Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 553 554 555 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Poważne i niepoważne rozmowy o wszystkim (moderator tematu: pięknaja) |
2011-09-10 (11:33)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 455 491 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kasia to raczej mi groziły \"baty\", tak sądzę... Bo... Jak świat światem \"My i Oni...\"... Tylko... ONI - się NIBY spierają, mają różne zdania, jak robić Nam dobrze, a tak naprawdę, to chodzi tylko o ICH dupska... I MY się kłócimy o NICH i, to jest totalnie i kompletnie bez sensu - bo wszystkie awanturki, to kłótnie w \"ich rodzinie\"... A przecież wystarczyłoby, żeby NAM nie przeszkadzali... Tak naprawdę - technologicznie jest to już możliwe... Dokładne określenie, czego oczekuję od \"Państwa\", i co daję \"Państwu\"... opaska na rękę, a jak kto woli - czip w dupsko i ... aha, aha - pani jest za karą śmierci - a przeciwko pani zostało popełnione przestępstwo zagrożone taką karą - sru - i czapa - i nie ma zmiłuj - przykro Nam Panie zbrodniarz, masz pan ph-a Ooo, a pan uważa, że to wina społeczeństwa, że taki chwast wyrósł ? - ok -dla pana Zbira trzy miechy wczasów /w zawiasach/ Oooo - darmowa służba zdrowia ? - prosimy bardzo - pięć lat czekania - ołowiana plomba na dwójeczkę ... To piąteczka ? - Oj, to przykro po limicie -rwanko... To nie ząb ? To nerka ? hahahaha żartowniś - następny, proszę... Bezpłatna szkoła ? - Jasne jasne - pięćset komitet, tysiąc podręczniki... itd itd itd... Tak, tak, tylko, co z tą mafią urzędniczych i politycznych darmozjadów ? Tylko ... Zaraz, zaraz - czy ta narośl, ten pasożyt jest NAM - NORMALNYM* do czegokolwiek potrzebny ? Pewnie tak - przecież stado baranów nie wie, co jest dla niego dobre ? Może, o zgrozo - chcieliby pograć u buka, albo - w internecie ? rety, rety pomerdało się w główkach niewolnikom... Nakaz, zakaz, koncesja, pozwolenie, opłata, zgoda - czyżby, to wszystko mogłoby okazać się zbędne, kompletnie nikomu NORMALNEMU* do niczego niepotrzebne ????? ABSURD ???? ![]() Przepraszam - że Was tak wymęczyłem - tabletki / jakieś takie niebieskie/ mi sie skończyły i mną ... ... ... nara, tymcza, powo i... ![]() we are the... * oczywiście NIE w znaczeniu prawnym, medycznym itd itd |
2011-09-10 (11:45)![]() Data rejestracji: 2011-04-30 Ilość postów: 2904 ![]() | wpis nr 455 494 [ CZCIONKA MONOSPACE ] cos mam niejasne wspomnienie ze to w komunie bylismy stadem baranow, i trzeba było za nas decydowac, czyżby dalej nic sie nie zmieniło? No to moze głosujmy na ![]() |
2011-09-10 (11:46)![]() Data rejestracji: 2011-04-30 Ilość postów: 2904 ![]() | wpis nr 455 496 [ CZCIONKA MONOSPACE ] oczywiscie Palikota |
2011-09-10 (12:12)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 455 499 [ CZCIONKA MONOSPACE ] uzupełniając robalowe paradoksy: wysłanie dziecka do przedszkola (przedział wiekowy 2-4 latka) - koszt miesięczny koło 300zł,więzień żyje sobie za darmo,dlaczego nie ma na odwrót,darmowe przedszkola ( gdzie to mobilizuje rodziców do podjęcia pracy zawodowej) a skazany aby pokryć swój pobyt - prace społeczne np. przy budowie dróg - wszak on tam jest za karę ... pozbycia się balastu społeczeństwa - gwałt na dziecku,pedofilia - śmierć,morderstwo ( świadome z premedytacją ) śmierć ... no i dlaczego co miesiąc składki na NFZ skoro na specjalistę trzeba czasem czekać 3-6 mies.( o oczekiwaniu na zabieg operacyjny nie wspomnę) co w konsekwencji zwiększa liczbę rencistów .... itp. itd. aa i dlaczego renciści i emeryci musza płacić podatek? ..... |
2011-09-10 (12:16)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 455 500 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jandzie......zmieniło i jednocześnie NIE zmieniło. Zmieniło o tyle, że mamy WIĘCEJ informacji. Baranami pozostaliśmy, bo z TYM nadmiarem ciężko nam se poradzić Ale.....kochani....sobota, jakięś ostatnie grile, piwka, kiełbaski i świat będzie piękny... albo.... niebieska i lecimy...... Ojjjjj kolego R_....poleciałeeeeeeeś absurdem nic tylko siąść i płakać. Bo jak tak pomyślę, to życie jest ABSURDALNE cholercia........ |
2011-09-10 (12:19)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 455 501 [ CZCIONKA MONOSPACE ] mi nie chodziło czy się zmieniło czy nie..... założenia twórcy były inne...... pozdrówka |
2011-09-10 (12:42)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 455 511 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kasia - ja wiem, tylko ... ja to musiałem wykrzyczeć, bo to mnie naprawdę okrutnie uwiera - przecież od tego nie ma ucieczki - nawet taka cena zakładu jest sprawą polityczną... TAK nie gospodarczą, tylko polityczną - bo ludzie tym bałaganem zarządzający są z nadań politycznych... Cena, vat, opłata na sport i tutuśmutu - podatek jeden, podatek drugi - ten \"od 2280\" - i jego brak rewaloryzacji... Czemu boimy się takie tematy poruszać - a przynajmniej - rozmawiać o takich sprawzach - dopóki możemy ? I, a czy ja strzelam - do, tych 3, 5, czy 10 mln członków pezetpeeru ? Oni też tylko chcieli żeby było im \"ciepło w dupska\", żeby było normalnie Kto pijał koniak czyimi ustami? Kto wysyłał swoje dzieci do szkól, gdzie ? Czy ja strzelam do tych siedzących w domu przy wyborach ? Albo do tych głosujących na \"nie moich \" ? Taka sama MAFIA jest TAM cały czas, i tyle chciałem napisać - ale widzę - znowu niejasno, czy znowu c.o.ś nakombinowałem Tak samo, czy prawie to samo - ale lepiej napisane, kiedyś dawno temu było w \"książka skarg... \" i też sobie tak zdeka politycznie pozwoliłem - jeśli nie jest to dobre miejsce, jeśli jakoś uraziłem kogokolwiek - przepraszam PA idę na zastrzyk przeciwko wściekliźnie |
2011-09-10 (12:57)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 455 517 [ CZCIONKA MONOSPACE ] o la la la...... Miejsce dobre, temat dobry a i pogadać o tym wskazane. Ale....... oddzielmy wszechobecną manipulację nami od faktów i....co może trudniejsze nawet - t.y.l.k.o spokojnie , spokojnie..... Inaczej będziemy tak jak ONI....pokrzyczeć, zakrzyczeć...głupi naród to kupi. Czytałam tam....pięknie napisane. Pieknie , bo....spokojnie i konkretnie i zrozumiale. Moim zdaniem w tym temacie TAK własnie trzeba. *************** To co zawsze w takich dyskusjach mnie....zastanawiało..... łatwo jest powiedzieć CO mi się nie podoba, gorzej JAK być powinno, jak ja bym to widział/a/ Ale, czy taki poziom dyskusji jest możliwy? I to nie tylko TU |
2011-09-10 (13:11)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 455 524 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dobra - nie odzywam się,po co zresztą i dla kogo ... nic się nie zmieniło,nic się nie zmienia i nic się nie zmieni .... i TU i tam i wszędzie. |
2011-09-10 (13:20)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 455 527 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ale mam i dobre wiadomości ![]() leczenie psa (taka sama przypadłość) potaniało od zeszłego roku dajemy 25 zł za wizytę i mamy: badanie, usg, zabieg i tabletki do domu.... kurde chyba się przepiszę ![]() ![]() ![]() |
2011-09-10 (13:40)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 455 533 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kathy to się przepisz i nie mów o tym tak głośno ... żeby miejsca dla Ciebie starczyło .... |
2011-09-10 (14:33)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 455 537 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() |
2011-09-10 (15:29)![]() Data rejestracji: 2009-10-08 Ilość postów: 3640 ![]() | wpis nr 455 545 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A Katharzyna jak zwykle, wylewna w słowach do bólu... ![]() |
2011-09-10 (16:06)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 455 553 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zastanówmy się tylko - czego oczekujemy od państwa, czy są \"darmowe obiady\", a jeśli nawet są , to ile tak naprawdę kosztują ... Doraźne ***oły - ile zapłacił za kuraka, czy ziemniaka, a czy pobuduje drogi/ i już tu pominę fotoradary i jakość tych ewentualnych dróg/, stadiony / także i orliki i trawę na nich/, i takie i podobne fiku miku... A ten wyższy, a ten ładniejszy, a każdy z sercem po odpowiedniej stronie ... A, że łapsko wkładają do mojej kieszeni - po emerytury, po lokaty, to ok ? A, że wiek produkcyjny chcą wydłużyć, to jeszcze lepiej ? A, że standardy usług medycznych w takiej Rumunii wyższe niż w Polsce - też nie dziwi ? Pan premier bierze \"na klatę\" ? Wot, następny gieroj... Tacy już byli - tow. Gomułka - obiecywał, że komunikacja będzie darmo - i jest , ale - nie u Nas... POdręczniki, kursy do nauki języków dla ludzi w ciężkiej sytuacji - darmo - tan - naprawdę są możliwe - ale - nie u Nas... Kathy - ten lekarz, to państwowy, czy prywatny ? dziękuję I powodzenia może wieczorem ktoś prawidłowe wyniki poda, jak się przypomina: \"Tu rozgłośnia polska RWE - podajemy prawdziwe wyniki totolotka\" ![]() |
2011-09-10 (16:20)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 455 556 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Średnia długość życia Polaka to 71 lat ... Wiek produkcyjny Polaka to do 67 .... ![]() |
2011-09-10 (18:33)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 455 583 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pomyślę, przemyślę i....jeszcze napiszę Teraz idę......wykorzystać TO co daje nam natura. Zostawiam.......polecam......miłego........ http://www.geo.norwid24.waw.pl/_h_vad_1/210/I_02_4.swf |
2011-09-10 (23:54)![]() Data rejestracji: 2008-02-02 Ilość postów: 867 ![]() | wpis nr 455 642 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ale ruszyłem temat.przepraszam bolało mnie,chyba nie tylko mnie właśnie skończyłem coś w warsztacie.oby za to starczyło na życie. Robal_36 napisałeś to,co sam chciałem wykrzyczeć. |
2011-09-11 (09:55)![]() Data rejestracji: 2011-06-02 Ilość postów: 477 ![]() | wpis nr 455 673 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Hej.... życzę Wam przyjemnej niedzieli....i tego byście mogli robić na co macie ochotę.... coś mi się wydaje że to ostatni tak słoneczy...ciepły i do tego wolny dzień... ![]() W temacie polityki i nadchodzących wyborów..... nie wypowiem się..nie mam zamiaru się denerwować.... a jeszcze czsem mnie krew zaleje ![]() |
2011-09-11 (10:43)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 455 680 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I własnie na tym zerują Ci \"ONI\" że wiele Polaków podchodzi do polityki na zasadzie problemu i olewa temat .. bo nie chce się denerwować ... a wystarczyłoby trochę determinacji ze strony społeczeństwa i może .. ale to może byłoby lepiej ? -kwestia podatków -kwestia polityki zagranicznej -kwestia polityki prorodzinnej -kwestia polityki społecznej,szkolnictwa itp. itd. a tak? podejmują decyzje za nas według własnego interesu i widzimisię ... a my nie chcąc się denerwować i koło się zamyka ..... |
2011-09-11 (11:58)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 455 692 [ CZCIONKA MONOSPACE ] slavo.................................. ![]() ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 553 554 555 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |