Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 35 36 37 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Poważne i niepoważne rozmowy o wszystkim (moderator tematu: pięknaja) |
2010-07-02 (11:33)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 338 909 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Errata: powyżej w drugim wersie napisałam: \"przyjcie Ci na to ochota\" powinno być: \"PRZYJDZIE Ci na to ochota\" Wszystko przez ten gotujący się mózg ![]() |
2010-07-02 (11:57)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 338 919 [ CZCIONKA MONOSPACE ] klarok>> nie wiem skąd, czyje są te słowa... \"Gdzie słyszysz śpiew tam śmiało wejdź, tam serca dobre mają, źli ludzie , wierzaj mi , ci nigdy nie śpiewają.\" i coś w tym jest... fobiu1>> limonkę wciśnij następnym razem... a i o rumie nie zapomnij ![]() a jak dobijesz do portu, to się nie leń i nie wymiksowywuj, bo cytaty robala z wielkich wszystkiego nie załatwią... http://www.youtube.com/watch?v=LpKAGlj-qbk |
2010-07-02 (12:04)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 338 921 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Propozycje Robala_36 bardzo przypadły mi do gustu, ta z rumem także. Jednak teraz odniosę się do tej pierwszej i wklejam bardzo aktualny cytacik dotyczący mojej osoby, a zamieszczony w temacie \"Nie!, Nie! NIe!!!!!\": ____________________ 2010-07-02 (03:02) status Marriusz2 Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 388 To się nazywa rozdwojenie jaźni . Nie jesteś mistrzem bo niejaka Fobia ma roztrojenie jaźni . Ba mało tego . Te roztrojone osoby nie chcą z nią gadać . Rekordem może być rozpięciorzenie jaźni . ________________ Rozbawił mnie ten Marriusz2 ![]() |
2010-07-02 (12:10)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 338 922 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A teraz do Marriusza2, bo wiem, że pilnie śledzi ten temat. Marriuszu2, mylisz się. Mnie dopadło zwielokrotnienie jaźni! Wszystkie osoby w tym temacie to ja! Mam nawet wątpliwości, czy przypadkiem Marriusz2 to nie ja! Okropne uczucie, gdy człek miota się w tylu osobach. |
2010-07-02 (12:51)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 338 924 [ CZCIONKA MONOSPACE ] klarok>> nie wiem skąd, czyje są te słowa... \"Gdzie słyszysz śpiew tam śmiało wejdź, tam serca dobre mają, źli ludzie , wierzaj mi , ci nigdy nie śpiewają.\" i coś w tym jest... fobiu1>> limonkę wciśnij następnym razem... a i o rumie nie zapomnij ![]() a jak dobijesz do portu, to się nie leń i nie wymiksowywuj, bo cytaty robala z wielkich wszystkiego nie załatwią... http://www.youtube.com/watch?v=LpKAGlj-qbk |
2010-07-02 (12:56)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 338 926 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jak to miło Was tu zobaczyć. Robal_36 Ty swoje pomysły w czyn zamień. Ja chyba nie jestem aż tak pilnym i systematycznym czytaczem archiwum. Tym bardziej miło będzie jak coś ciekawego, wartościowego, kontrowersyjnego wrzucisz nam tutaj. Trochę zmusisz nas nie dość ,że do dyskusji to i do myślenia. fobia1 tylko \"pozazdrościć\" takiej wierności. Gdyby tak poza mną KTOŚ nie dostrzegał innych.... hm...hm.... A swoją drogą fobia1 - COŚ Ty Mu takiego \"zadała\" ? ![]() |
2010-07-02 (13:05)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 338 927 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A bo to ja wiem, pięknaja, a bo to ja wiem? Chłop zwyczajnie beze mnie żyć nie może. Pewnie jestem jego muzą, motorem życia... i diabli wiedzą czym jeszcze. |
2010-07-02 (13:08)![]() Data rejestracji: 2010-07-01 Ilość postów: 210 ![]() | wpis nr 338 928 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Robal_36 \"Gdzie słyszysz śpiew tam śmiało wejdź, tam serca dobre mają, źli ludzie , wierzaj mi , ci nigdy nie śpiewają.\" i coś w tym jest... znam te słowa, bardzo często słyszałam je od mojej przyjaciółki , którą tu poznałam:))) tą drogą bardzo, bardzo jej dziękuje:)mag jesteś?Przepraszam...... Jeszcze , NAPISZĘ, WRÓCĘ TU |
2010-07-02 (13:17)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 338 933 [ CZCIONKA MONOSPACE ] fobiu1>> nie dość, że wielonik to jeszcze awanturna ? dobrze jest czasem w annały internetu zerknąć ... http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2611&page=2 do bani z taką demokracją,skoro każdy może myśleć co chce i jeszcze o tym pisać.najlepiej żeby wszyscy myśleli tak jak Marriusz2. http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=188&page=80 ...Nie takie głowy chciałyby odkryć ponownie \"Amerykę\" w tym temacie. Jeszcze ikomu to się nie udało. Jakież to naiwne. ...* Pomimo to nie wyśmiewam się z tych opisywanych mądrości. Każdemu wolno mieć jakiegoś bzika, co go kręci. pięknaja>> Do Twoich rąk Pani http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2782&page=1 Bo w grupie towarzyskiej takiego gościa po prostu sięeliminuje z towarzystwa . http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=188&page=85 Dziwne masz poczucie grzeczności . Wpisujesz się w przeze mnie założonym poście , dyskutujesz ze mną a później wyzywasz mnie od mędrców ? ------------------------ możesz Pani wywalić ten mój zdublowany wpis - nic a nic się nie obrażę * Jak mogłaś ![]() serdecznie i radośnie papatki całuski mordaski |
2010-07-02 (13:25)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 338 937 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robal_36 obiecuję, że upiekę jak upały zelżą ![]() ![]() tak gorąco, że zapomniałam nawet jokera wysłać ![]() pozdrawiam wszystkich |
2010-07-02 (13:37)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 338 942 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robal_36 na taki upał takie tematy? Wrócę do nich wieczorem może. Teraz serdecznie i radośnie ( staram się przynajmniej ) odpowiem Ci - MOGŁAM. Z bólem serca, drżącą ręką , łzami w oczach - ale mogłam. |
2010-07-02 (13:39)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 338 943 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jak myślicie Moje Lepsze Części - Jasze zagląda tu czasem ? |
2010-07-02 (13:46)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 338 946 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To Jasze przypomniał nam swoje słowa: \"Każdy z nas nosi w sobie świat, świat złożony ze wszystkiego co widział, przemyslał i ukochał. Świat do którego będzie zawsze powracał choćby zamieszkiwal i przemierzal pozornie inne krainy. \" Jasze pozdrawiam |
2010-07-02 (13:50)![]() Data rejestracji: 2010-07-01 Ilość postów: 210 ![]() | wpis nr 338 952 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pięknaja>>>Ty jesteś???wiedziałam, czułam to od samego początku.Dlatego, nic więcej nie dodam w tym temacie\"chyba\".......zmieniasz niki jak pończochy:( |
2010-07-02 (13:54)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 338 955 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzięki Robalu_36 za przypominanki, szczególnie za drugi link, bowiem na podanej stronie podaję, że parę lat wstecz miałam już 92 lata. No to teraz dobijam setki! Jasze raczej zagląda i czyta. Może w odpowiednim momencie coś napisze. A ja, zainspirowana Rosiewiczem zapodaję link do Daukszewicza \"Obok hotelu Grand\": http://www.youtube.com/watch?v=3vK7Uk01-mY Tekst piosenki poniżej - a ja pewnie wzbudzę tym kontrowersje. Co z tego? Lubię mądrych ludzi. Obok hotelu \"Grand\" Gdzie dają chateaubriand Stoi hotelik Dla obywateli Obok hotelu \"Grand\" Tu nie licz dziś na cud Tu przedwczorajszy brud Lecz spanie ma popyt To maść na kłopoty Więc nie licz tu na cud Stolik, i owszem, jest Złachany jak ten pies Zaprasza gości Gdy w życzeniach prości Ciebie przygarnie też. Obok hotelu... Z kuchni, gdzie swąd i czad Kelner z wizytą wpadł I panna wymięta Jak forsa klienta Obok hotelu \"Grand\" Dancing, i owszem, trwa Przecież tu także świat Dla ludzi ubogich To balsam na nogi Niechaj więc dalej trwa Obok hotelu... A kiedy stówę dasz Szatniarz ci poda płaszcz I nic już nie powie Gdy rzygasz jak człowiek Obok hotelu \"Grand\" Pościel od kilku dni Co noc z kimś innym śpi Za to, żeś bulił I ciebie utuli Pościel od kilku dni. Obok hotelu... A rano wstaniesz i Wstydliwie patrzysz w drzwi I płacisz za wszystko I wyjdziesz z walizką Aż do wieczora, gdy... Obok hotelu... |
2010-07-02 (15:37)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 338 970 [ CZCIONKA MONOSPACE ] klaraK jeżeli uważasz, że jestem kimś innym, niż jestem to powiedz mi KIM. Wyraźnie. Brana już byłam tu za fobię1 ( to akurat mi pochlebia) Ciekawam za kogo Ty mnie bierzesz. Wyobraź sobie, ze jestem tu jednoniikowcem. Już wiem, że nie jest to tak zupełnie \"normalne\" wg niektórych. A może odwrotnie? Może wiele nicków to nienormalne? Mnie akurat nie przeszkadza, nawet jeżeli ktoś ma kilkanaście. co mi do tego. Ja mam jeden. Ty uważasz, że więcej.... Chciałabym wiedzieć do KOGO jestem \"podobna\" |
2010-07-02 (15:59)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 338 977 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widzę,że znowu temat \"wielu nicków\" Nie rozumiem w czym problem? pięknaja >>> tak wiem,wiem wolisz być utożsamiana z fobia1 jak z moim nickiem (ktoś kiedyś próbował mi i Ciebie dopiąć) tylko,że mnie to doprawdy nawet nie interesuje,nie lubię być z kimś utożsamiana, bo wydaje mi się że lepiej być indywidualistą osobą która jest niepowtarzalna (zresztą uważam,że każdy z nas jest jedyny w swoim rodzaju) klaraK >>> odnośnie fobia1 i pięknaja istnieje rzeczywiście podobieństwo i nie idzie tu nawet o styl pisania (który zawsze przy włożeniu trochę pracy można zmienić) ale i o tok myślenia. Co nie znaczy,że jest to jedna i ta sama osoba. Mi śmiać się chciało kiedyś jak kila osób tutaj sugerowało,że rozmawiam sama ze sobą na multipasko hehehe ale jakoś nikt takiego dialogu nie był w stanie znaleźć i go pokazać czarno na białym. Sama osobiście mam tutaj jeszcze jeden nick \"Kameliowa77\" i co w tym złego,tym bardziej,że założyłam tego nicka,bo nie mogłam pisać pod \"madzia77\" na forum czyli z przyczyn technicznych i przyznałam się do tego,dodając dla jasności rok mojego urodzenia. I zastanawiam się co w tym złego? Przecież nie tylko ja mam tutaj innego nicka. Tyle,że nie wszyscy chcą o tym mówić i uszanujmy to,bo po co dociekać? |
2010-07-02 (16:03)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 338 979 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pięknaja>> klaraK także Ci \"pochlebia\", inaczej mówiąc - jestem przekonany, że Ona także ma Cię za fobię1... To przez ten upał - nie wczytywałaś się uważnie w posty i nie zwróciłaś uwagi na *, a gwiazdka była odnośnikiem do ironicznego przecież pytania do fobii1, \"jak mogłaś\" coś niepochlebnego napisać... Ty napisałaś \"mogłam \" (mając na myśli wykasowanie wpisu dawno dawno temu, a nie tego dwukrotnego z dziś 11.57 i 12.51, cholera) i wyszło, jak wyszło :/ klaroK>> Ty także byłaś brana za kogoś innego I ibiza i onaa i madzia77 i mag.. i kto nie ? To chyba głupie uczucie ? ------------------------------ Dlatego uważam, że należy uwolnić krasnoludki... i w te historyczne wątki warto jednak czasem zaglądać... Nie, nie uczyć się na pamięć, przeczytać, co mają do powiedzenia mądrzejsi, a co mądrzy |
2010-07-02 (16:12)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 338 982 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Faktycznie \"nick\" mag.. też mi chcieli dopiąć ![]() Jednak nie jestem aż tak niepowtarzalna jakby się mogło wydawać. Mnie zastanawia tylko jedno... Dlaczego ktoś zadaje sobie tyle trudu aby wyłapywać innego nicka i przypisywać go drugiemu? Jaki sens? Chociaż sama często zastanawiam się kto to jest \"miks\"\"kulkomaniak\" itp. |
2010-07-02 (16:13)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 338 983 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madzia77 z jednym trafiłaś..... każdy chciałby być indywidualnie traktowany. Ja też. Całych korowodów z wieloma nickami nie rozumiem. Chociaż nie. Właściwie rozumiem. Z jakichś tam powodów ktoś ten nick zmienia. I dobrze. Jego sprawa. Robal_36 fakt. Nie wczytałam się dokładnie. Ale o jakich podwójnych wpisach dzisiejszych mówisz? Aaaaaaaa faktycznie, widzę. No nic , nad Twoim pisaniem nie da się przejść szybko, przystanę wieczorkiem. Będzie więcej czasu i nie tak gorąco. Zajrzę ponownie w ...przeszłość. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 35 36 37 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |