Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 9 10 11 ... 16 17 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Nie ! Nie! Nie!!!!! |
2010-07-03 (00:15)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 339 126 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pszyszlością Polski są młodzi! Już dawno Multimajster nie widziałem takich partyjnych haseł . Świetne : Młody człowieku . Głosuj na Komorowskiego . Będziesz przyszłością Polski pracując w Irlandii . Irlandii z wielką przyjemnością weźmie podatki . Nam nie potrzebne . |
2010-07-03 (00:19)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 339 127 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Komorowski jako kolega Tuska na pewno załatwi te samoloty do Anglii , które przywiozą te 3 miliony naszych rodaków z powrotem . A tak przy okazji Komorowski jako kumpel Mira i Rycha załatwi emigrację zarobkową na Florydę . Ostatni gasi światło . A ty Multimajster utzrymasz się ze sprzedazy makulatury . Bo na emerytury nie licz . Irlandia nam nie odda do ZUSU baw się dobrze . Jak będziesz miał emeryturę 104,50 PLN to ci nie wystarczy na opłacenie Internetu ... ...i nie będziesz bzdur pisał --bo prąd ci wyłączą |
2010-07-03 (00:23)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 339 130 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wymyśliłem nowe hasło wyborcze . Polaku Głosuj na Komorowskiego . Aby w Irlandii ,żyło się dostatniej a Irlandczykom było lepiej . Podpisane Biuro Polityczne PO |
2010-07-03 (00:26)![]() Data rejestracji: 2007-03-20 Ilość postów: 171 ![]() | wpis nr 339 132 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Marriusz2 Przyjacielu! Mlodzi wracają do Polski! I to za sprawą Tuska! Aja jestem młody 62 lata! Pozdrawiam! Dziekuje za wpis! |
2010-07-03 (00:29)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 339 135 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ty też te samoloty Tuska widziałeś????????????? A co na to lekarz????????????? |
2010-07-03 (00:35)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 339 136 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Młodzi jak by wracali to by musieli zgłupieć . A to dopiero przychodzi z wiekiem . Ja każdemu młodemu życzę na drogę . Nie wracaj tutaj nigdy . W Polsce w wieku produkcyjnym jest 11 milionów ludzi a zatrudnionych jest 5,4 miliona . Stąd łatwo wyliczyć ,że bezrobocie wynosi ok 46 % . Jak tak dalej pójdzie to do 50 % dojdzie. Dokąd tych polityków z POPISU się nie odizoluje od społeczeństwa lepiej nie będzie . To z której strony nadatują te samoloty Tuska bo to wielka ilość . 300 osób na pokładzie to 3 miliony trzeba przywieźć -10.000 samolotów !!!!!!!!!!!!!!!!! Kurczę jeden spadł . To nadleci jeszcze 9999 Ale z której strony??????????????????? |
2010-07-03 (02:13)![]() Data rejestracji: 2007-03-20 Ilość postów: 171 ![]() | wpis nr 339 138 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Marriusz2 Widzisz! Tak w Polsce nie jest zle! Nie wiem ile masz lat !Ale jesteś czlowiekim inteligentnym! Ale!- Przeleawa od Ciebie gorycz! Dlaczego taka nienawisc! |
2010-07-03 (02:20)![]() Data rejestracji: 2007-03-20 Ilość postów: 171 ![]() | wpis nr 339 139 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czy świat się pomylił? Czy ja? Kochani! Świat sie nie pomylił ! Tylko ja! Pa! |
2010-07-03 (02:45)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 339 140 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Multimajster Ja mam 55 lat więc niewiele mniej od ciebie . Ja mam wszystko .Zabezpieczenie na starość i wszystko co do czego może dojść człowiek .Oczywiście w granicach rozsądku i statusu człowieka warstwy średniej . Czyli o jachcie moge pomarzyć . Ale co ma piernik do wiatraka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To wcale nie znaczy ,że nie widzę 40 procentowego bezrobocia . Świństwa jakie robią przestępcy politycy --niszcząc ten Kraj . Jesteśmy ostatnim i to najbiedniejszym Krajem Unii Europejskiej . mamy 40 procentowe bezrobocie . Polacy opuszczają ten Kraj i to Polacy młodzi . Kształcą się w Polsce i pracują dla Kanadoli,Anglików i tak dalej . gdyby nasi ojcowie ,którzy walczyli o wolną Polskę zobaczyli ,że kandydantami na Prezydenta są dwaj członkowie KC Partii POPIS to by udaru dostali . Ja chcę wybrać Prezydenta wszystkich Polaków a nie Prezydenta Partii i Politbiura . Ja nie muszę wybierać , bo Przewodniczący Państwowej Komisji Wyborczej pozbawił mnie biernych praw wyborczych--jak zarejestrował partyjnych kandydatów na Prezydenta . Ja bym chciał aby w wolnej Polsce Prezydent był moim Prezydentem a nie ludzi partyjnych . Bo ja partyjny nie jestem i nie byłem i koło pióra mi latają zidiociałe partie przestępców i wykolejeńców ,które rządzą Polską . I chapią co się da jak Miro ,Rycho i Zdzicho kumple jednego z kandydatów . To nie znaczy ,że nie mam empatii i nie widzę zrujnowanego Kraju bez wojska i armii Bez przemysłu i nauki Cała Polska to tysiące hipermarketów tłukącucych zyski dla swoich właścicieli we Francji ,Anglii Niemczech i tak dalej ......................... Kraj który nic nie produkuje . Nic nie wytwarza nie tworzy wartości dodanej . Nie bogaci się a biednieje . Dwóch członków Politbiur wiodących partii jest kandydatami . Mogę tylko rozpacz i zdziwienie wyrazić ........................ .............................że w ogóle w głowie doświadczonego człowieka powstała myśl aby głosować na jednego z członków Politbiura tej czy innej partii . Dla mnie to szok!!!!!!!!!!!! Do jakiego upodlenia doszliśmy . A miało być tak pięknie . Miała być demokracja ...................... .................a nie przywódcza rola partii . Nie brzydzisz się tym ,że partyjny bęcwał ,który głosuje w Sejmie jak mu partia powie będzie Twoim prezydentem ???????????????????? Że partie spadochroniarzy na kandydatów postawiły ????????????????? To tak ciężko puknąc się w głowę i pojechać z wędką na ryby a nie głupotami się zajmować i wypisywać głupoty . gdy nie ma o czym . No chyba ,że prze te 60 lat nic Cię nie zainteresowało w życiu jak tylko partyjne głupoty i rozgrywanie wyborów \" na niby \" Ja mam ciekawsze rzeczy do zrobienia jak wybieranie partyjnych marionetek . |
2010-07-03 (23:08)![]() Data rejestracji: 2007-03-20 Ilość postów: 171 ![]() | wpis nr 339 343 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Marriusz2 Przyjacielu! Jesteś chory! Polska obecnie jest bogata! Nie jak przed wojna! Parobki pracowali! Obecie w Polsce pracują Ukraincy i z Białoruśi! Polacy na roli nie robią! Tylko dla siebie! |
2010-07-03 (23:53)![]() Data rejestracji: 2009-06-21 Ilość postów: 441 ![]() | wpis nr 339 351 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Elita swołoczy. Za stołem zebrali się ci ludzie co Na świecie chcą by triumf odniosło zło W tym celu skonstruują największą z bomb Pieniędzy na ten cel nie żałują bo Ci ludzie zamknięci w pałacach i twierdzach A świata konstrukcja ich tylko utwierdza W tym to przekonaniu, że czynią co wiedzą Nikomu, nikomu o tym nie powiedzą To oni z tej strony zabrali ci dom To oni z tej strony gdzie króluje zło To oni wypełźli jak pełna zaraza I to się powtarza, i to się powtarza Na pozór porządni, stawiani za wzór Bo życie z nich jednym to szczyt marzeń gór A myśli inaczej kto ten nic nie znaczy Elita, elita dla wprawionych graczy Za stołem ci ludzie mają za nic co Ociekając złotem patrzą na hołotę Z pogardą skrywaną nieledwie i potem Ociekając także urok ma swoje zło To oni z tej strony zabrali ci dom To oni z tej strony gdzie króluje zło To oni wypełźli jak pełna zaraza I to się powtarza, i to się powtarza Za stołem zebrali się ci ludzie co Potrafią zdefiniować gdzie, kto i co I kto być posłusznym potrafi to ma I miskę i kołdrę i pracy w sam raz To oni z tej strony zabrali ci głowę To oni z tej strony chcą dać głowę nową To oni wyciekli jak zaraza pełna I to się powtarza, co raz to się spełnia To oni z tej strony zabrali ci dom To oni z tej strony gdzie króluje zło To oni wypełźli jak pełna zaraza I to się powtarza, i to się powtarza To oni z tej strony zabrali ci głowę To oni z tej strony chcą dać głowę nową To oni wyciekli jak pełna zaraza I to się powtarza, i to się powtarza I ZWROTKA W całej Polsce proszę Państwa Mamy nadmiar tego draństwa Antypolskie to łajdactwo Daje tyłka za bogactwo Przywileje, stanowiska Takie oto to kur…. Wyszukane słowotoki Tępe muły i tłumoki REFREN x 2 O jojoj o jojoj Wiwat, wiwat Szabas goj O jojoj o jojoj Wiwat, wiwat Farbowany gnoj II ZWROTKA Bo jedyne ich wysiłki To jak srulom lizać tyłki Wszędzie pełno wazeliny Wszystko za nic i bez winy Takie to są Polskie goje Tępe durne szabas gnoje Jak tu wszystkich zrobić w ciula Żeby dostać się do ula REFREN x 2 O jojoj o jojoj Wiwat, wiwat Szabas goj O jojoj o jojoj Wiwat, wiwat Farbowany gnoj Mądre sentencje dla wolnych obywateli - polecam. Proszę w przeglądarkę internetową wpisać; Zbyszek Koreywo. a następnie Dariusz Ratajczak - Prawda ponad Wszystko. Liberalna demokracja to reżim, w którym demokracja poniża wolność zanim ją zdławi . Słowa te napisał Nicolas Gómez Davila. Masoni i Syjoniści za pomocą pieniądza i wdrażanej medialnie dezinformacji realizują swoje cele zniewolenia i redukcji ludności planety Ziemi. Narzędziem Syjonistów są tajne służby, a wykonawcami naiwni religijni fanatycy i materialni kolaboranci. Historycy dociekający i propagujący prawdę są eliminowani przez agentów Mos sadu. Wolny człowiek to osoba dedukcyjnie potrafiąca myśleć i nie ulegająca medialne zamierzonej dezinformacji. Polaku zadaj sobie zawsze pytanie – A kto miał lub ma interes w tym co pisze, mówi i czyni. Warto przeczytać dokonując dedukcji treści http://koreywo.cjb.net i historyka Dariusz Ratajczak zamordowany przez agentów Mossadu. Kulisy Unii - jak urzędnicy pogardzają Polską i Polakami • Polska w imadle obcych służb • Smoleńsk 2010 i gaz łupkowy w Polsce • Chłodna i logiczna analiza internauty ws. Smoleńska 2010 Szokująca informacja w sprawie \"katastrofy\" • Opinie z forum pilotów i kontrolerów lotu Czy trzęsienie ziemi na Haiti zostało wywołane sztucznie? Dlaczego Ferdynand Rymarz przestał być przewodniczącym PKW? Oni robią wszystko aby obywatele nie głosowali Za kulisami czerwonej pajęczyny System chce cenzurować internet bo boi sie wolnych obywateli Portret pożytecznego idioty Wywiad z Roberto Saviano, autorem książki Gomorra Lepper zaskoczony siłą internetu |
2010-07-04 (04:55)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 339 358 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pewnie ,że Komorowski jest dla młodych . I dlatego 3 miliony młodych ludzi wyemigrowało \" za chlebem \" . I dlatego jak młody chce z Polski wyemigrować to ma przy partii liberalnej największe szanse . Masz rację Multimajster . Tylko działacz egzekutywy Politbiura PO może być Prezydentem . To wtedy nastepne 3 miliony ma szansę ułożyć sobie życie poza Polską . Oby tak dalej . Tak właśnie wyglada przywódcza rola Partii w Polsce . |
2010-07-04 (05:00)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 339 359 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wolny człowiek to osoba dedukcyjnie potrafiąca myśleć i nie ulegająca medialne zamierzonej dezinformacji. Polaku zadaj sobie zawsze pytanie – A kto miał lub ma interes w tym co pisze, mówi i czyni. |
2010-07-04 (08:47)![]() Data rejestracji: 2009-04-18 Ilość postów: 722 ![]() | wpis nr 339 371 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Talizman4, Niestety w sprawie pana śp. Dariusza Ratajczaka sprawa nie jest taka prosta, jak Ci się wydaje. Nie potrafię co prawda napisać na temat, w jaki odszedł był z tego świata. Nie wiem, czy został zamordowany, czy też Jego niewątpliwie tragiczny los sprowadził koniec opisany w gazetach na skutek potężnego stresu i poczucia krzywdy. Nie wiem tego. Nie chcę też źle pisać o zmarłych. Od lak źle wyglądał.. Tak się składa, że z nim korespondowałem. To nic wielkiego, nie jestem historykiem, choć przyznaję, że historia mnie fascynuje i jest moim małym hobby. Otóż w koronnej sprawie tzw. kłamstwa oświęcimskiego napisano już wiele i wiadomo, że panuje w tym temacie nakazana prawem politpoprawność, z której p. Dariusz się wyłamywał. Ale też z kolei trudno się bezkrytycznie odnieść do niektórych Jego poglądów nawet w tej sprawie. Oczywiście robiono mu krzywdę i z politycznych powodów nie mógł znaleźć zatrudnienia. Ja z Nim korespondowałem w związku z Jego błędną opinią, iż oddziały Waffen-SS w odróżnieniu od Totenkopfów, były oddziałami wojskowymi charakteryzującymi się przestrzeganiem oprawa wojennego i zachowywały się przyzwoicie. Tak nie było. SS w każdej formacji były policją polityczną, co zresztą nosili w nazwie. Ponadto byli specjalnie szkoleni w celu wytępienia w nich tzw. ludzkich odruchów jakiegokolwiek współczucia dla ofiar. No i nieprawdą jest, że głównie zajmowali się wojowaniem. W rzeczywistości nie należały nigdy do sił Wehrmachtu a były policją polityczną przeznaczoną do utrzymywania tzw. \"morale\". W okresie okupacji np. Waffen SS stacjonujące w Krakowie zasłużyło się krwawą likwidacją ghetta, krew ludzka płynęła strumykami. Kilkadziesiąt tysięcy ludzi zginęło niewinnie. Pisałem o tym w korespondencji do P. Dariusza Ratajczaka, ale on powątpiewał. A tymczasem nie tylko znam tę sprawę z opowiadań rodzinnych, ale nawet dokładnie znam historię tego oddziału SS oraz powody, dla których po wojnie propaganda przemilcza tę sprawę. |
2010-07-04 (09:06)![]() Data rejestracji: 2009-04-18 Ilość postów: 722 ![]() | wpis nr 339 374 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariuszu, Teraz dopiero doczytałem, co tam napisałeś w tym wątku w ostatnim wpisie. No i trudno coś dodać albo ująć. Dokładnie mam na ten temat taką samą opinię. Co gorsza ci przestępcy opanowali również uczelnie wyższe, chyba nie zdajesz sobie sprawy, co się teraz wyprawia w uczelniach w Krakowie, Warszawie, Gdańsku, Wrocławiu, itd. Nie widać wyjścia, bo niestety w tym Narodzie istnieje ogromne przyzwolenie społeczne do rażącego naruszania praw Naturalnych /tzn. prawa do życia, prawa do własności i prawa do wolności/. No i ci szubrawcy korzystają z tego i dzięki temu są wybierani. Korzystają z ciężkiej choroby tego Narodu. Doszło do rzeczy komicznych, że ci złodzieje licytują się publicznie, który więcej ukradnie /polskiemu podatnikowi/. Ten który obiecuje, że więcej ukradnie wygrywa wybory od wielu lat. To jest tragiczne, aby biednym młodym Polakom doradzać, iż najlepiej dla Nich wyemigrować stąd na zawsze. Starych mi nie szkoda, ale serce boli nad losem dzieciaków i młodzieży. |
2010-07-04 (09:48)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 339 386 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dzień dobry nie chcę się tu rozwodzić nad wyższością dżumy nad tyfusem, albo odwrotnie ale zaciekawiły mnie słowa o przemilczanej przez propagandę historii z Krakowa, można gdzieś coś więcej na ten temat ? |
2010-07-04 (15:29)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 339 463 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Multimajster Ja mam 55 lat więc niewiele mniej od ciebie . Ja mam wszystko .Zabezpieczenie na starość i wszystko co do czego może dojść człowiek .Oczywiście w granicach rozsądku i statusu człowieka warstwy średniej . Czyli o jachcie moge pomarzyć . nie masz już ŻONY PRZEPRASZAM |
2010-07-04 (21:30)![]() Data rejestracji: 2010-02-04 Ilość postów: 1387 ![]() | wpis nr 339 570 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pisuary co taka cisza!!!! ale piwko wyjątkowo dzisiaj smaczne ![]() |
2010-07-05 (00:33)![]() Data rejestracji: 2009-06-21 Ilość postów: 441 ![]() | wpis nr 339 675 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Mądre przysłowia ; Idźcie nie ważne jest na kogo zagłosujecie - najważniejsze jest kto te Wasze głosy przeliczy . Słowa Stalina. Ej tępy i naiwny narodzie slogany wyborcze są jak lep zawsze w modzie. Polak to głup przed i po szkodzie. Głosując na obrzezanego Bronka Wybrałeś hasło kradnij co tylko możesz , a Donek i Bronek Ci pomoże. Jude i uwłaszczeniowi kolaboranci zastosowali medialną socio technikę i dezinformację do prania świadomości Goi. Jestem dedukcyjnie myślącym nie zrzeszonym partyjnie Polakiem. Jeszcze tej jesieni za swoja naiwność doświadczycie na własnej skórze inflacji i biedy. Max. za kilka lat dojdzie do terytorialnego rozbioru Polski. Syjoniści poprzez MOS sad i Spec służby pozwolili Wam wybrać na marionetkę Bronka żyda. Kaczor ma tylko kota Alika i nie miał dla kogo Was okradać. |
2010-07-05 (00:58)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 339 677 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przed chwilą podawali dane z pięćdziesięciu kilku okręgów wyborczych. Prowadzi Jarosław K. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 9 10 11 ... 16 17 Wyślij wiadomość do admina |