Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 142 143 144 ... 195 196 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Gry liczbowe - Wahadełkowanie bez tajemnic (moderator tematu: spook) |
2013-04-04 (11:58)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 893 ![]() | wpis nr 622 274 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wonder , czepiasz się z markiem nie wnosząc nic pożytecznego w tym temacie poza złośliwym jadem |
2013-04-04 (13:01)![]() Data rejestracji: 2012-05-09 Ilość postów: 1129 ![]() | wpis nr 622 312 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Eastern, zauważyłem na odwrót.. wielokrotnie nie zwracałem uwagi na Twoje niepowodzenia.. Ty z kolei komentowałeś każde moje niepowodzenie nie zwracając uwagi na sukcesy... ostatnio jednak (tu chyba chodzi o ten rzekomy jad) powiedziałem że łatwo jest pisać o sukcesach jednak trudniej jest je poprzeć faktami (chodzi mi o fakt iż nie typowałeś na forum a jedynie chwaliłeś się swoimi sukcesami po fakcie).. Widzę że nie potrafisz przyznać się do błędów, a porażkę starasz się przekuć na sukces, jakby był to dyshonor .... rozumiem że masz wiedzę temat jest fajny i przez jakiś czas toczyło się tu typowanie oraz analiza co poszło nie tak lub co zaważyło na tym że np 7/9 meczy weszło idealnie, jednak z Twojej strony jedynie widziałem komentarze typu porażka, znowu niepowodzenie itp. itd... oraz akcję typu google - kopiuj i wklej... reasumując, jakbym miał zionąć jadem to skomentowałbym to tylko w jeden sposób - "nikt nie udowodni że białe jest białe a czarne jest czarne" ... |
2013-04-04 (14:05)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 893 ![]() | wpis nr 622 341 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wonder, już tyle razy pisałem , że sprawdzam mecze pod kątem typów 1x lub x2 , o remisy sie nie pytam wahadełka, mój sposób to dwa pytania : czy wygra 1 , czy wygra 2 , wczoraj pokazało na 2 prawidłowo bo 2 było bliższe wygranej typuj wonder dalej na 3 możliwości z remisem , a najlepiej na dokładny wynik to bedziesz tylko tracił kase bo są to sprawy których nikt nie jest w stanie przewidzieć , to że sie raz uda , raz nie , świadczy tylko o przypadku , a co do wklejania linków dotyczących radiestezji to też mógłbyś od czasu do czasu coś wkleić i skopiować bo ten temat właśnie po to jest żeby się z niego jak najwięcej dowiedzieć teorii , podawanie zaś hurtem typów na dodatek w dużej części błędnych tylko może zniechęcić razem z markiem powinniście postawić na jakość typowania , a nie na ilość typów , podajcie choćby jeden typ na tydzień żeby sie sprawdził zamiast 20stu z których połowa będzie zła i nie typujcie dokładnych wyników bo to jest niemożliwe chyba , że przez przypadek |
2013-04-04 (16:57)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 893 ![]() | wpis nr 622 394 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zawsze w tym temacie zalecałem aby nie sprawdzać wahadełkiem dokładnych wyników bo lepiej mniejsza ale pewniejsza wygrana niż możliwość wysokiej wygranej nie do osiągnięcia - przykład skutecznego typowania z uwzględnieniem podwójnej szansy podałem we wpisie nr.491 601 ze strony : http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3347&page=61 wówczas to skutecznie wytypowałem 6/6 spotkań bundesligi niech więc kolega wonder z kolegą markiem sobie nie drwią |
2013-04-04 (17:58)![]() Data rejestracji: 2012-05-09 Ilość postów: 1129 ![]() | wpis nr 622 419 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Otóż, po pierwsze (co kilkakrotnie pisałem) meczy nie obstawiam, a jesli to robię to sporadycznie i przy specjalnych okazjach typu euro czy mundial, natomiast typuję mecze dla własnej satysfakcji ale jak wspomniałem na sucho... inna sprawa to lotto a konkretnie multi, to typuję i obstawiam i mam dość dobre wyniki (średnio raz w miesiącu coś większego mi wpada)... po drugie, nie zgodzę się że nie można wytypować np. remisu czy dokładnego wyniku, otóż tu na forum wielokrotnie to pokazałem że się da !!! a jeśli jest taka potrzeba mogę wstawić nr wpisów jak i screeny moich typowań (nie mam czasu teraz szukać ale sporo jest moich dokładnych typów w tym temacie), powiesz zaraz że to był przypadek lub łut szczęścia...ok ale kilka razy pod rząd?... po trzecie, nikt tu z nikogo nie drwii, przeczytaj jeszcze raz moje posty i się zastanów o czym w nich mówiłem... łatwo jest osądzać innych, traktować z góry na podstawie przykładów podanych oficjalnie, lecz gdy pokazałem że statystycznie na podstawie Twoich typów wypadasz blado odcinasz się że pluje jadem czy drwię sobie z Ciebie i udowadniasz że jest inaczej (mozemy się licytować kto ile itd. ale nie o to chyba chodzi) a uwaga była jedna - zacznij typować razem z nami a nie czekasz na nasze potknięcia by wytykać palcem... ps. troche mnie zdziwiła ta "Twoja matematyka" a mianowicie wskazując na wygraną konkretnego zespołu w przypadku remisu uzyskałeś wynik pozytywny.... ja mam trochę inny wzgląd na ten temat i jeśli obstawiam wygraną czy przegraną to w przypadku remisu mój typ się nie sprawdził i nie patrzę na to że u buka mogę postawić sobie podwójną szansę, po prostu moj typ nie wszedł i nie staram sie naciągac faktu że mam skuteczność 1000 % .... Oczywiście, co wieloktrotnie podkreślałem posiadasz wiedzę i doświadczenie o wiele większe ode mnie czy innych osób tu zaglądających, jednak mam wrażenie że traktujesz siebie jak alfę i omegę i boisz się że ktoś może źle o Tobie pomysleć w przypadku porażki.... Ostatnia sprawa, forum powinno żyć, powinna toczyć się dyskusja a wklejanie linków to nie jest ta droga. Można to robic oczywiście jednak podpierając np. jakieś własne doświadczenie czy udawadniając jakąś tezę bądź podzielić się jakimś szczególnym tematem, a szczerze powiem że większość linków wklejonych z automatu omijam szerokim łukiem, szkoda mi czasu... |
2013-04-04 (18:35)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 893 ![]() | wpis nr 622 430 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wonder , właśnie w tym jest problem , że Ty typujesz mecze dla satysfakcji , a ja typuję dla zysku i dlatego nie tracę czasu na dokładne przewidywanie wyników bo dla mnie to jest takie dodatkowe źródło dochodu i na ryzyko nie mogę sobie pozwolić - albo zagram z bukiem skutecznie 100% albo będe dokładał do interesu i nie jestem alfa i omega i nie traktuje tego tematu do przechwalania się jaki to ze mnie dobrze typujący tak jak Ty to robisz |
2013-04-04 (18:45)![]() Data rejestracji: 2012-05-09 Ilość postów: 1129 ![]() | wpis nr 622 431 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ok, niech Ci będzie.. nie mam siły na dyskusję z Tobą, przypomina kopanie się z koniem... mimo wszystko szczęścia życzę. |
2013-04-04 (19:11)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 893 ![]() | wpis nr 622 459 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wonder , wzajemnie ... dzisiaj kilka ciekawych meczy w lidze europejskiej więc może z markiem pokażecie jak typują fachowcy , powodzenia !! http://www.soccerfame.pl/l_main/liga-europe/uefa-europa-league-quater-final |
2013-04-05 (07:54)![]() Data rejestracji: 2011-02-19 Ilość postów: 1659 ![]() | wpis nr 622 608 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wonder mam pytanie którego buka wybrać |
2013-04-05 (10:43)![]() Data rejestracji: 2012-05-09 Ilość postów: 1129 ![]() | wpis nr 622 665 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ja mam konta w https://pl.betclic.com/home.aspx oraz http://www.bet-at-home.com/start.aspx |
2013-04-05 (10:52)![]() Data rejestracji: 2012-05-09 Ilość postów: 1129 ![]() | wpis nr 622 667 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Natomiast czy te dwa buki są dobre? , tego nie wiem.. jak pisałem wczesniej, sporadycznie obstawiam mecze, bawię się na sucho... w betclic miałem problem z pierwszą wypłatą, ciągnęła się jakieś 2 miesiące... musiałem za każdym razem potwierdzać a to pełnoletność, a to dokument nieczytelny, aż w końcu przyczepili sie do potwierdzenia adresu zamieszkania... ale było to jakieś 6 lat temu więc pewnie od tamtej pory zmieniło sie podejście do klienta... |
2013-04-05 (11:50)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 893 ![]() | wpis nr 622 685 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jak na razie jest trzech legalnych bukmacherów oferujących grę przez internet : fortuna , milenium i sts niestety od wygranych jest u nich podatek zaś plusem jest to , że nie ma minimalnych kwot wpłat i wypłat no i w fortunie można obstawiać zdarzenia na żywo https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/zaklady_internetowe/index.html https://www.milenium.pl/sites/main |
2013-04-05 (20:23)![]() Data rejestracji: 2011-02-19 Ilość postów: 1659 ![]() | wpis nr 622 878 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wybrałem buka bet 365 zaczynam typować Zobaczymy jak mi będzie wychodziło . |
2013-04-06 (15:08)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 893 ![]() | wpis nr 623 123 [ CZCIONKA MONOSPACE ] marek nie zapomnij o najważniejszym : jak przewidujesz cokolwiek z pomocą wahadełka to nie rób tego w czasie większym niż 12 godzin (pół dnia) przed przewidywanym zdarzeniem , jeśli więc przewidujesz wynik meczu to im bliżej w czasie do końcowego gwizdka tym większa szansa na prawidłową odpowiedź wahadełka i dlatego właśnie zalecam aby korzystać z oferty bukmacherów polegającej na możliwości typowania na żywo w czasie meczu ********************************* Amerykańscy naukowcy przekonują, że ufanie własnym przeczuciom pomaga w trafnym prognozowaniu przyszłości, poczynając od warunków atmosferycznych, a kończąc na zmianach na giełdzie papierów wartościowych. Jednakże warunkiem sukcesu prognostycznego jest posiadanie choć minimalnej wiedzy na dany temat. Badacze nazwali zjawisko "emotional oracle effect", czyli efektem emocjonalnej wyroczni. http://wiadomosci.onet.pl/nauka/ufanie-przeczuciom-pozwala-na-przewidywanie-przysz,1,5109289,wiadomosc.html |
2013-04-15 (15:46)![]() Data rejestracji: 2011-02-19 Ilość postów: 1659 ![]() | wpis nr 626 919 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wonder może byśmy wspólnie zatypowali na jutro anglika mnie jakoś słabo idzie może razem co drgnie czekam na wpis |
2013-04-15 (17:25)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 893 ![]() | wpis nr 626 960 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Irański naukowiec twierdzi, że wynalazł maszynę do przewidywania przyszłości : http://innemedium.pl/wiadomosc/iranski-naukowiec-twierdzi-ze-wynalazl-maszyne-przewidywania-przyszlosci |
2013-04-18 (16:15)![]() Data rejestracji: 2011-02-19 Ilość postów: 1659 ![]() | wpis nr 628 202 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wonder może byśmy nareszcie zatypowali kilka meczy co ty na to |
2013-04-18 (20:05)![]() Data rejestracji: 2012-05-09 Ilość postów: 1129 ![]() | wpis nr 628 276 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Marek, krucho u mnie teraz z czasem ale możesz podać jakieś propozycje, zatypujemy. |
2013-04-18 (20:47)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 893 ![]() | wpis nr 628 297 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Każdy człowiek od swojego urodzenia aż do śmierci zostawia po sobie ślady w hologramie kwantowym, do których można dotrzeć i wydobyć obraz i dźwięk. Wszystko co się kiedykolwiek wydarzyło, lub się wydarzy w przyszłości jest składowanie w kwantowym hologramie. Trzeba wiedzieć jak dotrzeć do takiego sygnału, przechwycić go i wzmocnić, aby być świadkiem wydarzenia z przeszłości lub przyszłości. http://nowaatlantyda.com/2011/06/15/chronowizor/ |
2013-04-18 (20:54)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 893 ![]() | wpis nr 628 299 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nauka zawsze byla zafascyniwana możliwością podróży w czasie. Problemem tym zajmował się Einstein a także Tesla, który utrzymywal, że olbrzymi ładnek elektryczny jaki podczas testów laboratorium przeszedł jego ciało, uwolnił go na chwilę od bagażu czasowego i mógł zobaczyć przyszłość zawartą w jednym przebłysku. http://nowaatlantyda.com/2012/09/18/podroze-w-czasie/ |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 142 143 144 ... 195 196 Wyślij wiadomość do admina |