Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 616 617 618 ... 701 702
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Poważne i niepoważne rozmowy o wszystkim (moderator tematu: pięknaja)

2011-12-22 (11:25)

status kathy
Data rejestracji: 2010-05-14
Ilość postów: 2901

12512
wpis nr 482 216
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ktoś bardzo mi bliski miałby dziś urodziny

http://www.youtube.com/watch?v=CD1RJtYd1lA&feature=related
2011-12-22 (16:45)

status kathy

12512
wpis nr 482 293
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

http://www.youtube.com/watch?v=GP-TMLg42Qs&feature=player_embedded#!
2011-12-22 (17:08)

status romanx
Data rejestracji: 2008-11-02
Ilość postów: 10155

3859
wpis nr 482 297
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

http://www.youtube.com/watch?v=lUyvvjbehf4
2011-12-22 (17:15)

status Robal_36
Data rejestracji: 2010-02-28
Ilość postów: 4889

12415
wpis nr 482 298
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

kol. znający się na faryzeuszach ?

paczcie paczcie
2011-12-22 (20:32)

status te0dor
Data rejestracji: 2010-10-12
Ilość postów: 408

12696
wpis nr 482 337
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

kathy niestety kiedyś bardzo bliska mi osoba z Twoich klimatów przewartościowala się....a chyba ją bym jako ostatnią o coś takiego mógł podejrzewać... zło....dobro wyświechtany frazes....serce mówi co innego macica mówi co innego...kathy...wesołych świąt i wszystkiego najlepszego w nowym roku
2011-12-23 (10:55)

status kathy

12512
wpis nr 482 429
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

te0dor

patrząc wstecz wiem jedno.........

trudno nam zrozumieć niektóre zachowania czyjeś

ale i własne

trzeba wyciągnąć z nich wnioski

ale nie cofać się wstecz i nie rozpamiętywać

bo inaczej nigdy nie będziemy żyli naprawdę

tylko wspomnieniami

Pogodnych świąt i najlepszego w Nowym Roku

p.s.

alem się namądrowała
2011-12-23 (13:12)

status lila
Data rejestracji: 2009-10-05
Ilość postów: 25001

12171
wpis nr 482 461
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wesołych Świąt.
2011-12-23 (13:18)

status Robal_36

12415
wpis nr 482 462
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Yhyyyymmmmmmmmmmmmm

dokładnie

mogła/e-m / strona o totku, to niech będzie - trafić / , gdybym ...

cośtam cośtam

A ostrożna jaka...

>> "świąt"<< ???????????????????????????????????

Jeszcze można - nie bójmmy się napisać - Bożego Narodzenia,

ale, jak, jeśli kogoś razi, proszę bardzo -

wesołych z.i.m.o.w.y.c.h.

i niech mu Dziadek Mróz /ewentualnie ze stadem wielbłądów/ zrobi dobrze

wszystkiego

wesołego

papatki
2011-12-23 (13:35)

status lila
Data rejestracji: 2009-10-05
Ilość postów: 25001

12171
wpis nr 482 469
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Robal.....WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU .

wiadomo o jakie Święta chodzi
2011-12-23 (13:56)

status pięknaja
Data rejestracji: 2010-03-05
Ilość postów: 2429

12423
wpis nr 482 491
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pomódlmy się w Noc Betlejemską,

W Noc Szczęśliwego Rozwiązania,

By wszystko się nam rozplątało,

Węzły, konflikty, powikłania.

Oby się wszystkie trudne sprawy

Porozkręcały jak supełki,

Własne ambicje i urazy

Zaczęły śmieszyć jak kukiełki.

Oby w nas paskudne jędze

Pozamieniały się w owieczki,

A w oczach mądre łzy stanęły

Jak na choince barwnej świeczki.

Niech anioł podrze każdy dramat

Aż do rozdziału ostatniego,

I niech nastraszy każdy smutek,

Tak jak goryla niemądrego.

Aby wątpiący się rozpłakał

Na cud czekając w swej kolejce,

A Matka Boska - cichych, ufnych -

Na zawsze wzięła w swoje ręce.

Ks. Jan Twardowski

Wszystkim NAJPIĘKNIEJSZYCH...
2011-12-24 (13:38)

status slavo
Data rejestracji: 2009-10-08
Ilość postów: 3640

12180
wpis nr 482 686
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Miłych Świąt Bożego Narodzenia

spędzonych w gronie rodzinnym

przy choince...

życzę ja...
2011-12-25 (18:09)

status kasia 111
Data rejestracji: 2010-11-12
Ilość postów: 498

12729
wpis nr 482 887
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Gwiazda Betlejemska była widoczna w Australii i Nowej Zelandii.

http://www.twojapogoda.pl/astronomia/110056,kometa-lovejoy-jak-gwiazda-betlejemska

Zdjęcia komety Lovejoy (jak w przeszłości ok. 2000 lat temu podobne do legendarnej Gwiazdy Betlejemskiej) wykonane m.in. w Australii:
2012-01-07 (20:43)

status Robal_36

12415
wpis nr 486 093
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kasia 111

powinienem wcześniej -

- z ciekawością popatrzyłem ... I tak sobie myślę - co wtedy, te ponad 2000 lat temu, widząc jakieś takie dziwne zjawisko - czuli ci głupi i prymitywni ludzie

Bo Ci "nasi" - współcześni i ci mądrzy i ci najmądrzejsi są zupełnie inni - prawda ? Zupełnie inni...

Nie mogło się udać.

Od samego początku... Albo jakiś taki coś sugerujący z pierwszych dni - MarriuszX - , który - nie wiem, co podejrzewał - za kogo kogo brał - bo spałem... Mało zdeterminowany, albo mniej wnikający od r36

Potem klaraK - też jakaś z pretensjami też taka - HGW, o co jej ...

I dalej - te same, albo inne osoby "dramatu", wieloniki, manipulanci, albo - nie chcący, bojący / ?/ się wysłowić, albo jakie inne ścichapęki ...

A ja ? Ile razy mam powtarzać ?

Dopóki ktoś tu na h.a.z.a.r.d.o.w.e.g.o człona robala - z wrogością, z premedytacją, tudzież złośliwie pierwszy nie nastawał - czy się czepiałem ?

Proszę nie odpowiadać

p.s.t.r.y.k

2012-01-08 (15:29)

status kasia 111

12729
wpis nr 486 287
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

A dlaczego biedny ????

Miał coś do powiedzenia i powiedział ...... nawet mu SUPER poszło.....

Justynie Kowalczyk też super poszło i wszyscy usłyszeli

Mazurka Dąbrowskiego na całym świecie .

--------------------------------------------------------------------------------------------

A tak na marginesie to Robaczek też by sie wdrapał na tą górę w tak wspaniałym stylu jak Justyna ???. Ciekawe ???
2012-01-09 (08:36)

status Monet
Data rejestracji: 2008-10-23
Ilość postów: 2036

3829
wpis nr 486 456
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Super!

Smacznego.
2012-01-09 (17:38)

status Mr Ed
Data rejestracji: 2009-07-28
Ilość postów: 30

4970
wpis nr 486 603
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Mam pustą bazę i nie wiem jak ją zaktualizować. Proszę opomoc.

Pozdrawiam Mr Ed.

2012-01-09 (18:02)

status Mr Ed
Data rejestracji: 2009-07-28
Ilość postów: 30

4970
wpis nr 486 607
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pszepraszam. Przejżałm pocztę i już jest wszystko jasne.
2012-01-11 (09:06)

status kasia 111

12729
wpis nr 486 998
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

O Pani doktor opowieść prawdziwa .....

===================================

Niedawno rozmawiałem ze znajomą dyskutując o najdziwniejszych miejscach gdzie się kochaliśmy. Wówczas to opowiedziała mi o swojej przygodzie z kolegą ginekologiem i nami namiętnym seksie na „lotniskowcu”. Przypomniała mi się też podobna sytuacja, o której jej opowiedziałem.

Jeszcze w szkole średniej uprawiałem wyczynowo sport. Jak każdy zawodnik co 3 m-ce musiałem przechodzić badania lekarskie. Robiło się je w specjalnej przychodni sportowej. Badania były bardzo dokładne. Poza morfologią i badaniami specjalistycznymi były też ogólne oględziny całego ciała ze szczególnym uwzględnieniem organów płciowych. Tłumaczono nam, że jako sportowcy w okresie dojrzewania jesteśmy szczególnie podatni na różnego typu patologie. Zazwyczaj przyjmowała starsza Pani doktor, długo wczytywała się w wyniki badań, przeprowadzała krótki wywiad, prosiłaby się rozebrać, przeprowadzała badania i niemal każda wizyta wyglądała jednakowo.

Jednak któregoś razu trafiłem na młodą lekarkę tuż po stażu. Już gdy czytała moje badania spoglądała na mnie z uśmiechem. Poprosiła o zdjęcie koszulki żartując, że zobaczy jeszcze sporo i nie musza wchodzić za parawan. Ja jak zwykle musiałem się odszczeknąć, że nie mam nic przeciwko ale chętnie w rewanżu obejrzę jej wdzięki. Uśmiechnęła się tylko, gdy równocześnie spoglądałem w dekolt jej niedopiętego fartucha. Następnie zaczęła mi mierzyć ciśnienie.

- Wszystko w normie, ale masz trochę zbyt szybki puls – powiedziała.

- To wszystko wina Pani doktor znów znacząco zerkając na jej krągłe piersi.

Następnie osłuchała mnie dotykając mnie zimną końcówką swoich lekarskich słuchawek. Następnie poprosiła bym rozebrał się całkowicie. Wpierw badała mnie stojąc za moimi plecami, sprawdzała pieczołowicie kręgosłup, ramiona, biodra, ogólną postawę, węzły chłonne itp. Już wówczas jej dotyk zacząłem odbierać niemal jak pieszczotę. Potem kazała mi się odwrócić. Badała mnie nadal bardzo skrupulatnie. Nie mogła przy tym nie zauważyć narastającego wzwodu. Następnie zaczęła badać mosznę, jądra, prostatę by ująć w dłonie nabrzmiały członek. Spojrzała na mnie i z uśmiechem powiedziała „ Nie ma żadnych nieprawidłowości jesteś aż nadto dobrze rozwinięty. Chyba musimy coś z Tym zrobić... i wzięła mnie do ust. Zaskoczenie nie przeszkodziło mi w niczym byłem szalenie podniecony. Nieczęsto spełniają się fantazje młodego chłopaka o seksie ze starszą panią doktor. (Zawsze marzyłem o czymś takim może dlatego uwielbiałem spotykać się ze starszą siostrą mojej klasowej koleżanki pracującą jako pielęgniarka w jednym z warszawskich szpitali.) Pieściła mnie powoli metodycznie. Jej usta były wspaniałe, gorące a język cudownie pieścił mojego członka to zaczepiając go od spodu to owijając się dookoła napęczniałej z podniecenia głowicy. Nie musiała tego robić długo i po dłuższej chwili przyjęła w usta mój wystrzał. Przyssała się do mojego członka pulsującego w jej ustach i z rozkoszą spijała życiodajny nektar, który wtryskiwałem głąb jej gardła z każdym ruchem bioder. Gdy już spiła ostatnią kroplę wstała, podeszła do drzwi i przekręciła klucz mówiąc – Ty byłeś ostatnim moim pacjentem. Stój tu i nie ruszaj się nim Ci nie pozwolę – powiedziała. Zaczęła się rozbierać.

Zdjęła z siebie biały fartuch, bieliznę, stała tak chwile pozwalając bym wzrokiem pieścił jej wspaniałe ciało. Jej piersi prezentowały się wspaniale. Nawet gdy wcześniej zerkałem w jej głęboki dekolt nie wiedziałem, że są tak piękne. Matka natura jest wspanialsza od najdoskonalszego chirurga plastycznego J. Zresztą całe jej ciało było wspaniałe. Miała aksamitne posągowe uda wspaniale eksponujące ślicznie podstrzyżone łono (niezbyt często spotykaną fryzurę w tamtym okresie), lekko wypukły brzuch, krągłe pośladki... A do tego błysk w oczach... Kipiała zmysłowością, seksem ale i delikatną kobiecością.

Po chwili usiadła na leżance, rozsunęła uda i powiedziała, że chce bym się jej odwdzięczył. Podążając za jej gestem ukląkłem między jej udami i zacząłem ustami i językiem pieścić jej gorącą cipkę... Była już gotowa. Szerokimi pociągnięciami języka spijałem nektar rozkoszy z płatków jej kwiatu smakując ten najwspanialszy napój, jaki kobieta może dać mężczyźnie. Potem dołączyłem dłoń i liżąc jej łechtaczkę wsuwałem w nią palce. To najcudowniejsza chwila widzieć jak kobieta reaguje na każdą pieszczotę. Gdy wszystko znajduje się w moich rękach. Gdy dotykając tych wrażliwych miejsc na jej ciele mogę w nieskończoność przedłużać jej rozkosz by pozwolić jej wybuchnąć ze zdwojoną siłą. Po chwili zaczęła drżeć i poczułem, że zbliża się jej orgazm. Gdy przeszła jego pierwsza fala poprosiłem by wypięła do mnie swoje pośladki. Uklękła wypinając swoją piękną pupę. Przez chwilę podziwiałem ją w tej pozycji a następnie moje palce znów się w niej zanurzyły w jej spływającej wilgocią cipce cały czas pulsującej po orgazmie. Zacząłem dalej ją pieścić. Nie trwało to jednak za długo. Mimo że przed chwilą wystrzeliłem w jej usta byłem bardzo podniecony i gotów do walki. Mój członek znów podniósł głowę po pieszczotach pani doktor. Po chwili zastąpił, więc palce i wbiłem się w na od tyłu trzymając ją mocno w talii. Kochaliśmy się szybko i mocno. Udało mi się ponownie doprowadzić ją do ekstazy i wystrzeliłem w głąb jej pulsującej pochwy. Gdy tuliła się do mnie na lekarskiej kozetce zebrała się na uśmiech i rzekła – mam na imię Kasia. Dopiero teraz uzmysłowiłem sobie, że nie znałem jej imienia.

Przyznaję, że było to wspaniałe przeżycie....

A tak swoją drogą to spotykałem się z nią jeszcze przez jakiś czas dopóki nie zakochała się w jakimś starszym lekarzu a ja zacząłem spotykać się z jej przyjaciółką, z którą poznała mnie wkrótce po naszym rozstaniu.
2012-01-11 (09:28)

status deprim
Data rejestracji: 2008-10-27
Ilość postów: 272

3840
wpis nr 486 999
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

więcej poufałości niż znajomości
2012-01-16 (20:56)

status Monet
Data rejestracji: 2008-10-23
Ilość postów: 2036

3829
wpis nr 488 543
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tak jakoś-bardziej poważnie..

http://www.youtube.com/watch?v=kK11Acg6O6Q
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 616 617 618 ... 701 702
Wyślij wiadomość do admina