Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 635 636 637 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Poważne i niepoważne rozmowy o wszystkim (moderator tematu: pięknaja) |
2013-11-04 (01:03)![]() Data rejestracji: 2010-11-12 Ilość postów: 721 ![]() | wpis nr 709 307 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @pięknaja, piszesz "Miejsce, który łączy miłośników gier /nie tylko totalizatora/..." no właśnie, ale ...gier jest więcej, losowe, liczbowe, hazardowe,... w policjantów i złodziei, mądrych i idiotów,... zawsze ktoś da się wkręcić i też ktoś się wkręci, niezależnie co może oznaczać "wkręcanie". po drugie, piszesz, używasz, dużo czasu przeszłego, w stosunku do siebie, w stosunku do użytkowników, smutnie, poważnie, to zabrzmiało... jakby zza grobu! Taki nastrój, listopadowy, prawda? pozdrawiam |
2013-11-18 (17:03)![]() Data rejestracji: 2011-12-25 Ilość postów: 4460 ![]() | wpis nr 715 818 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przeglądam forum i tak zajrzałem z ciekawości do tematu Wiadomości multi - multi DariuszaW, a ponieważ nie można tam pisać więc pytam tutaj. Powiedzcie mi skąd on bierze ten liczby, np w ostatnim poście? Bo o ile jedne się zgadzają z ostatnim losowaniem, to te drugi to jakieś wyssane z sufitu? Jakąś podpowiedź poproszę... |
2013-11-18 (17:03)![]() Data rejestracji: 2011-12-25 Ilość postów: 4460 ![]() | wpis nr 715 819 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A może sam autor się wypowie... |
2013-11-19 (14:20)![]() Data rejestracji: 2011-12-25 Ilość postów: 4460 ![]() | wpis nr 716 222 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...panie DariuszuW, proszę o odpowiedź bo znow te wyniki historii są jakieś z sufitu... |
2013-11-19 (15:05)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 716 231 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Merti.... pytasz poważnie czy niepoważnie ? ![]() Jak poważnie, to.... w profilu DariuszaW masz wszystkie "namiary" na Niego... odezwie się na pewno....bo lubi być doceniany, czy odpowie merytorycznie....hm.... jak niepoważnie, to.... aaaa toooo później Ci odpowiem ![]() |
2014-04-02 (21:22)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 781 116 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Piękny watek ,tak o wszystkim i o niczym. Nawet piękny nick. Kiedyś nawet się tu wpisałem. Może ten wątek znów się odżyje niczym feniks z popiołów. Jeśli nie będzie to zbyt śmiałe z mojej strony to na początek wkleję jeden z moich dzisiejszych postów. Bo Jasze znowu w siodle. ------------------------------- ...był kiedyś taki film "Destry znowu w siodle" 1939. Zagrał w nim młody jeszcze James Stewart. W latach 50 Stewart zagrał w wielu westernach ciekawostką jest że we wszystkich tych filmach dosiadał tego samego konia .Jeździł na nim 22 lata. Koń ten był własnością pewnej dziewczynki (potem już kobiety) i nigdy nie był sprzedany ,wypożyczano go dla Jamesa Stewarta. ------------------------ Na Dzikim Zachodzie koniokradów po schwytaniu natychmiast wieszano. Było to twarde prawo lecz słuszne prawo . Roy Bean samozwańczy sędzia z miasteczka Langtry zwykł mawiać...prawo na zachód od Pecos, umiera w Langtry. Boobs za kradzież konia już by wisiał. |
2014-04-02 (21:40)![]() Data rejestracji: 2011-12-25 Ilość postów: 4460 ![]() | wpis nr 781 130 [ CZCIONKA MONOSPACE ] próba ![]() |
2014-04-02 (21:49)![]() Data rejestracji: 2014-04-01 Ilość postów: 68 ![]() | wpis nr 781 133 [ CZCIONKA MONOSPACE ] gówno prawda |
2014-04-02 (21:56)![]() Data rejestracji: 2011-12-25 Ilość postów: 4460 ![]() | wpis nr 781 149 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko, co to za ciula.. format emotek że mi się ładują na dysk, a nie wyświetlają na stronce? O_o |
2014-04-02 (22:35)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 781 191 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tytuł tego wątku to... "poważnie i niepoważne ROZMOWY o wszystkim" Miło byłoby, aby Ci co zechcą się tu wpisać... czy to poważnie o niepoważnym, czy niepoważnie o poważnym.. mieli do przekazania COŚ co warto przeczytać....COŚ dla czego warto przystanąć właśnie tu *************** Jasze...niezmiernie miło widzieć Cię znowu w siodle ![]() jeszcze milej - w tm właśnie wątku. Serdeczności. |
2014-04-03 (06:22)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 781 239 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kiedyś ,dawno dawno temu kiedy prawdziwi mężczyźni jeździli jeszcze maluchami ,skradziono mi takiegoż .Właściwie nawet nie skradziono ,stał sobie 100 m dalej z otwartymi na oścież drzwiami od strony kierowcy. Widocznie ten ktoś chciał się tylko nim trochę przejechać choć nie zapomniał na odchodne zwinąć futrzaki z siedzeń. Boobs ...przyznaj się teraz że też chciałeś się tylko przejechać na moim koniu ,,kradnąc,, mi avatar. Trzeba było zapytać o pozwolenie. Jak wygląda takie pozwolenie to zobacz sobie od 59 sek. https://www.youtube.com/watch?v=7APHcunwJYs P.S Bym zapomniał...boops ,brakuje kilkunastu włosi w ogonie mego rumaka.czyżbyś je zwinał na odchodne ? Masz zamiar łapać szczygły w sidła z końskiego włosia? |
2014-04-04 (10:23)![]() Data rejestracji: 2014-04-01 Ilość postów: 68 ![]() | wpis nr 781 758 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze , Tapeta koń, jeździec, niebo czyli obraz dostępny na setkach stron w necie nie jest twoją prywatną własnością więc nie zachowuj się jak dziecko bo nim nie jesteś , a to że masz kilka tysięcy wpisów i wiele innych nicków na forum nie upoważnia cie do tego żeby mnie obrażać . http://www.tapetus.pl/1541,kon-jezdziec-niebo.php Druga sprawa , że od dłuższego czasu nie było cie widać na tym forum tak jakbyś już zasnął na wieki więc miałem prawo nie wiedzieć , że Jahwe istnieje . |
2014-04-04 (10:53)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 781 768 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://erykmistewicz.pl/media/do-rzeczy/25-lat-internetu/ |
2014-04-04 (14:10)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 781 866 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wytłumaczę ci boobs coś czego twój umysł widocznie nie może ogarnąć. Na stronach internetowych są może nawet i miliony fotek ,tapet itp. lecz jeśli ktoś z nas na tym właśnie Forum obierze sobie jakiś avatar to wprawdzie nie jest ten avatar jego prywatną własnościa lecz dla wszystkich czytelników Forum kojarzy się z konkretną przypisaną mu osobą. Byłem absolutnie pierwszym który wspomniał w Księdze Gości aby Pasko stworzył także i Forum. Odpowiedź była wymijająca...mamy przecież Księgę. Lecz Forum w końcu powstało a potem architektami jego budowy byliśmy my wszyscy którzy w tamtych czasach mocno się udzielaliśmy ,mieli wspaniałe pomysły i wiele ciekawego do przekazania. Moich wpisów również było wiele. Lecz w końcu pożegnałem się ze stroną i z Forum ,zabrałem ze sobą także mój avatar. Sporadycznie się czasem wpisałem a nawet przy szczególnych okazjach przywracałem na krótko mój avatar czyli...dosiadałem konia. Od chyba ponad 2 miesięcy mój avatar pozostał już na stałe przy wszystkich moich wpisach. Niektórym ułatwiało to odczytywanie moich starych archiwalnych wpisów. Takich starych "nieaktywnych" już awatarów ludzi z tej strony jest wiele. Szukasz ich pomnika...rozejrzyj się wkoło ,zajrzyj do archiwum na pewno wiele skorzystasz. Bo ja osobiście uważam że dziś na tej stronie jest wiele innych osób lecz są to...to architekci jej ruiny. ------------------------------------ Co do moich innych nicków to podałem je w jednym z moich wpisów przy pożegnaniu się z forum. Było ich tylko kilka i raczej były to wpisy sporadyczne i nie dlatego by ukryć się lecz tego wymagała sytuacja wpisów. Jeden z tych nicków to Wódz Ogellalajów , inny to WUWO czyli ...Wytęż Umysł Wytrzeszcz Oczy. I tego ci właśnie zabrakło wybierając sobie mój avatar dokładnie w tym Forum. |
2014-04-04 (22:24)![]() Data rejestracji: 2011-05-13 Ilość postów: 269 ![]() | wpis nr 782 121 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A tego kodu WUWO nie znałem, ![]() |
2014-04-05 (21:03)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 782 531 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Podobno określiłeś kiedyś nas ...jesteśmy niczym dwaj bracia. Nawet tan avatar mi się podoba ,dwóch jeźdźców na tle zachodzącego słońca. Nawet jeśli pożegnałeś się z zieloną prerią to nie wątpię że to odczytasz. Specjalnie dla Ciebie odszukałem mój post o narodzinach WUWO . 2007-08-26 (18:05) wpis nr 104 159 -------------------------------------------------------------------------------- A czy ktos kaze czekac na powtórke. Tu chodzi o wybranie pewnych załozen. Robiłem to na kartkach papieru a potem... Wytrzeszczałem Oczy i Wytężałem Umysł (WOWU) To były fundamenty pod mój dzisiejszy plugin ...WUWO. Bo teraz najpierw Wytężam Umysł a potem Wytrzeszczam Oczy. Czy ktos z Was miał szansę na 6/6 jak 1 do 4 ???? Nikt ,absolutnie nikt a ja miałem ją dwukrotnie. Przy pomocy takiego dinozaurka jak WOWU (nie mylić z WUWO) Ktoś w tamtym wątku kiedy napisałem o ,,krzyżu,,zapytał... -I co ,mam klęknac przed tym krzyżem i sie pomodlić? Owszem ,trzeba się ,,pomodlić,, ale na siedzaco i w skupieniu , Wytężyć Umysł i Wytrzeszczyć Oczy. P.s Kiedyś wspominałem...należy nieco pisać tak aby pomyślano....on chyba chory. Wtedy i pomysły uznane zostaną za chore. I o to chodzi hi,hi. |
2014-04-06 (18:57)![]() Data rejestracji: 2011-05-13 Ilość postów: 269 ![]() | wpis nr 782 943 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak , to prawda i nadal to jest aktualne , zresztą po części o tym mówi ten avatar. Ale on nie jest mój , on jest pewnym symbolem głównego bohatera i jego różnych wcieleń . Zarówno on i jego przebierańcy już dawno pogubili drogę , choć serce jednakie, to dusza poszarpana jak gacie po szrapnelu. Kiedyś zostawiłem sobie furtkę do powrotu, nawet Ty , który szczyci się przenikliwym umysłem, nie pamiętasz jej rozmiaru. He, he. A słowa muszę dotrzymać. |
2014-04-06 (20:19)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 783 003 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Taak ...mój umysł jest jasny i przenikliwy , pisałem to niejeden raz i zapamietałeś. Jeśli bym czytał choć raz ten Twój post o pozostawieniu sobie furtki na ponowny powrót by poczuć znów tchnienie prerii...pamiętałbym chyba że były to słowa zakodowane niczym WUWO ![]() Czy zapamiętałeś mój post że znam klucz jak uwolnić ,,jeża z klatki,, ? |
2014-04-06 (20:34)![]() Data rejestracji: 2011-05-13 Ilość postów: 269 ![]() | wpis nr 783 029 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Proszę o udzielenie mi dzisiaj kowbojskiej dyspensy. Jestem po ciężkich dniach , a wiesz , że wtedy prawdziwy kowboj ląduję tam , gdzie zacier już dawno skończył swe gody. Jak widzisz - odpowiedziałem Ci pytaniem na podobne pytanie. Ale najbardziej cieszy mnie to , że ponownie wyciągnąłem Ciebie z dziury . ![]() |
2014-04-07 (21:08)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 783 490 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 7 kwietnia oraz znanego mi też roku oglądałem w TV brazylijski film "O Cangaceiro" Zapamiętałem i tę datę i ten film i tę piosenkę. Robiła ta piosenka wrażenie kiedy to widzimy "banditos" zmierzających na tle zachodzącego słońca i gniewnych chmur na niebie. Długo nie było na YT tej sceny ,dopiero kilka lat temu się ukazała. Wszyscy którzy się wpisywali twierdzili że ogladali to jeszcze jako dziecko niemal i nigdy nie zapomnieli ani tej właśnie sceny ani tej piosenki.Ja też. Tamten film juz usunięto z YT lecz ten jest nadal. https://www.youtube.com/watch?v=LLuzhIsB_Bg |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 635 636 637 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |