Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 255 256 257 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Poważne i niepoważne rozmowy o wszystkim (moderator tematu: pięknaja) |
2011-02-12 (11:46)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 399 161 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ksings>>>> No i mnie siódme jakby pod inny paragraf podchodzi,wedle tego co \"na blaszkę\" wkuwałem.Ale,czy jest pewność ,że uczyliśmy się wersji pierwotnej i ostatecznej? Skoro w Piśmie Świętym podobno jakieś modyfikacje,to czy nie można było przestawić kolejności w zbiorze 10 przykazań? ( ![]() |
2011-02-12 (12:15)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 399 168 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ksings >>> mam nadzieję,że w tym wypadku Twoje słowa nie sprawdzą się - te o WIATRAKACH. Rozchodzi się przecież o życie, zdrowie koło 50 tys. ludków. Nasza POwalona \"władza\" zdaje sobie chyba sprawę o wadze tego s.k.u.r.w.y.s.y.ń.s.t.w.a jakie nam zafundowali. Faktem jest,że osoby żyjące na dzielnicach przyległych to większość patologia i ludzie bardzo prości którzy nie maja pojęcia zielonego o kruczkach prawnych i tego co się w okół dzieje. Ci ludzie chorują i narzekają na fetor który ulatnia się z tego składowiska na ciężarówki które nie dają im spokoju - zwłaszcza w nocy. Nie ma nikogo kto by się za nami ujął - wiesz mam opcję wyprowadzenia się z tego miejsca z której skorzystam - ale 90% ludzi nie ma takiej opcji są skazani na POrąbane decyzje urzędników. Prezydent naszego zacnego miasta zapytany dlaczego przez okres dwóch swoich kadencji ( 8 lat ) nic nie zrobił w tej sprawie nie potrafił jasno odpowiedzieć na to pytanie.Firma Mo -Bruk straszy nas wysokimi odszkodowaniami jeżeli w referendum zagłosujemy na TAK i zostanie postawiony znak zakazu, ograniczający auta powyżej 5 ton. Tylko ludzie mają to w poważaniu - mamy zamiar w grupkach 10 osobowych przechodzić przez tą drogę ( jest to droga gminna ) tak aby żadne auto nie mogło przejechać ( no chyba,że o masie poniżej 5 ton) i niech sobie firma Mo - Bruk podaje nas obywateli tego miasta do sądu za utrudnianie. Co nam mogą zrobić skoro my nie mamy nic po za zdrowiem i życiem? Ponad to osoby które wydały zezwolenie na działalność tej firmy ( Wojewódzki Inspektorat Ochrony Środowiska, Wojewódzki Inspektorat Sanitarny, Wojewoda Dolnośląski i Krukoszenko ![]() Ja mam nadzieję że się uda .... |
2011-02-12 (13:11)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 399 185 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robal Nie lubi MUSI a MISIA i owszem. ![]() Na karierę Nikosia nie dam się namówić, za nic.....mam dość.... *************** Monet trzymaj się tego pazurami. Toż to samo życie....pomieszać, przestawić....może się nie połapią. *************** Madzia już jesteście PRAWIE u celu....uda się. A to, że do jasnej ch.olery NIE tak powinno być to już temat na inną bajkę. W każdym razie - powodzenia |
2011-02-12 (13:34)![]() Data rejestracji: 2008-02-02 Ilość postów: 867 ![]() | wpis nr 399 196 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madzia77 to tylko kropla w morzu. zdecydowanie więcej szkody robi bieda. ludzie palą w piecach czym się da.wieczorem z co drugiego budynku leci czarny dym,czuć swąd przepalanych kabli.(jak mieć,to miedź). to przecież wina naszych polityków.za granicą trudno spotkać Słowaka,Czecha,a my musimy jechać bo bieda w kraju.kiedyś myślałem,że jeśli pojadę,to poległem,nie dałem rady tutaj,za głupi może jestem. no i pojechałem.później jeszcze kilka razy.przekonałem się,że takich jak ja co to polegli są tam miliony. dlaczego nasi politycy nie robią tak aby to do nas przyjeżdżali ludzie do pracy?nie wiem. i stąd ten morał mój wcześniejszy(ponoć nietrafiony)wolę się śmiać.bo teraz wiem,że mogę żyć wszędzie na świecie i dam sobie radę. a Kaczmarski śpiewał\"u nas tu będzie Rumunia\". i w dupie z tym! |
2011-02-12 (14:35)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 399 219 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przepraszam przepraszam przepraszam Nikomu, absolutnie nikomu nie chciałem narzucać swojego zdania Prezentowałem jedynie - MÓJ punkt widzenia, czy zgodny ze stanem faktycznym, z wiedzą ... , z ... obowiązującą ... Powyższe i poniższe proszę sobie jednoznacznie z robalem skojarzyć \"Przyjaciół nikt nie będzie mi wybierał, wrogów poszukam sobie sam dlaczego urwamać bez przerwy poucza ktoś, w co wierzyć mam...\" http://www.youtube.com/watch?v=dutgGRbvXdw cała aktualna, może inaczej, ale aktualna... |
2011-02-12 (14:59)![]() Data rejestracji: 2010-11-13 Ilość postów: 1639 ![]() | wpis nr 399 223 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam,Madzia byłem w Wałbrzychu chyba 3 lata temu,masakra to był wstrząs(takiej biedy nie widziałem nawet w rodzinnej kieleczczyżnie),a miasto szare,smutne zwłaszcza po kilku latach spędzonych w Krakowie,ale ludzi poznałem super,tyle,że niestety musieli wyjeżdżać z miasta.Jeden chłopak ujął to krótko-głową muru nie przebijesz.A przecież kiedyś Wałbrzych pięknie funkcjonował,była drużyna piłkarska w pierwszej lidze,życzę wam determinacji i walczcie .Na pocieszenie nawet BYTOM pięknieje,a było to miasto-upiór.Pozdrawiam |
2011-02-12 (15:30)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 399 233 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kiedyś już poruszałam ten temat - tutaj na forum : http://www.youtube.com/watch?v=uAcvIGn2ZIw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=vbM6HjmPArg Przykro mi się zrobiło gdy film dokumentalny został odnośnie tegoż problemu pokazany w telewizji niemieckiej - nasze władze wałbrzyskie ( i nie tylko ) w dalszym ciągu nie widzą problemu bezrobocia i biedy ...... |
2011-02-12 (22:06)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 399 355 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zauroczona Jaki cyrk? Jaka iluzja? Toż my tu szczerze jak na…spowiedzi. No…na marzycieli się zgadzam. ![]() Hewka 14 Witaj . Miło, że jesteś z nami. I nie daj się wpuszczać w jakieś tam takie…. ![]() |
2011-02-12 (22:23)![]() Data rejestracji: 2010-01-23 Ilość postów: 1700 ![]() | wpis nr 399 357 [ CZCIONKA MONOSPACE ] zauroczona kim jesteś zauroczona....... |
2011-02-12 (22:27)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 399 362 [ CZCIONKA MONOSPACE ] hihihi {{zatarł łapki}} następny pyskol witam świeżaczka ![]() hewka14>> ma 18+ ? bo z nicka jakoś mi tak , cuś młodo wyziera, hmmm zauroczona>> Te \" cyrk iluzji dla naiwnych magii \", czy jakoś tak, to nie ma, aby przypadkiem, jakiego kopyrajta ? |
2011-02-13 (15:11)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 399 525 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzień dobry..... ojojoj..... co tak cichutko...... Czyżby Wszyscy świętowali już \"Dzień Zakochanych\" ? Ja tak trochę przypadkowo trafiłam na fajny artykuł/ Neewsweek/ o \"podstępie seksualnym\" jaki stosują ...orchidee. Tak, tak...TE piękne kwiaty. Polecam, daje do....myślenia ![]() |
2011-02-13 (19:22)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 399 601 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://gobarbra.com/hit/new-8e22b7d063d069bc364c084fdca50561 |
2011-02-13 (20:29)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 399 631 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robal przeprasza podstępy obmyśla |
2011-02-14 (19:21)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 399 850 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam pięknie WSZYSTKICH w tym szczególnym Dniu..... Jakiś czas temu przywędrowało do nas to święto z tego\"lepszego świata\". Nadspodziewanie szybko rozgościło się i u nas na dobre. I jak to zwykle bywa ....jedni są za , inni - przeciw. Jak zwykle. Mnie ten dzień osobiście bardzo się podoba. Każdy POZYTYWNY dzień jest miły. Jasne, ze kochać powinniśmy się każdego dnia. Ale.... W tym zabieganym świecie warto przystanąć na moment po to aby wyrazić komuś swą miłość, sympatię , przywiązanie. I ABSOLUTNIE nie w wydaniu handlowców całego świata. Bo przecież nie ten \"drobiazg\" jest tu ważny. Wszystkim zakochanym, kochającym, optymistycznym, sympatycznym ![]() ************** Moi Drodzy....zostawiam Was na kilka dni... hm.... coś mi się widzi, że nie koniecznie będzie do czego wracać. ![]() Wszystkim POWODZENIA... we wszystkim |
2011-02-14 (19:53)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 399 857 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No, wreszcie - uknułem ![]() ![]() ****************************** - Wystarczyło napisać, że rzucam tę nierówną walkę i coś z ts-a sypnęli... A nie straszyłem,... To nie było tak tylko na pokaz... Pisałem całkiem serio -! UWAGA ! odpuszczam codzienne dokarmianie STAŁYMI LICZBAMI tych głodomorów... Wiem, pisałem już kiedyś, przed wyjazdem, że \"pewną dychę w dobre ręce oddam\"... Ale wiecie, jak jest - człowiek zżyje się z takimi \"stałkami\" i ciężko mu się z nimi rozstać / nie ukrywam - po powrocie TA dyszka była słana, oj była/, a i nie wiedziałem, czy ewentualny, nowy właściciel się troszczy się o te liczby ![]() ![]() 3/3 i 6/10 w multi naprawdę nie załatwiają wiele ![]() Z soboty na niedzielę i w niedzielę wymieniłem się na czacie ogólnie widocznym kilkoma uwagami z Qń\'em i Pasko i stwierdziłem, że należy zmienić sposób gry Otóż - jeśli chodzi o mm - obecnie będzie to WALKA PARTYZANCKA ![]() A jeśli chodzi o lotto - dość spokojnie - sys 7 z trafił na który składa się trzech grających *********************** * no właśnie - PO CO gramy ? Powiedzmy sobie szczerze - po to, żeby trafić DUŻĄ KASĘ A w mm - w multi multi - jej NIE MA. Długo trwało, aż sobie to uświadomiłem. Jednak, jak to mówią - lepiej późno niż wcale I nie jest to żadna nowa teoria spiskowa ![]() Po prostu - w końcu COŚ ogarnąłem ... I ze słów pewnych mądrych ** osób wyciągnąłem wnioski wydaje mi się - jedyne logiczne ************************* Pozdrawiam wszystkich jednym życzę powodzenia innym gratuluję stałych wygranych ** listy nick\'ów nie będzie |
2011-02-14 (20:03)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 399 863 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pięknaja >>> mam nadzieję,że wrócisz cała i zdrowa ![]() ![]() ![]() Robal >>> zanim wyślesz pukona - pomyśl jak to jest tam gdzie przewija się WIELKA kasa.I czy można liczyć na uczciwość? Mam nadzieję,że dość dobrze zarysowałam jak to wygląda u nas w kraju. Pozdrawiam wszystkich w tym szczególnym dniu .... |
2011-02-14 (20:18)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 399 873 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Madzia..... ch.o.l.e.r.a tego się właśnie obawiałam Wszyscy mają to...... No, ale zrobiliście i tak kawał dobrej roboty. Robal.... a ja myślałam, ze NIE tylko dla wielkiej wygranej. Też dla tej adrenaliny .... i takie tam. Przynajmniej ja takie właśnie wnioski wyciągnęłam. Bo wiesz.....liczyć TYLKO na tą GŁÓWNĄ.....hm..... Ale coby nie mówić....strategia super. Nie ma to jak mini. Może.....też spróbuję ![]() * na razie milczą, żadnej reakcji.... |
2011-02-14 (20:21)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 399 875 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://www.youtube.com/watch?v=HB8EZ5Xa_QI |
2011-02-15 (14:23)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 400 015 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pięknaja>> Ferie, ferie ? ![]() Miłego wypoczynku i dużo tego paskudztwa pod deskami /choć ponoć - nie dowieźli ![]() Tak - pięknych chwil nigdy dość, a jeszcze - żebyśmy zawsze potrafili je docenić, a nie tylko gdy miną... A w kwestii - milczą - gdyby nie milczeli, to - KTO prawdę by powiedział ![]() madzia77>> Szczerze współczuję, bo to co Wam ktoś/coś teraz tam robi /w kwestii tego utylizowanego syfu / odbijać się będzie długo bolesną czkawką nie tylko w Twoim rejonie kraju... A te ciche zezwolenie na wydobycie węgla, dla załatwienia sobie spokoju społecznego - likwidowania zagrożenia wybuchu protestów, to... Bez wyrazów, tu ma być... kathy>> cieszę się Cię, taką muzę słuchającą, widząc ![]() ************************************************************* ************************************************************* Jeśli chodzi o możliwość \"wałka\" - oczywiście, że zakładam taką możliwość, uważam za całkiem łatwą w realizacji, przecież nie pisałbym tyle \"tak se\"... Bo z jednej strony - prawdopodobieństwa rzędu n.i.e.m.o.ż.l.i.w.e, a z drugiej - sytuacje wylosowania osiemdziesięciu szóstek ![]() Tak tak, wyjaśnieniem jest łatwy do rozrysowania na pukonie symbol ![]() Zamykanie z kolei ust na artykułowanie pewnych wątpliwości doprowadza mnie do furii. Teoria spiskowa, taaa... Nie do uwierzenia, nie ? Jakieś firmy medyczne, dla żądzy zysku, mogłyby trzymać w sejfach patenty na nieuleczalne schorzenia - przecież byłoby to nieludzkie, prawda ? Pisałem o różnych zestawach kul, prawda ? I jest to faktem ? A czy może być tak, że teoretycznie - ten sam zestaw, jednak jest inny ? Przecież może być tak, że nadrukowane /obecnie na kulach mm/ \"3\", zawiera jakieś kule, czy ich zbiory, o innych właściwościach fizycznych ... Nie do wylosowania ... Taki , jak to Tajemniczy Don Pedro mówi, kalosz , z nadrukiem, koszulką, który z jakiegoś powodu - NIE MA SZANS wypaść przez otwór... Pokazywać dalej pewne wątpliwości ? O możliwości generowania przez system, o tej samej godzinie, takich samych zestawów* chybił-trafił w różnych rejonach całego kraju ? O drastycznym spadku ilości trafień w całym kraju ? A dlaczego zapada milczenie przy takich pytaniach - bo ewentualny takich typów przekręt wydaje się tak niewyobrażalny, że byłby prawie, jak numer w \"Nowych szatach cesarza\" - nawet nie cudem - byłby wprost SZTUKĄ ************************************************************* A jeśli chodzi o mój \"wnerw\" - czasem, jak pojawiają się wpisy - ile to, jak często kto nie trafia - zastanawiam się - ile z tych osób jest zwykłymi kłamcami, a ile szuka frajerów do jakiegoś nabicia w butelkę ************************************************ * zdarzyło się w jednej z nadmorskich kolektur - ktoś zauważył ten - błąd - a zdarzenie tłumaczone było błędem systemu powodzenia zwłaszcza w sprawach ważniejszych niż ts wszystkim |
2011-02-16 (13:41)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 400 281 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robert ta muzyka to efekt słuchania \"Złotych przebojów\" ![]() miałam zapowiadać wcześniej więc to czynię trzymać łapki za tydzień w piątek |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 255 256 257 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |