Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Maszyna losująca MM - jak to właściwie jest ?

2010-12-14 (00:06)

status kamil-w
Data rejestracji: 2010-12-14
Ilość postów: 8

12800
wpis nr 381 793
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam wszystkich forumowiczów.

Mam zamiar wrócić, a właściwie zacząć znowu trochę częściej grać w gry liczbowe TS\'a. No i przy okazji oprzeć się nieco o statystyki.

Dlatego na wstępie chciałbym zapytać kogoś zorientowanego w temacie - jak to jest z tą maszyną losującą na dzień dzisiejszy. Trochę pogrzebałem w internecie i znalazłem wzmiankę o wymianie przez TS maszyny losującej w dniu 15 czerwca 2009. Po wpadce z losowaniem 21 liczb ponoć wróciła stara maszyna losująca. Czy tak ? Na oficjalnej stronie totalizatora, w kalendarium, nie ma o tym zdarzeniu ani jednego słowa. O wymianach maszyn w latach wcześniejszych informacji jest sporo. Dziwne. A wiec podsumowując, czy w obecnych losowaniach MultiMulti używana jest stara czy jakaś nowa maszyna. A jeżeli stara to czy nowa wróci i kiedy

W oparciu o co TS wymienia maszyny ? Czy jest to związane tylko z awarią, widzimisię, a może jakimś ściśle określonym czasem ?

Przeszukałem forum i nie znalazłem jakieś aktualnej odpowiedzi na moje pytania, dlatego zapytałem. Jeżeli przegapiłem jakiś ważny wątek z tym to z góry przepraszam.

2010-12-17 (20:08)

status FreeMeNGen
Data rejestracji: 2006-10-06
Ilość postów: 100

2304
wpis nr 383 013
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam

Widzę kolega lubi być dobrze zorientowany w temacie;)

Bieżąca Maszyna losujaca ponoć... jest \"stara\", słowo: stara - nie nie musi znaczyć że używana wcześniej, może być fabrycznie nowa z innymi ustawieniami:D

Także życzę przyjemnej analizy i satysfakcji z Gry;D

PS. Prosisz o informacje, na temat których jak sam widzisz jest nie wielki odzew. Nie każdy bowiem tak chętnie i z miejsca podzieli się z Tobą tym co tak długo odkrywał, i co nie koniecznie musiało mu łatwo przyjść.

Poszukaj dokładniej w necie, a dowiesz się: co i do czego;)

Kto szuka ten znajdzie:)

Pozdrawiam
2010-12-23 (18:09)

status kamil-w

12800
wpis nr 384 966
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

FreeMeNGen

Faktycznie trochę ciężko niektóre informacje uzyskać. Zauważyłem wertując forum.

Dzięki za info.

Tylko tak sobie \"myślę\" że, wymiana maszyny to chyba nie jest żadna wielka tajemnica. Tylko jak się domyślam ogólnie znany (nieoficialny) fakt/bądź ściema znana bardziej doświadczonym gracza od mnie.

Ale ok, rozumiem że za friko nic nie ma.

Pozdro.

2010-12-23 (20:23)

status talizman4
Data rejestracji: 2009-06-21
Ilość postów: 438

4782
wpis nr 384 988
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam

Jak jesteś zainteresowany tematem co jaki czas swołocz prezes cyrku ustawianych kulek zleca podmiane maszyn losujących to napisz do prezesa tego cyrku ,aby zezwolił Ci jako widz oglądać losowania.

Jak się nie bedziesz mógł doczekać odpowiedzi to napisz tutaj na forum to zrobimy ściepe na kilka granatów odłamkowych to wtedy z nimi bez problemu wejdziesz do cyrkowego studio. Tylko ftedy jak kilka granatów użyjesz to napewno będziesz miał pewność że maszyny losujace zostaną wymienione.

No niech stracę aby zyskać. Na tą ścipę dam 500 zeta i pytam kto następny sie dołoży ,aby nikt już sie nie odważył podmieniać wyniki losowań na losowania ,,z puszki.\'\'
2010-12-23 (20:43)

status M.Morii
Data rejestracji: 2010-01-23
Ilość postów: 1700

12368
wpis nr 384 991
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

talizman4

za 500 to lepiej zróbmy porządną imprezę.......

pozdro.....
2010-12-24 (01:07)

status kamil-w

12800
wpis nr 385 039
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

talizman4

Ale czy ja wspomniałem że mam coś przeciwko totalizatorowi?

Pozdrawiam.
2011-01-18 (20:24)

status kamil-w

12800
wpis nr 391 858
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

talizman, powiedz są kraje w których jest możliwość obserwacji losowań w studiu na żywo ? Jest gdzieś prawdziwa publiczność ?

Sądzę że jeżeli jest, to kwestia czasu żeby i w Polsce tak było.

Może ktoś inny zna odpowiedz na moje pytanie.

2011-01-19 (15:09)

status FreeMeNGen
Data rejestracji: 2006-10-06
Ilość postów: 100

2304
wpis nr 392 083
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

\"Sądzę że jeżeli jest, to kwestia czasu żeby i w Polsce tak było.\"

Witam

Drogi kolega zapomniał że: \"POlska to dziki kraj\" !!!

Proszę o tym nie zapominać. bo w naszym postkomunistycznym ustroju opartym na kolesiostwie tych którzy kiedyś byli \"przy\" a nie koniecznie \"w\" KCPZPR reguły praworządności nie obowiązują tak jak byśmy tego chcieli.

Kolega chyba za długo był po zachodniej stronie naszych granic

Pozdrawiam
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1
Wyślij wiadomość do admina