Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 10 11 12 ... 16 17
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Nie ! Nie! Nie!!!!!

2010-07-05 (06:53)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 339 686
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

A propos wyborów, to dezinformacja sięgnęła apogeum w piątek, gdzie w tvn24 o Como powiedzieli i pokazali wszystko co dobre, a o Caczi wszystko skrytykowali.

A wiadomo do kogo tvn należy.

Wolność i niezależność oraz obiektywizm mediów to ściema.

Ciekawe kiedy to pęknie i naród się obudzi.

Nadal ciemnogród.
2010-07-05 (08:14)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 339 696
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Marriusz2

Nasze władze ciągle mówią o walce z szarą strefą.

I tak sobie walczą i walczą a nic z tego nie wynika.

Bardzo prosto jest sprawdzić z czego się ktoś utrzymuje, ale oni chyba o tym nie wiedzą - no, wiedzą, ale jest im to na rękę.

Taki ktoś je pije chodzi i żyje, a więc płaci podatki - a jest to zysk dla państwa.

W sumie to przecież gwno kogo obchodzi za co ja żyję jeśli nie korzystam z pomocy państwa. Kto na tym traci skoro rodzina ma, a i państwo też ma.

A kryzys w Irlandii spowodował powrót, a nie Two-sk.

Ekonomiści z nich żadni, bo skoro zarobki mamy wschodnie, a ceny zachodnie, to nie widzę racjonalnego i logicznego uzasadnienia, żeby zarabiając tylko! 2000€ wracać do kraju, gdzie jak dobrze to dostanę 400€, może 500€.

A to podawane bezrobocie jest tak samo prawdziwe jak inne informacje, które służą tylko i wyłącznie propagandzie.

Propagandzie sukcesu czy tez może porażki?

Właśnie nowa epoka spowodowała, że dziś nie jesteśmy tylko zatrudnieni, możemy pracować na kilka sposobów - co jeden to bardziej pokrętny i nieuczciwy dla właśnie osoby pracującej - a dokładnie wykonującej daną pracę.

Rzekłbym, Marriuszu2, że przez Ciebie przemawia mądrość i logika, a nie jakaś niesłusznie zdefiniowana frustracja, czy niezadowolenie.

Oni takich nie lubią - głupimi jest łatwiej rządzić.

Oni są od wydawania poleceń, a Ty, ja, czy ktokolwiek inny od ich wykonywania.

Stąd też zamiast zajmować się ważnymi dla nas sprawami, na świecznik jest brana refundacja in vitro i bój przez miesiące się toczy.

A na inne choroby, w tym np. stomatologię kasy nie ma.

Paradoks, czy zamierzone działanie?

a takich temacików, temaciątek jest dużo i ona są mało ważne, ale kłócą ludzi i dają grupie szanse na kolejne wygrywanie.

A potem jak coś nie wychodzi t zwali się na tych drugich i po sprawie.

Pzdr
2010-07-05 (19:18)

status simad
Data rejestracji: 2010-02-04
Ilość postów: 1387

12383
wpis nr 339 856
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

fobia1

Data rejestracji: 2003-09-15

Ilość postów: 5071

Przed chwilą podawali dane z pięćdziesięciu kilku okręgów wyborczych.

Prowadzi Jarosław K.

Nooo!!! to cię wyprowadził....buuuuuhahahahahahahahahahahaaaaaa!!! ale w krzoki !!!!!

prawdziwa kaczofobia nie ma co
2010-07-05 (19:28)

status Okraska
Data rejestracji: 2010-07-05
Ilość postów: 4

12572
wpis nr 339 857
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jeszcze tę łapke którą krzyżyk przy Bronku postawiłeś to ze wstydu będziesz sobie w klopie odgryzał.Niebawem się pośmiejemy..Tylko,że Ty baraniną będziesz jechał.
2010-07-05 (19:41)

status simad

12383
wpis nr 339 861
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

okraska/> z ciebie to musi być niezła kacza laska ...a co ja będę obgryzał to się obaczy , kaczego udka już na pewno nie ..... pajacu z kaczogrodzkiego placu ...buhahahahahahahahahahaaaaaaa!!!
2010-07-05 (19:43)

status simad

12383
wpis nr 339 862
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

baranina jest nie dla wszystkich ...pamiętaj o tym ....tylko dla wybrańców a nie zasrańców!!!
2010-07-05 (19:48)

status Okraska

12572
wpis nr 339 863
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Zgoda buduje? Tak to u Was leciało?

Frendzel jesteś i tyle. Null.
2010-07-05 (19:49)

status lila
Data rejestracji: 2009-10-05
Ilość postów: 25001

12171
wpis nr 339 864
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Okraska.....Bravo!!!!!
2010-07-05 (19:53)

status simad

12383
wpis nr 339 865
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tylko tyle??? ...uuuuuuuu spodziewałem się czegoś więcej!!!

cześć lila!!!! jak tam twoja jaźń , pozdrów męża dzikiego węża

Noooo!!! troszeczkę rozruszamy to forum bo smęty tu jak nigdy dotąd
2010-07-05 (20:00)

status simad

12383
wpis nr 339 866
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

a czy przypadkiem frendzel nie pisze się frędzel ???? no to mamy kolejnego przygłupa i analfabetę .... z kaczogrodu buhahahahahahaaaaa aleś se lila kolegę znalazła , GRATULUJĘ !!!!! Beka Śmiechu jak Boga kocham !!! buuuhahahahahahahhaaaaa!!!!
2010-07-05 (20:01)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 339 867
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

simad >>> a Tobie co się przytrafiło?

Pogubiłeś się i drogi do domu nie możesz znaleźć
2010-07-05 (20:06)

status simad

12383
wpis nr 339 870
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

a skąd to wiesz??? ....a wiem ...teraz ci Józek spod budki z piwem powiedział , bo DanteV mówił że często tam bywasz... a jak tam dzieciny twoje biedne mają co jeść ....poszła byś jakąś bajkę na dobranoc przeczytała zamiast siedzieć przed kompem ....wychyl jeszcze jedno będziesz miała wenę ... a co ci tam
2010-07-05 (20:23)

status simad

12383
wpis nr 339 875
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No co jest z wami !!!! Dalej dawać te swoje wypociny ...Lila,m77 , laska okraska !!!tylko na tyle was stać ???, ciągle szukam godnego przeciwnika a tu same cioty ....nic się dalej nie zmieniło .... a była tu taka jedna co mi chciała jaja urwać .... to był wojownik lub wojowniczka , ale co dobre to się szybko kończy buhahahahahahahahaaaaa tak jak to forum
2010-07-05 (20:25)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 339 878
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wiesz co simad?

Kiedyś myślałam sobie,że mnie nie trawisz,następnie że Ci się lila nie podoba.

Przyjebałeś się nawet do pięknaja.

Oki jestem w stanie to zrozumieć,że za kobietami nie przepadasz.

Ale to co napisałeś do innej użytkowniczki to zaskoczyłeś nawet mnie,chociaż wielu lujów w swoim życiu spotkałam:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

VictoriaB > nie hamuj się napisz dupę ..... czekamy na twoje typy ? bo jak na razie to ich tu nie widzę .... i nie prowokuj Mnie bo potrafię być nie miły bo szczerze powiedziawszy baba która zajmuje się bukmaherką to dla Mnie nie BABA a BABOCHŁOP, i lepiej nie rozwijajmy tego tematu na tym forum OK? Lepiej wróć na forum PASKO tam kogucik typuje lepiej od nas wszystkich

/Jednak Ja to mam nosa :mrgreen: !!!! /

Żegnam Panowie !!!! sorry ale z kolejnym klonem który się za nami wlecze nie mam zamiaru dyskutować , bez względu czy ona wędkuje czy prasuje , jeżeli Was tak podnieca damska obecność na forum bukmacherskim to gratuluję. Uczęszczałem i do Fortuny i do Totomixa i nie zdarzyło Mi się spotkać tam ani jednej kobiety , oprócz oczywiście Pań przyjmujących zakłady , osobiście nie mam nic przeciwko odmiennej płci bo przecież jestem żonaty a to oznacza że wcale nie kocham inaczej BA!!! mam nawet dzieci... dwóch wspaniałych synów

Poszukam jednak innego forum wolnego od damskiego towarzystwa bo jest takie przysłowie \"Gdzie diabeł nie może tam Babe pośle\" i draka gotowa . Moja żona nie wędkuje a prasuje i gotuje a Ja sprzątam czasem i bardzo lubię gotować i pomagam Jej jak mogę , oczywiście tylko wtedy jak nie zarabiam na utrzymanie tego wszystkiego co w życiu osiągnąłem. Jeżeli moje typy komuś się przydały to dobrze jeśli nie to trudno ...jak to się mówi ....życie

Było Mi bardzo miło Was poznać edi8, danteV, herbi1976,jerzyk26 i za wszystko dziękuje , jednak świeżość tego forum szybko się w smród zamieniła

Pozdrawiam

Szkoda mojej klawiatury na kolejna walkę z pseudo zagranicznym oszołomem , który zabrał dupę w kupę z tego kraju a teraz szuka kontaktu bo tęsknota ją nagle wielka ogarnęła i szuka emocji na forum bukmacherskim tłumacząc to tym że nie musi być jak każda inna bo lubi wędkować , typować , i Bóg wie co jeszcze ? szczęśćiar bo pewnie to jej mąż robi

A najbardziej wiecie co mnie wkurza .... że pozawalają głosować pajacom z za granicy tej całej Polonii , którzy i tak BUCA wiedzą co się u nas w kraju dzieje i tak strasznie mają dużo do powiedzenia i głosują na takich PATAFIANÓW jak JK

THAT`S ALL

A tak na koniec to bardzo mi tu śmierdzi MADZIĄ77 i nawet nie wiecie jak bardzo !!!!

Jeszcze raz szczerze pozdrawiam Wszystkich / nie kur..a nie wszystkich/

----------------------------------------------------------------------------------------------

Nie dość,że nie potrafisz nigdzie zagrzać miejsca to i jeszcze jesteś męskim szowinistą,a takich nie trawię.

Więc powiem Ci krótko: spadaj

A tak odnośnie moich dzieci o których tak często wspominasz to mają naprawdę wyjątkowe szczęście,że mają normalnego tatę,który pracuje na nie ciężko i poświęca im swój czas, zamiast włóczyć się po forach internetowych i wyszukiwać sztucznych problemów.

NIE POZDRAWIAM
2010-07-05 (20:36)

status simad

12383
wpis nr 339 882
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

madzia77> ich tata pracuje ciężko a mama siedzi przed kompem a tata nie wie co jego żona robi ...buhhahahahahahahahahaha!!!! dałaś do pieca!!! kolejny raz się tak kompromitujesz że głowa boli ... pośladki mam ciepłe i grzeje miejsce tam gdzie Mi się podoba , a ty co obrońcą uciśnionych jesteś???

ale najbardziej cieszy Mnie to że nawet tam zajrzałaś na forum i temat który prowadzi edi8

i danteV ale BLAMAGE !!!!!! Czyś ty jest z UB ,SB, CIA, czy H>>>>U>>>>>J wie co

nawet tam żeś wlazła ????po co??? po typy ??? Tak ci tęskno za DanteV , dalej szukasz przygód na necie , ale cie d...u...p....a swędzi !!! ciekawe czy twój bardzo ciężko pracujący mąż o tym wie....buhahahahahahahahahaaaaaa!!!!!
2010-07-05 (20:47)

status Okraska

12572
wpis nr 339 883
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Szmaciarz.

Takiego to nawet opluć nie warto.

Spadaj gnido.
2010-07-05 (20:50)

status madzia77
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 339 885
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

A po za tym jesteś bezczelną ŚWINIĄ,która na innym z forum drwi ze stronki Pasko i ich użytkowników,a następnie wracasz tutaj po to aby prowokować i dokuczać !!!

Jeżeli życzysz sobie to mogę wkleić na Twoje życzenie,co żeś pisał i jak drwił !!!

To co chciałam ci napisać to napisałam i od tej pory masz \"ignora\" szkoda czasu na ciebie.

A co do Twoich \"mądrych\" insynuacji to możesz być pewny,że za kimś takim jak Ty to bym się obejrzeć nawet nie chciała,a co dopiero \"zatęskniła\"
2010-07-05 (20:53)

status simad

12383
wpis nr 339 886
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

okraska> analfabeto dawaj dalej !!! miętki jesteś jak kaczora kaczor w stawie / nie zapominaj o swoim mentorze / kiepsko z tobą jeśli na tyle cię tylko stać pajacu...zresztą o tym świadczy to forum jakie mendy przyciąga ....nie przejmuj się nie ty pierwszy i nie ostatni buhahahahahahahahaaaaaa!!!!
2010-07-05 (20:57)

status simad

12383
wpis nr 339 887
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

madzia77> dawaj!!! przecież z tego tu słyniesz a ze Świnoujścia nie pochodzę tutaj sie troszeczkę przejechałaś ale nie pierwszy i nie ostatni raz....

Ale generalnie jesteś troszkę skomplikowanym przypadkiem ....powiedz co cię skłania do po...dp...pier...da...lania ...czujesz sie jakoś bez tego niedowartościowana????

Dalej Xero jedziesz !!!!
2010-07-05 (21:16)

status simad

12383
wpis nr 339 890
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

coś zatkało kakao ...ale Ja lubię takie gnidy małomieszczańskie wiecznie z życia nie zadowolone , wiecznie utyskujące g..ó..w...n...o do życia wnoszące , wkrótce was odwiedzę , przygotujcie się bardziej bo wasz poziom jest bliski dna jeziora w Kambodży ??? nieee!! NULL jak to okraska kiełbaska pisze / musi znać niemiecki , to jest już jakaś podstawa do dyskusji / a to że bereciarz z niego nie przeciętny i analfabeta to już inna sprawa

siemka , hejka ,fajka... lila

na zdrowie madzia77 chlapnij sobie jeszcze a będziesz miała netowe dreszcze

okraska. kawał z ciebie ***ka

i na koniec ...szanuję swoja klawiaturę , na pajaców trzeba ją oszczędzać
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 10 11 12 ... 16 17
Wyślij wiadomość do admina