Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 604 605 606 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Poważne i niepoważne rozmowy o wszystkim (moderator tematu: pięknaja) |
2011-11-18 (08:46)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 473 348 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przecież wszysto już było... O możliwościach i swoich /- tak to trzeba napisać ?/ potrzebach wpisywania z kilku nicków, o intencjach... Do tej całej waszej ekipy - ale i - ja ; ) , klaraK , czy i inne roxany - same z sobą gadające, albo i same siebie wychwalające - jak to edi napisał /przepraszam za ten cytat - ale dobrze oddaje te, czy ten przypadek / op. cit. hyde park strona 91 - ... kto od rana wylewa pomyje na innych użytkowników , aby za moment zmienić skórę i na czacie życzyć wszystkim miłego dnia i grać życzliwego xxx xxx... Tylko psychopaci są w stanie w przeciągu chwil tak zmienić swój nastrój , aby z furii i agresji zmienić go na tę "życzliwość". ... xxx xxx - nie pasowało, reszta wypisz wymaluj i następna strona, hydepark -92 tym razem danteV : >>>... pewna pani znowu zaczęła zamieszczać moje dane, straszyć mnie odwiedzinami w wiadomym celu (ja ją nie zapraszam) oraz policją i prokuraturą zaprzestałem pisania na czacie. Jak widzisz panie Administratorze, ta pani nadal tam szaleje, wszczyna kłótnie z innymi użytkownikami ...<< **************************************************************** I - MODERATOR - ![]() Zapewniam - w przeciwieństwie - nie mam takiej potrzeby ![]() |
2011-11-18 (09:32)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 473 360 [ CZCIONKA MONOSPACE ] romanx to moderator z "zaciągu"? Ee ,ja myślałem że nominowany za zasługi. ;( To teraz ja mam jaśniej. Taki moderator pasywny. Jak już się uaktywni to tylko po to,żeby babola jakiegoś walnąć. romanx>>> zapewne wiesz co znaczy słowo "moderator". Czy wiesz również jakie są oczekiwania wobec moda na takim portalu jak ten? Bo z Twoich w tym temacie poczynań -chyba nie bardzo to jasne dla Ciebie. |
2011-11-18 (09:42)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 473 362 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dobra Robal .. bez ubliżania, złośliwości itp. Chyba na zbyt kruchy lód wszedłeś podpierając się cytatem człowieka,który jest typerem,a nie biegłym w dziedzinie psychiatrii już nawet,a nie tylko psychologii,który sam tworzył "agresywne" nicki ale to chyba wiesz prawda? Agresja? Poczytaj o tym na internecie - ja to zrobiłam, z powodów o których nie będę tu pisać ale się domyślasz lub nawet śmiem twierdzić,że wiesz (to o dogadywaniu) Z pewnością doczytasz,że agresja jest czymś NORMALNYM ... Nienormalnym jest agresja bez przyczyny .. Obojętnie czy ta fizyczna czy psychiczna .. Natomiast problemem jest chyba skala tej agresji prawda? Będziesz pił do moich bluzg pod adresem pewnej zacnej "kobiety" tutaj - no w tej sytuacji to chyba było normalne ... Chcesz może rozszerzyć temat ... proszę Cię bardzo mam dużo czasu mogę pisać i pisać tylko czy jest sens kręcić się w kółko koło jednego ? Chyba raczej nie prawda? I teraz coś osobistego robal .. przez Ciebie odeszło tez kilka fajnych osób,które zachowywały się tutaj tematycznie podając swoje typy,sypiąc statystykami .. mam nadzieję,że i Tobie to też coś da do myślenie (ubijając ciągle,że ktoś przeze mnie to czy tamto) robal - jak i kilka osób dało Ci do zrozumienia,że namolny zbyt dociekliwy - męczysz tutaj poniektórych czasem gorzej jak te złośliwe,podłe i paskudne nicki ... Chcesz temat dalej wałkować czy już dość - i takie oburzenie na moderatora? toć on nic innego nie zrobił jak Ty ... sypie sobie domysłami ( z dowodami ??? lub nie) więc skąd takie oburzenie? Bo Ciebie to dotknęło??? A widzisz jak to jest ... |
2011-11-18 (09:44)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 473 363 [ CZCIONKA MONOSPACE ] << klaps, klaps>> Monet Proszę natychmiast zejść z o b i e k t y w n e g o moderatora ![]() życzliwym, grającym w realu - tłumaczyłem dlaczego - euforii - bez skojatrzeń ![]() PS @ z brzytwą teraz do Cię ? jako do kogo ? 2w 1, 3w 1 , 4w 1 ? |
2011-11-18 (10:09)![]() Data rejestracji: 2007-07-12 Ilość postów: 1221 ![]() | wpis nr 473 370 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wszystkim Wam polecam ten adres... www.centrum-ja.pl/psychiatra |
2011-11-18 (10:13)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 473 372 [ CZCIONKA MONOSPACE ] i jeszcze jedno robal - odnośnie meczącej Cię sprawy - Admin potwierdził,że logowałeś po rożnymi IP z i zawsze robal 36 - jednak nie JESTEŚ W STANIE udowodnić,że nie logowałeś się jeszcze pod innym nickiem np. z ciągle tego samego jednego IP , którego nie było widać pod robal 36 kumasz??? Jak i nie jesteś w stanie udowodnić,że spod jednego IP lub nick pisała jedna i ta sama osoba ... teraz mogę to być ja - równie dobrze ktoś inny np. sąsiad,sąsiadka,tata,córka, wujek,ciocia itp. Admin wprowadził jakieś tam ograniczenia ale ... zawsze zostaje to ale ... i Twoje domysły,przypuszczenia są wybacz ale nic nie warte - kręcisz sie w okół jednego tematu jak pijany zając. Nie rozumiesz tego,że to już jest po prostu nudne i męczące dla innych użytkowników? |
2011-11-18 (10:33)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 473 379 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Trzeba czytać ze zrozumieniem 1.cytat z księgi gości, który wywołał telefon i twój wpis z szukaniem "ch do du..." - nie był atakiem na mag.. - i udowadnianiem, że Ona to, czy tamto To było pokazanie, że wątpliwości w sprawie takiego typowania - podawania takich ilości liczb, jak przez Darka wywoływał wątpliwości nie tylko u mnie 2. dogadywanie się telefoniczne z sam9, Darkiem , mag .. A potem - twierdzenie, że ja ich wypłaszam jest, jak zwykle u ciebie - zwyczajnym kłamstwem, albo tym razem, tylko delikatnym nadużyciem - myślę, że doskonale wiedziałaś o Jej urlopie - bo, to był zapewne, jak się domyślam - urlop - typowanie w grupie na okres jakichś 2-u tygodni 3. obiektywny moderator - Tu masz rację - niech sobie pisze, co chce, bo istotnie - z durniem nie powinienem dyskutować , ale - BEZCZELNIE ŁŻE - pisząc o mojej wielonikowości - i to t.y.m r.a.z.e.m na tyle wyraźnie napisa,ł że nie wyłgałby się swoją niegramatycznościa >>... o rany i po co to sie to tak tworzyć?<< - dwuznacznie owszem -ale ...>>...sobie przypomnisz swoje poprzednie multipaskowe reinkarnacje<< nie, nie mam alzheimera - i NIE BYŁO TAKICH w przeciwieństwie - zrozumiał ? Magneto - dla mnie, to przepraszam - niestety - kwestia pewnych zasad i tyle tymczasem |
2011-11-18 (11:07)![]() Data rejestracji: 2009-10-05 Ilość postów: 25001 ![]() | wpis nr 473 388 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dla zainteresowanych to miałam 2 niki. 1) lila i nim się posługuję 2) Roxana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2011-11-18 (12:23)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 473 402 [ CZCIONKA MONOSPACE ] lila dziękuję, ale to nie plebiscyt popularności... to kwestia pewnych zasad z nią, i mężami, córkami, czy kolegami , to p Pikuś, / edi8 żona nieźle jej kiedyś wytłumaczyła hihi/ ale, jeśli m.o.d.e.r.a.t.o.r - osoba, która powinna być obiektywna, przynajmniej moim zdaniem, COŚ mi wmawia, a nie - zwykły user, to z koniem - kopał się nie będę Lila - fajnie, że masz odwagę, w tej sytuacji, napisać - roxana, to moje drugie "ja" ... A tamta ? - przecież dość wyraźnie pisze, że wylezie w takiej, czy innej postaci... ona nie widzi w tym nic złego, "udowodnijcie" - co to za myślenie ? I serio - aż "strach" do świeżaków się odzywać ![]() Pieknaja - kasujesz ? serio, czy zmyśla ? tak, czy śmak - olej trolla ja nie na nią jestem wkurzony, tylko jw ***************************************************** Oszczerco ? Na czacie umawianie się/ jest na początku listopada - choooj, że nie telefoniczne - przecież, to nie najważniejsze - postawione gg czy inne pitu pitu - i naprawdę - nie chce mi się szukać więc - znowu to ty łżesz I kto odszedł ? Dariusz ? - jest mag? jest sam ? - może siedzi w sanatorium - tak pisał A może ktoś komu się "koszarowy humor belci" nie podoba ? - czy może zdominowanie tematyki czatu ? Ale - carwa, to strona +18 -bo o hazardzie Ale może - tyś tu adminem, ty rządzisz ? To weź ich zbanuj i po ptokach Kombinuj, kogoś , kto potwierdzi, jak ten dureń w nocy - znajdziesz, o - może hefajstos ? - a ja też, po cichu ci powiem - nie każdego "lubię" ... zwłaszcza durni, którzy knują kurde, co za przekleństwo ********************* Pasko prośba aktualna |
2011-11-18 (12:26)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 473 403 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oj, niedobrze będzie, jak brajdas do kompa się dorwie ... <<stress>> siedem lat n i e w i n n i e garował.. I ma ... ciut inne niż robal spojrzenie |
2011-11-18 (13:24)![]() Data rejestracji: 2010-03-06 Ilość postów: 1115 ![]() | wpis nr 473 421 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. ...mam dość ..słyszysz robalu!! ciągłego turlania tego samego a także "wciskania mi na siłę dziecka brzuch"Chcesz pogadać?!!!! "dawaj nr tel..ja zadzwonię STAĆ MNIE NA TO!!!!!! jeśli nie... to" gęby "sobie MNĄ nie wycieraj, miarka się przebrała!!!! |
2011-11-18 (13:27)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 473 422 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No nie mówiłem, że wymyśli ? spook, no tak , to autorytet, a jak jeszcze się przestawi na inne fale i przestanie ludzi obrażać *- może wyrośnie na prawie Warszawiaka *-TDP, KURKA, podsrywał także, jeśli dobrze pamiętam - edi8, ten spuścił ... zasłonę miłosierdzia powiedzmy, wszystkie - Kobiety, chamy chytre- Poznaniacy ... to z pamięci, szukać dalej ? A jeszcze, jak taka zorientowana jesteś - klaraK, to Twoje inne ja , czy to ona ? Bo wiesz - nie wiem, co gorsze... Jedno, to może nieszczęście jakieś, drugie, to ochydna perfidia, co można wybaczyć łatwiej ? Ale, ale - tak, z czymś się zgadzam ... żeby nie pisać tak, jak na to zasługujecie, te twoje zacne grono Pasko prośba o bana, dla wielonikowego robala na czat i forum - aktualna dziękuję |
2011-11-18 (14:16)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4419 ADMIN ![]() | wpis nr 473 441 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przychylam się... potrzebujesz ewidentnie odpoczynku Robalu_36, aby zapomnieć o tych wszystkich prywatach, które widzę nadal dominują w Twoich wypowiedziach. |
2011-11-18 (14:34)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 473 453 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jak to było na czacie??? kto pyta nie błądzi!!!!!!!!!!! widać tylko wybrani mogą pytać i czepiać się każdego |
2011-11-18 (14:37)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 473 454 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Super panie admin. Cygan zawinił a Pan kowala powiesiłeś. I nieważne,że na prośbę. Komentarz- do tego - jak kogoś kto z choinki się dopiero uerwał. A jak to wyszło z obietnicą względem pięknaja ,że M77 nie będzie pisać w tym temacie,co? Goły tyłek ma ta Twoja bezstronność adminie. |
2011-11-18 (14:41)![]() Data rejestracji: 2009-04-01 Ilość postów: 6520 ![]() | wpis nr 473 455 [ CZCIONKA MONOSPACE ] widać admin dalej w ,,strusia,, wali ..... jednym uchem słucha ....drugim co innego słyszy.... BRAWO Pasko ... jesteś dobry .... NIE pozdrawiam Pozdrawiam Robalka i pozostałych z ,,Poważnych ,,, |
2011-11-18 (14:54)![]() Data rejestracji: 2009-10-05 Ilość postów: 25001 ![]() | wpis nr 473 460 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No tak.Robala zbanowali a menda dalej się szlaja po tematach i czacie. Ją tez zbanuj ale nie po niku tylko komputer. Ta co najwięcej pieprzy dalej hula a ten co rzadko pisze dostał bana.Sprawiedliwie po c***u. |
2011-11-18 (15:17)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4419 ADMIN ![]() | wpis nr 473 465 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oj już nie bądźcie tacy. Dzisiaj rano madzia77 dostała 100% bana na ten temat. Specjalnie zmodyfikowałem kod forum, aby nie mogła tu już więcej się wpisać. Dla Robala_36 specjalnie również usunąłem prawa moderatora dla romanx, po tym jak Robal_36 wskazał, że romanx odnosi się do niego niestosownie i żebym coś z tym zrobił albo zablokował go (Robala) na stronie. Mimo tych działań nadal zaczął prosić o bana i wyciągać prywatę. Cierpliwość moja się kiedyś kończy... |
2011-11-18 (15:20)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4419 ADMIN ![]() | wpis nr 473 466 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Poza tym prośba o bana była ponawiana minimum 10 razy. Nikogo tu nie trzymam na siłę... |
2011-11-18 (15:25)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 473 467 [ CZCIONKA MONOSPACE ] rany boskie!!!!!!!!!!!!!! Robal prywatę????????????????????????? amen kuźwa amen |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 604 605 606 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |