Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | OGRANICZENIE CZATU DO TYCH KTÓRZY ZNAJDUJĄ SIĘ W PIERWSZEJ 3-setce |
2010-03-06 (09:16)![]() Data rejestracji: 2009-09-03 Ilość postów: 384 ![]() | wpis nr 295 035 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam ![]() Mam zapytanie, co do linku podanego prze >>>madzie77 http://wyszukiwarkamp3.tv/listen/c2F0am93/9QKSLC3HrjF/Lady_Pank-wciaz_bardziej_obcy Chodzi mi mianowicie o zarabianie pieniędzy na oglądaniu reklam czy może ktoś korzysta z tej strony i czy to na prawdę działa Pozdr ![]() |
2010-03-06 (10:06)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 295 052 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zarabianie przez oglądanie reklam to ściema. OSZUSTWO |
2010-03-06 (11:24)![]() Data rejestracji: 2009-02-24 Ilość postów: 7048 ![]() | wpis nr 295 074 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zależy jak się trafi ja w tej chwili jestem w paru programach PTC a na parę się nadziałem - tzw Scamy Jeśli kogoś interesują pewne programy - wypłacające pieniądze to mogę polecić Neobux link http://www.neobux.com/?r=perkun ClixSense link http://www.clixsense.com/?2918621 AdFlasher link http://www.adflasher.net/?perkun Paid2YouTube link http://www.paid2youtube.com/?r=perkun Od powyższych otrzymałem pieniądze albo czek Teraz czekam na przelew ponad 500 dolarów z BuxTo link http://bux.to/?r=perkunsem (polecający perkunsem) i jak dostanę przelew to potwierdzę zainteresowanym że faktycznie wypłacają pieniądze Na tę chwilę testuję jeszcze taki Bux3 link http://www.bux3.com/?r=perkunsem W polskie programy nie wchodziłem dotychczas Pozdrawiam |
2010-03-06 (14:47)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 295 194 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"Co do wiedzy i typowań kolegi edi8 to dajcie sobie spokój. Tam gdzie podajemy swoje typy bukmacherskie (i na innych stronach) podał wczoraj pięć typów jednego meczu i trafił wszystkie, łącznie z dokładnym wynikiem Ajaccio - Vannes: a/ HT x b/ FT x c/ HT/FT x/x d/ undder 2,5 e/ DW 1-1 \" ----------------------------------------------------------------------------------------------- Ale nas nie obchodzi co on robi na innych stronach, (portalach)tylko co robi tutaj na stronce, gdzie my jesteśmy,a jak na razie to tylko ubliża i szuka zadymy. |
2010-03-06 (15:55)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 295 218 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madzia77 > jak kogoś cytujesz, to podaj nazwę nicka osoby cytowanej, bo ktoś jeszcze uwierzy że ty tak mądrze piszesz. Ponieważ zacytowałaś mnie, mam prawo odnieś się do twojego wpisu. Krytykujesz ediego?? Mogę za chwile skopiować kilkanaście twoich rynsztokowych wpisów. Chcesz? Pasko > kilkanaście razy w sposób kulturalny prosiłem użytkowniczkę madzia77 o to żeby nie odpowiadała na moje posty tutaj zamieszczane. Prosiłem żeby traktowała mnie tak gdyby mnie tutaj nie było. Jak widzisz kulturalnie nic nie pomogło. Więc pozwolisz że poproszę inaczej. madzia77 > gdzie się nie pojawiasz wszystko rozpierdalasz. W jaki temat wejdziesz automatycznie ginie, bo robisz same zadymy. Krytykujesz ediego?? A co ty robiłaś w zeszłym roku na czacie. Opisywałaś swoje orgazmy, pozycje seksualne ze swoim partnerem, zabawy tanim wibratorem i przeżycia łóżkowe. Uważasz że to było ciekawe? Zapewne tak. Dla pędraków 15letnich którzy z ciekawości otwierali gębę i rozporki ze zdumienia co mogą poczytać na czacie dotyczącym gier losowych. Stara baba robiła w południe LIVE-MULTILOTEK-SEX-SHOW. 99 % użytkowników i użytkowniczek tej strony nie dorastasz do pięt. Wpierdalasz się w każdy mój wpis. Jesteś jak taka wsza która musi drażnić. Jestem na pięciu innych forach. Wiesz jaki tam jest spokój i kultura? A wiesz dlaczego? Bo nie ma tam ciebie i nie będzie. Po całym necie panuje śmiech. Nie zemnie, tylko z ciebie, a po części niestety i z tej strony. Dzięki tobie. |
2010-03-06 (16:35)![]() Data rejestracji: 2008-08-06 Ilość postów: 145 ![]() | wpis nr 295 229 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ludzie piszecie na tego edi8, ale swobodnie z nim rozmawiacie pod innymi nickami - dziwne, czyli jak zmieni nick to już dobrze? Tak jak teraz |
2010-03-06 (16:57)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 295 231 [ CZCIONKA MONOSPACE ] TOTO piszesz bzdury,bo nie nick jest ważny tylko treść napisanego tekstu.Jak pisał pod swoim drugim nickiem jako murpi,marpi..coś tam,to też wojował ze wszystkimi .Pamiętaj że jak prostytutka zmieni imię to myślisz że już staje sie porządną.Dalej robi to samo draństwo,tylko pod innym imieniem.A poza tym to nie zawód to charakter a ten jest najtrudniej zmienić.Ale skro tak napisałeś to wiesz,wiec napisz pod jakimi nickami ten osobnik pisze ,daj namiary i my wszyscy będziemy wiedzieć ,kiedy z nim pod innym nickiem piszemy.KONKRETY TOTO konkrety.Pozdrawiam |
2010-03-06 (17:13)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 295 232 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A czy ja się odnoszę personalnie? Chyba nie - właśnie po to aby nie wzbudzać Twojej agresji,a Ty jak to Ty czekasz tylko aby dokopać - wzorem swojego kupla po kuponie. A wiesz co robią użytkownicy - spierdalają stąd, aby uniknąć głupich docinek edi8 - było kilka osób,które ściągnęłam na stronkę łącznie z kobietą,która prowadzi Totomix,po przeczytani kilku zwrotów Twojego \"GURU\" do innych użytkowników ludzie rezygnują.Ja Ciebie obrażać nie będę - wiesz dlaczego ?,bo NIE JESTEM TAKA JAK TY. |
2010-03-06 (17:24)![]() Data rejestracji: 2010-03-06 Ilość postów: 1115 ![]() | wpis nr 295 242 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Wszystkich:):) no proszę i tu także trwa spór:(:( koguciku19>>Ty tylko tam typuj i wskakuj na chat..... |
2010-03-06 (17:36)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 295 248 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aha jeszcze coś odnośnie osoby o której toczy się temat . Nie tylko tutaj na portalu ma odzywki poniżej krytyki do innych użytkowników,na innych forach,portalach zachowuje się w ten sam sposób,a nie wydaje mi się aby wiedza rekompensowała zachowanie,które jest godne pijaczka spod baru z tanim piwem.( według mnie cel nie uświęca środków) Jest prócz niego wielu innych typerów,którzy mają wiedzę w tym zakresie i nie zachowują się w taki sposób. Czyli ciągłe weryfikacje innych użytkowników pod kątem prawdomówności,uczciwości itp. bzdetów - bo tak naprawdę nikogo to nie obchodzi czy emeryt to emeryt czy ibiza i czy finansista wygrał kasę czy też jej nie wygrał.Czy kogucik ma nowe buty czy też ich nie ma,kogo to ku....,obchodzi ? |
2010-03-06 (17:38)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 295 250 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dobrze,że jeszcze samemu ADMINOWI się nie oberwało,ale jak tak dalej pójdzie to kto wie? |
2010-03-06 (17:47)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 295 252 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale to wszyscy wiedzą i widzieli jak ściągnęłaś kilka osób na tą stronę. Można było poczytać: - kilkanaście razy podany życiorys \"pilota wycieczek\" - panią która pisała co jadła, co piła i kiedy wychodziła na \"służbę\" - pana który recytował wiersze i piosenki - \"mistrza\" dowcipów - panią która wygłaszała swoje polityczne poglądy (ale to chyba byłaś ty tylko poda innym nickiem) - panią która napisała : 6 razy \"haha\" 8 \"hehe\" 3 razy \"witaj\" i 3 razy \"pa\" - no i jeszcze panią która coś tam miała do mojej żony Faktycznie sprowadziłaś tutaj całą \"śmietankę towarzyską\" Ktoś gdzieś napisał, że chyba was wywalili z jakiegoś czatu towarzyskiego i z \"braku laku\" trafiliście tutaj. Bo tutaj liczy się ilość, a nie jakość. I jeszcze jedno. Ja nie wnikam z kim dzielisz swój wibrator, więc ty się nie interesuj z kim gram i z kim jestem po kuponie. A odnośnie mojego \"guru\", to napisze ci tylko tyle, że bardzo się cieszę, że poznałem ediego i że wymieniamy razem gdzieś typy. Ty przez pięć lat nie dostaniesz tyle pieniędzy z OS, co my zarabiamy przez miesiąc. |
2010-03-06 (18:06)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 295 266 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeżeli myślisz sobie,że jest mi przykro co Ty tutaj sobie piszesz - to sobie tak myśl - ja zarabiać kasy w ten sposób nie muszę,bo ja ją po prostu mam bez większego wysiłku fizycznego czy umysłowego,a że zainteresowałam się tym to tylko dlatego,że - zresztą nie muszę Ci się tłumaczyć. Bardzo się cieszę,że Ty się cieszysz,że poznałeś edi8. To wszystko w tym temacie. Mimo wszystko pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Ci dalszych sukcesów ! |
2010-03-06 (19:00)![]() Data rejestracji: 2009-10-07 Ilość postów: 100 ![]() | wpis nr 295 291 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Spokój na chacie,to cisza przed burzą. Są ludzie,którzy muszą być na topie,sprzedadzą swoje idee i honor aby \"błyszczeć\". Są ludzie dla których idee i honor,to sprawa niehandlowa. Do handlu przystąpili m.in. kogucik,Madzia,Edi8 .... Już typują,już handlują aby móc dalej okupować chat. Będą \"błyszczeć\"tombakiem i wykonają każde najbardziej debilne polecenie Admina aby tylko nie zejść ze sceny. Czekam kto następny? Sir Mavins i Tomcio jak na razie na handel nie poszli. Jaki z tego wniosek? Warunki Admina wykonają prymitywi i dalej chat będzie prymitywny. |
2010-03-06 (19:10)![]() Data rejestracji: 2010-02-04 Ilość postów: 169 ![]() | wpis nr 295 296 [ CZCIONKA MONOSPACE ] eduś też typuje gdzie? |
2010-03-06 (19:14)![]() Data rejestracji: 2009-10-07 Ilość postów: 100 ![]() | wpis nr 295 298 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Lukrecjo- wejdź w dział typowania,trochę poklikaj a znajdziesz. Edi na 14.oo zatypował w MM. |
2010-03-06 (19:25)![]() Data rejestracji: 2009-05-27 Ilość postów: 4974 ![]() | wpis nr 295 306 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Proszę o przekazanie tego wyniku na czat COLERAINE-LISBURN 1:3 |
2010-03-06 (19:30)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 295 311 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Po pierwsze edi8 typuje w innym temacie, wraz z podaniem odpowiednich linków dla osób zainteresowanych. O innych stronach nie wspomnę, bo pisałem kilka razy. Co do mojego handlowania...nie rozumiem, gdyż niczym nie handluję. A jeśli mam mieć dostęp do chatu, po zaangażowaniu się w typowanie, to podziekuję. Rejestrując się na tym portalu zaakceptowałem obecny na ów czas regulamin i karanie mnie za coś tak absurdalnego jak niechęć do bzdurnego i bezsensownego typowania wynikającą z powszechnie znanego oszustwa TS, o czym również pisałem, z uwzględnieniem faktu, ze NIE ZAWINIŁEM, jest co najmniej oburzające. Ważne jest, że zamiast patrzeć na stronę główną, ustawiam sobie od razu \"forum\", tym samym pomijając ww gówno. Ponadto spowodowany został dyskomfort \"dla innych\", bo jak ktoś chce coś przeczytać, w tym również i ja, to musi/muszę szukać w tematach. A miałem to niejako przed nosem. |
2010-03-06 (19:44)![]() Data rejestracji: 2010-02-11 Ilość postów: 194 ![]() | wpis nr 295 319 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ZŁE WIADOMOŚCI http://www.youtube.com/watch?v=9GG2o26WI6Y |
2010-03-06 (20:12)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 295 333 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No faktycznie - patrzę sobie i oczom nie wierzę,a nasz \"rodzynek\" wziął się za typowania - pewnie dlatego aby mieć prawo głosu na tym portalu,bo jak widać,nie widać go tu nawet na forum - a zapewne ma wiele jak zawsze do powiedzenia. Zastanawiam się tylko czy odnośnie tematyki tej stronki czy po prostu znowu będzie komuś dokuczał? Nie jestem co prawda jasnowidzem,ale znając życie i naszego\"rodzynka\" to komuś się tu solidnie oberwie - tylko komu? Chętnych na liście jest wielu: no ja kogucik19 lila emeryt ibiza finansista mag i jeszcze wielu innych,których pominę milczeniem ( za co bardzo przepraszam na wypadek gdyby ktoś się poczuł urażony tym faktem ) Jakoś nie chce mi się za bardzo wierzyć w to,że będzie oddawał tu swoje trafne typy ( według tego co pisał tu fachowiec danteV) Kogucik19 - zastanawiam się komu dostanie się pierwszemu,a Ty jak sądzisz? pozd ps.może mały zakładzik - kto pierwszy na tapecie będzie? |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Wyślij wiadomość do admina |