Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 195 196 197 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Poważne i niepoważne rozmowy o wszystkim (moderator tematu: pięknaja) |
2010-12-08 (09:59)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 379 791 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pikolo…..inteligentny facet z Ciebie. Żadna Gwadedupa , Majordupa, czy inna ….dupa - nigdzie się nie wybieram z najzwyczajniejszego w świecie lenistwa. Toż napisałam, CZUWAĆ będę i na żadną \"pastwę…\" nie pozwolę Nie znudziłam się też, ani zmęczyłam tym bardziej.. Ale wiesz…. przychodzi taki CZAS, że…… A zresztą….inteligentny jesteś to co Ci będę tłumaczyć. Apel: Pilnuj tematu…. |
2010-12-08 (10:20)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 652 ![]() | wpis nr 379 794 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przychodzi taki czas.... A Ty co-Niedżwidzica? Do gawry na lulanko? Odpowiedż mnie nie satysfakcjonuje. Ale,co ja na to mogę? |
2010-12-08 (10:44)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 379 798 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pięknaja i inni piszący i czytający>> Przed ewentualnym pstryknięciem jeszcze kilka słów chciałbym, żeby pewne MOJE INTENCJE* się wyjaśniły... Dlaczego podjąłem temat \"możliwości\" ? bo nie cierpię kiedy a\'priori stwierdza ktoś - NIE i zakłada mi knebel*... A były takie, co najmniej dwa - absurdu tudzież spisku oraz matematyczny... Zerknijcie proszę na http://www.gnglotto.webpark.pl/ a tam chociażby - Dlaczego nie gram w Multi lotka? i - Dziwne uśmiechy fortuny... Przedstawione są tam argumenty, które do mnie przemawiają bardziej niż \" wszędzie widzisz spisek\", \"ile TYCH teorii było, kuleczki na sznureczku\",\" to uczciwa firma\", \"matematycznie nie ma takiej potrzeby\"... Czy odpowiedź z totalizatora -\"nie planujemy informować graczy o używanym zestawie losowanych kul \"- jest potwierdzeniem TYCH pewnych teorii, czy nie - pozostawiam Wam... Pisząc, CO i JAK pisałem - chciałem pokazać, że da się inaczej, na spokojnie bez inwektyw, temat jest \"o wszystkim\", to wepchnąłem się - przepraszam... Ktoś, kiedyś na mp napisał, że nawet wiedząc o przekręcie milczałby za odpowiednią kasę, mowa była zdaje się o jednym milionie. Ale może to było żartobliwie ? ![]() Bo także \"żartobliwie\" napisał kiedyś na czacie Jeden Z Dociekliwszych o - \"wysokich wygranych zarezerwowanych dla sami wiecie jakich służb...\". Potem, na forum - czyli w tej części dla inteligentniejszych, nie dla gawiedzi /- to ma być kąśliwa ironia, gdyby kto nie wiedział ![]() Potem znowu były słowa o wybieraniu liczb ze snu - to dla gawiedzi - bo mędrcy oczywiście siedzą i wyliczają KIEDY i GDZIE wysłać pukon / liczby na nim mają oczywiście doskonale opracowane/ mając w nosie wszelkie \"spisowe teorie\" Heh Teraz jeśli/jak tu zajrzy zapewne napisze, że za nim chodzę i śledzę każdy wpis - taką ma manierę w dyskusji ten facet /tak napisał Ogólnie Szanowanemu Nickowi Żeńskiemu i Panu Dawno Nie Bywającemu/ ... Semantyka i erystyka i sposób prowadzenia dyskusji... A także INTENCJE ![]() Z jaką INTENCJĄ wstawiłem skany z oboków ? Żeby pokazać, że nie prawię dub smalonych ... W pewnych kwestiach - nie lubię bajek... Czasem są naprawdę fajne, nie wtedy jednak, kiedy pisze się o ewentualnych pieniądzach... Tu trzeba napisać - NIE każdy wygrywa, wysokie wygrane są ZAREZERWOWANE dla farciarzy, dla jednych z nielicznych... * kneble bywają wszędzie /mają je nawet wolne media/ i obejmują różne tematy ** Innych ludzi intencji jakże często nie zrozumiemy ![]() Nie z siedziby POPiS-u pozdrawiam |
2010-12-08 (11:49)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 379 808 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robert, czytam. Dokładnie. Jak już... Pogadamy. |
2010-12-08 (12:30)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 379 820 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A ja tak przeglądam forum i oczom nie wierzę ... Chyba czasy \"romantyzmu\" wróciły ... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=tHGXki43AKI *bez skojarzeń |
2010-12-08 (16:40)![]() Data rejestracji: 2010-09-03 Ilość postów: 231 ![]() | wpis nr 379 897 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Madziu Chyba atmosfera coraz bardziej gorąca się robi ,może to przez tą owilż ???? ![]() Lub okres przed świteczny tak wpływa na ludzi..... pozdrawiam |
2010-12-08 (17:59)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 379 928 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bez skojarzeń, to bez skojarzeń... Ostatnio stwierdzono u mnie Syndrom Starczego Braku Skupienia Uwagi /SSBSU/. Przejawia się on następująco: - Decyduję się na podlanie ogrodu. - Kiedy rozwijam wąż do podlewania ogrodu, patrzę na mój samochód i stwierdzam, że wymaga umycia. - Kiedy udaję się po kluczyki do samochodu zauważam leżącą na stole pocztę i rachunki, które wcześniej wyjąłem ze skrzynki. - Postanawiam przejrzeć pocztę przed umyciem samochodu. - Kładę kluczyki na stole i wrzucam reklamy do kosza i zauważam, że jest pełny. - Decyduję się odłożyć rachunki i opróżnić kosz. - Wtedy przychodzi mi na myśl, że wychodząc z koszem do śmietnika będę blisko skrzynki pocztowej, więc mogę najpierw wysłać rachunki płatne czekiem. - Biorę do ręki leżącą na stole książeczkę czekową i stwierdzam, że został mi jeden czek. Nowa książeczka czekowa jest w biurku w gabinecie. -Wchodzę do gabinetu, a na biurku stoi puszka Coca Coli, którą niedawno piłem. - Stwierdzam, że Coca Cola jest ciepła i trzeba ją wstawić do lodówki. -Idąc do kuchni z Coca Colą w ręku zwracam uwagę, że kwiaty na parapecie wymagają podlania. - Odstawiam Coca Colę na parapet i tu odkrywam leżące tam moje okulary, których szukałem od samego rana. -Postanawiam, że lepiej będzie, jeżeli je zaraz położę z powrotem na biurko, ale najpierw podleję kwiaty. - Odkładam okulary na parapet i idę do kuchni po wodę. Nagle zauważam pilota telewizyjnego. Ktoś zostawił go na stole kuchennym. - Zdaję sobie sprawę, że wieczorem kiedy będziemy chcieli oglądać telewizję będę znowu szukał pilota i nie przypomnę sobie, że jest na stole kuchennym. Decyduję się położyć go na miejsce przy telewizorze. Tam gdzie powinien być. Ale najpierw podleję kwiaty. - Przy nalewaniu wody do dzbanka wylewa się trochę na podłogę. Odkładam pilota na stół, biorę szmatę i wycieram podłogę. - Wracam do pokoju i próbuję sobie przypomnieć co, ja właściwie chciałem zrobić. Pod koniec dnia: Ogród jest nie podlany. Samochód jest nie umyty. Rachunki są nie zapłacone. Puszka ciepłej Coca coli stoi na biurku. Kwiaty są suche. Jest tylko jeden czek w mojej książeczce czekowej. Nie mogę znaleźć pilota telewizyjnego. Nie mogę znaleźć moich okularów. I nie wiem, co zrobiłem z kluczykami od samochodu. A kiedy zastanawiam się, dlaczego dzisiaj nic nie zostało zrobione, jestem naprawdę zdumiony bo wiem, że przez calutki dzień byłem bardzo zajęty i jestem rzeczywiście zmęczony. Zdaję sobie sprawę z tego, że jest to poważny problem. Mam jeszcze prośbę. Przekaż tę informację wszystkim, których znasz, bo nie pamiętam komu ją już opowiadałem. Nie śmiej się, jeżeli to nie jesteś Ty, Twój dzień nadchodzi ! STARZENIE SIĘ JEST NIEUNIKNIONE, DOROŚLENIE JEST OPCJONALNE, ŚMIANIE SIĘ Z SAMEGO SIEBIE JEST TERAPEUTYCZNE |
2010-12-08 (18:25)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 379 937 [ CZCIONKA MONOSPACE ] lunatyczka >>> z pewnością i jedno i drugie ![]() Robal >>> powiadasz umieć się śmiać z samego siebie? Chyba tylko naprawdę nieliczne jednostki potrafią z dystansem do siebie ... |
2010-12-08 (20:27)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 652 ![]() | wpis nr 379 968 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiem,że mało kogo to interere.. Ale informuję,że jestem chory tzn. mam katarek,boli mnie główka i trochę gardełko. Szczepiny profilaktycznie p/gryp. byłem. Jak mnie złamie to gdzie reklamować? Zadam wam taj pytanie.Banalnie proste i na taką odpowiedz liczę. Czym się różni geniusz od głupoty? |
2010-12-08 (21:07)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 379 980 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pikoluś>> Oj Ty niebogo... Jak żeś się szczepił, nie było tam gdzieś napisane, maleńkimi literkami, że nie na wszystkie szczepy paskudnych choróbsk pomaga ? Było... A Tyś złożony niemocą, przez te właśnie paskudne, selawi ![]() ******* Nie wiem, nie znam się... Jedynie w tej drugiej kwestii mogę się, nawet dość swobodnie, wypowiadać |
2010-12-08 (21:20)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 652 ![]() | wpis nr 379 983 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robalciu>>>> Ja innej przyczyny upatruję.We mnie błękitna,szlachecka krąży krew . A omyłkowo, iniekcje dla plebsu mi zapodano. Marnie coś idzie odpowiadanie na moje pytanie.Śmiało przez net was nie zainfekuję. ![]() |
2010-12-08 (21:38)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 379 989 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No nie Panowie…… Nawet se wolnego zrobić nie można? Pikoluś….. Robalciu…. Ponoć umiłowanie zdrobnień to Polska specjalność. Prawda to? |
2010-12-08 (21:38)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 379 990 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pikolo>> Ojejej Paczcie paczcie, a ja słyszałem, że niektórzy /wiesz, co mam na myśli/ nie chorują prawie wcale a już na tak pospolite to bynajmniej ![]() to i szczepić się nie muszą ![]() ************************ kumpla - mało taka szczepionka życia nie pozbawiła... grypie się dać nie chciał, a mało na serce i co nie tam nie poległ, hihihi To, robal mądrzejszy o jakieś smutne doświadczenie, woli polec na grypę... taką zwykłą, najzwyklejszą chorobę, jak najbardziej - może być dla plebsu... ************** Ty serio pytasz ? Toż to tomy - literatury, filmów, badań, wreszcie - obserwacji ![]() |
2010-12-08 (21:45)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 379 995 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pięknaja>> pięknajaju ? - brzmi może niezbyt, ale da się zastąpić np. pięknisiu ? ![]() pięniążki ? posadka ? łapóweczka ? Chcesz wszyściutko wiedzieć ? Ale skąd taka wiedzunia ma być u robalka ? No jak ? Czekamy na losowanko ? ![]() |
2010-12-08 (21:53)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 652 ![]() | wpis nr 379 997 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ty serio pytasz ? Toż to tomy - literatury, filmów, badań, wreszcie - obserwacji Pisałem -prosta odpowiedź. I serio pytale. Bo w oko wpadło mi takie porównanie: Granice geniuszu da się jakoś określić.Głupoty w żaden. |
2010-12-08 (22:13)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 380 000 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pikolo>> na pocieszenie, chyba, stare przysłowie robali, chyba w podobnej kwestii mówi : \"nie ma takiego xyz , który nie może trafić na większego xyz od siebie\" w miejsce xyz możesz wstawić uniwersalne słowa ![]() ******************** abonament tv - jeśli NIE oglądamy reżimowych tv - należy qżwa płacić ? ![]() |
2010-12-08 (22:15)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 380 001 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nawet jak WCALE nie oglądasz. NIC. A odbiornik telewizyjny za dekorację robi. Ja ...mam to gdzieś... |
2010-12-08 (22:26)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 380 005 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A mówili... pan senator R.S. & Firma Prawnicza :( ![]() ![]() |
2010-12-09 (07:20)![]() Data rejestracji: 2010-12-04 Ilość postów: 97 ![]() | wpis nr 380 057 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gorąco pozdrawiam magdalenke 77 |
2010-12-09 (08:03)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 380 059 [ CZCIONKA MONOSPACE ] o tak tego \"gorąca\" się przyda,bo u nas zaś zima w pełni .. Pikolo >>> z tego co czytam to masz bojowe zadanie \"wytępić robaki\" z gardła cóż mogę jedynie zdrówka życzyć ![]() Odnośnie Twojego pytania - nie będę się wypowiadać,zostawię je dla \"mądrali\" ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 195 196 197 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |