Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 396 397 398 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Poważne i niepoważne rozmowy o wszystkim (moderator tematu: pięknaja) |
2011-05-28 (11:23)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 428 131 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja z tej NIERÓWNEJ walki wysiadam, to na co stawiam - nie widać.... Zostawiam zapach ![]() |
2011-05-28 (11:45)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 428 134 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nagrodą W NIEROZSTRZYGNIĘTYM konkursie jest info o zdrowej żywności... ![]() O aspartamie używanym choćby w diet-coli właśnie przeczytałem - - otóż - informują o związkach tej substancji z rakiem i przedwczesnymi porodami... Taaa, to nie ma to jak - zdrowa żywność ![]() No, naten przykład - czipsy zagryzane wielosmakowe zapijane tą, co \"to jest to\" ![]() A tortkremiki na ciachach to na samym tłuściutkim masełku mam nadzieję ? ![]() No i następna porcyja pytań..................................................................... *************************************************************** To jak - pisanie z jednego nika czy z kilku ???????????????????????????????????? JEDNA Użytkowniczka potrafi napisać ? Twierdzenie, że nie ma drugich den i, że wszystkim... KŁY i szczęki JADOWE ociekają szczerością doprowadziło mnie do długotrwałej depresji... /Zobaczcie, jak wyglądam - czy to normalny wygląd starego zgred/K/a ?? user - piszący \"mieszkam w Ochocie\" choćby tylko w związku z powyższymi słowami jest dla mnie tak SZCZERY i wiarygodny, że aż słoma mi w butach zaśmiArdła - NIC NIE czuć ? Każdy - średnio długomieszkający, średnio ogarnięty mieszkaniec Warszawy napisze, powie - mieszkam NA Ochocie - jasne ? Generalnie, wbrew temu, co tensam, o mnie napisał - nie jestem wielbicielem cenzury... Odwrotnie - jestem raczej za tym, żeby nie było kasowania - i, są takie opcje \"ukrywania\' np - - komentarz poniżej pewnego poziomu, albo - post otrzymał zbyt dużo głosów krytycznych... - widzieliśmy takie prawda ? No, ale to to pewnie także kwestia środków, nie tylko chęci... Natomiast - takie IP - jeśli pokazują np na \"gazeta\", to nie jest to raczej niezgodne z przepisami... I sorry Wodzu, Modowie i elity - nie przemawiają do mnie free serwery proxy gall anonim OCHY i ACHY, dla sukcesów odtrąbianych PO losowaniu, albo w kontekście gry za hohohoho, albo i więcej, czy to kasiory, czy to wybranych liczb - co w zasadzie, i na swój sposób - jest tym samym i ... Poza na /pw/ podawanie liczb, żeby potem nawzajem się wychwalać, nie wnikając już dla przyczyn takich zachowań, powodów - budzi mój nawet dość szczery - ![]() Natomiast Tłumienie wszelkich watpliwości, czy to głupotą rozmówcy, czy spisekteorią... - ![]() BO, CZY NIKT z Was NIGDY - nie zastanawiał się, jak to jest, że kiedyś, dawniej, /owszem cena i ilość gier była inna, a ma to znaczenie - zdaję sobie z tego sprawę/ na maszynach z wybierakiem mechanicznym - tą szyną nabierającą -więcej, łatwiej się trafiało ? ******************************************************************* Reasumując - pytań jest pięć *************************** - ile nicków dla jednego użytkownika jest ok ? - podawanie adresów IP, dopuszczamy - chcielibyśmy, czy nie ? - zamiast nożyczkować, wolelibyśmy ukrywanie ? - czy nie ? - wierzymy bezwzględnie i absolutnie wszystkim wygrywającym ? ![]() - wierzymy bezwzględnie w absolutną losowość totalizatora ? ![]() ************ * przepraszam - nie chcę sugerować odpowiedzi, ale nie mogłem się powstrzymać |
2011-05-28 (11:55)![]() Data rejestracji: 2010-11-17 Ilość postów: 1960 ![]() | wpis nr 428 140 [ CZCIONKA MONOSPACE ] R_36 \"mieszkam w Ochocie\" Proszę mi wskazać mój własny post w którym napisałem \"mieszkam w Ochocie\" Ja na Ochocie mieszkam od urodzenia, więc na pewno wiem jak trza pisać ![]() |
2011-05-28 (12:03)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 428 141 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kawę mam... ciasta nie jadam.... Piwonia mi pachnie mogę odpowiadać... ********** \"ile nicków dla jednego użytkownika jest ok ? \" Ja osobiście NIE widze potrzeby wielu, ale..... pamiętasz? kiedyś przytaczałeś TU link do cuuuudnej rozmowy w którymś z archiwalnych tematów. Tam właśnie były tworzone \"na gorąco\" nicki do tej rozmowy. I TO ma sens. Bardziej CZY pytałabym W JAKIM celu. A co za tym idzie, jestem...... \"podawanie adresów IP, dopuszczamy - chcielibyśmy, czy nie ? \" jak najbardziez za jawnością adresów IP. \"zamiast nożyczkować, wolelibyśmy ukrywanie ? - czy nie ?\" ZDECYDOWANIE cokolwiek zostawiającego ślad, że był wpis. I... o ile moja pamięć nie płata mi figla...coś takiegu tu było \"wierzymy bezwzględnie i absolutnie wszystkim wygrywającym ?\" ZAWSZE powtarzam, że jestem naiwna...ale NIE aż tak. \"wierzymy bezwzględnie w absolutną losowość totalizatora ?\" Noooo i tu mnie masz. Nie wiem ch....ra ************** Kawę jeszcze mam ....pomyślę. |
2011-05-28 (12:04)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 428 142 [ CZCIONKA MONOSPACE ] sam sobie poszukaj jest na czacie Mi się nie chce cofać uczę się pilny jaki czytaciel ![]() buźka prowoku |
2011-05-28 (12:19)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 428 146 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie Januszu dla świętego spokoju informuj Pana Robala kto ma ile nicków - bo zdaje się o to mu chodzi - drąży ten temat od kilku tygodni aż się rzygać tym chce .... Ja na ujawnienie mojego ip nie zgadzam się - możesz drogi Pasko informować wszystkich zainteresowanych kto jest kim (ile ma nicków mi to osobiście wisi) ale nie ip powód: http://hackmania.pev.pl/index.php?page=home co innego ip w ogólnopolskich mediach, a co innego na stronce o hazardzie - osobiście nie mam ochoty aby ktoś np dowiedział się że gram sobie u buka bo i po co? Robal nie myślałeś nigdy o pracy w policji w charakterze detektywa ![]() A istnieje jeszcze coś takiego jak proxy czy internet np z neostrady ery itp. co Ci to da człowieku .... |
2011-05-28 (12:32)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 428 147 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zresztą robal skoro taki odważny jesteś to bądź prekursorem swojego pomysłu i i wklep nam tutaj swoje ip - zobaczymy ile zajmie co niektórym zdobycie wszelkich informacji o Tobie łącznie z tym co robisz na swoim komputerze ... jakie strony odwiedzasz,co piszesz ( ruch klawiatury) - tego własnie chcesz ??? I nie zdziw się że jakiś użytkownik np. pan spooook pewnego dnia zapuka do twych drzwi i zapyta \"czego chcesz\" ... Ochrona danych osobowych to tylko pusty frazes jak i wszystko w naszym kraju ... |
2011-05-28 (12:35)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 428 148 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://www.youtube.com/watch?v=IRCdJeFT8_E |
2011-05-28 (12:44)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 428 150 [ CZCIONKA MONOSPACE ] to jest moje zdanie a jeszcze poczekajmy Panie Robaku na wypowiedzi innych użytkowników o chociażby tych tutaj - Monet,Lila, Spook,Fobia,itp.itd. |
2011-05-28 (12:50)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 428 152 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wiadomo kto był wczoraj w Wa-wie.... a teraz zgadujcie gdzie wśród nich był nasz kolega.... ![]() |
2011-05-28 (12:55)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 428 155 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ojojojojojoj ![]() |
2011-05-28 (13:03)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 428 158 [ CZCIONKA MONOSPACE ] no Robal dawaj nam tu swoje ip coś tak zamilkł - ja generalnie mam w poważaniu kim tam jesteś w realu ... ale być może znajdzie się ktoś kto się zainteresuje robaczkiem ... \"jak najbardziez za jawnością adresów IP. \" pieknaja skoro jesteś tak za jawnością ip - dawaj nam tu swój ... duet Sherlock Holmes i Doktor Watson ![]() |
2011-05-28 (13:06)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 428 160 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Madzia77 - wisi mi to z ilu nicków piszesz, i czy np kupisz specjalnie telefon, czy założysz net u innego dostawcy, czy skorzystasz z proxy, czy jeszcze inaczej będziesz się starać, obchodzić to czego inni r.a.c.z.e.j nie robią... Mnie bardziej bardziej niż z ilu nicków - ciekawi pytanie - czy Ty i zauroczona - to dwa nicki jednej osoby, bo jeśli tak, jeśli tak - to sama przecież wiesz... Dwa komputery w sieci ![]() Średnio ogarnięty czytelnik tego wątku powinien wyrobić sobie zdanie... Patrząc choćby na kolejność zdarzeń i wpisów... I niektórzy sobie wyrobili - jestem święcie przekonany, że nie po pw... Ale, patrząc na dzisiejszy wpis - o wywlekaniu \"czyichś brudów\" - jednak nie wszyscy... Tak naprawdę jednak, to szkoda zresztą w ogóle o tym gadać... Jesteś chyba jedyną użytkowniczką tej stronki z takimi problemami... Bo - czym innym jest napisać kilka komentów jeden pod drugim , gdzie dowcipem jest imię użytkownika, a czym innym - podszywanie się, ukrywanie w celach trollowania - nawet nie przybrania maski kogoś mądrzejszego, fajniejszego, zdolniejszego w typowaniu, czy poszukującemu jakiejś łatwej, nieszczęśliwej, taniej doooopy... Nawet nie w celach zareklamowania swojej stronki, czy wyłudzenia na genialny system, tylko pieniaczenia, trollowania Moim zdaniem Ty to wiesz, ja to wiem, niektórzy czytający, Ci, co widzą IP pewnie też to wiedzą... Jeśli jest inaczej niż może się wydawać, niż jest - moga przecież właśnie Oni poblokować i bez litości blokować konta tych, takich nieuczciwych użytkowników - i to byłoby chyba najlepszym rozwiązaniem... Więc - JEŚLI kłamałem, jeśli to JA wywlekałem czyjekolwiek osobiste brudy, jeśli trollowałem, czy korzystałem ze strony mp w sposób niegodny, lub niezgodny z prawem, lub nawet tylko balansujący na granicy przyzwoitości przystającej dojrzałej osobie - proszę o blokadę użytkownika robal_36 I zapewniam - nie pojawię się pod którymśtamświeżym nikiem z innego kompa albo na hasło od kogoś uzyskane Mam swoją godność i jestem w miarę normalny |
2011-05-28 (13:14)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 428 163 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeśli jest inaczej niż może się wydawać, niż jest - moga przecież właśnie Oni poblokować i bez litości blokować konta tych, takich nieuczciwych użytkowników - i to byłoby chyba najlepszym rozwiązaniem... --------------------------------------------------------------------------------------- Robal załóż swój portal i tam zaprowadzaj swoje porządki ![]() Segreguj tych normalnych a tych mniej normalnych blokuj .... \"Mnie bardziej bardziej niż z ilu nicków - ciekawi pytanie - czy Ty i zauroczona \"zdaje się,ze pieknaja odpowiedziała Ci już na Twoje pytanie więc nie powtarzaj się robal\" A mnie ciekawi co Cie to obchodzi .... |
2011-05-28 (13:21)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 428 164 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oj Madzia Madzia pisałem - nie segreguję na mądrzejszych i nie, a jedynie prawdomównych i nie Z oszustami i manipulatorami nie chce mi się gadać miłego dnia i nie zwracaj się więcej do mnie i o mnie, proszę ja o Tobie i do Ciebie /jako o m77 ![]() żegnam |
2011-05-28 (13:24)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 428 165 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robalu.... do Twojej listy pytań JEDNO i ja dorzucam mogę??? To tak a propos tego cięcia. Dzisiaj nie ma możliwości innej, niż ciąć lub zostawić. I ja już NIE WIEM. Jak myślicie ? lepiej ciąć? czy może jednak lepiej zostawić .... świadectwo ? Toż wiemy, ze tu całe pokolenia się przewijają..... kiedyś będą tu i poczytają nasze dzieci, wnuki, prawnuki........ ![]() |
2011-05-28 (13:31)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 428 169 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie wiem, ja tu naprawdę nie chcę mebli ustawiać Pisałem o tym baaaaardzo dawno temu tymczasem |
2011-05-28 (13:36)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 428 172 [ CZCIONKA MONOSPACE ] nie do mnie pytanie ale............. zostawić....... ponawiam http://www.youtube.com/watch?v=IRCdJeFT8_E |
2011-05-28 (13:38)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 428 176 [ CZCIONKA MONOSPACE ] prawdomówność powiadasz - więc pytam po raz enty mail który dostałam \" bo pieknaja mówiła mi,ze Ty jej mówiłaś że Ty to zauroczona ) czy to jakieś niedowartościowanie z Twojej strony?\" i pytałam czy jakieś posiedzenie odbyło się w tej sprawie? no chyba tak skoro padło twierdzenie,że jest to poważniejsze - jak depresja \"diagnoza eksperta\", ( czy wszyscy kilkunikowcy muszą być niedowartościowani zakompleksieni? dziwne jak dla mnie rozumowanie .... dla sprostowania i Ty i Monet i pieknaja zadaliście mi pytanie czy ja to tez andromeda. Zadaje Ci pytanie czy ta nieszczęsna zauroczona ubliżyła Ci, poniżyła Cię czy kogo kogokolwiek tutaj? A ty drążysz i drążysz - masz tutaj innych kilkonikowców dociekaj tam gdzie te trole sa naprawdę złośliwe dokuczliwe .... płakać nie będę .... |
2011-05-28 (13:39)![]() Data rejestracji: 2010-09-03 Ilość postów: 231 ![]() | wpis nr 428 179 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ojoj.............. lub Ło matko ![]() ciasta wyglądają pięknie ...... na inne tematy nie mam nic do ukrycia jeśli trzeba będzie zgadzam się pozdrawiam |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 396 397 398 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |