Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Dla amatorów pokera

2010-05-10 (08:19)

status M.Morii
Data rejestracji: 2010-01-23
Ilość postów: 1700

12368
wpis nr 322 451
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

KURKA

mnie się nie śpieszy , kiedy tylko będziesz miała troszkę czasu i ochoty ...... i jeśli możesz to zamieszczaj wpisy w temacie \" TEST \" ..... dziękuję ....
2010-05-11 (11:26)

status ralfek
Data rejestracji: 2009-07-08
Ilość postów: 3863

4876
wpis nr 322 857
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

i wątek zaśmieciliście..
2010-06-01 (18:41)

status ralfek

4876
wpis nr 329 780
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

I ktoś się skusił?

Polecam naprawdę tym którzy potrafią trzymać nerwy na wodzy, których ta gra fascynuje i chcą poznać jej tajniki.

W Polsce od jakiegoś czasu intensywnie się rozwija ten \"Sport\", hazardziści mogliby brać z niego przykład pokorności gdyż w pokerze często są sytucję, że bardzo by się chciało ale koniec końców \"pasuje się\" gdyż w dłuższym okresie przynosi to zwycięstwo, a zbyt duża mania jak to robią gracze lotto prowadzi do bankructwa..

odnośnie zarzutów automatów grających w sieci..

z tego co udało mi się dowiedziec wszystkei szanujace sie platformy ktore sa na pokerstrategy, ukrocaja wszelkie przejawy automatycznej gry

gorzej jest na serwisach bukmacherskich gdzie poker jest tylko dodatkkiem

pozdrawiam, poprosze tez o mozliwosc moderacji tego watku bo mi tu nasmiecono
2010-06-01 (19:54)

status Tajemniczy Don Pedro
Data rejestracji: 2009-04-18
Ilość postów: 722

4474
wpis nr 329 833
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

\"wszystkie szanujace sie platformy ktore sa na pokerstrategy, ukrocaja wszelkie przejawy automatycznej gry\".

Wspaniały Świat iluzji !!

Ale iluzjonisci mają się dobrze, a Ty?

Faktycznie, portale serwują ciasteczka którymi penetrują jak trojanami w komputerach graczy.

A teraz wyjaśnij, co zrobisz, jeśli oponenci mają jeden komputer włączony do sieci a na drugim nie włączonym do sieci - odpowiednio potężnym - mają zainstalowane doskonałe oprogramowanie wspomagające ?

I następne pytanie, co zrobisz, jeśli wchodzisz do stołu, a tam już czeka na Ciebie zespół. Zespół ma kontakt telefoniczny /słuchawki na uszach, mikrofon/ i zdaje Ci się, że grasz z kilkoma oponentami a grasz sam - przeciwko zespołowi. No i ten zespół też na komputerach niepodłączonych do łącza pomaga sobie w grze. Jakie są Twoje szanse, aby nie przegrać?

Oprócz tego na ogół nie są to kompletni jelenie w tej grze, coś niecoś się orientują.

Ale oni wchodzą do gry jako spółdzielnia czystość, a Ty jesteś króliczkiem z kasą.

Oczywiście piszę o sytuacji, w której gra się o prawdziwe pieniądze.

Chociaż zauważyłem, że już od stawek $2 w górę zaczynają się takie rzeczy.

I co może w takiej sytuacji począć biedny samotny robaczek?

Pozostaje życzyć wielkiego szczęścia w grze
2010-06-01 (20:04)

status ralfek

4876
wpis nr 329 839
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

wiesz co.. nie mam juz slow

to o czym piszesz jest karalne i wykrywalne, jest cos takiego jak statystyki stolu i tam zanim sobie wybierzesz stol ciezko to przegapic, takie anomalie o jakich piszesz od razu bylyby zauwazalne

zyjesz w smutnym swiecie, w dodatku nieprawdziwym

a mowiac prosciej - po prostu przesadzasz z tym straszeniem i czarnowidztwem

po prostu przesadzasz!!

Nie mozesz zrobic czegos za co ludzie beda Ci wdzieczni, tylko ciagle najezdzasz ze kazdy z nas jest glupi.
2010-06-01 (20:27)

status Tajemniczy Don Pedro
Data rejestracji: 2009-04-18
Ilość postów: 722

4474
wpis nr 329 850
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ralfek,

No sam pomyśl. Młody jesteś, niedoświadczony. Nie rozumiesz jeszcze o co chodzi.

Co prawda we własnych oczach masz dobrą samoocenę i bardzo dobrze.

Ale nie zaszkodzi Ci, jeśli poczytasz o zagrożeniach. Lepiej dmuchać na zimne niż się sparzyć.

Zapewniam Cię, że w pokerze spotkasz niespotykaną ilość oszustów.

To jest taki świat.

Grywałem w te gry z powodzeniem, jak Ciebie jeszcze nie było na tym planie.

Teraz to jest tak, że w ogóle w grach jest wiele oszustw. Nie tylko w pokerze.

Już kilka lat temu były próby wbudowania programowych monitorów do gry Bejeweled /to taka logiczno - zręcznościowa gra w której można wygrać tysiące dolarów dziennie/.. A rok, czy 2 lata temu grałem w turniejach Bejeweled z takimi \"artystami\". Nie przegrałem wiele, bo od razu zrozumiałem o co chodzi. Po prostu dobrze znam sprawę.

W internecie są ciekawe informacje na ten temat, poszukiwanie programistów potrafiących podpinać grające skanery, itp. To jest już cały \"przemysł rozrywkowy\"..

To samo jest w szachach, w warcabach, w brydżu.

I to samo jest w Texas Hold\'em.

Póki jest free /jak to u nas tłumaczą \"za frajer\"/, to ok. Ale jak zaczniesz grę na stawki /duże lub wysokie/, no to niestety. Napotkasz chcąc nie chcąc paradę oszustów. I już.

Że karalne. No to co? Co to ich obchodzi. Zobacz ilu złodziei jest na świecie. Nawet politycy reklamują się w roli złodziei, obiecując darmochę, a przecież ta darmocha ma być z okradanych podatników.

Taki jest ten świat.

Póki nie złapią złodzieja - kradnie. A jak złapią, to na jego miejsce czeka kilku następnych. I tak to jest.

To nie jest defetyzm - KONSTATUJĘ FAKTY.

Twój wybór.

Jak Cię ogolą z kasy, to będzie za późno.

W tej sytuacji życzę Ci jeszcze większego szczęścia w grze, niż w poprzednim wpisie !

Trzymaj się
2010-06-01 (20:54)

status ralfek

4876
wpis nr 329 866
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

a moze chcialbys sie podzielic doswiadczeniem z gry,a nie doswiadczeniem z wykrywania oszustw, bo to juz nudne
2010-06-04 (21:32)

status ralfek

4876
wpis nr 330 992
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

tak jak myslalem - nic z tego

grac moga tylko ty i Bóg pewnie, szkoda
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2
Wyślij wiadomość do admina