @ do Ciebie ....

na razie jednak meczów żadnych nie sprawdzam bo prawie wszystkie ligi europejskie mają wakacje i nie grają gdzieś do połowy sierpnia , a najlepiej jest typować jedną konkretną ligę którą się najlepiej zna i najlepiej taką gdzie różnica w punktach w tabeli pomiędzy pierwszą , a ostatnią drużyną tabeli jest jak największa gdyż takie właśnie ligi są najłatwiejsze do przewidzenia

2011-06-23 (11:59)

status spook

12741
wpis nr 437 150
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

eastern

pawelpiotr1976@gmail.com
2011-06-23 (12:24)

status eastern

12878
wpis nr 437 163
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

spook

mam poczte w interia.pl i coś na ten adres co podałeś nie mogę nic wysłać , chyba , że też byś założył skrzynke na interia.pl bo z gg nie korzystam
2011-06-23 (13:04)

status spook

12741
wpis nr 437 176
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

eastern

to spróbuj na mój drugi adres w wp.:

pawelpiotr1976@wp.pl
2011-06-26 (09:46)

status eastern

12878
wpis nr 438 035
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

przykład miernika radiestezyjnego do typowania wyniku meczu piłkarskiego :

2011-07-01 (19:44)

status eastern

12878
wpis nr 439 649
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

prosty miernik radiestezyjny
2011-07-01 (20:17)

status eastern

12878
wpis nr 439 658
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Z czego wykonać tablicę radiestezyjną?

Do wykonania tablicy wystarczy nam cyrkiel kartka papieru i ołówek/długopis.

Oczywiście możemy użyć innych materiałów, ale to zależy od nas samych.

Jak używać tablicy radiestezyjnej?

Nad gotową tablicą w samym środku zawieszamy wahadełko, jeśli nam zacznie wirować (w przypadku tablic ze świadkiem) oznacza, że już mamy doczynienia z przekazem do nas kierowanym poprzez promieniowanie. Najczęściej dotyczy to wtedy, gdy znajdujemy się w polu danego promieniowania, które będzie zakłócało nasze odpowiedzi lub nasze wahadełko nie jest oczyszczone.

Jeśli jest nieruchome wtedy zadajemy pytania, wahadełko ruchem wahadłowym będzie nam wskazywało odpowiedzi zgodne z naszymi pytaniami, (jeśli na naszej tablicy są litery alfabetu będzie kolejno wskazywało każdą literkę po kolei zatrzymie się dopiero, gdy zakończy cały przekaz.

Kontakt z istotami z astralnymi (duchami) za pomocą tablic.

W pierwszej kolejności powinniśmy zabezpieczyć się przed istotami nieprzyjaznymi, które mogą wywołać nam szkody. Rysując wokół siebie krąg.

Następnie tworzymy tablicę specjalnie do tego celu umieszczając w świadku znak pentagramu.

Zawieszamy wahadełko nad tablicą i nakazujemy wyszukania istoty, z którą możemy porozmawiać.

Wahadełko zatoczy kilka kręgów wokół tablicy zatrzymie się wtedy, gdy takową istotę znajdzie, jeśli nie oznajmi nam ruchem wahadłowym słowo nie lub wzdłuż całej tablicy nie wskazując żadnego znaku. Przystępujemy do zadawania pytań.

Po zakończeniu rozmowy musimy istotę sprowadzoną odesłać każąc wahadełku zakończenie przekazu, co znowu oznajmi nam ruchem wirowym wokół całej tablicy. Po czym się zatrzyma. Jeśli nasze wahadełko będzie się poruszać ruchem wahadłowy może to oznaczać, że istota ta nie zakończyła z nami porozumienia i czegoś od nas oczekuje.

Całość na stronie :

http://bytzbiorowy.forumpro.eu/t35-tablice-do-wahadeek

2011-07-01 (20:26)

status eastern

12878
wpis nr 439 660
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

W przypadku wahadełek kupnych wybieramy te które do nas pasuje i czujemy się z nim komfortowo. Nie wybieramy takiego by popisać się przed kolegami lub za drogie dla nas, w tym przypadku musimy być wybredni i zaleca się nawet do przesady. Jeśli żadne nie zwróciło na nas uwagi to nawet nie kupujemy, wyjątek stanowią wahadełka wykonane z metali o kształcie kuli lub obróconej kropli, Są to bowiem neutralne przekaźniki, nie mające wpływu na nasze zdrowie czy samopoczucie.

Po zakupie lub wykonaniu wahadełka należy je oczyścić czyli umieścić pod bieżącą wodą przez 15 - 30 minut po czym należy je załadować naszą energią (wystarczy je nosić cały dzień w kieszeni lub jako wisiorek na szyi)

Używanie wahadełka

Początkowo każdy początkujący jest zbyt podekscytowany i nie potrafi wyciszyć swoich myśli co prowadzi do częstych zakłóceń w jego biopolu a przez co podawaniu mylnych odpowiedzi. Małe ćwiczenia z medytacji pozwala około 15 minut pozwala na wyciszenie całkowicie swoich myśli. Unikajmy też używania wahadełka kiedy źle się czujemy lub jesteśmy chorzy bo w tym czasie nasze biopole jest zbyt słabe na używanie wahadełka i może prowadzić to do pogorszenia naszego stanu zdrowia.

Wahadełko powinno być trzymane kciukiem i palcem wskazującym za nić/sznurek o długości mniej więcej długości naszego środkowego palca (im niżej nasze wahadełko będzie wisiało tym czulsze, ale będzie też czerpało z nas więcej siły) natomiast pozostałą długość nici/sznurka zwijamy i przytrzymujemy pozostałymi palcami

Programujemy wahadełko - gdy używamy wahadełka po raz pierwszy zadajemy mu pytanie \"jak jest TAK\" dla osób praworęcznych powinien być to ruch wirowy zgodny ze wskazówkami zegara, dla leworęcznych przeciwnie, problem pojawia się dla osób oburęcznych.

Jeśli jest prawidłowo zadajemy pytanie \"jak jest NIE\" powinno kręcić się przeciwnie do tak.

Jeśli jednak nie zgadza się jeden z wyżej wymienionych obrotów wtedy programujemy wahadełko nakazując mu kręcenie się w stronę (w prawą dla praworęcznych lub w lewą dla leworęcznych, dla osób oburęcznych tylko w kierunku zgodnym z kierunkiem dla ręki która go trzyma) i wypowiadamy \"to znaczy TAK\" powtarzamy tę czynność dla słowa nie ale przeciwnie do tak, W czasie programowania wahadełko powinno chwile powirować po czym samo się zatrzyma, jeśli jednak tak się nie dzieje to dlatego że jakieś myśli zakłócają twoje biopole. Oczywiście możesz dowolnie wybrać swoje wskazania odpowiedzi Tak lub Nie to już zależy od ciebie.

Szukamy promieniowania:

1. W myślach lub słownie wypowiadamy czego dokładnie szukamy, następnie ręką którą nie trzymamy wahadełka wskazujemy na różne miejsca, jeśli wiruje na nie to wybieramy inne miejsce, jeśli zauważysz zmianę w ruchu na boki to znaczy że jesteś w pobliżu ale jeszcze nie całkiem. Jeśli się zatrzyma to znak że wskazujesz poza zasięgiem swoich możliwości lub jesteś już wyczerpany ale jeszcze o tym nie wiesz.

2. Jak w punkcie 1 mówimy czego szukamy ale nie wskazujemy drogą ręką miejsc tylko powoli trzymając wahadełko ruszamy przed siebie wahadełko powinno poruszać się ruchem wahadłowym w kierunku szukanego promieniowania. I kierujemy się właśnie w to wskazanie.

Całość na stronie :

http://www.bytzbiorowy.fora.pl/radiestezja,121/wahadelko,590.html

2011-07-02 (15:48)

status eastern

12878
wpis nr 439 890
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Niektórzy radiesteci uważają, iż podczas zaćmienia Słońca lub Księżyca sprzęt radiestezyjny nie wykazuje reakcji lub reaguje nieznacznie co sugerowałoby, że w momencie zaćmienia wahadło, czy różdżka bez pionowego promieniowania kosmicznego nie może pracować. U większości radiestetów, sprzęt radiestezyjny rzeczywiście nie pracuje w momentach zaćmień, stąd znikome informacje na temat wyników. Słaba reakcja sprzętu w opinii niektórych radiestetów może oznaczać wychwycenie promieniowania ziemskiego, które jest tak słabe, że jest wyczuwalne tylko przez nielicznych radiestetów.

..............................

Według badań inż. Woźniaka, nad podziemnymi ciekami wodnymi moc promieniowania wynosi 15-30 obrotów wahadła, czasem więcej. Poczas trzęsienia ziemi, wybuchu wulkanów, czy pojawienia się komety Halley\'a p. Woźniak odkrył, że promieniowanie ziemskie sięgało nieraz bardzo dużą moc przekraczającą 300 obrotów wahadła!

Ciekawy eksperyment przeprowadził w 1954 roku w Paryżu naukowiec Maurice Allais. Odkrył, że w czasie zaćmienia Słońca wahadła pracują szybciej. Największe doświadcznie, które do dziś przeprowadzają naukowcy, miało miejsce z wahadłem Foucaulta. Jest to wahadło o dużym ciężarze, (np.w Krakowie-25 kg!), które zawieszone u sufitu kopuły w wysokim budynku (planetarium, kościele), kręci się dowodząc, że Ziemia wykazuje ruch obrotowy wokół własnej osi. Odpowiednia długość zawieszenia (ok.47m) oraz masa ciężaru (25-29kg) i brak przy tym ludzkiej ręki, która tak często jest punktem podejrzeń niedowiarków stanowi dowód na to, że nie można niczym zasugerować ruchu wahadła. Wahadło nosi nazwę Foucaulta od nazwiska fizyka francuskiego: Jeana Bernarda Leona Foucaulta, który przeprowadził jako pierwszy eksperyment z wahadlem w Paryskim obserwatorium (1851) udawadniając ruch obrotowy Ziemi wokół własnej osi..zaś zjawisko z udziałem w/w wahadła podczas zaćmienia Słońca zwane jest efektem Allaisa. W różnych częściach naszego globu badane jest to zjawisko, zwane efektem Allaisa. Naukowcy potwierdzają, że efekt jest prawdziwy, jednak niemożliwy przez nich do wytłumaczenia. Zachowanie wahadła Foucaulta podczas zaćmienia Słońca czy Księżyca dowodzi, że w w/w momencie dochodzi do zmian grawitacji Ziemi co byłoby dowodem obalenia teorii względności Ensteina.

Całość na stronie :

http://radiestezja_dowsing_mojehobby.republika.pl/strona3.html#1
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 46 47 48 ... 195 196
Wyślij wiadomość do admina