Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 ... 15 16 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Jestem na PLUSIE.... |
2010-09-01 (21:25)![]() Data rejestracji: 2010-01-23 Ilość postów: 1700 ![]() | wpis nr 352 321 [ CZCIONKA MONOSPACE ] nikczemnick chętnie przekazał bym Tobie wskazówki jak grać , ale moje doprowadzają raczej do bankructwa ......ale jeśli znajdziesz coś ciekawego to oczywiście możesz się z nami podzielić .... pozdro...... |
2010-09-01 (22:18)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 352 348 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No i tu masz sedno, choć nieprawdziwe: \"ale informacje są strzeżone jak twierdza Modlin i nie ma możliwości uzyskać wskazówek jak grać... \" Otóż proszę bardzo: http://multilotek.pl/ i http://www.typowanie-strategia-technika.beepworld.pl/index.htm Komplet informacji, na pewno Ci się przyda. |
2010-09-01 (22:50)![]() Data rejestracji: 2010-08-19 Ilość postów: 40 ![]() | wpis nr 352 364 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie SM dlaczego uważasz, że jeśli ktoś nie wygrywa to nie czyta bzdurnych rad i zasad? Wydaje ci się że pozjadałeś wszystkie rozumy ale muszę Cię rozczarować - tak nie jest. Ba nawet nie wierzę w to że grasz w jakąkolwiek grę, chodzisz tylko po forach i piszesz bzdety żeby komuś dołożyć bo to cię chyba dowartościowuje. Memento Mori - na pewno jak znajdę to się podzielę ale nie będę pisał ***ów że rozwaliłem MM i już zawsze będę wygrywał bo to nie możliwe! Za długo siedzę w grach liczbowych żeby uwierzyć w cudowne lekarstwa na ból przegrywania. Pozdrawiam Cię i życzę aby temat zapodany przez Ciebie stał się samorealizującą przepowiednią. |
2010-09-01 (23:06)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 352 376 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"dlaczego uważasz, że jeśli ktoś nie wygrywa to nie czyta bzdurnych rad i zasad? \" No jeśli dla Ciebie porady zawarte na stronach Jacka Olszewskiego i perkuna są jak sam napisałeś bzdurami, to wystawiasz sobie sam świadectwo. Jak najbardziej negatywne. A to idiotyczne stwierdzenie, że \"Wydaje ci się że pozjadałeś wszystkie rozumy\" jest po prostu dowodem TWEGO CHAMSTWA i PROSTACTWA. Najpierw coś chcesz, potem jak nie od razu dostajesz, to w płacz i obrażasz, w tym KŁAMIESZ, a następnie znowuż skamlesz i jak ponownie dostajesz, to piszesz, że to bzdety. A tak pomiędzy tym wszystkim piszesz \"dziękuję\". Na samym początku Twojej wizyty g67 upomniał Cię, abyś nie zachowywał się jak jedna taka..., a Ty zrobiłeś dokładnie to samo. Ba, nawet gorzej, bo o ile ona jest w pewnym stopniu pierwowzorem, to Ty zacząłeś ją małpować. Skoro zachowujesz się jak rozkapryszony bachor i to Twoje zachowanie Ci odpowiada, to wracaj do piaskownicy, gdzie Twoje miejsce. W stosunku do Twojej osoby wykazałem maximum cierpliwości, więc od teraz ode mnie na pewno niczego już się nie dowiesz. |
2010-09-01 (23:23)![]() Data rejestracji: 2008-11-24 Ilość postów: 12080 ![]() | wpis nr 352 384 [ CZCIONKA MONOSPACE ] nikczemnick - co chciałeś dowiedzieć się od MFS? Przecież ta dziedzina nie ma nic wspólnego z grami losowymi. Pozdrawiam |
2010-09-02 (09:24)![]() Data rejestracji: 2010-08-22 Ilość postów: 142 ![]() | wpis nr 352 422 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ruletka europejska - system sześciu wędek (progresja arytmetyczna). Po 4 miesiącach gry, średnio 2-3 razy w tygodniu, +340 PLN na dzień dzisiejszy. |
2010-09-02 (09:36)![]() Data rejestracji: 2010-08-19 Ilość postów: 40 ![]() | wpis nr 352 423 [ CZCIONKA MONOSPACE ] czyli nic nowego, uzurpujesz sobie prawo do krytykowania wszystkich i wszystkiego a jeśli ktoś inny coś skrytykuje czemu ty hołdujesz - wówczas obrzucasz go obelgami. Nie widzę nic chamskiego w stwierdzeniu że zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy. Jeśli to dla ciebie jest chamskie to proponuję wizytę u lekarza gdyż masz zbyt niskie poczucie własnej wartości i każdy wpis na twój temat uważasz za policzek wymierzony w twoją delikatną buzię. Piszesz że niczego się nie dowiem od ciebie - a co niby się nie dowiedziałem od ciebie? czy dałeś mi jakieś wskazówki? pisałeś \"obserwuj\" - takie wskazówki to możesz sobie wsadzić między bajki dla dzieci które pewnie sobie czytasz na dobranoc. Jedna z nich to SirMavins \"Jak rozwalić Multi Multi\". To by było na tyle w tym temacie. PS> to co napisałem na twój temat jest potwierdzone przez kilka innych osób więc się tak nie nadymaj bo pękniesz. |
2010-09-02 (09:41)![]() Data rejestracji: 2010-08-19 Ilość postów: 40 ![]() | wpis nr 352 424 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wracając do meritum sprawy, jedyna rzecz na czym zarobiłem to zakłady bukmacherskie. Wpłacając 150zł rozmnożyłem je w ciągu miesiąca na ponad 6000zł ale później zacząłem się kierować nie tym czym powinienem tylko chęcią zysku co spowodowało szybką stratę gdyż po stracie próbowałem się odkuć a to najgłupsza rzecz jaką można zrobić. |
2010-09-02 (17:58)![]() Data rejestracji: 2009-12-20 Ilość postów: 1132 ![]() | wpis nr 352 539 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam . Do przeanalizowania - w w w . multilotto . republika . pl Pozdrawiam |
2010-09-02 (18:18)![]() Data rejestracji: 2009-01-23 Ilość postów: 2551 ![]() | wpis nr 352 551 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cytat z tej strony (golimy lotto - dobre sobie ![]() \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Standardowe systemy skrócone dostępne na rynku, budowane wg powszechnie znanych zasad, nie analizują poszczególnych kombinacji liczb pod względem prawdopodobieństwa ich wystąpienia, przyjmując wszystkie możliwe układy za jednakowo prawdopodobne. Jest to założenie błędne. Każdy , może to sprawdzić osobiście. Wystarczy prześledzić np. wyniki 100 kolejnych losowań, dla ułatwienia Mini Lotto. Najczęściej wylosowano 3 liczby parzyste i 2 nieparzyste ( lub na odwrót ), następnie 4 liczby parzyste i 1 nieparzysta ( lub na odwrót ), najrzadziej same liczby parzyste lub nieparzyste. \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Zakładają z góry że ktoś nie bardzo wie o co chodzi i piszą głupoty. Brednie. W pierwszej części mają zastrzeżenia do tego że inni bazują na RP i statystyce. Sami robią to samo. mamy 4 liczby i losujemy 2. możliwe kombinacje: 1,2 1,3 1,4 2,3 2,4 3,4 6 możliwości kiedy są 2 parzyste lub 2 nieparzyste? 1,3 2,4 kiedy jest parzysta i nieparzysta? w pozostałych 4 To wynika z tego czego oni niby nie używają. Odkryli Amerykę płynąc w kółko ![]() Robienie ludziom wody z mózgu. |
2010-09-02 (18:24)![]() Data rejestracji: 2009-01-23 Ilość postów: 2551 ![]() | wpis nr 352 555 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dalsza część cytatu z tej strony: \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Nowatorstwem w proponowanych systemach jest to, że obstawiamy tylko kombinacje liczb o najwyższym prawdopodobieństwie wystąpienia, przyjmując je za preferencyjne. Należy mieć jednak świadomość, że układy nawet najmniej prawdopodobne, są możliwe. Do systemów podawane są typy preferowane oparte na analizie statystycznej bieżącej aktywności poszczególnych liczb. Zgodnie z rachunkiem prawdopodobieństwa mają one najwyższą szansę wylosowania. Jednak nawet największa szansa wylosowania nie oznacza, iż musi tak być w każdym losowaniu. \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Zgodnie z RP na pewno nie mają innej szansy niż reszta ![]() |
2010-09-02 (18:29)![]() Data rejestracji: 2009-01-23 Ilość postów: 2551 ![]() | wpis nr 352 556 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cały wic polega na tym by znaleźć odstępstwa od rachunku prawdop. jeśli są one w grze to można wtedy typować lepiej niż wynika z RP . Gry na necie którymi steruje oprogramowanie na pewno działają zgodnie z RP natomiast gry fizyczne zależą od jakości maszyny losującej i tu mogą być odstępstwa od RP, tylko trzeba je odkryć i wykorzystać |
2010-09-02 (19:00)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 352 565 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wracając do meritum sprawy, jedyna rzecz na czym zarobiłem to zakłady bukmacherskie. Wpłacając 150zł rozmnożyłem je w ciągu miesiąca na ponad 6000zł ale później zacząłem się kierować nie tym czym powinienem tylko chęcią zysku co spowodowało szybką stratę gdyż po stracie próbowałem się odkuć a to najgłupsza rzecz jaką można zrobić. ______________________________________________________________ nikczemnick >>> to może nam zdradzisz \"patent\" jak w ciągu miesiąca tak rozmnożyć 150zł ??? u buka ... Spodziewając się Twojej odpowiedzi \"chwalipięta\" to też przecież człowiek .... ![]() |
2010-09-02 (19:33)![]() Data rejestracji: 2009-06-21 Ilość postów: 441 ![]() | wpis nr 352 576 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Według mojego prawdopodobieństwa to swołocz z cyrku ustawianych kulek ustawi dziś tak kulki , aby naiwni Goje marzyciele w wyniku ustawionej kolejnej kumulacji mieli szanse na kolejną ściepe na dodanie swojej kasy na tacę dla oligarchów tego cyrku iluzji. |
2010-09-02 (19:35)![]() Data rejestracji: 2010-08-19 Ilość postów: 40 ![]() | wpis nr 352 577 [ CZCIONKA MONOSPACE ] gdyby był patent to bym nie musiał pracować tylko grałbym u buka. Po prostu miałem zajefajne szczęście. W większości grałem na żywo w tenisa na przełamanie serwisu przez faworyta co oscylowało w okolicach kursu od 1,8 do 2,50 i stawiałem duże stawki tzn od początkowych 100zł. Oczywiście grałem progresją klasyczną i d\'lamberta. W pewnym momencie przestało mi iść a progresja sięgała już kwot w okolicach 1000zł na zakład i zamiast wracać do poziomu poprzedniego bądź początkowego grałem dalej i się wypsztykałem z kasy. Jak z 6000zł zostało mi na koncie 2000zł to je wypłaciłem i już więcej nie grałem bo mnie szlag trafił jaki to ja głupi jestem... |
2010-09-02 (20:19)![]() Data rejestracji: 2010-01-23 Ilość postów: 1700 ![]() | wpis nr 352 595 [ CZCIONKA MONOSPACE ] amnachmittag gratki od Moriiego .....gratki , i już nabieram większej ochoty na ruletkę ......pojechałem dzisiaj do baru i zagrałem w jednorękiego ze skutkiem stało się to co oczywiste ...... pozdro.... |
2010-09-02 (20:20)![]() Data rejestracji: 2010-01-23 Ilość postów: 1700 ![]() | wpis nr 352 596 [ CZCIONKA MONOSPACE ] KURKA to święta kobitka na tym forum ....... |
2010-09-02 (20:23)![]() Data rejestracji: 2010-01-23 Ilość postów: 1700 ![]() | wpis nr 352 600 [ CZCIONKA MONOSPACE ] talizman4 bravo dla CIebie , TY jednak masz klasę ..... |
2010-09-02 (21:15)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 352 649 [ CZCIONKA MONOSPACE ] nikczemnick >>> przynajmniej opowiedziałeś nam historię z morałem ... I doceniam szczerość z Twojej strony,bo wiesz 90% tutaj to wszyscy \"typerzy\" przez wielkie \"T\" wszyscy niby na tym \"zęby zjedli\" a jak przyjdzie co do czego to... pewnie sam wiesz jak jest. pozdrawiam |
2010-09-03 (08:16)![]() Data rejestracji: 2010-08-19 Ilość postów: 40 ![]() | wpis nr 352 756 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzięki Madzia77 za docenienie moich starań ![]() Gram buka kilka lat, grałem już u prawie wszystkich naziemnych i internetowych i niestety lipa. Czasami coś się uda ugrać ale najważniejsze w bukmacherce są zimna krew i zasady które sobie obierasz i ich się trzymasz. Kilka razy z kolegami myśleliśmy (podobnie jak niektórzy na forach multipasko) że rozwaliliśmy ruletkę, bakarat czy inne gry ale w ostatecznym rozrachunku to ONI zabierali naszą kasę a my zostawaliśmy z poczuciem niesmaku i rozczarowania. Dlatego wkurza mnie jak ktoś pisze że rozwalił jakiś system, czy już wie jakie są prawidłowości wypadania cyferek w ruletce czy lotto - bujda na resorach hehe. Gdyby ktoś na prawdę rozszyfrował takową grę to podawanie tego do publicznej wiadomości byłoby strzałem w kolano - przypomnijmy sobie sytuację mającą miejsce chyba w 2004 roku w Kamieniu Pomorskim gdy gość wytypował poprawnie 10/10 w ML i padło kilka takich samych wygranych po przekazał liczby rodzinie i znajomym to lotto od razu gościa wyczaiło i podpisali z nim jakąś umowę - sprawa była głośna. Reasumując, moim zdaniem nie ma skutecznego systemu na pokonanie buka czy lotto. Czasami komuś może się wydawać, że złapał Boga za nogi jak ja i moi koledzy z pracy gdy w ruletkę wygrywało się po kilkaset złotych dziennie i w tenisie też aż tu nagle trach... Nie żebym zniechęcał do gry ale na moim przykładzie sugeruję traktować lotto i bukmacherkę jako zabawę mogąca przynieść dużą wygraną ale nie inwestujcie w te gry zbyt dużej kasy bo może się to źle skończyć. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 ... 15 16 Wyślij wiadomość do admina |