Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 401 402 403 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Poważne i niepoważne rozmowy o wszystkim (moderator tematu: pięknaja) |
2011-05-31 (13:57)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 429 111 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mag.. czegoś wyraźnie ode mnie oczekujesz? Czego? Zajęcia stanowiska??? Widzisz....moją ZASADĄ jest niewywlekanie tego co było na prv na widok publiczny. Po co? Średnio inteligentny czytelnik tego forum mógł sobie wyrobić SWOJE zdanie na temat czytając forum. Jakie? Aaaa to już nie moja sprawa. Jeżeli jesteś tak BARDZO zainteresowana sprawą , chcesz znać jej kulisy napisz ....moje gg znajdziesz tu. A ja BEZ opowiadania służę ....FAKTAMI. Tymczasem odpowiedz SOBIE na kilka pytań, ot choćby na to .... cyt.\"madzia oczekuje i ma rację!!!!!!! \" Oczekuje?? BARDZO jestem ciekawa na co ? Wiesz? Bo ja....przykro mi ..... nie. |
2011-05-31 (14:00)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 429 112 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Taki zestaw. 11*21*9*5 *25*67 |
2011-05-31 (14:04)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 429 113 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robal miszcz ![]() |
2011-05-31 (14:06)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 429 116 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Napisz coś więcej, bo mam zaniki ![]() ![]() |
2011-05-31 (14:08)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 429 119 [ CZCIONKA MONOSPACE ] maleństwo-jeżeli czytasz to wiesz,ze pod kopuła mam nie tegez - skąd więc pytanie? Może liczysz jeszcze na logiczna odp.? ![]() Ja tez mam kilka pytań i co ? Wysuwać jakieś swoje wnioski to trzeba mieć ARGUMENTY - tacy ciekawi ok Nigdy nie robię haseł,a jak już mam to zapamiętane w systemie (stąd jaja w innym temacie dla wtajemniczonych ) a mój mąż po prostu kiedyś zaczął pisać z naszą panią psychiatrą gdy miałam otwarte gg i nic w tym nadzwyczajnego gdyby nie to,że pani G nie napisała do mojego męża właściwie zasugerowała o przepraszam za te przejęzyczenie żem chora psychicznie co zresztą jest wklejone ... A dociekam czy ma w tym zakresie odpowiednie klasyfikacje aby taka opinie wydawać ot Ci cała tajemnica. Śmieszy mnie jednak sytuacja w której ktoś mi tam zarzuca chorobę psychiczną a sam widzi mnie pod każdym nickiem ![]() ale jaja |
2011-05-31 (14:12)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 429 124 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A w życiu. Robal_36 -ani słowa więcej. Nie przyłożę nawet palca do tego,żeby Ci sodówa zabuzowała. Naleganie nic nie da. ![]() |
2011-05-31 (14:18)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 429 129 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A jeszcze coś, Pani G wysuwając jakieś wnioski do mojego męża chyba niekoniecznie zdawała sobie sprawę, co może z tego wyniknąć,ale tego wywlekać nie będę. No chyba,że w ramach sympatii i zrozumienia to napisała .... Po wspólnym posiedzeniu niektórych nicków czy ja to adra czy nie .... porażka jak dla mnie Ja mam nauczkę,że nic o sobie ... Kompletnie .... I te jej przyrzeczenia,że nie archiwizuje rozmów .... A szukajcie sobie mnie pod jakimi nickami chcecie analizujcie moja psychikę dzieląc się we wspólnym gronie spostrzeżeniami - szczerze mam to w poważaniu .... |
2011-05-31 (14:19)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 429 131 [ CZCIONKA MONOSPACE ] mag.. Cudowna istoto - wcześniej napisane było >>Jedynie luźne,uzgodnione wspólnie zasady.<< czyli jednak jakieś zasady - są ... >> zbędny robali komentarz ? << ![]() >> Mam sokowirówkę << ? = sok z robaka ? ![]() ![]() ![]() ![]() No dobra - na taki argument, to już nic nie mówię ... poczekam, popatrzę, co mądrzejsi powiedzą /niekoniecznie w księdze gości, o czyjejś * curwa chorobie / mówiąc hmm inaczej - kulturalni , albo hmm albo wygadani bardziej, może nawet bardziej śmiali przypełzną... Jak myślisz mag.. - dobrzy by było ? Taki - czapajew? albo może - klaraK ? A może wystarczy, jak ktoś o nicku X, kto na pw - chciał mi napisać, co nick Y tu __________________________________________________________________ pisał... - TU napisze skąd wiedział... ______________________________ W czym niby problem ? Skoro w prywatnej korespondencji, takie 2 w 1 - _____________________________________________________________ jednocześnie - i chciał i nie chciał... _____________________________ Dla mnie - cała bieżąca pożal się aferka - to informacja, że ktoś o nicku x = nick y... ______________________________________________________________________ I moja niechęć do podjęcia tego typu gierki... ______________________________________ I/a przecież - Wystarczyłoby i mi i na pw, zaprzeczyć ____________________________________________ Dadzą więc może jeszcze TU swój głos wymienieni - kto, kogo, za co i czy może - w ogóle ktoś kogoś powinien przepraszać ? A cała reszta - cóż, nie chce mi się gadać ... *********************************** * podkreślam - czyjejś - może stąd te pytania - o lokalizację ... Na które - nie doczekali odpowiedzi... I w tajemnicy Ci powiem, że - Kasia jest niekiepska laska, ale... wolę SIEBIE takim, jakim mnie Pan stworzył ![]() |
2011-05-31 (14:33)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 429 134 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jedyne o co prosiłam Pania G - to o to aby nie wywlekała moich osobistych spraw do innych użytkowników tej stronki - po pewnym mailu miałam podstawy do przypuszczeń,ze tak własnie robi ... a w moim przekonaniu tak się nie robi .... Co innego dociekać kto kryje sie pod kim a co innego bredzić o jakiś niedowartościowaniach ... Ciekawa jestem komu jeszcze \"sugerowała\" że z moja głowa coś nie tak? Czy tylko mojemu mężowi? nie no to porażka .... I jeszcze zdziwiona,że ja zbluzgałam ( za co przeprosiłam,bo tak sie nie godzi) ale swoimi durnymi sugestiami podniosła mi ciśnienie, co akurat w tej sytuacji jest chyba raczej zrozumiałe ... |
2011-05-31 (14:44)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 429 139 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widzisz....moją ZASADĄ jest niewywlekanie tego co było na prv **** Jeżeli jesteś tak BARDZO zainteresowana sprawą , chcesz znać jej kulisy napisz ....moje gg znajdziesz tu. A ja BEZ opowiadania służę ....FAKTAMI. WSZYSTKO JASNE !!!!!! Widzisz mag sama potwierdza to o czym mogłam tylko się domyślać - teraz już nie muszę się domyślać jest CZARNO NA BIAŁYM ..... |
2011-05-31 (14:46)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 429 140 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No dobrze moi Drodzy….. Znudziło mi się już to pasmo niedomówień, hipotez, zarzutów i co tam jeszcze. Być może rację miał Ktoś, kto powiedział , że czasami TRZEBA walnąć ręką w stół. Walnę. Wieczorem znajdziecie tu chronologicznie całą historię. Nie, nie…. \"momentów\" nie będzie, ale…. Niedowiarkom udostępnię archiwum…. proszę bardzo. Kontakt przez gg. Wszak jakby nie było TO tu , to \"poważne i niepoważne rozmowy o w.s.z.y.s.t.k.i.m. |
2011-05-31 (14:52)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 429 141 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak,że wszyscy zainteresowani do Pani G na gg - wszystko będzie - chronologicznie - a będzie o czym bo to prawie rok pisania ![]() Godne pożałowania !!!! Wisi mi to |
2011-05-31 (14:58)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 429 143 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A dlaczego momentów nie? Będzie ciekawiej ... O co pytałaś i po co Ci to było wiedzieć .... pisz,pisz \"papier\" wszystko przyjmie ![]() mam to gdzieś bo udawałaś kogoś kim nie jesteś - tak postępują tylko .... nie pisać nie będę kto co i jak ... A ja mam tylko jedno pytanie? PO CO KOMUŚ CZYJEŚ ZYCIE ???? |
2011-05-31 (15:10)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 429 148 [ CZCIONKA MONOSPACE ] na 22.15/ 31.05.2011 1*9* |
2011-05-31 (15:24)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 429 153 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Niedowiarkom udostępnię archiwum…. proszę bardzo. Kontakt przez gg. (pisałaś,ze nie archiwizujesz ale pal licho z tym ... ) jak to się nazywa? KŁAMSTWO -------------------------------------------- Skoro wszystkim to wszystkim ja pierwsza w kolejce z kim i co pisałaś na mój temat ? ![]() |
2011-05-31 (15:30)![]() Data rejestracji: 2010-09-03 Ilość postów: 231 ![]() | wpis nr 429 156 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Madzia tak poważnie daje coś wywalanie tego wszystkiego na forum??? uważasz że zmienisz czyjeś zdanie na temat Pani G.?????? każdy czyta patrzy analizuje i myśli.... Szanowałam to co piszesz ,bo zawsze zajmowałaś się ciekawymi sprawami i miałaś odwagę ...... ,ale to już sie stało mało przyjemne czytać to wszystko po raz kolejny.... Możesz mi napisać żebym nie czytała,ale lubię tu zaglądać i nie mam zamiaru z tego rezygnować ... nie pytam o nikogo na pw. jeśli ktoś by miał życzenie dane są w profilu, nie muszę znać, z tego co widzę mało kogo interesuje życie prywatne tych wszystkich jakże wirtualnych nicków..... pozdrawiam na 22.15 31.05.2011 6*41 |
2011-05-31 (15:35)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 429 157 [ CZCIONKA MONOSPACE ] U nas wczoraj palił się Mo - Bruk sa wypadki zatrucia zbieram się aby wspierać innych o zamkniecie składowiska,które jest dla nas niebezpieczne ale odpowiem Ci - nie mam zamiaru wpływać na czyjeś zdanie o Pani G. interesuje mnie tylko czy jest psychiatrą pozdrawiam ... i czy miała prawo pisać do mojego męża o rzekomej chorobie psychicznej ... pa |
2011-05-31 (15:40)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 429 159 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wyjaśniam. Dla tych co odebrali inaczej **************** \"Wieczorem znajdziecie tu chronologicznie całą historię.\" HISTORIĘ jaka dzieje się na tych stronach od wielu dni *********** \"Nie, nie…. \"momentów\" nie będzie, ale…. Niedowiarkom udostępnię archiwum…. proszę bardzo. Kontakt przez gg. \" Momentów nie będzie. NIE będzie CZYJEJŚ prywatnej korespondencji SPRZED afery. Jakieś ZASADY jednak mam. Na poparcie swoich racji mogę przedstawić TYLKO fragmenty dotyczące powyższej sprawy. TYLKO te, o które jestem oskarżana z zajadłością wartą innej sprawy |
2011-05-31 (15:53)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 429 162 [ CZCIONKA MONOSPACE ] na 22.15/ 31.05.2011 1*9*6*41* |
2011-05-31 (15:56)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 429 163 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mamy takie coś. 25 kathy i 5 moje. 1*9*25*6*5*41 |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 401 402 403 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |