Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 13 14 15 ... 199 200
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Gry liczbowe - Wahadełkowanie bez tajemnic (moderator tematu: spook)

2011-04-06 (13:30)

status spook
Data rejestracji: 2010-11-17
Ilość postów: 1960

12741
wpis nr 413 830
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

statyk

Ja bardzo chętnie, eastern z tego co wiem tylko MM typuje; nie wiem tylko czy mi wypadnie w jednym wierszu 3-4 liczb ponieważ zmieniłem nieznacznie rozkład; teraz mam 7 liczb w 6 wierszach (poprzednio 6 liczb w 7)

Może na jutro coś wytypuję, póki co oswajam się z nowym karnakiem, na przemian wymieniam w nim sznurek na żyłkę i tak w kółko bo jak wisi na żyłce dochodzę do wniosku że lepiej było jak wisiał na sznurku; zmieniam i znowu- chyba lepiej żyłka; paranoja
2011-04-06 (14:26)

status eastern
Data rejestracji: 2011-01-22
Ilość postów: 893

12878
wpis nr 413 856
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

spook

proponuję odnośnie twojego obrazka wykorzystać w nim promieniowanie kształtu figur geometrycznych i zamiast czerwonych kropek wstawić swastyki prawoskrętne(energia dodatnia) i zamiast zielonych kropek swastyki lewoskrętne(energia ujemna)

abyś lepiej zrozumiał co mam na myśli proponuję żebyś przeczytał sobie artykół ze strony :

http://gwiazdy.com.pl/component/content/article/5781-promieniowanie-ksztatu-
2011-04-06 (14:28)

status statyk
Data rejestracji: 2003-11-30
Ilość postów: 631

97
wpis nr 413 859
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Spook musi być dokładnie taka tablica jak pokazałeś na forum. W wierszu ma być 6 liczb czyli pierwszy wiersz : 1,2,3,4,5,6 drug wiersz 7,8,9,10,11,12 itd. Przedstawiając liczby w inny sposób nic z tego nie będzie.
2011-04-06 (17:58)

status spook

12741
wpis nr 413 898
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

eastern

Mam problem żeby znaleźć dobrej jakości grafikę z krzyżem celtyckim; zależy mi by była czarno-biała na białym tle.

2011-04-06 (18:20)

status eastern

12878
wpis nr 413 899
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

spook

typowanie lotto z wykorzystaniem metod teleradiestezyjnych można przyrównać do maszyny Hieronymusa - Maszyna Hieronymusa była budowana przez wiele osób i działała tylko u tych nastawionych pozytywnie , osoby nastawione negatywnie nic nie czują.

http://www.technopasje.ugu.pl/maszyna_hieronymusa.htm

2011-04-06 (18:49)

status eastern

12878
wpis nr 413 907
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ed Hermann z Nowego Jorku na próżno usiłował wytępić gąsienice namiotnika, które zaatakowały drzewo dzikiej wiśni rosnące przed jego domem. Pestycydy okazały się nieskuteczne. Hermann, który interesował się radioniką, zwrócił się o pomoc do Galena Hieronymusa, amerykańskiego inżyniera, konstruktora pewnego tajemniczego urządzenia.

Hieronymus poprosił o przysłanie fotografii drzewa (wraz z negatywem) oraz gałązki nieszczęsnej wiśni i kilku gąsienic. Hermann spełnił to życzenie. Kilka dni później, podjeżdżając samochodem pod dom, musiał gwałtownie zahamować. Podjazd i trawnik były bowiem usłane zwijającymi się w śmiertelnych konwulsjach gąsienicami.

Maszyna Hieronymusa uratowała też tysiące akrów sadów cytrusowych na Florydzie, zaatakowanych przez nicienie pasożytnicze, szczególnie niebezpieczne w gorącym klimacie. W tym przypadku posłużono się fotografią chorych drzew i mapą sadów. Po ustawieniu przez radiestetę pokręteł w maszynie Hieronymusa, sadownik każdego dnia o określonej porze na 2 godziny włączał urządzenie emitujące „promienie śmierci”. To wystarczyło, aby pozbyć się szkodników.

A jeśli by taką maszynę Hieronymusa wykorzystać do napromieniowania wybranych zdjęć 6 liczb lotto aby te pod wpływem wysłanej im energii zostały wylosowane w najbliższym losowaniu ??

po co wysilać się aby przewidzieć wynik losowania skoro można na ten wynik po prostu wpłynąć

o maszynie Hieronymusa więcej na stronie :

http://gwiazdy.com.pl/component/content/article/4299-radiesteta-z-powoania-?start=1
2011-04-06 (19:26)

status spook

12741
wpis nr 413 911
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

eastern

Maszyna Hieronymusa to wielce skomplikowane urządzenie raczej nie jest i może być skonstruowane przez domorosłego geniusia; skąd wiesz czy nie ma w polsce wielu takich geniusiów którzy chcieliby zmusić kuleczki by wypadły tak jakby sobie życzyli; i na dodatek każdy z nich manipuluje innym zestawem liczb.

A poza tym jest wielu ludzi o zdolnościach parapsychicznych którzy i bez takiej maszynki nawet nieświadomie mogą mocą swojego umysłu wywierać presję na kulki.

A po co ja miałbym na dokładkę w takiej przepychance brać udział; łatwiej przewidzieć jakie liczby ostatecznie zwyciężą.
2011-04-06 (20:21)

status eastern

12878
wpis nr 413 935
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

spook

Przeprowadzenie badania radiestezyjnego nie jest procesem skomplikowanym, ale by było ono przeprowadzone poprawnie i pozwoliło osiągnąć oczekiwane rezultaty, należy dobrze się do badania przygotować. Należy:

- dokładnie określić cel badania, uświadomić sobie to, czego poszukujemy,

- skoncentrować swoje myśli tylko na rozwiązywanym problemie,

- przystąpić do badania tylko w stanie pełnej relaksacji i duchowej harmonii,

- czekać ze spokojem i rejestrować bezstronnie wstępne ruchy wahadła, nie wyciągając pochopnych wniosków ( nie wolno mieć żadnych pewnych wyobrażeń),

- przed rozpoczęciem badania odłożyć wszelkie metalowe przedmioty, które nosimy przy sobie ( zegarek, obrączkę, sygnet, pierścionek), co pozwala uniknąć zakłóceń spowodowanych promieniowaniem,

- izolować stół, na którym znajduje się obiekt badany, szkłem, gumą, białym nieużywanym papierem, ceratą ( stół nie powinien mieć gwoździ, a szuflady trzeba wyjąć z zawartością) bądź też czarną narzutą, gdyż kolor ten zapobiega zakłóceniom fal materii i pochłania promieniowanie,

- początkujący powinni przeprowadzić badania bez świadków, gdyż istnieje niebezpieczeństwo świadomego lub nieświadomego wpływu wskazania wahadła ( szczególnie niekorzystnie wpływa towarzystwo krępujących i niedowierzających osób). Ważne wahadełkowania należy wykonać samemu, a jeżeli są obecne osoby trzecie, muszą stać dalej od nas, gdyż pole promieniowania ciała - aura - także może mieć negatywny wpływ na obraz badania ( odległość około 1,5 m). Należy też unikać bliskości dużych, pionowych powierzchni ( ściany, szafy), a najlepiej wahadełkować pośrodku pokoju. Istotny jest wybór miejsca pracy takiego, które zapewni badającemu pełną koncentrację i spokój.

więcej info na stronie :

http://www.naturterapia.blink.pl/wahadlo.htm

2011-04-06 (20:30)

status spook

12741
wpis nr 413 939
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

eastern

Luzik, żadnych zbędnych myśli; przed wahadełkowaniem stawiam pytanie: na której kropce po losowaniu będzie stał pionek?(czerwony), a potem zero myśli- otumanienie; przesuwam tylko palec z jednej kropki na następna aż do końca.

Sprawdzanie każdej liczby wykonuję z zamkniętymi oczami po minucie spoglądając na wahadło czy i jak się porusza.
2011-04-06 (20:53)

status eastern

12878
wpis nr 413 950
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

spook

jak typowałem w mini lotto to kładłem przykładowo na środku miernika fotkę liczby 42 i po dotknięciu wahadłem fotki stawiałem pytanie :

czy ta liczba 42 w grze liczbowej mini lotto organizowanej przez totalizator sportowy będzie wśród pięciu wylosowanych liczb mini lotto w losowaniu które odbędzie się dziś wieczorem o godz.22:15 w studio lotto w tvp info w mieście Warszawa w kraju Polska???

takie pytanie może być zapisane na mierniku obok miejsca gdzie kładzie się fotkę liczby

w pytaniu trzeba podać wszystkie szczegóły - jakie pytanie taka odpowiedź

2011-04-06 (21:01)

status spook

12741
wpis nr 413 955
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

... czy ta liczba 42 w grze liczbowej mini lotto organizowanej przez totalizator sportowy będzie wśród pięciu wylosowanych liczb mini lotto w losowaniu które odbędzie się dziś wieczorem o godz.22:15 w studio lotto w tvp info w mieście Warszawa w kraju Polska?

a moja wersja

... czy ta zielona kropka będzie czerwona
2011-04-06 (21:28)

status eastern

12878
wpis nr 413 962
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

spook

moja metoda typowania jest rozwinięciem metody Taga Powella którego książka - Wahadełko narzędzie podświadomości - jako jedyna publikacja na polskim rynku opisuje metodę typowania gier liczbowych z użyciem wahadła , metoda ta daje skuteczność typowania do 60% .

Czy możesz mi odpowiedzieć spook na jakiej metodzie opierasz swoje typowanie bo mam problem że z taką metodą jak twoja się jeszcze nie spotkałem

2011-04-07 (00:22)

status Ksings
Data rejestracji: 2008-02-02
Ilość postów: 867

3166
wpis nr 414 018
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

eastern

zaciekawiła mnie ta maszyna Hieronymusa.przyznam,że pierwszy raz słyszę.

co jednak jeśli te napromieniowane kulki zdechną i padną na dno bębna na stałe?
2011-04-07 (00:34)

status agafia
Data rejestracji: 2011-03-13
Ilość postów: 14

12952
wpis nr 414 021
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ta zielona kropka nie będzie czerwona i...kropka.

Witajcie spook, eastern.

Przepraszam, że tak obcesowo wkroczyłam, na drugi plan spychając powitanie, ale strasznie rozbawił mnie sposób, w jaki sook kontaktuje się z wahadełkiem. Oczywiście nie przemycam tu żadnej złośliwości, Po prostu wyobrażenie, można określić, duchowej czynności, w konfrontacji z zielonymi kropkami zmieniającymi się na czerwone zaowocowało niemałym szokiem. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam? tak to już jest, że obserwator widząc sprawy z innej perspektywy niż zaangażowany, może zareagować czasem niezbyt ok.

Teraz całkiem serio. Sook, nie sądzę żeby pytania zadawane przez Ciebie było dobre. A tak konkretnie mówiąc, to nazwałabym je bardzo złym. Jest oczywiste, że pytania do podświadomości powinny być w miarę krótkie, ale warunek-czytelne! Dla Twojego intelektu \"nastrojonego\" przez Twoje wyobrażenie pytanie jest jasne. Natomiast dla Twojej podświadomości zupełnie pozbawione sensu. Twoja podświadomość doskonale wie, że zielony może zamienić się w czerwony na zasadzie jakiegoś procesu. Musiałbyś więc wyjaśnić jej ten proces, co w konsekwencji skazałoby Cię na zadanie pytania znacznie dłuższego niż pytanie easterna, dodatkowo bardziej skomplikowanego w swej naturze.

Następna rzecz to: jeśli liczby badanego losowania już są, to zwyczajnie są i są takie jakie są! Twój system z kropkami, jako schemat może być rewelacyjny. Natomiast użycie sformułowania sugerującego zamianę, wydaje mi się bardzo niefortunne.

Moja wiedza na temat radiestezji jest bardzo niewielka. Lecz praktyka z wahadełkiem(najpierw ze zwykłą igłą), pozwoliły mi wiele zauważyć i zrozumieć. Rozpoczynając zabawę z igłą(tak, zaczęło się od zabawy), od razu musiałam przyznać, że \"igła ci odpowie\". Jednak byłam nieświadoma wielu rzeczy, a między innymi, tak niby prozaicznej, jak ważny jest czysty, czytelny, klarowny itd. przekaz słowny kierowany do wahadełka. Skutki tej niewiedzy staram się teraz odkręcać i wiem, ze potrwa to jakiś czas. Pamiętaj o tym, ze słowami \"programujesz\" nie tylko wahadełko. Programujesz też siebie. Twój intelekt akceptuje pytanie, wręcz je może lubić(w końcu to on je wymyślił). Natomiast jeśli nie zaakceptuje go Twoja podświadomość, to nastąpi zgrzyt. Będziesz miał wiele błędnych odpowiedzi, będziesz zmieniał wahadełka i mierniki etc. Bądź uważny i ostrożny formułując pytanie, proszę.

eastern, szacunek dla Twojej wiedzy. Chętnie zadałabym Ci pytanie, ale tyle już tu nazrzędziłam, że kolejny mój wywód doprowadziłby sooka do rozstroju nerwowego. Tak więc, jeśli pozwolisz zaatakuję Cię innym razem.

pozdrawiam Was serdecznie

2011-04-07 (09:15)

status Ksings
Data rejestracji: 2008-02-02
Ilość postów: 867

3166
wpis nr 414 050
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

pytania...

no tak.mają być poważne lub nie

\"...matko,czy zostanę prezydentem?\"

a może papieżem?

całować po rękach trzeba już teraz,bo później trudno będzie się dopchać
2011-04-07 (09:41)

status spook

12741
wpis nr 414 057
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

agafia

Witam Ciebie z wielką przyjemnością; obawiałem się że już nie zagościsz u nas po przeczytaniu moich egzotycznych wpisów:-(

Ta nieszczęsna czerwona kropka to taki skrót myślowy; w rzeczywistości to czerwony pionek do gry - jeden z 5 które po losowaniu ułożę na 5 zielonych kropkach.

Możliwe że mój pomysł z kropkami jest zły ale potrzebuję trochę czasu by się o tym przekonać
2011-04-07 (11:45)

status eastern

12878
wpis nr 414 085
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ksings

co do twojego ostatniego wpisu...

to lepiej się nie wysilaj i nie zadawaj już tych swoich poważnych pytań....

szczególnie na tym forum które jest poświęcone podatkowi od głupoty...
2011-04-07 (12:46)

status agafia

12952
wpis nr 414 103
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj spook

Skąd pomysł, że Twoje wpisy mogą odstraszyć? Naprawdę nie będzie przesadą, gdy użyję określenia, że jestem wręcz szczęśliwa mogąc zaglądać na to forum.Oprócz cennych informacji, jakie wnosicie, znajduje tu atmosferę bardzo dla mnie przyjemną. Codziennie zaglądam na Twoje forum, choćby na chwilkę, tylko po to, by sprawdzić czy jeszcze jesteście i czy nie wkroczyły tu osoby, których podstawowym celem jest zamanifestowanie swoich \"mądrości\", co w konsekwencji prowadzi do zniszczenia forum. Kilka dość interesujących tematów zostało w ten sposób zniszczonych. A szkoda, bo przy odrobinie pokory mogły doprowadzić do odkryć, których przecież wszyscy szukamy. Cóż jednak począć, gdy znaczna większość ludzi ma włączony tylko jeden tryb-mówienie. Ponieważ tryb słuchania jest nieaktywny, forum zamienia się w hałaśliwy bazar i tematy znikają.

Na usprawiedliwienie mojej nieobecności, powiem Ci, że niedługo po pierwszym wpisie napisałam (hm) do Ciebie. Pragnienie ożywienia tego tematu było tak ogromne, że ok.trzeciej w nocy zabrałam się do pisania. Po całym dniu tematycznie bardzo odległym od tego, co chciałam wyrazić, nie szło mi to zbyt łatwo. Jednak w końcu doszło do tego, że miałam uwieńczyć swój sukces magią kliknięcia na słowo \"wyślij\" i tu -nic! Internet sobie zniknął.No cóż, raczej nie powinnam opisywać, jak byłam wściekła. Nie byłoby to korzystne dla osoby czytającej, zwłaszcza tej, z dużą wyobraźnia plastyczną (hehe). Potem naprawdę nie miałam czasu.

Powiem Ci jednak, że bardzo dobrze się stało, że nie doszedł mój post. Pojawił się eastern, który nakreślił temu forum bardzo profesjonalny szklak i stonowany charakter. Ty ze swoim zapałem i eastern ze swoją stabilnością doskonale się uzupełniacie, tworząc to forum tak jakoś wiarygodnie. Tak to odbieram. I dobrze, ze wysiadł mi wtedy internet, bo bardzo ważne są te pierwsze kroki podczas tworzenia danej rzeczy, rozumiesz o czym mówię, prawda? Ja jestem zbyt chaotyczna i ten chaos wycisnął by się piętnem na tym cennym temacie.

Co do Twojej odpowiedzi-bynajmniej nie krytykuję Twojego sposobu. trochę źle mnie zrozumiałeś. Zresztą nie dziwię się, bo jak typowa kobieta, mam problem z używaniem prostych, krótkich i przejrzystych form. to taka nasza babska skaza. następnym razem spróbuję jakoś jaśniej wyrazić, o co mi chodziło, może mi się uda. Teraz muszę już zmykać.

Trzymaj się ciepło.

Pozdrawiam Cię, easterna i wszystkich, którzy w dobrym celu tu zaglądają, czy to oglądają.
2011-04-07 (17:32)

status medium
Data rejestracji: 2005-03-04
Ilość postów: 2280

750
wpis nr 414 198
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Powiem szczerze temat ciekawy i nawet ponad poziom

niektórych osób które chciałyby coś dodać czy ująć ..

Ale mam pewne ale niektórych tłumaczeń nie mogę

zrozumieć może to moja wina lub są pomieszane ...

Dam przykład -- wahadełko z drewna jest lepsze niż z mosiądzu

czyli do wahadełka drewnianego trzeba zastosować sznurek

drewniany a do mosiężnego mosiężny ??????????????????

Zgodził bym się z tym że że w środku trzeba umieścić świadka

ale dlaczego baterię przecież akumulator ma więcej prądu

Znam się na prądach ze względu wykształcenie wiem jak się

robi układy rezonansowe i do czego zmierzają ale ale powiedzmy

sobie prawdę prostą i przejrzystą po co kluczyć

skoro droga jest prostsza ??????????????????????

2011-04-07 (18:51)

status agafia

12952
wpis nr 414 226
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

medium,

a co Ty właściwie chcesz powiedzieć?
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 13 14 15 ... 199 200
Wyślij wiadomość do admina