Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 164 165 166 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Poważne i niepoważne rozmowy o wszystkim (moderator tematu: pięknaja) |
2010-10-29 (16:57)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 368 107 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robali! Dlaczego TYLKO byłem? |
2010-10-29 (16:58)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 368 108 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() Robalu! (tak miało być w wołaczu tam wyżej) |
2010-10-29 (17:56)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 368 117 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W tej sytuacji pozostaje mi założenie w tym temacie Związku Zaproszonych-Wypędzonych. Jednak nie założą, bowiem byłabym jedynym członkiem. Zostałam zaproszona (w tytule tematu stało jak wół \"fobia1 wróć\" - na moje życzenie temat zmieniono), a następnie wypędzona na Wyspy. Ponieważ nie dałam się wypędzić i dalej tu - już wypędzona - tkwię, temacik został zbojkotowany przez Założycielkę i solidaryzujących się z Nią. Pewnie zabrakło jakichkolwiek tematów do rozmów, zarówno tych poważnych jak i niepoważnych. Ktoś tam z jakąś kurą, jajkami... Nie wypaliło! Trema? A może jednak bojkot? Kochani, ja nie muszę na Te Wyspy, wybieram Wyspy Szczęśliwe, których nie brakuje w Internecie. Takie Wyspy, na których można poważnie i niepoważnie, na których można, a nawet wskazane jest być sobą. Nie przepraszam za to, że ktoś rozczarował się moim pobytem tutaj. Trzeba było czytać dokładniej moje dawne posty, a potem podjąć decyzję o ewentualnym zaproszeniu. Chyba ten post upewnił Mariusza(2), że zaproszona i zapraszająca to DWIE jakże RÓŻNIĄCE SIĘ osoby. \"Lala lala la mydełko Fa...\" |
2010-10-29 (20:06)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 368 180 [ CZCIONKA MONOSPACE ] to, że czasami ludzie mają więcej czasu żeby tu zerkać i pisać nie znaczy, że jak tego czasu nie mają, to coś bojkotują life is brutal |
2010-10-29 (20:07)![]() Data rejestracji: 2010-04-29 Ilość postów: 99 ![]() | wpis nr 368 181 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam ![]() |
2010-10-29 (20:59)![]() Data rejestracji: 2009-10-08 Ilość postów: 3640 ![]() | wpis nr 368 191 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Podobno udało się odtworzyć kod genetyczny pewnego TORBACZA... TRĄBO-OGONIASTEGO... ![]() ![]() |
2010-10-29 (21:54)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 368 206 [ CZCIONKA MONOSPACE ] hmmm miałem taki moment... Fobia1>> przepraszam, że nie odezwałem się po użyciu przez Ciebie wołacza, tak się niefartownie złożyło... Natomiast zapewniam, że czytam dość uważnie... I zauważyłem, że w życiu każdego wątku pojawia się taki pan prezes , który puści wiatr, i długo trzeba wietrzyć... A wystarczyłoby, żeby odpisał, albo jaśniej napisał... >>...dzielny wódz: ...wam to tylko kury szczać prowadzać.......hehehehheheheeeeeee? << - kufa, przyznaję- ja, nie wiem. Może ktoś z Was wie, o co autorowi chodziło ? *** Żałować zaproszenia przez pięknaja /kimbyniebyła/ Ciebie ? no, bez żartów Jedynie się cieszyć, że znalazłaś chęć, czasem coś napisać... Powtórzę / zresztą nie pierwszy to mówię/ Twoje wpisy to perełki... Kasia>> ponownie dziękuję prędzej, czy później będzie ta kawa, nie ma to tamto slavo>> żeś mnie normalnie oszołomił ![]() I przepraszam, ale muszę Ci się przyznać - dobrze odczytałeś te zdanie, o które pytałeś ... Jednak, co ważne, napisałem \"generalnie\"... rafsaw30>> witam Cię No i powinszowania wszystkim czytającym |
2010-10-29 (22:08)![]() Data rejestracji: 2009-10-08 Ilość postów: 3640 ![]() | wpis nr 368 207 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Brawo Robal... W końcu to z siebie wyrzuciłeś... ![]() |
2010-10-29 (22:34)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 368 218 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia Dokładnie czytałam i nadal czytam Twoje dawne posty. A ten temat ZAWSZE był, jest i będzie zaproszeniem dla Ciebie. Jak sama pisałaś JESTEŚ NIEPOWTARZALNA Myślę więc , że dla NIKOGO już nie jest tajemnicą ,że ZAPROSZONA i ZAPRASZAJĄCA to nie tylko DWIE ale też RÓŻNIĄCE się osoby. Chociaż i ja mam swoje WYSPY SZCZĘŚLIWE, i też nie są to TE Wyspy http://www.youtube.com/watch?v=KYaCmvyK50Q |
2010-10-29 (22:46)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 368 226 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ufff, Was to trzeba sprowokować! |
2010-10-29 (23:27)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 368 243 [ CZCIONKA MONOSPACE ] fobia1>> spro wo ko wać ? ach tak ![]() no, mnie to podbechtałaś, a tak przynajmniej myślałem, dopóki... Jednak- sprowokować, bo przyznam się - cisnęło mi się pod palce JESZCZE coś napisać, ale JESZCZE powstrzymałem się... hihi ***************** Takie dwa pytania pałętają się koło mnie wieczorem... KTO czyta ten wątek forum ? Wejść jest przecież sporo, a śladów tak niewiele... Co było pierwsze \"język\", czy \"matematyka\" ? Jeśli język , to czemu obecni MATEMATYCY tak bardzo go lekceważą ? ![]() |
2010-10-30 (00:17)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 368 249 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pewnie nie potrafią rozmawiać. |
2010-10-30 (00:21)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 368 250 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pięknaja, w porządku, a Ty jesteś POWTARZALNA? \"Z kim tak Ci będzie źle jak ze mną?\" ![]() (chyba z rep. Kaliny Jędrusik) |
2010-10-30 (01:46)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 368 256 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"To nie sztuka śmiać się, gdy wszystko idzie dobrze. Sztuką jest szukanie uśmiechu, gdy nic się nie układa.\" /Krzysztof Kolberger/ ___________ Dedykuję tę myśl Wszystkim piszącym i czytającym. Śmiejmy się. |
2010-10-30 (08:00)![]() Data rejestracji: 2009-12-02 Ilość postów: 2125 ![]() | wpis nr 368 267 [ CZCIONKA MONOSPACE ] vice versa Fobia |
2010-10-30 (09:18)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 368 287 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia, oczywiście , że jestem N I E P O W T A R Z A L N A ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Kh82Oau-u_k&feature=related |
2010-10-30 (09:49)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 368 292 [ CZCIONKA MONOSPACE ] cytat: Co było pierwsze \"język\", czy \"matematyka\" ? Jeśli język , to czemu obecni MATEMATYCY tak bardzo go lekceważą ? **************** Hm... język literacki, a język matematyczny to NA PEWNO dwa RÓŻNE języki..... Trudno zrozumieć mówiącego tym samym, a co dopiero tak bardzo innym A tak odpowiadając WPROST - myślę, że jednak...matematyka |
2010-10-30 (12:37)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 368 356 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jak zapewne zauważyliście, jestem jędzą. Ale to połowa prawdy. Mam w sobie takie CÓŚ, co kusi mnie do wystawiania ludzi na próbę cierpliwości, czyli najpierw eksponuję tę moją jędzowatość. A potem na dwoje babka wróżyła: zostanę zaakceptowana z tą wredotą - zaczynam być normalna, gdy mnie odrzucą - zmywam się. Nie jestem do końca przekonana, że Pięknaja mnie akceptuje. Wprawdzie napisała, że jestem mile widziana, ja jednak przypisuję to jej dyplomacji, na którą mnie rzadko stać. Owszem, bywam czasem taką dyplomatką-amatorką, jednak najczęściej w sytuacjach, gdy mi zależy na załatwieniu jakiejś sprawy. W rzeczywistości wówczas jestem sztuczna. Tutaj, na forum, nic nie muszę załatwiać, nie szukam poklasku, jestem by czasami pogadać. Dlatego jestem naturalna, nic nie udaję. Tak jak każdego człowieka irytuje mnie wiele spraw, inne bawią, jeszcze inne wpędzają w doły. Myślę, że moją dobrą stroną jest nierozpamiętywanie urazów. Dostaję obuchem w głowę, wściekam się, ale nie rozpaczam. Posiedzę, pomyślę i przechodzi mi. Nawet do mojego wielkiego oponenta, Mariusza Drugiego nie żywię urazy. Ja naprawdę go lubię. Ma człowiek duże poczucie humoru, jest inteligentny, zarazem zaczepny (to coś ze mnie), tylko zraża do siebie ludzi tym wymądrzaniem się, tą pozą wszechwiedzącego naukowca. Ja to traktuję jako nieszkodliwą przypadłość, poznałam jego lepsze cechy i one mi odpowiadają. A ta rozbuchana ambicja nieomylnego wcale nie przyćmiewa jego pozytywów, przynajmniej w moich oczach. Robal pisał o nadwrażliwości, ma rację. Mnie to także dotyczy, ale - już pisałam - zawsze na krótko. Gdy zareaguję natychmiast - jestem wredna, gdy przeczekam - przechodzę z tym do porządku dziennego, traktuję normalnie. Dobrym przykładem na taką moją reakcję niech będzie ten post o zaproszonych-wypędzonych. Naprawdę początkowo nie traktowałam tej treści prowokacyjnie, dałam w niej upust moim emocjom. I wcale nie były one związane z tym, że Robal natychmiast nie odpowiedział na mój poprzedni wpis. Przecież wiem, że nikt ciurkiem nie siedzi na forum, ja także. Raczej powodem było takie nienaturalne milczenie wszystkich bez wyjątku. Po tym moim poście kilka osób prawie natychmiast pojawiło się w tym temacie, co mnie rozbawiło i to zaproszenie-wypędzenie potraktowałam jak sprowokowanie do różnych wypowiedzi. Neptunie, dzięki za vice versa. Ja naprawdę się śmieję nawet, gdy cholernie boli mnie czaszka. Śmieję się i jednocześnie trzymam za głowę, bo zbytnio nie trzęsła się przy śmiechu. Pięknaja, ja ciągle mam wrażenie, że Ty chętnie byś mnie udusiła. I wcale się temu nie dziwię. Błagam, nie zaprzeczaj, kiedyś ta Twoja chęć, a moje wrażenie - przejdą. ____________ Dobrnęliście do końca? Cierpliwym dostarczyłam trudnej lektury, oponentom - tematów do krytykanctwa. Wyczerpałam mój południowy repertuar przemyśleń i się zmywam. |
2010-10-30 (14:28)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 368 405 [ CZCIONKA MONOSPACE ] cytat: \"Pięknaja, ja ciągle mam wrażenie, że Ty chętnie byś mnie udusiła. I wcale się temu nie dziwię. Błagam, nie zaprzeczaj, kiedyś ta Twoja chęć, a moje wrażenie - przejdą. \" **************** Cholera.... Fobia, ja nawet DLA CIEBIE nie jestem w stanie potwierdzić. Bo WCALE nie mam ochoty na \"duszenie\" Ciebie. Ja się tylko zastanawiam DLACZEGO jestem odbierana TAK a nie inaczej. Nie lubię zakłamania, i mam nadzieję, ze taka nie jestem. ZAWSZE jestem szczera, co nie znaczy, że WALĘ tym między oczy. Nikogo nie udaję, bo i po co? Po prostu jestem, jaka jestem. Ale widać MOŻNA mylnie mnie odbierać. Wiesz.... kiedyś usłyszałam , ze aby wiedzieć JAKA naprawdę jestem TRZEBA mnie poznać. NIE każdemu na to pozwalam Pozdrawiam. |
2010-10-30 (15:47)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 368 416 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No to jak mamy taką godzinę szczerości, to bardzo bym chciała dowiedzieć się, kiedy Pięknaja byłaś szczera, w którym momencie, czy wówczas, gdy mnie tu zapraszałaś, czy może wtedy, gdy wypędzałaś do Wielkiej B.? Jedno z drugim się kłóci. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 164 165 166 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |