Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

SLOT MACHINE - Wasze rekordowe wygrane i rekordowe miny...

2011-01-17 (11:18)

status amnachmittag
Data rejestracji: 2010-08-22
Ilość postów: 142

12624
wpis nr 391 387
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tutaj wpisujemy informacje o rekordowych wygranych oraz przegranych na popularnych \"jednorękich bandytach\" (w zasadzie automatach, bo prawdziwych jednorękich bandytów wiele się nie uchowało).

U mnie sytuacja wygląda tak: preferuję ruletkę i maszyny z reguły omijam. Jednak w okresie ostatnich miesięcy kilkanaście razy siadłem do gry na automacie. Były to z reguły niewielkie, kilkudziesięziozłotowe wkłady, najczęściej bez wygranej i wypłaty. Sądzę, że w sumie jakieś 600-800 zł byłem do tyłu. Do ostatniego piątku...

Otóż 3 dni temu usiadłem na \"QUEEN OF NILE\" i czekając na losowanie \"zaszczepiłem się\" i wpakowałem 300 zł. Na stawce 9 pkt. trafiłem najpierw ponad 400 zł a za chwilę 1200 zł. W sumie PO GODZINIE WYPŁACIŁEM 1800 zł, TO JEST NA CZYSTO 1500,- ZŁ! Jest to mój rekord życiowy.

PS. Bezcenna była mina pani operator, która wypłacała wygraną. Wściekłość to eufemizm, po prostu jaby mogła to by mi przyp..... Zastanawiałem się dlaczego. I podejrzewam, że jest to maszyna która w dość krótkim czasie oddaje znaczną część przegranych na niej pieniędzy i np. po przegraniu przez jakiegoś zawodnika kilku tysięcy na dużej stawce po zamknięciu (mają kilka godzin) obsługa, a być może mają podstawionego gracza, \"wyciąga\" z maszyny jakąś część pieniędzy. A tu przyszedł gość, który pojawia się raz na kilka tygodni, siadł na chwilę i na najniższej stawce wyrwał może nawet całą jej pensję i zniszczył marzenia o nowych dżinsach. No bo jak inaczej to tłumaczyć? Być może jest na forum ktoś, kto zna tę maszynę i wiele wyjaśni.
2011-01-17 (23:11)

status 15hubi
Data rejestracji: 2010-11-13
Ilość postów: 1639

12733
wpis nr 391 650
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.Masz racje,miałem kiedyś podobny przypadek.Bardzo rzadko grywam na maszynach,ale od początku.Byliśmy na delegacji i kumpel w miejscowym barze-mała miescina przy piwku wygrał 1000,na drugi dzień gramy we dwóch-znowu fart wyjeliśmy 1200 przy szeptach miejscowych,na trzeci dzień kolega grał sam-znowu wygrał-800,baba była tak wsciekła(sama grała na maszynie obok),że nie chciała sprzedać nam browarów.Wniosek taki,siedzi cały dzień i obserwuje,jak duze przegrane to jest szansa na wygrane większa.Co do przegranych to widziałem jak gośc było to w Krakowie przejeba... 5000 w kilka godzin
2011-01-17 (23:35)

status ralfek
Data rejestracji: 2009-07-08
Ilość postów: 3863

4876
wpis nr 391 659
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

wygrana z maszyny pojawia sie raz na jakis czas aby pokazac ze mozna wygrac potencjalnym jeleniom a w rzeczywistosci..

.. w realu jest to chlodna kalkulacja, jest to mala czesc wlozonego wkladu przez poprzednikow, i wygrana sie pojawia tylko dla widowiskowego zachecenia innych hazardzistów. wszystkim steruje mikroprocesor, nie ma tu losu zadnego

miales farta ale jak zaczniesz na tym grac dalej - przegrasz wszystko
2011-01-17 (23:59)

status jorgus
Data rejestracji: 2010-09-15
Ilość postów: 166

12660
wpis nr 391 662
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam

Problem maszyn ?Temat kiedyś był wałkowany chyba na kanale discovery

na przykładzie maszyn do wyciągania maskotek.Maszyny takie są wszędzie tam gdzie są skupiska ludzkie(supermakety dworce itp itd)

Każda taka maszyna ma w swoim wnętrzu serco-mózg kóry jest zaprogramowany na wygrane co ileś gier.I tak w maszynach na maskotki łapka która je chwyta ma tak ustawioną siłę aby przez 9 kolejnych próbach wypuszczać maskotkę w fazie transportu do komory wygranej.Tak samo są ustawione maszyny na pienidze, bilony. Zależnie od programu na przykładzie np maszyn na maskotki wystarczy poobserwowac co ile prób ktoś wyciąga zabawke i ustawić się w kolejce np ma 10 tą pewną próbę.

Ja osobiście przy wkładzie 20 zł wygrałem jakoś ok 50 zł na dworcu PKP w Poznniu kilka lat temu jednak to był jednostkowy wybryk

Pozdrawiam

2011-01-18 (08:25)

status amnachmittag
Data rejestracji: 2010-08-22
Ilość postów: 142

12624
wpis nr 391 684
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

W latach 90tych w salonach gier hazardowych bardzo popularna była maszyna \"Cherry Master\". Miała poważny defekt, mianowicie oddawała dokładnie 75% wrzuconych w nią pieniędzy, tzn. w maksymalnie kilka godzin stan licznika CREDIT OUT osiągał wartość 0,75 stanu licznika CREDIT IN z dokładnością do kilku miejsc po przecinku. I to niezależnie od stawki, zatem wystarczyło znać stany obu liczników i grać na najniższej stawce. Było wiadome, ile maszyna może zapłacić. Niejedna obsługa miała swoich podstawionych graczy, którzy wchodzili na \"przygotowaną\" maszynę.

PS. Ralfek, postaram się tej wygranej nie przepuścić, zresztą pierwsze co zrobiłem to zalegalizowałem oddając 1000,- zł żonie. Ona przynajmniej nie przepuści ich w salonie gier

| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1
Wyślij wiadomość do admina